WINNEN: KÄRCHER FLOOR CLEANER FC 5 (STOFZUIGEN EN DWEILEN IN ÉÉN)

Enige tijd geleden liet ik jullie weten hoe enthousiast ik was over de Kärcher Floor Cleaner FC 5, een apparaat dat zuigt én dweilt in één beweging. Deze manier van de vloer reinigen scheelt mega veel tijd en is super effectief. Nu zijn jullie aan de beurt, want ik mag namelijk een Kärcher Floor Cleaner onder mijn lezers weggeven!

Ik denk dat dit apparaat welkom is in ieder huishouden. Of je nu kinderen hebt, huisdieren of gewoon houdt van een schone vloer zonder al teveel moeite, deze stofzuigdweilcombinatie is ongetwijfeld een van de prettigste uitvindingen voor iedereen met een harde vloer thuis. Je bespaart water, hoeft niet meer met emmers en dweilen te sjouwen en bovendien scheelt het je stofzuigen vooraf.

Mijn uitgebreide review over de Kärcher Floor Cleaner vind je hier.

Omdat ik zóveel enthousiaste reacties kreeg naar aanleiding van mijn review, leek het me waanzinnig leuk als ik er eentje aan jullie zou mogen weggeven. Dit apparaat móet je gewoon ervaren!

Klinkt jouw deze stofzuigdweilcombinatie als muziek in de oren? Kan jij niet wachten om je huis te zuigen én te dweilen in één? Wil jij tijd overhouden voor andere dingen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar van de Kärcher Floor Cleaner FC 5.

*Niet verplicht, maar ik zou het wel leuk vinden als je me volgt op Instagram: Laviesanne

Veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk

458 reacties

 • Reageren
  Alice Moerbeek
  11/11/2018

  Jaaaah!!!! Dat zou geweldig zijn. Met 2 meiden, een hond en een man valt er geregeld wat op de grond of vergeten ze hun voeten te vegen. Ik kan hier iedere dag wel dweilen?
  Ik ga duimen ???????????

  • Reageren
   Esmee
   11/11/2018

   Heeeel graag! Onze stofzuiger heeft het helaas begeven na het schoonmaken van de verbouwing ?. Zou heel erg welkom zijn!

  • Reageren
   Marouschka
   11/11/2018

   9 maanden geleden bevallen van ons tweede zoontje. Sindsdien slapen wij amper. Dus geen tijd en zin voor huishouden. Dit zou ons al een klein beetje kunnen helpen?

  • Reageren
   Rebecca
   11/11/2018

   Owhhh dit lijkt me een geweldige uitkomst ? lekker tijd besparend en makkelijk en snel #hebbedingetje
   Ik wacht het af of ik is een keertje geluk zal hebben ??

  • Reageren
   Lidewij
   11/11/2018

   Wat een heerlijke praktische en bruikbare winactie!
   Ondanks dat we alles al heel fijn loopt, zou de Floor Cleaner een perfecte bijkomstigheid zijn om de dagelijkse gang van zaken net dat tikkeltje gemakkelijker te maken. Vooral met allebei een drukke (lees; fulltime) baan, ons lieve zorgkindje (die de vloer heel veel onderspuugd) en 3 verdiepingen om schoon te maken! ? wij duimen!

  • Reageren
   Karin
   11/11/2018

   Jaaaaa??!! Heel graag??

  • Reageren
   Ester van den Dolder
   11/11/2018

   Wauw. Dit zou gaaf zijn. Wij hebben zelf twee kinderen. En ik ben gastouder van 6 kinderen. Dit zou zoooooo veel tijd schelen. Er ligt altijd wel zand of ranja op de grond. Dit zou echt van pas komen?

  • Reageren
   Isabelle Vermeulen
   11/11/2018

   Ik zou wel héél graag winnen! (Mijn start alleen al is heel cliché ?)
   Gewoon omdat ik het graag proper heb. Wel handig als je niet telkens met uw emmer moet zeulen tussen het speelgoed door hé ?

  • Reageren
   Lizet
   12/11/2018

   Hoi ik heb maar weinig te besteden .zou geweldig zijn om te winnen.gr lizet

  • Reageren
   Nuray
   12/11/2018

   Dit zou heel goed van pas komen. Ik moet woensdag een operatie ondergaan en zal even niet zo veel in het huishouden kunnen doen. Mijn man zal naast zijn werk veel op moeten pakken. Dit zou natuurlijk een uitkomst zijn, spaart veel tijd uit.

  • Reageren
   Serap
   12/11/2018

   Wat een te gekke giveaway! In mijn familie word ik altijd belachelijk gemaakt voor mijn obsessie (zo noemen zij het 😉 ) voor een schone vloer. Dit zou veel tijd besparen, dus fingers crossed! ??

  • Reageren
   Geertje
   22/11/2018

   Ok Sanne. Je zou mij een enorm plezier hiermee doen om de volgende redenen:
   – ik heb een kwijlende baby in tanden en tijgerfase die haar DNA dagelijks op de vloer achterlaat
   – ik heb een kleuter die weigert op het toilet te plassen en te poepen, maar waar we uiteraard veel mee oefenen (weer dat DNA)
   – ik heb een man die van speciaalbiertjes feestjes houdt, mensen uitnodigt, en de enige weg naar het toilet is door onze woonkamer (andermans DNA).
   Need I say more???
   Liefs,
   Geertje

  • Reageren
   Kelly vreeling
   22/11/2018

   Hoeeee fijn zou dit zijn om de Kärcher
   Floor te winnen.
   Met mijn baan, een langharige kat en huisvarken zou dit zoveel tijd schelen in het dagelijkse huishouden.
   Wat een tijd zal je overhouden ?

  • Reageren
   Renate
   22/11/2018

   Ik wil graag winnen. Het lijkt me super handig! En ik ben geen poetsvrouw dus ik hou van makkelijk en snel schoonmaken! Dus ik hoop dat ik win!

  • Reageren
   Sanne de Widt
   22/11/2018

   Jaaaaa ?? super graag!! Dat zou ideaal zijn met 2 kinderen en 2 honden ?

  • Reageren
   Nancy Otter
   22/11/2018

   Jaaa! Zou echt super zijn!! Nog geen kids, maar wel twee katten die alles smerig maken! Plus een vriend die te lui is om te helpen in het huishouden. Zou erg van pas komen!!

   Liefs

  • Reageren
   Marjo
   22/11/2018

   Jaa, ik ga bijna weer werken na 4,5 mnd zwangerschapsverlof en nu heb ik nog tijd om stof te zuigen én te dweilen, maar zou fijn zijn om dat ineen keer te kunnen doen 🙂

  • Reageren
   Maericke
   23/11/2018

   Heaven is waiting for me…wat een feest zou het zijn om met deze hero mijn huis schoon te houden!! Met een drukke baan, huishouden, kind en man is dit heel erg welkom! Hou ik meer tijd over om te spelen met de kids, te borrelen, shoppen en chillen!! Wihoeeeee!

  • Reageren
   Anouk Triezenberg
   23/11/2018

   Oooh wat lijkt me dat een heerlijke stofzuiger! Zonder zo’n dik apparaat op wielen die altijd de verkeerde kant op gaat! ? En inclusief dweilen… ideaal ❤️ Wat zou onze net-nieuwgelegde vloer schoon zijn én blijven! Hij komt bij ons heeel goed van pas! ?? (Onze huidige stofzuiger heeft een flinke opstoot tijdens de verbouwing gehad, zuigt voor geen meter meer)

  • Reageren
   Simone
   23/11/2018

   Ik zou zo graag winnen!! Deze combinatie zal mij zo veel tijd besparen. Fingers crossed!!??

  • Reageren
   Eva
   23/11/2018

   Jaaa dit wil je toch!!? Misschien wil mijn vriend zo wel schoonmaken haha.

 • Reageren
  Reni Claassens
  11/11/2018

  Ooh helemaal tegek. Ik ga starten als gastouder dus er zal tussendoor regelmatig gepoetst moeten worden! Hoe makkelijk zou dit dan zijn!

 • Reageren
  Melissa de jong
  11/11/2018

  Woow dit is ideaal.. nu wonen we in een huurflat en ben ik niet zo strikt met dweilen. Omdat ik dan weer met een emmer loop, die valt dan weer om?.
  Nu krijgen we over 3 weken de sleutel van ons grote mensen huis en zou dit ideaal zijn.. want daar wil ik toch een betere schoonmaakster worden! En met een kind en een man met vieze werkkleding is het ideaal en het bespaart nog tijd ook! Ik zeg 3 klappen in 1
  Ik dum duim duim!

 • Reageren
  Carina van der Wal
  11/11/2018

  Waaah! Echt wel, ik zou hier zo blij van worden! Ik was al enthousiast toen jij het op instagram deelde.
  Want wauw, met mijn zoon van 2,5j, en mijn dochter van 5 maanden die straks met hapjes begint, heeft zoals je weet mijn vloer wat extra aandacht nodig maar mijn kinderen ook. Met de 2 in 1 scheelt me dat enorm veel tijd.

  Dus graaaaag??

  • Reageren
   Michelle
   11/11/2018

   Jaa wat een gave actie, heel graag. Met een dochtertje van 1,5 die lekker veel knoeit en een hondje lijkt het me ideaal! Fingers crossed ??

 • Reageren
  Leoniek
  11/11/2018

  Jaaaa! Hardstikke welkom! Als mama van 2 kindjes met een houten vloer is die meer dan welkom. Wandelwagen die in en uit rijdt, vriendinnetjes over de vloer van dochters die op de grond spelen. En jongste telg die begint te tijgeren .. allemaal redenen waarom je toch even snel de vloer schoon wilt hebben. Nu moet ik eerst stofzuigen en dan nog alles dweilen.. nee niet ideaal. Hier ben ik een te lui voor ?

 • Reageren
  Thirsa
  11/11/2018

  Jajajaa!! Dit lijkt mij ideaal, zowieso met 2 kids moet je wat vaker stofzuigen en dweilen maar als dit gecombineerd kan worden zou dat toch helemaal super zijn.

 • Reageren
  Diana
  11/11/2018

  Oh yes! Nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou worden van een huishoudelijk apparaat! Heel graag!

 • Reageren
  Isa
  11/11/2018

  Jaaa, wauw! Met die twee lieverdjes van mij zou deze heel erg goed van pas komen! ?

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Dat lijkt me zó fijn! Je zou bijna denken dat schoonmaken er leuk van zou worden..;-) maar in ieder geval gaat het dan een stuk makkelijker en sneller en dat is altijd welkom 🙂

 • Reageren
  Robin Groenewegen
  11/11/2018

  Oh my goshh yesyesyes!!!! Plus een man in huis hier die hier hysterisch blij van wordt…. ( hij gaat hem vaker gebruiken dan ikzelf vrees ik dan..)

  Duimen!!!!!!!

 • Reageren
  Inge
  11/11/2018

  Hieperdepiep, hier staat echt mijn naam op! Met een man, een peuter die de boel volkliedert, een 2e onderweg en een kat is dit het ideale verjaardagscadeau voor mezelf! Meer me-time! Fingers crossed

 • Reageren
  Suzanne
  11/11/2018

  Zou echt fantastisch zijn! Twee kinderen, een hond en drie verdiepingen… Ik kan het wel gebruiken zegmaar 🙂

 • Reageren
  Gineke
  11/11/2018

  Wat een prachtig ding. Welkom in elk huishouden denk ik!
  Ik zou er super blij mee zijn. Dweilen en stofzuigen is niet iets wat ik graag doe, maar wil wel een schoon huis! Dus 2 in 1 is helemaal geweldig. En vooral voor een pietje precies als ik!

 • Reageren
  Elisa prada
  11/11/2018

  Ja! Al weken doorzoek ik interner en vergelijk ik allerlei steelstofzuigers. Met een zwangere buik en een peuter én nesteldrang wil ik een snellere makkelijkere oplossing dan die grote stofzuigerbak mee slepen die ook nog eens slecht zuigt. Maar ik kan maar niet kiezen!

 • Reageren
  Stephanie
  11/11/2018

  Heel graag. Misschien ga ik stofzuigen dan ook leuk vinden. Stofzuigen doet mijn man altijd. Ik vind het zwaar. Plus een rot werk. Misschien kan ik hem dan wat vaker overnemen. En anders zou hij er vast super blij mee zijn.

