YSL Rouge Pur Couture nr. 41

YSL lipstick

Ik kan echt genieten van luxe lipsticks. Je hoeft mij maar in de buurt van een YSL- of een Chanel-schap neer te zetten en ik kan me minutenlang vermaken door alle hulzen te openen en kleuren te swatchen. Onlangs werd ik verblijd door een vriendinnetje die me een nieuwe YSL lipstick cadeau deed: Rouge Pur Couture nr. 41.

DSC_1948

De kleur 41 is een frisrode kleur met een mooie, subtiele glans. Hoewel ik iets meer van matte kleuren houd, kan ik de glans in deze lipstick juist heel erg waarderen. Het maakt hem wat klassieker dan een matte lipstick. De huls vind ik vooral geweldig: glimmend goud en met het prachtig YSL-logo erop. Enerzijds is de huls vrij simpel, maar anderzijds ook weer heel chic door de gouden kleur.

DSC_1947

Ik kan wel stellen dat ik qua high-end merken toch wel een grote voorkeur heb voor Yves Saint Laurent. Ik denk dat het komt door een combinatie van een prachtig uiterlijk (ik zou alleen al voor de verpakking voor deze lipstick gaan) en de uitermate goede kwaliteit van de lipstick zelf. Ik ben echt van de gepigmenteerde lipsticks, hun sheer lijn is de enige lijn die ik wat minder vind.

DSC_1958

De pigmentatie en de rozige ondertoon komen op deze foto goed naar voren. Ik vind dit bij uitstek een geschikte lipstick voor blondines. Het kleurtje is fris, jong en opvallend en deze eigenschappen kan ik bijzonder goed waarderen in een lipstick. Nee, ik deins zeker niet terug voor felle kleuren op mijn lippen!

IMG_0134

De lipstick smeert heerlijk romig en hij hydrateert mijn lippen voelbaar. Voor velletjes hoef je zeker niet bang te zijn. Wat ik wel moet bekennen is dat deze lipstick absoluut niet lang houdt op je lippen. Eten met deze lipstick is dan ook een ramp. Ik draag ‘m dan ook niet zo vaak, eigenlijk alleen als ik zeker weet dat James niet in de buurt is en ik voorlopig niet ga eten. Ik zou je dan ook afraden om deze jongen aan te schaffen als je echt op zoek bent naar een langhoudende, niet aflatende lipstick.

De Rouge Pur Couture 41 van YSL kost ongeveer €34.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  10/03/2015

  Fijn kleurtje, staat je mooi. Ben zelf meer van de frissere, fellere tinten. Vind deze net iets te donkerrood, zeg maar.
  Carlijn onlangs geplaatst…Carlijn loves: blushes (mijn favorieten)My Profile

 • Reageren
  Laura
  10/03/2015

  Ik vind het wel een prachtige rode kleur! Qua luxe producten ben ik echt fan van Guerlain. Hiervan vind ik de verpakkingen echt geweldig!
  Laura onlangs geplaatst…Eerste date: wanneer is iemand jouw maybe-future-boyfriend?My Profile

 • Reageren
  Martina
  10/03/2015

  Ik vind de kleur prachtig, toch jammer dat de kleur niet zo lang mee gaat

 • Reageren
  Diantha
  10/03/2015

  Prachtige kleur! Maar ik kan het voor mezelf gewoon niet verantwoorden om zoveel geld uit te geven, helemaal als je twee matte Mac lipsticks hebt voor dezelfde prijs. Beetje gloss of lippenvet er over deppen en dan heb je hetzelfde effect, maar dan wel longlasting. Neemt niet weg dat de verpakking een plaatje is om te zien! Liefs
  Diantha onlangs geplaatst…Review: Kérastase shampoo, conditioner en haarserumMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  10/03/2015

  wat een super de luxe mooie huls! die kleur is ook prachtig trouwens:)

 • Reageren
  Nesrin
  10/03/2015

  Stunning!! Wat een gaaf kleurtje is dit, niet normaal. Ik hou van rode lipstick. Ik voel de copycat in mij loskomen 😉 want deze wil ik hebben.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn wijze lessen & woorden (30 something woman spreekt)My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  10/03/2015

  Ah ik zou hem ook echt alleen al kopen door het uiterlijk. Al vind ik het echt een nadeel dat hij niet lang op blijft. Niks voor mij. Dan blijf ik toch bij mijn goedkope variant die het 24 uur volhoudt! Fijn review!
  Kirsten onlangs geplaatst…Mijn vriend versus ik (1 jaar samen)My Profile

 • Reageren
  me
  11/03/2015

  Voor een lipstick die niet lang blijft zitten vind ik het een forse prijs, ga dan liever voor een budgetversie die niet zo lang blijft zitten…heb ik tenminste niet het gevoel om enigszins opgelicht te zijn. 😉

 • Reageren
  Marloes
  11/03/2015

  Wat een prachtige kleur Sanne! Staat je onwijs mooi!
  Marloes onlangs geplaatst…Catrice nieuwe lipproductenMy Profile

 • Reageren
  Beautiful You by Fleur
  25/03/2015

  Staat je prachtig! YSL is zo’n mooi luxemerk! Ik zag dat er nu een actie is bij de Douglas dus ik ga binnenkort mijn tweede lipstick aanschaffen denk ik! <3
  Beautiful You by Fleur onlangs geplaatst…HEMA Soft Matt Lipbalm 03My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.