Yentl Pure Arganolie

Cover

Nou lieve mensen, nu ga ik toch eindelijk mijn echte geheim prijsgeven voor een stralende en jonge huid. Ik vertel je meer over dit product en over hoeveel baat mijn huid erbij heeft.

In de Beautybox maakte ik voor het eerst kennis met de pure Arganolie van Yentl en oh my gosh wat was ik meteen addicted aan dit goedje. Toen mijn flesje onlangs op ging bestelde ik meteen een nieuwe want ik kan echt niet meer zonder.

Ik heb de kachel nog maar een keer of drie aan gehad en nu al merk ik dat mijn huid er behoorlijk van slag van is. Het voelt trekkerig, soms zelfs pijnlijk droog en er zijn weinig tot geen crèmes die genoeg hydratatie kunnen bieden. Zelfs mijn geliefde Olaz Regenerist-producten heb ik besloten een tijdje in de kast te laten staan vanwege deze reden.

yentl 1

Ik weet niet wat het is maar in de winter verandert mijn huid van stralend en gezond naar rood, droog en gevoelig. Het enige, maar dan ook echt het enige wat helpt om mijn huid snel weer soepel te krijgen is deze arganolie van Yentl. Zei ik in het vorige artikel waar ik over huidverzorging sprak dat je met crèmes toch vooral hoopt dat ze helpen, bij dit verzorgingsproduct wéét ik dat het helpt. Ik zie en voel het meteen.

Over Yentl Oil: Yentl Oil is de eerste die er in is geslaagd een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen. De arganolie wordt met respect voor de eeuwenoude tradities van de lokale berbervrouw in Marokko gewonnen en daarna volgens de laatste cosmetische innovaties in Nederland verwerkt. Vanwege grote verschillen in kwaliteit en echtheid wordt er voor Yentl Oil producten alleen arganolie gebruikt die biogecertificeerd is en voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen.”

Yentl 2

De Yentl Pure Argan Oil is verpakt in een prachtig matglazen flesje van 30ml. Goedkoop is het product niet, want voor dit flesje betaal je 30 euro. Maar dan weet je wel zeker dat je écht met de allerpuurste arganolie te maken hebt. Pure arganolie is zeer rijk aan antioxidanten en vitamine E en werkt daarom erg goed als anti-verouderingsproduct.

Yentl 4

Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk met het pompje. Ik gebruik drie à vier pompjes voor mijn hele gezicht.

Yentl 3

Zoals je ziet kun je het product zowel voor je huid als voor je haar gebruiken. Zelf gebruik ik het alleen voor mijn huid, omdat ik het product iets te duur vind om ook mijn haar ervan te voorzien. Wat ik wel soms doe is na het aanbrengen op mijn gezicht met de restjes die op mijn handen zitten nog even door de puntjes van mijn haar heen gaan om deze te verzorgen.

Yentl 5

De arganolie is geheel doorzichtig en heeft een vrij sterke geur. De geur is niet echt lekker, maar dat hoort ook niet zo bij arganolie. De geur vervliegt trouwens erg snel op je huid, dus heel lang heb je er geen last van.

Yentl 6

Maar dat gevoel daarna lieve mensen…. Dat is gewoon bijna niet te omschrijven. Dacht jij dat je na het scrubben een zijdezacht huidje had? Dan moet je deze olie eens proberen! Iets lekkerders op mijn huid kan ik gewoon niet bedenken. Omdat het product zo snel intrekt kun je het ook prima in de ochtend gebruiken, dat doe ik in ieder geval wel. Je kunt ervoor kiezen om er daarna nog crème over aan te brengen, maar de olie ansich biedt absoluut genoeg hydratatie. Meteen na het aanbrengen voelt je huid ontzettend zacht en soepel. Als het zou kunnen zou ik echt baden in dit spul!

Voor als je het nog niet doorhad, ik ben echt mega fan van dit ‘Marokkaanse goud’ en voorlopig hoef ik even geen andere dag- of nachtcrèmes meer uit te proberen zolang ik nog last heb van mijn ‘winterhuidje’. Zeker voor mensen met een gevoelige huid is pure arganolie een absolute aanrader. Kijk wel uit met waar je het goedje koopt, want er zijn vele arganoliën in omloop die niet 100% puur zijn.

Yentl Argan Oil is te krijgen in hun online shop voor 30 euro.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Martina
  10/10/2015

  Je hebt mij zeker weten enthousiast gemaakt! Dit zou ik wel willen proberen!
  Martina onlangs geplaatst…8 Oktober 2015 – De babykamer van MelleMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  10/10/2015

  Oo, interessant! Ik ga eens kijken in hun webshop; nog nooit van gehoord..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Hond & newbornMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  10/10/2015

  Ik heb al zoveel goeds gelezen over Yentl Oil! Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Heb zelf voor meerdere opdrachtgevers geschreven over arganolie, lijkt wel of iedereen het ineens in hun assortiment opneemt. Wil deze zeker een keer uitproberen.
  Carlijn onlangs geplaatst…How to: snelle everyday smokey eyeMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  10/10/2015

  Haaa ik ben niet de enige die fan is geworden! De prijs vind ik nog wel meevallen, want ohh dit spul is zo fijn.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory LaneMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  10/10/2015

  Oh wat klinkt dit heerlijk! Ik ben alleen bang dat ik er puistjes van krijg 🙁 Ik wil het zo graag proberen!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Rosacea uitbarsting | Wat nu?My Profile

 • Reageren
  Eline
  10/10/2015

  Fijne review heb je geschreven. Klinkt zeker als een goed product.

 • Reageren
  Agnes
  25/05/2016

  Let op: Dit bedrijf levert niet meer maar int wel geld. Op FB staan meerdere meldingen van gedupeerden.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.