  Leuke win actie

 • Reageren
  Eva Cooijman
  11/11/2018

  Oh wat zou dit top zijn! En veel tijd besparen! Met 2 kleine kinderen (7 maanden die net begint te kruipen en 2,5 jaar die graag de hele vloer vol bouwt met zoefzoef/toettoet ) iedere dag gaat de zwiffer er door, maar dweilen schiet er vaak bij in met ook nog een grote hond! En als ik dan s’avonds de sokjes van de oudste zie en Ze zijn smoezelig dan ga ik toch nog maar eens met de dweil erdoor voordat ik naar bed ga. Zodat ze de volgende ochtend weer fris kunnen spelen. Dus ja tijdbesparing zou deze mama super vinden want ik heb zo moe! Nog steeds slapeloze nachten, nog steeds iedere nacht eruit voor beide kinderen… Dit zou weer een lichtpuntje zijn zodat ik weer wat meer slaap krijg ipv nog alles te moeten dweilen voor de volgende dag! Ik ga heel hard duimen!

 • Reageren
  Janke
  11/11/2018

  Ja zeker wil ik een poging wagen. Wat lijkt mij dit een handig apparaat wat heel veel tijd kan besparen.

 • Reageren
  Esmeralda
  11/11/2018

  Jaaaaaaa heel graag!
  Vanaf het moment dat ik de reclame gezien heb schreeuw ik al dat is net wat voor mij!

  Ik ga duimen!

 • Reageren
  Steffi Arras
  11/11/2018

  Wauw! Wat een leuke actie! Onze stofzuiger heeft het een tijdje geleden opgegeven waardoor ik nu elke week de stofzuiger van mijn moeder haal, niet zo handig en met 2 kids en een man met 2 jobs is het soms moeilijk alles hier netjes te houden. Dit zou zoveel helpen! Alles voor een beetje extra qtime met de kindjes. We duimen!

 • Reageren
  Marina Korink
  11/11/2018

  Wat een geweldige uitvinding en wat een geweldig mooie winactie ??? Ik doe graag mee voor dit product omdat ik het heel gemakkelijk zou vinden. Ook omdat ik last van mijn rug heb. Wij hebben laminaat en tegels liggen en dat zou ik dan in 1 keer kunnen doen?Met een gezin van 4 en 1 hond en 1 konijn is er altijd wel een reden om te stofzuigen en dweilen ???Wat een geweldige kans!!!! Deze laat ik niet voorbij gaan ????

 • Reageren
  Melanie
  11/11/2018

  Ideaal. Zeker met man 2 kids en een hond en een winkel aan huis. Sneller klaar meer tijd voor de kids en winkel. Ook handig voor in de winkel.

 • Reageren
  Ellen
  11/11/2018

  Wow dat lijkt mij echt top! Zou heel veel tijd besparen met onze kat, kids een twee drukke banen :). Fingers crossed..

 • Reageren
  Wilma
  11/11/2018

  Jaa leuk!! Met een klein meisje van anderhalf kom ik handen te kort thuis. En sinds ze zelf wil eten en wij haar niet meer mogen helpen kan ik wel 3 x per dag stofzuigen…? dus deze komt zeer goed van pas! ?

 • Reageren
  Loes
  11/11/2018

  Dit klinkt me echt als muziek in mijn oren! Met een dochter van 1,5 is dat schoonmaken toch hetgeen wat altijd als eerste blijft liggen. Vooral het dweilen.. die stofzuiger komt wel meerdere keren per dag tevoorschijn (dochterlief helpt dan met ‘maaien’ ?) dus hoe ideaal zou het zijn als je dan ook meteen dweilt!! Kan onze vloer wel gebruiken haha. Ik doe dus heeeel graag mee!!

 • Reageren
  Mariska Valentijn
  11/11/2018

  Dat zou super zijn! Met een dochter die nu zelf leert te eten is het vaak een kliederboel op de grond. Dit zou zoveel tijd schelen.

 • Reageren
  Ilona
  11/11/2018

  Hoi Sanne,
  Ik doe graag mee aan deze te gekke winactie! Ik ben helemaal enthousiast geworden na jouw uitgebreide review! We zijn 5 maanden geleden van een appartement naar een eengezinswoning verhuisd en het lijkt me zo handig om deze Kärcher beneden te kunnen gebruiken en de stofzuiger en dweil boven te laten!
  Met een kleuter, een baby van 4 maanden, en een hond ben ik eigenlijk wel genoeg bezig met schoonmaken en ik zou die tijd liever besteden aan mijn kinderen!
  Liefs… Ilona

 • Reageren
  Lisanne
  11/11/2018

  Ja!! Ik waag heel graag een kansje! ? Ik herkende mezelf helemaal in je schoonmaak artikel over de verschillen tussen jou en je vriend. ? We hebben 4 kinderen en beesten dus ons huis mag het liefste elke dat even gestofzuigd worden. Met een fulltime job is dat niet altijd mogelijk dus hik ik er altijd tegen aan. Dit zou ideaal zijn!!

 • Reageren
  Sarita
  11/11/2018

  Jaaa ik zou hem heel graag willen winnen, met een hyperactieve peuter, hond die verhaard als een malle en een baby opkomst is deze zeer welkom in ons huishouden.(waar het grootste gedeelte op mij terecht komt ivm drukke baan van mijn man)
  Dus nu maar duimen!

 • Reageren
  Thera
  11/11/2018

  Oeh, dat lijkt me nou echt wat voor ons! Na het stofzuigen moet ik me er vaak echt toe zetten om de dweil en toebehoren van zolder te pakken. En dan denk ik: ach, het kan ook wel even met een vochtig schoonmaakdoekje. De stenen tegeltjes bij de keuken dan. Een beetje zoals toen onze dochter er pas was en de billendoekjes zo multifunctioneel leken haha. ?
  Deze Kärcher Floor Cleaner zou me een boel tijd besparen, precies wat alle mama’s wel kunnen gebruiken! ?

 • Reageren
  Shirley Stevens-kennis
  11/11/2018

  Oohh wauw, wat een gave give a way!! Super dat je er 1 weg mag geven, een soort sinterklaas voor grote mensen haha! Het apparaat zou in ieder geval super goed van pas komen, ik heb namelijk een lichte aversie tegen poetsen ? leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker ? en zeker met 2 kids van 2,5 en 3,5 jaar. Ze schelen nét geen jaar, dus je snapt dat ik mn handen vol heb ? ik ga duimen!! ???

 • Reageren
  Ayla
  11/11/2018

  Wauw! Heel graag!
  Dat zou echt perfect zijn met twee kleuters, een dreumes en een puppy in huis!

 • Reageren
  Karen de Jong
  11/11/2018

  We zijn n.a.v jouw ervaringen helemaal enthousiast geworden! Vooral met een kind van net 1 jaar is het bij ons al snel een rommeltje.. Blaadjes van buiten, zand van de plant, krentjes en broodkruimels liggen overal! Ideaal om dit snel en schoon op te kunnen ruimen!

 • Reageren
  Zaneta boterkooper
  11/11/2018

  Dat zal te gek zijn ? ik doe graag mee omdat ik het zal kan mij helpen met tijd besparen.

 • Reageren
  Manon
  11/11/2018

  Jaaa ik doe graag mee! Onze stofzuiger heeft het begeven en aangezien we allemaal astma hebben in ons gezin kunnen we deze heel goed gebruiken!

 • Reageren
  Jitsks
  11/11/2018

  Jaaa gaaf! Ik vermoed dat ik hiermee eindelijk mijn man in beweging krijg om mee te helpen in het huishouden 😉

  Dit betekend voor mij meer tijd om met de kids te spelen ipv met het huishouden bezig te zijn! Win win!

 • Reageren
  Joyce
  11/11/2018

  Heeeel erg graag! Met 2 jonge kinderen 2 grote honden (waarvan er 1 zwanger is) liggen er altijd wel zand bladeren en vieze poot- of voetafdrukken in huis. ?

 • Reageren
  Emmy
  11/11/2018

  Wat een super actie. Na de review was ik al overtuigd. Staat op lijstje voor de feestdagen.
  Er nu eentje winnen rij een mooi cadeau zijn!

 • Reageren
  Imke klont
  11/11/2018

  Wauw dat zou te gek zijn!

  Mijn zoon is net 1 en kruipt lekker over de vloer , ook hebben we een hond dus dat houdt in iedere dag een grote opverlakte stofzuigen en om de dag dweilen.
  Dit zou heel goed uitkomen en een hoop tijd besparen.

 • Reageren
  Denise
  11/11/2018

  Jaaaaaa, kies mij! Met een fulltime baan, 5 kids, man en hond zou deze Kärcher een echte aanwinst zijn in ons drukke maar gezellige huishouden?!

 • Reageren
  Laura
  11/11/2018

  Deze actie komt voor mij perfect uit! Mijn vriend en ik wonen net samen en doordat we allebei nog studeren, is ons budget nog niet zo groot. De Kärcher Floor Cleaner is bij ons van harte welkom!

  • Reageren
   Charlotte
   22/11/2018

   Ohhhh mán wat zou deze op en top huismus daar dolgelukkig van worden!!

 • Reageren
  Esmée van der Bos-Hogguer
  11/11/2018

  Wat een gave winactie! Dit zou een uitkomst zijn voor bij ons thuis!
  Met 4 katten en een dreumes die inmiddels alles zelf wilt doen is iedere dag stofzuigen en dweilen wel nodig. Met dit apparaat gaat dit veel tijd schelen die ik dan weer aan leuke dingen kan spenderen!

 • Reageren
  Kelly Blikman
  11/11/2018

  Dat is een droom!! Met mijn Gezin en CVS is schoonmaken echt een ramp.
  Gaaf hoor! Ik doe graag mee.
  Spannend zeg

 • Reageren
  Renata
  11/11/2018

  Ooooh! Come to mama, jij mooie en handige Kärcher Floor Cleaner! Ik heb je m’n hele mama zijnde leven gezocht en daar ben je. ❤

 • Reageren
  Monique
  11/11/2018

  Heeeel graag! ? Eindelijk is er iets uitgevonden wat het vervelendste klusje in huis met twee kids van mij kan overnemen: dweilen!!!! En dan ook nog stofzuigen? Geweldig! ???

 • Reageren
  Veronique
  11/11/2018

  Heel graag!! Deze kunnen we heel goedgebruiken met een peuter en baby in huis. Dan houden we meer tijd over voor leuke dingen ?

 • Reageren
  Anja Kooistra
  11/11/2018

  Wauw!! Ik zou heel graag willen winnen!! Met 3 kleine kinderen, een nieuwe baan en een man die een boerderij heeft is dit apparaat meer dan welkom!!!! ?

 • Reageren
  Marscha
  11/11/2018

  Ooh dit zou perfect zijn! Mijn peuter maakt er namelijk een sport van om zoveel mogelijk eten over de grond te verspreiden lijkt wel…. kind blij, mama niet zo. Dus dan de hele avond maar poetsen… dit zou zo ontzettend veel tijd schelen!

 • Reageren
  Janine
  11/11/2018

  Ohhh ja lijkt mij ideaal. Ik heb zo’n hekel aan stofzuigen en dweilen. Dit zou zoveel tijd schelen!

 • Reageren
  Manon
  11/11/2018

  Ja die zou ik onwijs graag winnen!! Wij gaan met ons gezin (2 kindjes onder de 2) verhuizen naar een groter huis dus dit apparaat zou enorm kunnen helpen met schoonmaken en tijd overhouden om aan de kids te besteden :-)! Super leuke actie!! X

 • Reageren
  Melanie vd elsen
  11/11/2018

  Ooh dit apparaat zou perfect zijn voor mij! Door mijn reuma wordt het huishouden steeds moeilijker en pijnlijker, eerst stofzuigen en daarna nog eens dweilen is voort een dagtaak voor mij!
  Dit apparaat zou betekenen dat ik minder pijn heb bij het huishouden, meer tijd over heb om iets leuks te gaan doen met mijn zoontje!

  Ik hoop echt ontzettend erg dat ik het aparaat win!!!

