Zwitsal Slaap Zacht & Goedemorgen

Cover

Ik vind het heerlijk om James ’s ochtends en ’s avonds lekker te verzorgen. ‘S avonds neem ik er uitgebreid de tijd voor, ’s ochtends gaat het iets sneller. Vandaag laat ik twee fijne daarop afgestemde (en vernieuwde!) producten van Zwitsal aan jullie zien.

Als ik iets lekker vind is het wel mijn neus in James zijn nekje te steken en zijn geur op te snuiven. Zeker als na het badderen of douchen de welbekende, vertrouwde Zwistalgeur om hem heen hangt. Over de producten:

♦ Extra mild & zacht voor de tere babyhuid
♦ Vrij van parabenen
♦ Zijdezacht gevoel tijdens het aanbrengen
♦ Mild en hypoallergeen
♦ pH-huidneutraal
♦ Dermatologisch getest

Zwitsal 2 (1)

Ik doe James in de avond in bad en daarom hoef ik er ’s ochtends niet een uitgebreid schoonmaakritueel op na te houden. In de ochtend gebruik ik meestal een simpel washandje of haal ik zo’n speciaal klaargemaakt washandje van Zwitsal over zijn snoetje zodat hij de dag weer fris kan beginnen. Ik vind ze erg fijn en effectief! Behalve om de huid een opfrisser te geven vind ik ze ook uitkomst bieden bij het verschonen van een poepluier 😉

De Goedemorgen lijn bestaat verder nog uit haarlotion en haargel. Ook de lotion gebruik ik erg graag. Ik kan James zijn haartjes er mooi mee in model brengen. De haargel had ik destijds op mijn babyshower gekregen, maar aangezien James nog niet heel veel meer heeft dan een paar donssprietjes laat ik die voorlopig nog even in de kast liggen.

massagegel

Zwitsal 3

Ook de massageolie vind ik een waanzinnig fijn product dat ik sindskort gebruik. Hij ruikt ten eerste verrukkelijk, maar nog belangrijker, het is een heerlijk product om je baby na het badderen en voor het slapen gaan mee te verzorgen. De olie wordt snel warm tussen je handen dus is het voor je baby erg aangenaam als je hem ermee masseert. De lavendelgeur is trouwens echt heel subtiel, dus zelfs als je niet van lavendel houdt dan weet ik zeker dat je dit product vast lekker vindt ruiken. Wel een beetje mannelijk trouwens, maar dat is in James zijn geval niet erg.

De Slaap Zacht lijn bestaat verder uit de Bad- & Wasgel Lavendel, de Body Crème Lotion Lavendel, de Adem Vrij Bad- & Wasgel Eucalyptus en de Adem Vrij Vochtige Zakdoekjes Eucalyptus.

James en Zwitsal

James is qua huidtype trouwens erg makkelijk. Hij heeft nog nooit luieruitslag, droge plekjes of andere allergische reacties gehad. Als je baby wel wat gevoeliger is qua huid kun je beter daarop afgestemde producten gebruiken.

De Slaap Zacht Massage Olie is rond de €4,00 en de Goedemorgen Vochtige Washandjes €3,50.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  20/09/2015

  Die massage olie klinkt heerlijk, Sarah vindt ingesmeerd worden altijd heel fijn. Die washandjes ga ik toch een keer proberen in de ochtend, lekker snel!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Bami met spitskool en gehakt.My Profile

 • Reageren
  Malou
  20/09/2015

  Deze heb ik ook allebei, en ik ben er erg tevreden over 🙂
  Malou onlangs geplaatst…BLOGGING STORIES TAGMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  20/09/2015

  Ohh klinkt heerlijk… ik ben gek op de producten van Zwitsal!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Dr. van der Hoog Magical Mud MaskerMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  21/09/2015

  Merk je dat James rustiger wordt of beter in slaap valt van de lavendelgeur? Zit er zelf aan te denken de badolie en massageolie uit de nachtlijn te kopen, maar alleen als het verschil maakt natuurlijk..
  Carlijn onlangs geplaatst…Sneldrogende nagellak van CaptionMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.