Wintersportkriebels (en de nieuwste wintersportcollectie van Protest)

Zo rond oktober begin ik altijd weer de wintersportkriebels te krijgen. De skimagazines die ik de afgelopen maanden heb opgespaard trek ik onder het stof vandaan en langzaamaan druppelen ook de wintersportcollecties de winkels binnen. In mijn hoofd zit ik alweer lekker aan de Kaiserschmarrn en een kop heiße Schoko mit Zahne ergens bovenop de piste.

Dit jaar gaan we voor het eerst tijdens Oud en nieuw op vakantie. Normaal gesproken gingen we in de periode februari/maart, maar deze keer wilden we het eens een paar maanden eerder proberen. Dat betekent dat de vakantie ook een stuk sneller voor de deur staat!

In al mijn wintersportvoorpret vind ik het ook leuk om een beetje in de laatste kledingtrends te duiken. Ditmaal bespreek ik de nieuwe collectie van Protest. Je kunt bij Protest onder andere terecht voor dames ski jassen, dames ski broeken, maar ook is er ruime keuze in heren ski jassen en heren ski broeken.

Skikleding moet functioneel én stijlvol zijn wat mij betreft. De veel te brede, vormloze jassen waar ik vroeger mee op de piste stond, zijn gelukkig uit het modebeeld verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor slanke pasvormen en toffe kleuren en prints. Helemaal stijlvol de berg afsjezen, ik hou d’r van.

Toen ik de nieuwste update van Protest binnen kreeg viel me op dat de trends alle kanten op gaan. In positieve zin, want er is voor ieder van wils. Van felle kleuren tot dieren- en aztecprints en ik heb zelfs Corduroy voorbij zien komen. Qua jassen zien we ook veel anoraks terug.

Toen ik mijn eigen exemplaar uitkoos viel ik meteen voor de panterprint, een trend die natuurlijk helemaal hot en happening is. Ik vind het tof dat we dit printje – dat tot nog niet zo lang geleden een beetje een Tokkie-gehalte had – inmiddels overal terugzien. Qua combineren kun je er ook alle kanten mee op, er zijn niet echt regels voor. Lekker mixen en matchen dus.

Ga jij dit seizoen op wintersport?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Dio
  20/10/2019

  Jaaaa! Die jas is echt heel erg tof. Stiekem kan ik ook niet wachten totdat het wintersport seizoen weer geopend is en ik weer lekker de sneeuw in kan!

 • Reageren
  Kirsten Mamagisch
  20/10/2019

  Die jas is echt <3
  Helaas niet op wintersport dit jaar, mijn laatste keer is ook alweer een jaar of 4 geleden. Ik kan een beetje snowboarden, maar ik vind het ook heeeerlijk om lekker in zo'n chalet te zitten, te ontspannen en eindeloos boeken te lezen. Of liters warme choco bij zo'n restaurantje onderaan de piste, waar iedereen dan om de beurt weer even bij je aanschuift.
  Kirsten Mamagisch onlangs geplaatst…Constructief aan de slag met lastige etersMy Profile

 • Reageren
  Beau
  21/10/2019

  Oeee die jas is écht heel tof! Ik heb de collectie van 4? jaar geleden van Protest. Een zebra print broek met wit en zebra print jas! Ook nog steeds zó leuk! Alleen wel een tikkeltje koud… Misschien toch maar een nieuw setje ski kleding aanschaffen haha!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.