 • Reageren
  Marleen van Laarhoven
  11/11/2018

  Heel fijn lijkt me dat! 2 in 1 is ideaal met kinderen, alles zou 2 in 1 moeten zijn 😉

 • Reageren
  Valerie
  11/11/2018

  Jaaaaaaa deze lijkt me fantastisch! Ons laminaat is prachtig! Maar met een zon die er altijd op staat en 2 kleine kinderen moet ik elke dag stofzuigen èn dweilen.. wat een karwei. Deze floor cleaner is de perfecte uitvinding!

 • Reageren
  Sannegdm
  11/11/2018

  Oooo dat zou fijn zijn!!! Ik zuig en dweil me een ongeluk en alsnog grijze sokken bij de kleine meid ?

 • Reageren
  Irene
  11/11/2018

  Wahh, hoe burgerlijk ik mijzelf nu ook vind dat ik hier blij van word, dit ding klinkt écht perfect. Momenteel 32 week zwanger van mn eerste kindje en stofzuigen/dweilen is sowieso al niet mn grootste hobby, dit klinkt echt super handig!! ? Wil heel graag meedoen aan de winactie!

 • Reageren
  Nikki
  11/11/2018

  Dit zou zeker van pas komen! Ons hondje is doodsbang voor een gewone stofzuiger, dus misschien gaat het hiermee beter? 🙂

 • Reageren
  Marianne Steltenpool
  11/11/2018

  Met 2 kids die nogal kunnen kruimelen en de jongste die er een sport van maakt om meer eten op de grond dan in z’n mond te laten verdwijnen zou dit wel een uitkomst zijn! Net wat je schrijft, even snel stofzuigen/dweilen voordat er visite komt of gewoon om het weer aantoonbaar te laten zijn haha.

 • Reageren
  Rolien
  11/11/2018

  Super handig! Wij gebruiken nu al een stofzuiger van Kärcher maar dit lijkt mij echt fantastisch!

 • Reageren
  Amber
  11/11/2018

  Jaaa geweldig!?? Ik heb al vaak gekeken naar dit apparaat, maar hij is zo duur. Mijn vriend en ik werken allebei fulltime en volgen daarnaast een studie, hierdoor heb ik weinig tijd (lees : geen zin op het moment dat ik eindelijk iets voor mezelf kan doen) om na het stofzuigen ook nog te dweilen. Al is dit met 2 katten en hopelijk binnen kort met een kleine erbij wel nodig.??? Ik ga duimen ! Ik wil hem heeeeel graag (en ik ben niet de enige zie ik?). Wow als je echt heel blij en enthousiast wordt van een huishoudelijk apparaat, ben je toch echt volwassen ? Dit had ik ‘vroeger’ niet verwacht van mezelf ? Lets hope ??

 • Reageren
  Lisette
  11/11/2018

  Jaaaa, staat echt al heul lang op mijn lijstje maar vroeg me altijd af of het écht werkte. Maar dat doet het dus ☺️ Zou heel wat werk schelen ❤️

 • Reageren
  Elvira
  11/11/2018

  Jaaa wauw♡♡
  Wat lijkt mij dit een fijn apparaat, onze stofzuiger is aan vervanging toe. En de combinatie van stofzuigen en dweilen lijkt me enorm handig! Helemaal met 2 kids in huis ? !!

 • Reageren
  Evelien
  11/11/2018

  Dat zou een fantastisch sinterklaas cadeautje zijn!
  Met een zoontje van vier en een zoontje van anderhalf ligt er geregeld wat op de vloer. Dit zou enorm veel tijd schelen! Duimen maar!!

 • Reageren
  Esther de Ruiter
  11/11/2018

  Wow! Dit zou zó welkom zijn! Met een donkere stenenvloer in huis (je ziet echt álles!), een stiefdochter van 7, een hond, een poes en een baby op komst.. Zou dit echt de ideale uitkomst zijn. ?

 • Reageren
  Elke Gosselin
  11/11/2018

  Oh ja zou super hard van pas komen. We hebben juist 2 kittens in huis. Ik zou nu elke dag kunnen stofzuigen en dweilen. Mede werk ik elke dag tot 18u en als je dan nog moet beginnen kuisen kan ik na het schoonmaken ineens mijn bed induiken. Dit deze stofzuigdweiler zou fantastisch zijn. Scheelt inderdaad het vooraf stofzuigen.

 • Reageren
  Nathalia
  11/11/2018

  Deze wil ik heeeeel graag winnen!!!! Met een peuter, tweede kindje die elk moment kan komen en een harig hondje in huis klinkt dit ideaal! Stofzuigen en dweilen in 1 klinkt hemels!! Meer tijd voor de kindjes en minder tijd aan het huishouden kwijt, klinkt als het beste cadeau ooit!

 • Reageren
  Mirthe Buurman
  11/11/2018

  Dit is heeel erg welkom in ons huishouden! Met een baby’tje, universitaire studie en 1 dag in de week werken schiet het huishouden (en dan zeker dweilen) er nog wel eens bij in.. Zou top zijn dus!?

 • Reageren
  Henrieke
  11/11/2018

  Wow! Dit zou zooo goed uitkomen ? Met 2 jonge kindjes in huis haal ik zeker 2-3x per dag de stofzuiger door het huis en hoe fijn zou het zijn dat de vloer dan ook gelijk gereinigd wordt. Dit is wat je wil als moeder!!

 • Reageren
  Amber
  11/11/2018

  Dat lijkt me echt een uitkomst.
  Over een aantal weken verhuizen we naar een groter huis wat qua ruimte natuurlijk top is, maar qua schoonmaken meer tijd gaat geven.
  Deze combi zou dan top zijn.

 • Reageren
  Suzanne
  11/11/2018

  Lijkt me geweldig om deze te winnen! Met twee kleine kindjes en midden in een verbouwing (die wel even gaat duren omdat we alles zelf doen), kan ik hier elke dag wel stofzuigen en dweilen. Dit zou echt de uitkomst zijn en voorkomen dat dochterlief van 10 maanden niet zo vaak zwarte knietjes heeft ? #momlife

 • Reageren
  Danielle
  11/11/2018

  Ooh dat zou geweldig zijn voor ons gezin! En ik heb soort smetvrees, dus wat zal dit een uitkomst zijn! ?

 • Reageren
  Mirjam de Bruijn
  11/11/2018

  Ow super. Die zou meer dan welkom zijn! Ik houd van een schone vloer nu mijn kleine schat vooral kruipend op ontdekkingstocht gaat! ? Ik ga duimen

 • Reageren
  Melanie
  11/11/2018

  Wat veel reacties al! Maar deze zou bij ons ook heel goed van pas komen. Met een kat, dreumes en geen achterom (fietsen staan in de gang) zijn wij regelmatig aan het stofzuigen en dweilen. Hoe makkelijk zou het zijn als dat in in een keer kan!

 • Reageren
  Linda
  11/11/2018

  Heel graag! Dan hou ik nog meer tijd over om al jouw posts te lezen en vlogs te bekijken:)
  Ik denk dat we hem allemaal wel kunnen gebruiken, maar hier zou hij erg welkom zijn!

 • Reageren
  Rosina
  11/11/2018

  Hoi Sanne,

  Ik was echt benieuwd wat je ervaring was. Lijkt me super. Met een zijn van 2.5 jaar en een kleintje op komst in juni gaat het me tijd besparen en denk ook voor Mn laatste loodjes een stuk minder moeite met die dikke buik!

 • Reageren
  Suzanne
  11/11/2018

  Jaaa dat zou zo handig zijn!!! Met die 2 terrormeisjes hier in huis is dit de perfecte uitkomst om wat sneller klaar te zijn met het huishouden

 • Reageren
  Susanne
  11/11/2018

  Nou met 2 kindjes en de bijbehorende etensresten op de grond na een willekeurige maaltijd, zou dit fantastisch zijn om te winnen! Het huis weer gezogen en gedweild in een hand omdraai! ?‍?‍?‍??

 • Reageren
  Roëlla Vermeiren
  11/11/2018

  Jaaaa come to mama ???? Hoe heerlijk zou dit zijn. Ik ben echt falende huisvrouw for life dus alle hulp is meer dan welkom.

 • Reageren
  Ilse
  11/11/2018

  Dit is echt geweldig! Het is zoveel werk om beide te doen dus dan is dit apparaat zeker een aanwinst:) ik doe graag mee.

 • Reageren
  Sonja
  11/11/2018

  Dit zou mij zo goed uitkomen! Dus waag graag een kansje! Ik werk 4 dagen per week en m’n man 5 waarvan standaard op zaterdag. Dus als ik ergens wat tijd mee kan besparen is het meer dan welkom!

  • Reageren
   Sonja
   11/11/2018

   En vergeet te melden dat we 2 zoontjes hebben van 2 en 4 jaar dus onze vloer krijgt veel te verduren ?

 • Reageren
  Annieka
  11/11/2018

  Wat een uitvinding! Het lijkt me heerlijk om beide in een keer te kunnen doen, misschien kan ik dan een keer een boek uitlezen?

 • Reageren
  Anna Langenberg
  11/11/2018

  Jaaaa! Dat lijkt me echt super! ? ik doe graag mee met deze te gekke actie!
  Anna Langenberg onlangs geplaatst…H O M EMy Profile

 • Reageren
  Minke
  11/11/2018

  Jaa, zeker, deze stofzuigdweilcombinatie klinkt mij zeker als muziek in de oren! Zowel stofzuigen als dweilen zijn geen hobby’s van me, als ik alle twee tegelijk zou kunnen doen scheelt wel een heel stuk natuurlijk!!

 • Reageren
  Wendy Rademaker Wielders
  11/11/2018

  Jaaaaa hoe cool zou dit zijn !!! Wij willen hem heeeeellllllll graag winnen !

 • Reageren
  Esmay
  11/11/2018

  Jaaaaa! Ik zei al tegen mijn vriend, dit moet je toch hebben.
  De perfecte combinatie.
  Het kleine wurmpje van 1 jaar en 4 maanden slokt veel tijd en energie op.
  Uiteraard word er gewoon schoon gemaakt, maar met deze uitvinding heb ik nog wat tijd voor mijzelf of mijn vent/kind. EN is mijn huis heerlijk schoon.

  Ik vind je trouwens een topper! Heerlijk met de kids, maar ook zo lekker eerlijk.

 • Reageren
  Fraukje
  11/11/2018

  Waaaaaaaaa!!!! Dit apparaat is een geschenk uit de hemel!!! Ik vind het huishouden doen op zich geen ramp, maar stofzuigen én vervolgens nog moeten dweilen is vanweg een oude blessure aan mijn schouder simpelweg vaak niet haalbaar, te pijnlijk. Ik ben daarmee afhankelijk van m’n vriend en dat wil ik liever niet. Met twee jonge kinderen is dit apparaat echt een uitkomst voor mij!! Duimduimduim!

 • Reageren
  Sanne
  11/11/2018

  Fantastisch apparaat die zou ik heel graag willen winnen! Als bloemist maak ik vaak een zooitje in de keuken en uiteraard kunnen de kids dr ook wat van! ?

 • Reageren
  Malou
  11/11/2018

  Graaag!!

 • Reageren
  Kirsten
  11/11/2018

  Ik doe ook graag mee! Met drie honden, een peuter en een baby op komst kan ik wel wat tijdwinst gebruiken 😉

 • Reageren
  Larissa
  11/11/2018

  Oooh nou kan ik heel veel van zeggen.. maar 1 woord. IDEAAL gewoon hihi.. Ik ga heel hard duimen ??

 • Reageren
  Amber
  11/11/2018

  Oeh ja! Met 2 katten in huis, ligt hier altijd voldoende haar op de grond om elke dag te stofzuigen. Met een dweil erbij in, scheelt dat enorm veel tijd!

  Leuke actie 🙂

 • Reageren
  Ellen Everhardus
  11/11/2018

  Ik dweil echt schandalig weinig en stofzuigen zou ook vaker mogen. En dat alleen omdat het altijd weer zo’n gedoe lijkt. Onzin natuurlijk, gewoon doen die klusjes!! Hoe dan ook, met dit apparaat zal het een stuk aantrekkelijker worden om er even gauw doorheen te gaan. Duimen!!!

 • Reageren
  Maartje
  11/11/2018

  Ohh super handig lijkt! Ik doe graag mee ?

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Die zou ik wel graag willen winnen aangezien ik een hekel aan stofzuigen en dweilen heb omdat onze vloer een ramp is om schoon te krijgen maar met een dochter van 9 maanden wel nodig is

 • Reageren
  Patricia
  11/11/2018

  Heel graag! Lijkt me een super uitkomst! ?

