WOW! Dit is het effect van de L’Oréal Balmain Lipsticks

Zoals een ekster zich aangetrokken voelt tot glimmende objecten, zo voel ik mij aangetrokken tot mooie lipsticks (en stiekem nog een beetje extra als het lipsticks van L’Oréal zijn).

De Balmain Lipsticks die ik in dit artikel ga bespreken zijn te koop op Plein.nl, de webshop met héél veel fijne merken en producten voor jou en voor het hele gezin. Misschien ben je nog aan het bedenken wat je je lover zou kunnen vragen (of geven) voor Valentijn, of wellicht wil je je zelf binnenkort verwennen met wat goodies. Maak kennis met de Februari Favorieten van Plein, producten met kortingen tot wel 50%. Denk aan heerlijke bodylotions van Dove, fijne gezichtsverzorging van Biodermal of mooie make-up van L’Oréal.

Terug naar de lipsticks, want ik kan niet wachten om ze aan je te laten zien!

Voor de algehele erblebnis van make-up vind ik het altijd een enorme pré als ook aan het design voldoende aandacht is besteed. Ik moet je zeggen dat dat aardig gelukt is in het geval van deze L’Oréal Balmain lipsticks. De verpakking van de lipsticks straalt zowel glamour als stoerheid uit en ook al heb ik nog nooit in real life een kledingstuk van het merk in handen gehad, qua stijl is het naar mijn idee een geslaagde vertaalslag geweest. Het DNA van Balmain vind je terug in de gouden details, marble print en het logo van Balmain prominent op de dop.

De zwakke, poederige geur die zo kenmerkend is voor de lipsticks van L’Oréal ruiken we ook weer bij de Balmain lipsticks. Natuurlijk is het een kwestie van smaak, maar ik ben er dol op.

De swatches liegen er niet om. Diepgepigmenteerde kleuren die qua aanbrengen soepel over de huid glijden. Balmain Instinct is een kakigroene kleur, Domination is klassiek rood en Confession is meer perzikkleurig.

Alles draait natuurlijk uiteindelijk om de hamvraag: hoe doet ‘ie het op de lippen? Met andere woorden, hoe pakt de kleur uit? Hoe voelt de textuur aan? Hoe lang blijft ‘ie zitten?

Balmain Instinct. Deze gewaagde kleur is eigenlijk precies wat je verwacht bij Balmain. Het is zeer zeker niet een lipstick die je even zo hoppa op je lippen smeert, een beetje aandacht bij het aanbrengen is wel noodzakelijk. Eén ding is zeker: met deze lipstick tover je een killer look! Hij brengt prima aan en de kleur dekt mooi na een paar laagjes. Even bijwerken na een broodje, dat wel.

Domination. Rood, de kleur van de liefde en de kleur die mijn hart ook standaard een beetje sneller laat kloppen. Vooral matrood doet gewoon iets met me. Mijn zelfvertrouwen krijgt een boost en ineens voel ik de aandrang om toch weer eens die hakken uit de kast te trekken. Een maaltijd en een kop koffie overleeft ‘ie prima!

Confession. De meest natuurlijk van de drie. Ik moest even goed kijken; ging het richting nude, richting perzik of meer richting oranje? Dat maakt het misschien ook wel spannend, dat je niet meteen ziet met wat voor tint je te maken hebt. De matte formule brengt allerminst onprettig aan, in tegendeel, het verbaasde mij hoe snel en hoe precies de kleur op mijn lippen zat. Geen droge textuur maar een juist een creamy gevoel. Ook deze blijft lekker lang zitten.

Ja, ik ben in mijn nopjes met deze toffe exemplaren van Balmain. Met deze lipsticks koop je vertrouwdheid (want: het is L’Oréal), kwaliteit, een oogstrelend design én buiten dat hoef je voor deze lipsticks helemaal niet diep in de buidel te tasten. Voor een beautyliefhebber als ik zijn deze lipsticks een echte musthave, maar ook als je niet zoveel geeft om collectors items maar enkel om een fijne lipstick, dan zijn deze exemplaren het aanschaffen waard. In week 6 en 7 geldt er bij Plein.nl tot 50% korting op L’Oréal.

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Rachel
  06/02/2018

  Bijzonder om te zien wat een kleurtje doet met je gezicht. Op elke foto heb je een hele andere uitstraling.
  Rachel onlangs geplaatst…Ochtendroutine na een avonddienstMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/02/2018

   Grappig is dat he?

 • Reageren
  Emma
  06/02/2018

  Ik zou voor de derde gaan. Ik ga altijd voor safe haha!

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/02/2018

   Jaaa die is ook HEUL mooi!

 • Reageren
  Yvonne
  06/02/2018

  Maar even serieus: wanneer zou je die eerste nou dragen? Voor carnaval vind ik ‘m nog wel geschikt maar verder….?!
  De rode vind ik prachtig.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/02/2018

   Ik vind ‘m best Instagramwaardig 😉

 • Reageren
  Yvonne
  06/02/2018

  Ik vind die geur van de Loreal-lipsticks echt vreselijk haha! Beetje oudekakmadam-geur (sorry). ? Maar de lipsticks zelf vind ik wel altijd goed dus ik heb er toch een aantal in huis. 🙂

  • Reageren
   La Vie Sanne
   06/02/2018

   Wat grappig! Zo zie je maar dat smaken verschillen! Ik houd wel van dat poederige 😀

   • Reageren
    Yvonne
    07/02/2018

    Ik ook, maar ik vind een geur zoals Trussardi My Name pas écht poederig. 😉

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  06/02/2018

  Wauw, wat tof zeg!!! Confession vind ik prachtig!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…The Body Shop Lip JuicersMy Profile

 • Reageren
  Larissa
  07/02/2018

  Die groene vind ik heel cool, maar zou ik zelf nooit durven dragen. Heel erg uit mijn comfort zone. De andere kleuren vind ik allebei heel erg mooi! Ben gek op de lipsticks van l’oreal!
  Larissa onlangs geplaatst…Zes maanden met Invasalign – update 2My Profile

 • Reageren
  Anniek
  07/02/2018

  Voor die groene moet je wel lef hebben. Maar wel leuk voor insta? Ik wil die lichte is echt gaaf!! Ik ga hem meteen bestellen!
  Anniek onlangs geplaatst…Hoe overleef je een narcist?My Profile

 • Reageren
  Engelina
  07/02/2018

  Die groene staat je eigenlijk verrassend goed.

 • Reageren
  Marjoleine
  08/02/2018

  Wat een mooie lipsticks! 1 vind ik een beetje te apart maar 2 en 3 zijn prachtig!
  Marjoleine onlangs geplaatst…Thursday three | 3x Dit kijk ik op NetflixMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.