Zien: Anna Nooshin voor Hunkemöller

Anna Nooshin is het nieuwe gezicht van Hunkemöller en wauw, wat vind ik de nieuwe collectie fraai. Kijk je mee naar de campagnebeelden?

Anna Nooshin is een vrouw tegen wie ik in alle opzichten zeer opkijk. Het is bijna niet meer op één hand te tellen wat zij allemaal doet: ze is mede-eigenaresse van Online Magazine NSMBL, heeft een eigen Youtubekanaal met vlogs & video’s, ze heeft inmiddels twee boeken uitgebracht, te weten ‘On Top’ en ‘On Life’. Daarnaast is ze nog Presentatrice & Lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en tot slot mag ze aan haar lijstje ‘gezicht van Hunkemöller’ toevoegen.

ANNA 2

De collectie weerspiegelt Anna Nooshin’s gevoel voor mode en is geïnspireerd op haar bruisende en ondernemende levensstijl. Behalve dat Anna het gezicht van de collectie, is ook haar eigen smaak en en haar persoonlijke interpretatie van schoonheid en kracht terug te vinden in de collectie:

“Ik geloof dat het zijn van een vrouw over contrasten gaat, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid en het gevoel geïnspireerd te worden door de wereld om je heen. Mijn doel voor deze collectie is om je sexy en sterk voelen, met fraaie details, delicate veters en de beste materialen die we konden vinden. Ik wil alle vrouwen het gevoel geven alsof er niets is dat je zou kunnen stoppen bij het najagen van je dromen. “

Kijk mee naar de prachtige beelden

ANNA 1

ANNA 3

ANNA 11

ANNA 4

ANNA 5

ANNA 6

ANNA 7

ANNA 8

ANNA 9

Ik vind de campagnefoto’s echt waanzinnig mooi geworden en ik kan er naar blijven kijken. Anna heeft op iedere foto weer een andere uitstraling, van verleidelijk, tot krachtig, tot super vrouwelijk, lief en een tikkeltje stoer. De collectie zelf spreekt mij ook enorm aan. Waar ik vroeger veelal ging voor bh’s met een flinke push-up en een zo glad mogelijk oppervlak, kan ik de laatste tijd minimalistische bh’s met een kanten afwerking juist enorm waarderen. Die hebben iets mysterieus en daardoor iets heel verleidelijks.

De collectie is vanaf vandaag 16 augustus exclusief online te koop Bij Hunkemöller.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Sharon
  16/08/2016

  Supeeeerrr mooooie collectie he!! Heb vanmorge stiekem al een setje geshopt! Kan niet wachten tot die binnen is! Anna is echt een mooie top vrouw voor dit merk!

 • Reageren
  Carlijn
  16/08/2016

  Ik heb geen enkel setje goed bekeken, ik blijf maar kijken naar de prachtige Anna. Wat een mooie vrouw is ze toch! In een volgend leven wil ik haar zijn.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: 6 favoriete twins IG-accountsMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  19/08/2016

  Vind het een hele mooie collectie, maar omdat ik een maatje meer heb sla ik dit toch echt even over 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.