 • Reageren
  Tina
  11/11/2018

  Jaaaa dit zou fantastisch zijn! Dit zou zoveel tijd schelen. En hoe fijn als je dan een paar keer per week ook kan dweilen. Dat is nu een klusje die gauw overgeslagen wordt na het stofzuigen, want kost teveel tijd en moeite. Dus heel erg welkom!!!☺️

 • Reageren
  Esmee
  11/11/2018

  Oh echt heel graag. Ik ben zo niet van het huishouden en bij mij moet het gewoon zo efficiënt mogelijk zijn want ik wil er ook zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n ding dat dweil en zuigt tegelijk.
  Esmee onlangs geplaatst…Agenda’s en planners voor drukke ambitieuze mama’sMy Profile

 • Reageren
  Bo Hoefnagels
  11/11/2018

  Dit geweldige apparaat gebruiken wij ook op mijn werk bij het KDV. Ik weet wat voor topapparaat dit is, die is zeker welkom voor bij mijn thuis met een bouwvakker, hond en baby van 6 maanden.

 • Reageren
  Nina
  11/11/2018

  Oeh die lijkt me erg handig!!
  Duinen dat ik hem ga winnen ?

 • Reageren
  Eke
  11/11/2018

  Ik zou hem heel erg graag willen winnen! Mijn man is hier in huis de schoonmaakfreak, en ik gun hem wel een efficiënt apparaat. Vooral als dank dat hij elk weekend de hele woonkamer van onder tot boven zuigt, dweilt en sopt en ik get doordeweeks maar een beetje met de Franse slag doe.

 • Reageren
  Ingrid
  11/11/2018

  Deze zou ik heeel graag willen winnen! We verhuizen in februari naar een super mooi huis waar we ruim 70 m2 extra krijgen en dat moet allemaal worden schoongehouden! Vooral met ons zoontje die net leert te kruipen vind ik het heel belangrijk dat de vloer schoon is! Ik ga héél hard duimen!!

 • Reageren
  Hilde
  11/11/2018

  O wauwwwww wat een uitvinding! Lijkt me ideaal met m’n hernia. Als ik een stap over kan slaan scheelt dat weer voor m’n rug. Schone vloer wel zo fijn met baby’tje in huis. Maargoed, superveel reacties hier… kleine kans?

 • Reageren
  Annelien Jansen Talen
  11/11/2018

  Wat je zegt hij zal overal welkom zijn. Maar de deur staat hier al wagenwijd open voor hem/haar! Met onze twins en 3 katten kunnen we hem zeker gebruiken niet alleen vanwege het schoonmaken maar ook omdat we dan tijd overhouden die we dus extra aan hen kunnen besteden. Wie wil dat nou niet? ?

 • Reageren
  Geertje
  11/11/2018

  Ik heb er pas geleden toevallig naar zitten kijken! Zou ideaal zijn… dweilen en stofzuifen kost me altijd zo veel energie dat dit me zo veel zou schelen! Dus doe heel graag mee…
  Geertje onlangs geplaatst…Suikerbrood…My Profile

 • Reageren
  Anita Rothert
  11/11/2018

  Oh dit zou ik echt geweldig vinden. Op mijn vloer zie je elk dingetje en moet ik met de dweil precies met de planken mee om geen strepen te krijgen.Deze zou echt een uitkomst zijn!

 • Reageren
  JoycevdB
  11/11/2018

  OMG, Sanne, wat een reacties! Toch wil ik ook een kansje wagen. Ik zou de Karcher voornamelijk boven willen gaan gebruiken. Mijn man en zoon zijn namelijk beide allergisch voor huisstofmijt en goed stofzuigen en dweilen is dan van essentieel belang! Ik denk dat de Karcher écht een top-uitkomst is!

 • Reageren
  Mirella
  11/11/2018

  Hoi lieve Sanne,
  Dit klinkt mij als muziek in de oren! Deze wil ik heel graag winnen 🙂

 • Reageren
  Debby Daams
  11/11/2018

  Hoi ?
  Ik zou dit heeeel graag willen winnen. Met een verhuizing deze maand naar een grotere woning gaat dit echt van pas komen.
  Hopelijk mag ik binnenkort ervaren hoe fijn het apparaat is ☺️
  Liefs, Debby

 • Reageren
  Rikaa
  11/11/2018

  Yeahhhh Wauw ?
  Dit is een bijzonder mooie combinatie, en zie zou ons in ons drukke gezin zeker helpen ❤️?
  We gaan duimen ???

 • Reageren
  Leonie
  11/11/2018

  Dit is toch dé oplossing. I want it so bad!
  Met een hond en een peuter heeeel hard nodig in ons gezin!
  Leonie onlangs geplaatst…Kyra is 26 maanden oud!My Profile

 • Reageren
  Marloes
  11/11/2018

  Altijd leuk om je blog te lezen!
  Dit apparaat klinkt als een uitkomst met de naderende komst van een pup en een oud klushuis!

 • Reageren
  Danine Tuinte
  11/11/2018

  Waaauuww dit zou zo welkom zijn in mijn nieuwe kapsalon die opent per 1 december! altijd een mooie nette vloer, vooral nu het herfst is en klanten vaak met natte schoenen de salon binnen stappen, en straks met al het strooizout.

  zoooo graag! ik duim heel hard?

 • Reageren
  Riëtte
  11/11/2018

  Jaaa! Heel erg welkom. Na het lezen van jouw artikel, heb ik ‘t meteen op m’n verlanglijst gezet. Dit zou een hoop tijd schelen in het huishouden.

 • Reageren
  Michelle Hermans
  11/11/2018

  Ik zou hem super graag willen willen, ben echt al een tijdje aan het sparen voor zo een combinatie! Ik als hondenmama van een Duitse herder kan elke dag stofzuigen en dweilen, dit zou me zoveel tijd schelen, en met het oog op de toekomst (nabije toekomst) is het voor een kindje die op de grond gaat liggen en kruipen ook ideaal! Ik hoop dat ik een klein kansje maak hihi en anders door sparen hihi

 • Reageren
  Madelon
  11/11/2018

  Dat komt hier heeel goed van pas! Dat gaat heel veel tijd schelen met het huishouden ? ik duim! ?

 • Reageren
  Laura
  11/11/2018

  O dat lijkt me een super apparaat! Zou zoveel tijd schelen. Nu zie ik er elke dag tegen op om wéér te moeten zuigen en dweilen (je word bedankt ?)
  Doe dus graag mee aan je winactie hij/zij zal hier een goed huis vinden aangezien onze zoon een obsessie heeft voor stofzuigers? de huidige heet Romeo…..we missen dus nog een Julliet???

 • Reageren
  Bernadet
  11/11/2018

  Ooh wat een gave actie?! Wat lijkt mij dat heerlijk om ook op die manier stukken sneller en handiger schoon te kunnen maken! Nu maar duimen????

 • Reageren
  Anniek Nijen Twilhaar
  11/11/2018

  Yes Please!!
  Schoonmaken zal voor mij nooit leuk worden, maar ik als gadgetfreak word hier heel blij van!! Kleine Sam maakt er elke dag weer een troepje van, dus laat maar komen!! ?

 • Reageren
  Kim Sanderink
  11/11/2018

  Dat klink mij als muziek in mijn oren voor mijn vriend! Hij stofzuigt elke dag, hoe fijn is deze dan! Alles haarfijn schoon, hij superblij en ik daardoor ook!!!

 • Reageren
  Mascha
  11/11/2018

  Jaaa, wat zou deze goed van pas komen! In ons nieuwe huis hebben wij een prachtige vloer, maar helaas zie je ieder stofje of kruimeltje op de vloer liggen. Een goede stofzuiger inclusief dweil, waar je gemakkelijk en snel je vloer mee aanpakt, is voor ons zeker geen overbodige luxe! Ik ga duimen!??

 • Reageren
  Mirte
  11/11/2018

  Ja dit wil ik wel winnen. Een gruwelijkebloedjemega hekel stofzuigen dweilen! Gebeurd ook iet minder vaak dan goed zou zijn met drie meiden.

 • Reageren
  Bernadette van Leijden
  11/11/2018

  Dit zou heeeeel welkom zijn ja! Ik hou gewoon van een lekkere schonen vloer! Van jouw review was ik al heel blij geworden!
  Het lijkt me geweldig om zo’n ding zelf te hebben.
  In maart verwachten wij ons eerste kindje dus dan lijkt mij dit ook echt ideaal… het bespaard dan natuurlijk ook lekker veel tijd, en je hebt een brandschonen vloer… wat wil je nog meer! Ik doe dus heel graag mee met de winactie ????

 • Reageren
  Josine
  11/11/2018

  Wie niet waagt… wauw! Ik heb straks alle redmiddelen der huishouden nodig dus ik ga zitten duimen! X josine

 • Reageren
  Beau
  11/11/2018

  Wat een súper leuke actie! En wat een ideaal apparaat. Met een houten vloer, 2 jonge kindjes, een drukke baan, 2 katten en een man die toch wel een beetje smetvrees heeft lijk dit apparaat me ideaal om toch sneller je huishouden te doen en die extra tijd met mijn lieve kindjes door te brengen in plaats van dat ellendige huishouden. Ik ga heeeel hard duimen!!

 • Reageren
  Lucinda
  11/11/2018

  Jaaaaa! Met 2 kleintjes waarvan de jongste reflux heeft valt er altijd wat te dweilen…
  Lijkt me ideaaaal, duimen maar! ??

 • Reageren
  Anniek van der Wielen - Proost
  11/11/2018

  Zou super zijn! Lijkt me een ideale stofzuiger! Zou super zijn om te winnen. Zeker met 3 katten hier. En onzd kijderwens mocht dit lukken kunnen de goed de vloer reinigen.

 • Reageren
  Anouk Visser
  11/11/2018

  Oeh ja! Naast de nodige vieze schoenen is vooral onze hond met al z’n haren en modderpoten een boosdoener voor onze mooie vloer. Dit zou ideaal zijn 🙂

 • Reageren
  Manouk
  11/11/2018

  Wat een tof apparaat! Ik doe graag mee voor mijn moeder die door haar steeds erger wordende beperkingen steeds moeilijker haar eigen huishouden kan doen. Dit zou een uitkomst zijn om weer te kunnen stofzuigen en dweilen!!

 • Reageren
  Michelle
  11/11/2018

  jaaaa, ook ik doe heel graag mee. stofzuigen en daarns dweilen is een drama met 2 katten haha. Het lijkt me én handig en tijdbesparend, ideaal!

 • Reageren
  Marcella
  11/11/2018

  Ik kan er een lang verhaal van maken waarom ik deze graag zou willen winnen…. maar het lijkt mij wel duidelijk met zo’n fantastisch apparaat!!!! Wat een ontzettend gave winactie en wat een leuke samenwerking. Komt hier uiteraard heel goed van pas met een kleine frummel van 8 maanden die de wereld (en de vloer) aan het ontdekken is…. duimen duimen duimen!

 • Reageren
  Suus
  11/11/2018

  Jaaa wat een uitvinding. Mijn lijf zal vreugde dansjes maken. Liefs suus

 • Reageren
  Laura van Zanten
  11/11/2018

  Jaaaaa leuk! Met een puber die alles laat slingeren en een baby van bijna 6 maanden die bijna over de grond tijgert lijkt dit mij ideaal!

 • Reageren
  Carmen
  11/11/2018

  Oh wauw wat zou ik dit intens graag willen winnen. Altijd dat gedoe met de stofzuiger en dan dweilen. Hier maak je deze mama heel blij mee!!

 • Reageren
  Tessa Maat
  11/11/2018

  Ooh Sanne, ij vertelde dit laatst aan een vriendinnetje. Zij is Canadees, getrouwd met een Nederlander en ze hebben inmiddels 3 prachtige dochters en dan ook nog is 4 honden (want als de man werkt met speurhonden dan weet je het wel). Ik wil dit voor haar winnen. Ze is altijd aan het rennen en vliegen en het huishouden is daarbij een behoorlijke bezigheid. Het zou haar veel tijd schelen die ze dan lekker met haar meiden door kan brengen… duimen!

 • Reageren
  Romina
  11/11/2018

  Oh hoe zalig is dit!! Die moet ik gewoon hebben. ??

