Zien! De nieuwe collectie van Protest

Ter afleiding in deze gekke tijd doet het me goed om toch een beetje de zomercollecties in de gaten te houden (en bovendien, tijd zat). Ten eerste omdat ik van zomerkleding gewoon heel vrolijk word, en ten tweede omdat veel fysieke winkels nu gesloten zijn en we dus des te meer aangewezen zijn op online. Ik heb mezelf een paar weken terug al getrakteerd op een paar mooie slippers voor komend seizoen en voor James kocht ik alvast een zwembroek van Protest. Ook al lijkt een vakantie op dit moment nog ver weg, er staat ons ongetwijfeld veel zonnig weer te wachten de komende maanden waarin dat allemaal goed van pas komt.

Ik mocht als een van de eersten de Brand Update 2020 van Protest bekijken en vandaag mag ik ook jou wat meer vertellen over de nieuwe items uit deze collectie.

Wist jij dat Protest behalve wintersportkledig en badmode ook hele leuke gewone kleding heeft? Ik was verbaasd door alle toffe jurkjes, comfortabele broeken en hippe jumpsuits. Veel lekkere loszittende stoffen en dat is precies wat ik fijn vind in de zomer. Ook zag ik veel toffe prints voorbijkomen. Ik werd helemaal verliefd op het jurkje linksboven op de afbeelding. Zo’n A-lijn valt lekker nonchalant en zeker met slippertjes eronder is het de perfecte outfit voor een hete zomerdag. Is het wat koeler, dan is zo’n stoffen broek weer ideaal. Een mooie top erboven en een paar loafers en klaar is Kees!

Net zoals vorig jaar is het ook komend seizoen weer de trend om te mixen en te matchen met je bikini. Je kunt hier zo creatief mee zijn als je zelf wilt. Printjes, streepjes, bloemetjes. Ook zien we weer vele soorten tops terug: halter, bandeau, triangel, strapless, tankini’s. Zelf kies ik de laatste jaren weer veel vaker voor de good old triangel. Zeker met een beetje versteviging erin vind ik dat erg fijn. Waar ik me ook altijd erg prettig in voel is in een badpak. Ik moet zeggen dat dat met kinderen een veiligere optie is dan een bikini ;-). Vergeet die rechttoe rechtaan modellen van vroeger, er zijn talloze sexy en mooi uitgesneden badpakken te krijgen die absoluut niet voor een bikini onderdoen.

Mocht je van plan zijn te gaan shoppen bij Protest, dan heb ik een kortingscode voor je waarmee je 10% krijgt. Altijd mooi meegenomen! Gebruik laviesanne10 bij het afrekenen.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Tineke
  31/03/2020

  Die jurkjes zijn inderdaad erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.