 • Reageren
  Sophie
  11/11/2018

  Jaaa dit apparaat is toch wat iedere vrouw wil ?? Fingers crossed??

 • Reageren
  Hester
  11/11/2018

  Ooh, dat zou echt geweldig zijn! Wij zijn afgelopen zomer verhuist naar een boerderij…. genoeg te poetsen dus met alle inloop! ☺️

 • Reageren
  Corinne
  11/11/2018

  Jaaa superhandig voor in ons nieuwe huis! Tof dat je dit mag doen!

 • Reageren
  Wendy Merjenburgh
  11/11/2018

  Jaaaa, deze floor cleaner wil ik graag winnen! Met onze 2 dochters is dit wel heel handig, we kunnen iedere dag wel dweilen met die kleine smeerkeesjes! Liefs Wendy

 • Reageren
  Jantine
  11/11/2018

  Wauw wat een toffe winactie! Wat je al zegt, deze komt altijd van pas. Drie weken terug werd ik moeder van een zoontje en sindsdien alleen maar zin om met hem te knuffelen en wandelen. Daardoor ligt ons huishouden iets stiller. En dat is zonder vaatwasser eigenlijk niet echt helemaal chill. Nu is dit geen vaatwasser, maar 100x beter! Snel die poezenharen en rondslingerende babymelk weg!! Krijg direct zin om er mee aan de slag te gaan.

 • Reageren
  Ilona
  11/11/2018

  Woww wat een ideaal ding! Ik doe heel graag mee want deze zou hier helemaal van pas komen.
  ????

 • Reageren
  Serena
  11/11/2018

  Wat een uitvinding! Ik doe heeeel graag mee!!

 • Reageren
  Kimia vd Lee
  11/11/2018

  Jaaaa!!!!!! Zou dit zo graag willen winnen. Combinatie hond en baby is behoorlijk intensief wat betreft schoonmaken. Wij zijn elke dag bezig met stofzuigen 2x en dweilen 1x. Never ending story. Ik ben ervan overtuigt dat de floor cleaner het ons een stuk makkelijker maakt, waardoor we meer tijd samen met aan de baby kunnen besteden ipv schoonmaken.

 • Reageren
  Jennifer
  11/11/2018

  Jaaa! Dit zou ideaal zijn voor mijn moeder die met haar versleten schouders dweilen steeds meer pijn eraan overhoudt! Ik doe graag mee 🙂

 • Reageren
  Mendy
  11/11/2018

  Nou deze kan ik goed gebruiken
  Twee mini jongens van 1 en 4 maken aardig wat troep. Vooral met avondeten.
  Perfect voor moi zodat het in ieder geval in de avond even heel lekker schoon is

 • Reageren
  Marina
  11/11/2018

  Dat zal super gaaf zijn. Onze vloer is een drama met die vinger handjes. Want met 2 kids over de vloer gaat er ook behoorlijk wat overheen haha. Met die apparaat zal mijn vloer een goed onderhoudsbeurt krijgen en dat nu dagelijks. Want geef nou toe dweilen is toch geen leuke hobby aangezien het na 1 minuut weer vies is. Nu nog duimen

 • Reageren
  Demelza
  11/11/2018

  Dat zou super zijn.. Wij hebben een kleine vies kees van bijna 3 en een hondje rond lopen. Dus je raad het al, ik loop ongeveer elk uur te stofzuigen en af en toe 3 X per dag te dweilen ?.
  Dus maak graag kans.. Duimen!!!

 • Reageren
  Laura
  11/11/2018

  ??? toch echt een fairytale dit. ??? ik heb zo’n sch#%t hekel aan dweilen. Dit zou een verademing zijn in ons huis.

 • Reageren
  Steffanie
  11/11/2018

  Oohh deze zou ik zo graag willen winnen! Wij hebben een kat en een baby dus de vloer moet gewoon vaak gezogen en gedwijld worden, en wat een rotklus vind ik dat! Ik ben nog niet zo fit als voor de bevalling/zwangerschap en vind het dus een hele onderneming om te zuigen en dan ook nog te dweilen, dit apparaat zou het zoveel makkelijker maken!!!

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Deze zou ik wel willen winnen! Maar niet voor mijzelf… maar voor een vriendin die nu al wen behoorlijke tijd genoodzaakt is bij mij te logeren met haar 2 kids en binnenkort eindelijk haar eigen huisje heeft! Zou ze goed kunnen gebruiken

 • Reageren
  Michelle
  11/11/2018

  O dit zou echt mijn redding zijn want:
  – drukke eigen diëtisten praktijk
  – lief knoeiend zoontje
  – kat die er een rommeltje van maakt en vaak een pootje heeft die bloed. Ik moet dan dus elke dag zo vaak dwijlen om het hygiënisch te houden voor m’n zoontje van 16 maanden.. WAT EEN WERK! Ik doe het met liefde naar OOOO dit apparaat zou mijn leven zoveel makkelijker maken ???????

 • Reageren
  Angela
  11/11/2018

  Hey Sanne, ik doe eigenlijk nooit mee met winacties, maar deze zou ik erg graag willen winnen. Reden is dat ik door bekkenpijn die er 3. 5 jaar na de zwangerschap nog is ik nauwelijks iets in het huishouden kan doen. Dweilen en stofzuigen in 1 zou al veel winst zijn voor me. Hij ziet er ook lichtgewicht uit; voor mij pure noodzaak! Fijner dan een zware stofzuiger.

  Je zou mij en mijn gezin er erg blij mee maken.

 • Reageren
  Mandy
  11/11/2018

  Ja duhh wie wil dit nou niet. Ik doe heel graag mee aan deze toffe winactie. Ik zie mezelf al helemaal gaan door het huis en waarschijnlijk wil ik in het begin elke dag hiermee shinen ?

 • Reageren
  Lotte
  11/11/2018

  Ja heel graag!! Zou een aanwinst zijn voor onze vloer die in januari komt!!

 • Reageren
  Sabrina
  11/11/2018

  Megatof! Ik doe graag mee en tuurlijk volg ik je ook op instagram!

 • Reageren
  Sigrid
  11/11/2018

  Waaah Sanne, wat ontzettend leuk dat je dit doet! Hier geen moeder die je volgt maar een studente die je al jarennvolgt op je blog, youtube en insta. Maar ook deze student moet haar appartement schoonhouden. Ik doe dus graag mee?

 • Reageren
  Nicole
  11/11/2018

  Jaaa tuurlijk wil ik dit winnen, wat handig!

 • Reageren
  Andrea Kissen
  11/11/2018

  ?? Ik wil dit mooie apparaat heel graag winnen! Met een hond?, een klein mannetje van 2 ?, een dochter op komst?? en een gevalletje help mijn man heeft in de tuin gespeeld..?‍♀️ is wat verlichting in het huishouden wenselijk ??

 • Reageren
  Willemijn
  11/11/2018

  Wow wat een super gave winactie Sanne!! En natuurlijk zou ik deze ook graag willen winnen! Ons nieuwbouw huis wordt voor de kerstvakantie opgeleverd dus dat zou na de verhuizing (wat altijd zooi met zich mee brengt) zoooo enorm handig en fijn zijn! ?

 • Reageren
  Elyse
  11/11/2018

  Perfect, dit komt als geroepen met 3 huisdieren en al die haren van hen (en mezelf)! Helemaal omdat ik dus echt een pesthekel heb aan dweilen..

 • Reageren
  Linda van der Meer
  11/11/2018

  Jaaaaa. Wat zou dit tof zijn ;).

 • Reageren
  Demi
  11/11/2018

  Ik zou heel graag willen winnen. Mijn vriend en ik zijn vanaf juni aan het verbouwen. In januari kunnen wij gaan genieten van ons eerste huis samen. Het nadenken over meubels en inrichting vind ik leuk, heel handig dat jij onderzoek hebt gedaan naar een goede dweil/stofzuiger haha!

 • Reageren
  Joan
  11/11/2018

  Heel graag voor mijn uitzet!?

 • Reageren
  Bo
  11/11/2018

  Jaa tuurlijk wil ik die winnen! Niet voor mijzelf, maar voor mijn moeder! Schoonmaken is lastig voor haar door klachten aan haar nek en rug, dus dit is de ideale oplossing, 2 in 1. Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Susanne
  11/11/2018

  Heel welkom hier met mijn mannen huishouden! (Lees een man en twee zoontjes) die er regelmatig een puinhoop van weten te maken! Ideaal als je dan kan stofzuigen en dweilen tegelijk! En ik volg je al heel lang via fb en insta!?

 • Reageren
  Saskia
  11/11/2018

  Wauw!! Hoe handig!! Ik doe héél graag mee! En nu maar duimen dat ik een keer een geluksbips ben ?

 • Reageren
  Dineke
  11/11/2018

  Heeeel graag zou ik dit apparaat willen winnen voor lekkere schone vloeren. Met een dreumes die nog veel op de grond kruipt en een labrador erachteraan lijkt dit apparaat mij super handig! Ik heb namelijk een hekel aan het dweilen met een natte dweil.. Graag Sanne, super graag!! ?

 • Reageren
  Daniek
  11/11/2018

  Oh Jaaaa!!! ?? Eerder nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou worden van een winactie van schoonmaak artikelen maar dit lijkt me toch ZO mega ideaal! ??

 • Reageren
  Angela
  11/11/2018

  Mijn vloer plakt iedere dag na een “normale avondmaal” met onze 2 kindjes. Tegenwoordig beland al het eten en drinken lekker op de grond..zucht?En moeders kan dus weer op haar knietjes de voel van de grond schrapen en boenen. Hoe handig zou het zijn als ik in 1 handeling mijn vloer weer spik en span kan krijgen!! Ja,hier maak je mij zo blij mee. Geen geurkaarsen of nieuwe laarsjes voor kerst,maar geef mij maar een schoonmaak apparaat cadeau haha??

 • Reageren
  Evelien van Someren
  11/11/2018

  Hoi! Woow, dit zou wel echt geweldig zijn! We vergeten nu al vaak om regelmatig te dweilen (wat een rot klus) en nu we straks een baby verwachten, wil je natuurlijk wel dat het huis wat schoner is, maar het liefst zonder al te veel extra moeite? daarom zou dit wel ideaal zijn en wil ik graag mee doen aan de winactie.

 • Reageren
  Sanne de Haan
  11/11/2018

  Jaa maar die is dan toch gewoon 100% HEAVEN voor iedereen! ? Dus JAAAAA ik wil ook die 100% HEAVEN in huis ??

 • Reageren
  Irma
  11/11/2018

  Wauw wat een toffe winactie! Dit zou een uitkomst zij met twee katten, een man en een peuter in huis ? tijd willen we natuurlijk allemaal overhouden ?

 • Reageren
  Nynke
  11/11/2018

  Dit zou echt amazing zijn! Mijn vriend werkt full time en ik doe daarom het huishouden alleen. Helaas heb ik daar niet altijd genoeg tijd voor. Met mijn rechtenstudie en baan in de schoonmaak, schiet de schoonmaak van mij eigen stekkie er nog wel eens bij in. Dit zou dan ook echt een uitkomst zijn??? Zonder al te veel gedoe toch de boel weer lekker fris.

 • Reageren
  Willeke van es
  11/11/2018

  Wat een gave winactie! Onze stofzuiger heeft het begeven afgelopen week en dit zou dan zo goed van pas komen! Met 2 kindjes en een man die elke dag de keuken vies maakt komt dit helemaal goed uit! Zeker als de kleine zometeen gaat kruipen is dit een uitkomst!

 • Reageren
  Lonny de Schrijver
  11/11/2018

  Jee, wat een uitvinding! Mag zeker onze kant op komen: druk gezin met pubers en bij behorende modderschoenen (‘oh, had niet in de gaten, mama’…), chipskruimels (‘oh, had ik niet gezien, mama’…), enz. Tel daar nog 3 poezebeesten bij op en je snapt dat ik nu denk ‘had ik dit maar eerder geweten én gehad’ ??

 • Reageren
  Marieke
  11/11/2018

  Hai, ik zou deze zoooo graag winnen! Ik zit al een jaar thuis met bekkeninstabiliteit en hernia. ’t is zooi frusterend dat ik ’t huis niet fatsoenlijk schoon kan houden. Stofzuigen is de max dus dweilen gebeurd eigenlijk nooit *schaam*. Dus als ’t in 1 keer kan is m’n jochie misschien iets vaker verkouden *fingerscrossed*. P.s. Je insta is superleuk!

 • Reageren
  Dietrix
  11/11/2018

  Uh…. Jaaaa!
  Redenen genoeg;
  Een bijna kruipende baby, een kruimelende kleuter, een (luie) man, en een bijna kruipende baby,… een kruimelende kleuter… oh wacht, die had ik al genoemd ??
  Anyway, doe mij die maar ?
  Groetjes Dietrix

 • Reageren
  Rianne
  11/11/2018

  Oh wat zou ik hier blij mee zijn… Het huishouden doen is nou eenmaal niet mijn favoriete bezigheid en dweilen al helemaal niet ?

  Wie weet ga ik het hiermee nog leuk vinden ook!
  Ik krijg opeens “zin” om hiermee aan het werk te gaan… Kärcher, kom maar op!

 • Reageren
  Iris
  11/11/2018

  Super leuk! Nu Mila 1 is en steeds meer eet en knoeit lijkt mij dit erg handig! Je pakt m er zo even bij en maakt alles schoon. Althans zo lijkt het. Lijkt me geweldig om zelf te ervaren!

 • Reageren
  Hellen
  11/11/2018

  JA it zou voor mij echt een uitkomst zijn! Op een boerderij waar mijn man steeds met vieze sokken uit de stal komt, een hond en kat die in en uitlopen en in mei ons eerste kindje erbij zou ons huis er door dit apparaat een stuk opgeruimder en schoner uitzien! Ik doe dus graag een poging om hier kans op te maken en ik ben stiekem ook benieuwd of de Kärcher zo’n huishouden aankan 😉

 • Reageren
  Danielle Straver
  11/11/2018

  Lijkt me heerlijk! 2 jonge mannen in huis die helaas niet over de schoonmaak gene van hun moeder beschikken en overal rommel maken. Hoe fijn zou het zijn als ik dan 2 dingen kan combineren in 1! Ontzettend welkom hier!

 • Reageren
  bregje
  11/11/2018

  oeh daar zou mijn moeder heel blij mee zijn. Ze is bijna 75 maar kan helaas niet alles zo goed meer. Zeker dweilen gebeurt daardoor nooit meer. Dit is voor haar echt een uitkomst. Voor mezelf met 2 kinderen en een kat ook, maar gun het haar meer 🙂

 • Reageren
  Jus
  11/11/2018

  Oh wow heel graag. Tijdsbesparend en functioneel. Ik houd ervan. Heel welkom dus hier!

 • Reageren
  Fleur
  11/11/2018

  Ook hier zou het fantastisch zijn om hem te winnen. Dweilen en stofzuigen na elkaar is voor mij killing vanwege mijn nog altijd zere bekken. Ik doe het wel hoor, want mijn 2 kinderen en hond kunnen er een goed zooitje van maken. Tel daarbij een hele onhandige moeder en een fantastische bonuspapa bij op en je moet toch echt wel dagelijks stofzuigen.
  Heel welkom dus 🙂

 • Reageren
  Mandy
  11/11/2018

  Oh heeeeeel graag.
  Ik heb een meisje dat nog lekker rond kruipt en een kleuter die graag buiten speelt … Ja die combi is al niet zo handig. En we hebben een hond.
  Ik hou van een schone vloer en zeker voorde kids .

  Vandaag legt vriendlief een nieuwe vloer hoe gaaf is dit extra cadeautje!!!?

 • Reageren
  Elin
  11/11/2018

  Laten we eerlijk zijn als ik zeg dat als er producten zijn om het huishouden nog makkelijker te maken ik vooraan in de rij sta. Ik heb er gewoon een hekel aan. Maar ben wel oprecht heel gelukkig als het allemaal weer netjes, schoon en opgeruimd is. Met alle liefde win ik fit product om het huishouden misschien net iets minder stom te vinden ?

 • Reageren
  Hannah
  11/11/2018

  Super leuke en praktische winactie! Ik doe uiteraard ook graag mee. Als studente met reumatische klachten is dit hartstikke welkom. ?

  Liefs Hannah ??

 • Reageren
  Maxime stasse
  11/11/2018

  Woow wat een reacties!! Maar ik probeer ‘t toch! Hij zou super van pas komen hier ???

 • Reageren
  Romy
  11/11/2018

  Hi Sanne,

  Oeh!! Hier heb ik het al zovaak over gehad met mijn vriend! Door een imuunziekte zijn wij hier genoodzaakt
  om iedere dag te stofzuigen en dit zou echt ontzettend meehelpen! En buiten dat heb ik ook een kleine schoonmaak tik (ssst) dus hoe blij kan je iemand maken! 🙂
  Liefs, Romy

 • Reageren
  Kim Boogerd
  11/11/2018

  Oooo wauw wat zou dat ideaal zijn! En wat zou het tijd schelen. Ik ga duimen:)

 • Reageren
  Shannon
  11/11/2018

  Oh wat een fantastisch apparaat lijkt dit mij. Hij staat op ons verlanglijstje, na je review was ik helemaal fan en met een vooruitzicht op net iets makkelijker huishouden wordt ik nog enthousiaster ♡

 • Reageren
  Gaby
  11/11/2018

  Wauw, wat een super win actie! Ik doe héél graag mee om een kans te maken ??

 • Reageren
  Kirsten
  11/11/2018

  Dit is toch ge-wel-dig! Met ons 2e kindje op komst zou dit straks echt veel tijd schelen en met spelende kinderen over de vloer is het natuurlijk wel erg fijn als de vloer ook lekker schoon is! & natuurlijk volg ik je op Insta!!

 • Reageren
  Marc S
  11/11/2018

  Nou aangezien m’n vriendin van het stofzuigen en is en ik van het dweilen, zouden we met ding om en om een week vrij hebben van die taak 🙂

 • Reageren
  Linsey Leurink
  11/11/2018

  Met mijn 3 kleine kinderen (euhhh hondjes) zou dit een echte uitkomst zijn! Ik heb veel lichtinval, en elk pootje haartje stofje zie je liggen. Een all in 1 apparaat zou eccccht erbij helpen dit binnen de perken te houden en mijn controlefreak hoofd ook!! Ik ga duimen… xx

 • Reageren
  Marlies Stienstra
  11/11/2018

  Wauw ja dat zou echt geweldig zijn. Wij hebben een kat en straks ook ons eerste kindje en wonen relatief klein dus een kleiner oppervlak wat ook sneller vies wordt en dit apparaat is echt iets wat op mijn verlanglijstje staat! Zou erg goed uitkomen om deze dan ook te winnen.

 • Reageren
  Juliette
  11/11/2018

  Dol dol dolgraag zou ik deze winnen! Met een kleintje van een jaar, 2 honden en een tuin in de verbouwing is deze stofzuiger zéér welkom ????????

 • Reageren
  Laura
  11/11/2018

  Oooh wat ideaal zeg! ? Die zou hier goed van pas komen! Stofzuig minstens 1 keer per dag, haar uitval als een malle en dat op een lichte vloer in een niet zo’n groot huis… ? Zou geweldig zijn om deze te winnen! ✨

 • Reageren
  Francis Thomassen
  11/11/2018

  Dit zou ik zo graag willen winnen. Wij hebben een matte vloer waar je echt alles op ziet: verschrikkelijk. Als we dit geweten hadden… maar helaas pas je een tegelvloer niet zomaar aan. Het zou zo fijn zijn als ik kan stofzuigen en dweilen in 1. Dan wordt de plek waar de kindjes zitten te eten echt veel beter schoon. Dweilen zit er gewoon niet in helaas.. ben al blij dat het stofzuigen lukt ?.

 • Reageren
  Esther
  11/11/2018

  Ooohhhh die wil ik wel winnen! Lijkt me ideaal!! Met twee kids in huis is dit volgens mij erg ideaal!!

 • Reageren
  Manja
  11/11/2018

  Oh Sanne, sinds je artikel over dit apparaat is hij al niet meer uit m’n gedachten, telkens als ik aan het stofzuigen én daarna aan het dweilen ben, denk ik aan dit apparaat en aan JOU! Het zou te gek zijn om dit apparaat te winnen, je zou mij er erg blij mee maken! X

 • Reageren
  Marian B
  11/11/2018

  Volgens mij wil iedereen dit, ik ben in ieder geval enthousiast! Ook wel nodig met twee lieve kleintjes die goed kunnen smeren 😉 Dat scheelt weer een rondje het huis rond, wel fijn zeker nu ik herstellende ben van een medische ingreep. Ben benieuwd!

 • Reageren
  Sancuray de Leeuw
  11/11/2018

  Wat een énorme uitkomst zou dit zijn met een kruipende baby en een kleuter in huis! Ik stofzuig elke dag, maar dweilen laat ik nog wel eens links liggen. Met dit apparaat zou dat niet meer hoeven!

 • Reageren
  Femke
  11/11/2018

  Jaaaaaa hier ben ik echt ontzettend nieuwsgierig naar sinds ik hem op je Instagram Stories voorbij zag komen. Nu maar duimen, want je hebt al erg veel reacties haha. Lijkt mij een fijn apparaat, lekker snel en handzaam zonder teveel gesjouw.. ideaal, zeker nu ik ineens tijd ‘tekort’ kom nu ik een baby heb haha.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Kérastase Chronologiste shampoo, masker en haarolieMy Profile

 • Reageren
  Hellen
  11/11/2018

  Wat een gave winactie Sanne.

  Oh yeah! Hij zou zo goed van pas komen bij ons. Onze stofzuiger is op sterven na dood. En deze Kärcher kan nog dweilen ook ❤️ Match made in cleaning heaven ❤️

 • Reageren
  Renate
  11/11/2018

  Wauw wat een uitvinding. En wat fijn dat jij dit met ons deelt. Nu wil denk ik elke vrouw dit wel in huis! Lijkt mij echt super om te winnen

 • Reageren
  Cynthia
  11/11/2018

  Als mama van drie, een kleuter dochter en tweeling jongens, ontbreekt het me soms (lees: meestal) aan tijd om te poetsen ? dit zou ideaal zijn! Weg met melk vlekken op de vloer, weg met chocolade vlekken, … Heerlijk!

 • Reageren
  Priscilla
  11/11/2018

  Kan wel een heel verhaal verzinnen over hoe hard ik dit nodig heb. maar dat hebben we allemaal! Dit wil toch iedereen winnen.. Vind dweilen echt wel 1 van de vervelendste dingen in het huishouden dus hoe fijn als je gewoon 2 in 1 heb! Dus JAAAAAA ik wil dit winnen!! *DuimDuimDuim*

 • Reageren
  Manon
  11/11/2018

  Wat een gave winactie zeg! Ik wil heel graag meedoen? met 2 katten in huis ben ik bijna elke dag wel bezig met stofzuigen en dweilen. Doordat ik diabetes type 1 heb heb ik er helaas niet altijd de energie voor om dit te doen. Dit zou voor mij een geweldige uitkomst zijn? en ook voor mijn huis natuurlijk die dan lekker schoon is haha?

 • Reageren
  Ronie
  11/11/2018

  Ik heb na mijn zwangerschap helaas bekkenklachten gehouden. Omdat stofzuigen en dweilen een belastend klusje is, zou dit een mooie uitkomst zijn ??

 • Reageren
  Rowena
  11/11/2018

  Wauw wat een top apparaat! Na het lezen van je review was ik al overtuigd. Ik ben al zo lang op zoek naar een makkelijkere manier om mijn vloer schoon te krijgen en gereinigd. Nu gaat er dagelijks te stofzuiger overheen maar dwijlen schiet er vaak bij in en dat zie je toch wel aan je vloer.

  Dit zou een uitkomst zijn voor ons zijn!

  Ik volg je al zeker 3/4 jaar ook op Instagram 😉

  Fijne dag ?

 • Reageren
  Daphne
  11/11/2018

  Jaa heel graag!

 • Reageren
  Anne
  11/11/2018

  Oh yes please!!
  Toen ik laatst jouw enthousiasme zag over dit apparaat, zei ik al tegen mijn vriend: Dit missen we in ons leven ?

  Zoals je zegt, met kinderen in huis incl zand- en modderstappers en toekomstige huisdieren, is dit de uitkomst! Would love to win!

 • Reageren
  Natalka
  11/11/2018

  Jaa doe graag mee. Met 2 kleintjes lijkt mij dit een uit komst en onze stofzuiger is aan vervanging toe. ?

 • Reageren
  Melissa den Hertog
  11/11/2018

  We verwennen die kinderen altijd met sint, nu zou ik wel eens verwend willen worden met dit handige gave apparaat! Want dat tie 2 in 1 is klinkt als muziek in me oren, heb twee kinderen rond lopen en een derde onderweg, die ook zal kruipen en ook nog een kater in huis en dan is een schonen vloer wel een must

 • Reageren
  Anniek
  11/11/2018

  Wat een geweldige uitvinding! Hier in huis stofzuig ik elke dag, met een grote hond, een kat en 2 jonge kindjes is dat ook geen overbodige luxe.
  Met deze karcher word ik ontzettend blij en vrolijk! Lijkt mij zoveel efficiënter ❤❤?

 • Reageren
  Johanna
  11/11/2018

  Voor mijn verjaardag over een paar weken en 12 januari uitgerekend van ons 2e kindje! Met mijn astma die goed onder controle gehouden moet worden zou dit een top cadeau zijn, vooral als schoonmaakfreak als mij haha!

 • Reageren
  Peters
  11/11/2018

  Ik doe graag mee, zou hier erg handig zijn!?

 • Reageren
  Aty
  11/11/2018

  Zo, dat zou een uitkomst zijn… Ik waag een gokje.

 • Reageren
  Daphne vd M
  11/11/2018

  Ja lijkt me erg leuk om te winnen! Ik doe graag mee omdat ik wil uitproberen of deze goed bevalt tijdens mijn I Want To Break Free sessies!

 • Reageren
  H. Klaster
  11/11/2018

  Leuke winactie!Nu wij met zijn viertjes zijn is dit een goeie aanwinst voor ons gezin ☺️

 • Reageren
  Gwendolyn
  11/11/2018

  Ohhh die zou heel erg Welkom zijn!
  Met 2 katten, een puppy die er bij komt en een baby van 1 jaar oud wordt hier elke dag minimaal 1x wel gestofzuigd.

  Een combi met dweilen zou dan echt een uitkomst zijn!

 • Reageren
  Floortje
  11/11/2018

  Wauw dat zou echt zo goed van pas komen. Een constant knoeiende dochter van 2 en zwanger van de tweede, kan ik aan de gang blijven (en als die tweede er is helemaal natuurlijk?). En met beginnende bekkeninstabiliteit blijft het helaas soms ook liggen voor mijn hard werkende man. Zou toch wel heel fijn zijn als ik t zelf in 1 keer klaar kan krijgen, of dat t voor hem niet zoveel werk is na zijn werk? duimen draaien maar?

 • Reageren
  Karlijn strikker
  11/11/2018

  Dat zou ik geweldig vinden! Mijn vriend en ik krijgen volgende week de sleutel en gaan voor het eerst samenwonen dus een perfectere timing kan niet!

 • Reageren
  Maartje Lousberg
  11/11/2018

  Wat een leuke winactie, goed geregeld Sanne!
  Wij hebben een witte laminaatvloer waar de meningen hier thuis over uiteen lopen. Ik ben helemaal in mijn sas met mijn hippe vloer, groen muurtje er bij, plantjes everywhere, top! Mijn vriend daarin tegen lijkt op die van jou, hij wil het namelijk altijd schoon hebben. Die vloer is een doorn in zijn (poets)oog, want je ziet ieder vuiltje en haartje (lang leven mijn lange lokken). Ik geef er dan weer niet genoeg om en wil niet elke dag zuigen. Hij wel, liefst ook 3x per week dweilen. Dit apparaat zou voor ons een perfecte compromis zijn (en scheelt mij een hoop gekibbel). Fingers crossed!

 • Reageren
  Sannemarijn
  11/11/2018

  Leuke actie! Met mijn bronchitis lijkt mij dit een goede oplossing. Waar ik het van stofzuigen benauwd krijg en er dus vaak extra gedweild wordt. Zeker in de herfst waarbij door iedereen extra zand meegenomen wordt.

 • Reageren
  Michelle
  11/11/2018

  Oeh! Dit klinkt echt als een uitkomst. Op het moment druk met de combinatie werk en deeltijdstudie. Houd erg weinig tijd over voor het huishouden, dus dit zou onwijs helpen. Handig als kat Dex weer eens met z’n natte poten binnen komt zetten. (Meteen al z’n haar opzuigen) Ik doe mee!

 • Reageren
  Margje
  11/11/2018

  Ooooh yesss!!! I NEED THIS!!!
  In een gezin van 8 en 3 honden zou dit fantastisch zijn!!
  De stofzuiger en ik hebben een innige band.., daarintegen zijn de dweil en moi wat minder verliefd op elkaar. Die emmer met sop die erbij hoort vind ik ook maar onhandig.
  Graag stuur ik sop-emmer en toebehoren met pensioen en ga ik met mijn nieuwe liefde van Kärcher aan de slag!!

 • Reageren
  Anne
  11/11/2018

  Dit apparaat lijkt me echt ideaal voor in huis. Zou het super tof vinden als ik hem zou winnen!! ??

 • Reageren
  Rianne
  11/11/2018

  Hoe ideaal zou dit zijn! Onze verbouwing is bijna klaar, ik ben flink zwanger van een tweeling en er loopt een hond door t huis te sjouwen. Om alles straks lekker aan kant te kunnen houden in ons nieuwe leven, komt dit onwijs goed van pas!

  Zou geweldig zijn om deze te mogen winnen!

 • Reageren
  Denise
  11/11/2018

  Kies mij! ??‍♀️ Kies mij! ??‍♀️ Kies mij! ??‍♀️

 • Reageren
  Mariëlla Jansen
  11/11/2018

  ? Voor mij zijn diamonds not a girls best friend, maar deze Kärcher stoom/zuigcombinatie. Zo welkom, zodat mijn vloeren met een dreumes weer kunnen fonkelen als nooit te voren. ? zo iets is voor mij echt goud waard, die vloer is binnen no time één grote plakvloer. Fingers crossed! De kans is natuurlijk klein. Succes voor iedereen die meedoet met deze winactie! ??

 • Reageren
  Myrthe
  11/11/2018

  Jaa, lijkt me een enorme uitkomst voor een huishouden met 2 kindjes waarvan de jongste zo’n beetje allergisch voor alles!! Elke dag stofzuigen en dweilen is dan ook een must! Best een gedoe en vreselijk werk vind ik het haha! Dus ik zou dit heeel graag winnen! ?

 • Reageren
  Sharon
  11/11/2018

  Yes please!!! ?? Wat lijkt dit mij fantastisch handig… ik ben inderdaad zo’n muts die voor ieder bezoek het huis aan kant MOET hebben, dit zou echt mn nieuwe partner in crime kunnen worden.

 • Reageren
  Dionne
  11/11/2018

  Jaaaa wij doen mee, het lijkt me een top apparaat :)!

 • Reageren
  Isabelle beeloo
  11/11/2018

  Ohh zo blij wordt ik hier van. ik en mijn dochter hebben eindelijk een eigen plekje en ook daar zal flink geknoeid en dus schoongemaakt moeten worden. Dit lijkt me een top apparaat ik doe meeee!???

 • Reageren
  Jenneke
  11/11/2018

  Oeh. Ik ding graag mee naar zo’n topapparaat?. Mijn man en ik verschillen qua huishoud-/opruimstijl net zoals jij en jouw vriend. Misschien dat ik dan eens pluspunten scoor!!

 • Reageren
  Valérie
  11/11/2018

  Hoi Sanne,

  Wat tof dat je er 1 weg geeft. Ik heb sinds maart 2 Siberische katten genomen (ik ben allergisch en Siberische katten kan ik wél verdragen #sohappy), ze verliezen echter best veel haar. Ik stofzuig elke dag en zou eigenlijk om de 2/3 dagen ook moeten dweilen… en laat ik nou allebei niet de leukste taakjes vinden! :p Een stofzuiger en dweil in 1 zou voor mij echt de uitkomst zijn. Dan houd ik automatisch meer tijd over voor de andere schoonmaaktaakjes 😉

  Liefs, Valérie

 • Reageren
  Esmée
  11/11/2018

  Ooh wat een geweldige winactie! Ik ben hier zo benieuwd naar! Wij hebben een hele lastige vloer, die ik vaak met gewoon dweilen niet goed schoon krijg. Ik ben dus heel benieuwd of dit apparaat gaat werken en het scheelt gewoon zoveel tijd!
  Esmée onlangs geplaatst…Gemakkelijk foto’s bewerken met deze 5 appsMy Profile

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Jaaa!! Zo graag!! Begin oktober opnieuw mama geworden en moet nog een beetje mijn draai vinden met 2 kids en het huishouden erbij! In januari ook weer werken voor 28 uur dus het zou een hoop tijd schelen als ik kan stofzuigen en dweilen tegelijk! Fingers crossed! ???

 • Reageren
  Suzanne
  11/11/2018

  Wat een leuke winactie!!! Over maar liefst 4 dagen (of 10, je weet het niet?) verwachten wij een kleine spruit??!! Nu heb ik alle tijd om het hele huis te poetsen (hallo nesteldrang), maar als we straks weer aan het werk zijn, moeten we toch echt wat efficiënter gaan schoonmaken .. Dit zou ons zeker helpen!!!

 • Reageren
  Chantal
  11/11/2018

  Aaaah! Dat zou echt ge-wel-dig zijn, ik ben student en heb niet erg veel te besteden voor dit soort “luxe” dingen.
  Ik ben niet de typische student met een kamer en 2 week aan afwas in de keuken, maar juist erg netjes met een eigen huisje en een schoonmaak verslaving haha. Dit zou mij super blij maken!

 • Reageren
  Suzanne van Gelder
  11/11/2018

  Klinkt echt als een fantastisch ding!! Ik doe graag mee met de winactie :D!

 • Reageren
  Natasja
  11/11/2018

  Dat zou super zijn met een dreumes en een peuter in huis! Meestal wordt het sneller vies dan weer schoon, en zo houden we meer tijd over voor leuke dingen!

 • Reageren
  Nicole & Peuter Liz
  11/11/2018

  Woehiieee FAN-TAS-TISCH!!!!
  Aangezien onze stofzuiger het begeven heeft en wij nu op zoek moeten naar een nieuwe stofzuiger, zou dit nu toch wel super goed van pas komen!

  Deze stofzuiger en dweiler in 1 lijkt mij echt een ideaal voor ons gezinnetje! Gewoon stofzuigen en dweilen in 1, wie wil dat nou niet met een gezinnetje???? mijn duimen draaien vanaf nu dikke overuren!!

 • Reageren
  Laura
  11/11/2018

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee, maar dan voor m’n schoonzusje. Omdat ze ondanks dat ze ziek is zo d’r best doet om d’r huis helemaal clean te houden (kan ik nog een puntje aan zuigen..) en voor d’r twee hummels te zorgen. Dit zou denk ik echt een uitkomst bieden in zowel tijd als energie! En anders wellicht een mooi kerstcadeau ?

 • Reageren
  Nathalie
  11/11/2018

  Dit zou een uitkomst zijn. Met 3 kleine kids, kom ik er soms gewoon niet aan toe om mijn huishouden fatsoenlijk te doen. Met deze floor cleaner ben ik in 1 keer klaar en houd ik weer tijd over.

 • Reageren
  xDeniseBal
  11/11/2018

  Weer een leuke blog Sanne!

  Natuurlijk doe ik mee aan deze geweldige winactie!
  Onze stofzuiger is echt aan vervanging toe.( houders van de zak zijn afgebroken)
  Dus nou maar hopen en duimen?

  En hoe fijn is het om en zin in het huishouden te hebben en tijd overhouden?

  Groetjes Denise
  Denise

 • Reageren
  Mariska Van Dorst
  11/11/2018

  Dit zou super goed uitkomen voor ons! 2 mopshonden in huis dus stofzuigen en dweilen moet helaas geregeld gebeuren..

 • Reageren
  Loes Wevers
  11/11/2018

  Wauw, er zijn al mega veel reacties… Maar ik was vorige keer na je artikel al heel enthousiast, dus waag ik ook graag een poging in deze winactie! Waarom ik hem wil winnen? Omdat mijn zoontje Thijs bijna 2 wordt en natuurlijk al prima loopt, maar wel een spoort van ‘vernieling’ achterlaat: kruimels, modder, etc. En dat op onze mooie houten vloer! En daarom is deze stofzuiger ideaal voor ons: lekker snel alles écht schoon maken, zelfs geschikt voor zo’n gevoelige houten vloer! En dat tijd besparen klinkt mij als muziek in de oren: we werken allebei 32 uur (en dan nog wat reizen of extra uurtjes), dus ieder uurtje dat we hebben moeten we goed besteden. Ik ga voor een schoner huis én veel snelheid, waardoor we quality time als gezin overhouden!

 • Reageren
  Eline
  11/11/2018

  Yes please!!?? deze is heel erg welkom hier. Wij zijn al een jaar aan het verbouwen en klussen en daarbij komt zoveel stof vrij. Dat ik elke dag moet stofzuigen en dweilen. Wat een gedoe! Daarnaast hebben we ook nog een hondje die wat haar verliest dus kan je nagaan hoe graag ik deze combi zou willen winnen. Dit zou zo handig zijn!! ??

 • Reageren
  Anuska
  11/11/2018

  Heel graag… met 2 honden, peuter van 2 jaar en een kleintje eind december op komst zou het wel fijn zijn!

 • Reageren
  Shelley de Bruijn
  11/11/2018

  Oh dit is een droom! Met een kind en twee honden is dit natuurlijk een uitkomst. Ik ga duimen ??

 • Reageren
  Alies
  11/11/2018

  Jaaa erg leuk, ik doe mee! ? Mijn zoontje is nu 3 maand, lijkt me erg handig als hij gaat kruipen en brood, koek, etc. gaat eten?

  Duimen maar!!!

 • Reageren
  Femke
  11/11/2018

  Jaaaaa, ik doe mee lieve Sanne. Dat ding moet ik hebben!! Zou hier goed van pas komen. Ik ben gastouder dus zou ik het heerlijk vinden om de vloer zo vliegensvlug schoon te kunnen maken. Ik stel het nu altijd te lang uit. Spannund!!!!

 • Reageren
  Marjolein
  11/11/2018

  Ooohhhh ik kan niet wachten!!!! Met een 1-jarige en vriend die aan het herstellen is van zijn chemo gooi ik soms snel even een stofzuiger door het huis (nou eigenlijk mijn moeder ?) maar van dweilen komt het niet zo vaak. Dit is echt de oplossing!!!!
  #nodig! #superhandig

 • Reageren
  Gerrie
  11/11/2018

  Wauw wat een gave winactie mag je doen. Had jou berichtje hierover al gelezen en lijkt mij super om dit in huis te hebben. Met een man, nog 2 thuis wonende pubers en een hond is dit meer dan welkom?? vooral nu ik meer ben gaan werken is dit een uitkomst ?? ik maak dan ook graag kans op deze super prijs ??

 • Reageren
  Tamar
  11/11/2018

  Heel graag!! ??

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Ja heel graag. ?
  Omdat ik nog druk aan studeren bent en daar langs nog 29 uur werk.
  Twee heel lief honden heb.
  Zou dit een uitkomst zijn.

 • Reageren
  Lysanne
  11/11/2018

  Jaaa dit zou fantastisch uitkomen! Ik ben een echte poetsmiep en ben er gek op om ons huis altijd mooi en schoon te houden. Helaas is onze stofzuiger aan z’n einde gekomen, dus dit zou heel erg welkom zijn!

 • Reageren
  Bonita
  11/11/2018

  Oh, die lijkt me handig! Net verhuisd naar een groter huis.. dus meer schoonmaakwerk en dat is dus echt geen hobby van me! Vooral dat dweilen, dit is dus ideaal. Met katten, kind en man blijf ik bezig heb ik het idee hahah..

 • Reageren
  Suze
  11/11/2018

  Ohhh wat een te gekke win-actie!!! Met 2 kids vind ik het huishouden erg pittig! Maar met deze rakker gaat het allemaal véél sneller!! En dat is heel fijn voor een drukke MOMMY! Ik zou hier heel blij mee worden! En wie weet kunnen de kindjes mij wel mee helpen met dit klusje! Duimen ??

 • Reageren
  Larissa Beumer
  11/11/2018

  Klinkt als een droom apparaat! Met een zoontje van 3 ook een ideale uitkomst. Zijn papa en ik zijn helaas sinds kort uit elkaar en ben nu op zoek naar een huisje en spulletjes. Budget is niet zo groot dus dit zou geweldig zijn!

 • Reageren
  Jolien
  11/11/2018

  Ja dit lijkt me fantastisch ! ?

 • Reageren
  Rielle
  11/11/2018

  Jaaa wie wil doe nou niet?! Ultieme huisvrouw droom! ?
  Met een hond en kind ben ik elke keer druk een het stofzuigen en dweilen en dat betekent dus dat ik dit nu tegelijk kan doen! IDEAAL

 • Reageren
  Lilian
  11/11/2018

  Met al een kindje in huis en een kindje op komst, zou dit echt perfect zijn. Het scheelt een hoop tijd die ik liever aan de kindjes besteedt en het scheelt een hoop ruimte in ons kleine huisje. Geen stofzuiger,een dweil en emmer meer die ik altijd overal probeer weg te werken, in de hoek!

 • Reageren
  Heidi
  11/11/2018

  Zo’n fijn ding om stof te zuigen en te dweilen in 1.
  Zou hem graag thuis willen gebruiken.

 • Reageren
  Miranda
  11/11/2018

  Wauw wat een leuke winactie! Hier doe ik graag aan mee, want met die rommelkonten en knoeipotten hier in huis kan ik bijna wel 3x per dag stofzuigen en dweilen ?

 • Reageren
  Anna
  11/11/2018

  Jaaa graag! Met een baby die over een tijdje gaat kruipen wil ik graag een schone vloer hebben. Helaas eten zijn twee oudere broers niet altijd even netjes, dus stofzuigen en dweilen in 1 zou echt ideaal zijn!

 • Reageren
  Femke
  11/11/2018

  Wauw, dit lijkt me echt fantastisch!

  Een top actie. ???

 • Reageren
  Yasmin
  11/11/2018

  Jaaaa ??? Ik doe heul heul graag mee!!! Als ik tijd kan besparen met dat ellendige schoonmaak gedoe ? Dan heel erg graag!!! En met een burn out, 2 kinderen, 2 katten en een man op uitzending kan ik wel wat energie ergens anders aan besteden.
  Yasmin onlangs geplaatst…Oopsies – Het lekkerste receptMy Profile

 • Reageren
  Meinou
  11/11/2018

  Liet hem zijn aan mijn vloer en het was liefde op het eerste gezicht.

 • Reageren
  José
  11/11/2018

  Net als iedereen doe ik natuurlijk heel graag mee, want dit wil je toch gewoon? Ik had hem al eens in een van je vlogs voorbij zien komen en hij wekte toen al mijn interesse. Helaas is een nieuwe dweil kopen iets goedkoper 😉

  Ik besteed mijn tijd, net als de meesten onder ons, ook liever aan andere dingen dan het huishouden en schoonmaakklusjes, die toch steeds maar als een boomerang terug blijven komen of je wil of niet. Maar waar ik eigenlijk nog het meest benieuwd naar ben is of dit apparaat er voor zorgt dat ik eindelijk eens geen strepen op mijn laminaat heb na het dweilen. Dat is nu wel steeds het geval en je begrijpt het, dat leidt tot enorme frustratie, want waarom zou je dan nog dweilen als het drama op de vloer alleen maar erger lijkt te worden. Zoals je leest, ik ben niet echt een poetsheld, want ik doe vast iets verkeerd met dweilen. Deze jongen van Karcher zou me hier vast heel erg bij kunnen helpen <3

  P.S. ik volg je al heel lang op Instagram 🙂

 • Reageren
  Lidewij
  11/11/2018

  Super leuke actie top vrouw! Die willen wij ook wel heel graag winnen ?! Ideaal, is onze vloer wat vaker blinkend met ons lieve dochtertje en twee Franse bulldog hondjes blijft dat er wel eens bij! ?

 • Reageren
  Susanna Zweeris-Meerkerk
  11/11/2018

  Wat een top product! Met twee kinderen in anderhalf jaar tijd, waarvan de jongste nu net 2 maanden is, weet ik soms niet waar ik de tijd vandaan moet halen om alles in huis te doen. En helemaal als je dan de vloer lang genoeg ‘kleine voetjes vrij’ moet houden om eerst te zuigen en daarna nog te dweilen. En met twee katten, twee kinderen en een man (die laatste telt dubbel 😉 ) zou ik deze wel iedere dag kunnen gebruiken. Ik doe dus graag mee met deze win-actie

 • Reageren
  Sanne
  11/11/2018

  Ik waag graag men kans want wat lijkt dit mij handig met die koters van me die hier alles vuil weten te maken in seconden.
  Dus ik hoop dat dit de oplossig is om niet heel de tijd te moeten kuisen wat mij meer en meer tijd kost !

 • Reageren
  Esra
  11/11/2018

  Wat een gave winactie Sanne! Ik zou heel graag de dweil/stofzuiger in één winnen. Ik ben chronisch ziek en kan/mag niet stofzuigen en dweilen waardoor ik altijd iemand moet vragen, en dat met 3 katten! Het zou makkelijk zijn als het 2 in 1 is zodat ik vaker hulp durf te vragen omdat het een stuk sneller klaar is. En wellicht is hij ligt en kan ik het zelf wel! Win win situatie. Natuurlijk volg ik je op Instagram, al heel lang!

 • Reageren
  Anna
  11/11/2018

  Wat een uitvinding! Ik heb een ontzettend lieve man, die regelmatig stofzuigt. We hebben een goede verdeling in het huishouden, echter dweilt hij nooit haha! Dit zou een perfecte uitkomst zijn. Momenteel ben ik in verwachting van onze tweede en zit ik al enkele maanden ziek thuis. Mijn man draait nu dus overuren! Ik weet zeker dat hij dus net zo blij als ik zal zijn, als wij de lucky-winnaars zijn!

 • Reageren
  Paula
  11/11/2018

  Oh dit apparaat zou echt een geschenk uit de hemel zijn! Met 2 hele lieve maar ofzo onhandige smeerpoetsen is Mn vloer zowat altijd viezig. En na de zoveelste gebroken nacht heeft deze mama vaak niet de puf om en te stofzuigen en te dweilen dus blijft t vaak alleen bij t stofzuigen ?? Let me live a better and guilty free #momlife ??

 • Reageren
  Kim
  11/11/2018

  Na het lezen van je review ben ik echt super benieuwd geworden. Benieuwd of dit het apparaat is waar ik al zolang naar opzoeken ben. Inmiddels al verschillende aparaten, dweilsets en noem maar op geprobeerd, maar nog steeds niet de juiste en fijnste tegen gekomen. En met een dreumes van net 1 en huisdieren is hrt schoonhouden van mijn vloer toch wel nummer 1 prioriteit.

 • Reageren
  Miek
  11/11/2018

  23 november krijg ik de sleutels van m’n nieuwe huis, wat zou ik de mooie, nieuwe, beige eikenhouten vloer mooi schoon kunnen houden hiermee!

 • Reageren
  Nicole
  11/11/2018

  Oooooo dit zou top zijn! Ik ben qua huishouden liever lui dan moe en stel het dan ook altijd uit! Dit apparaat zou geweldig zijn! Stofzuigen en dweilen in één! Dan wordt het nog een feestje om de boel schoon te houden! (Kuch! 😉 )

 • Reageren
  Loes
  11/11/2018

  Jaaa hoe leuk zou dit zijn, voor het samenwonen met mijn vriend die allergisch is voor stof. Dus hij zal zeker vaak gebruikt worden

 • Reageren
  Lara
  11/11/2018

  Oh ja!! Sinds augustus heb ik een harige huisgenoot, mijn kitten Pim. Hoe schattig die pluizige pootjes ook zijn, mijn hele vloer staat vol met pootafdrukjes na een bezoekje aan de bak.. Dit zou de perfecte oplossing zijn!

 • Reageren
  Harriët Klein woolthuis
  11/11/2018

  Ooooh dit zou zooooooow welkom zijn!! Met Twee kindjes alias grootste smeerkezen van de hele wereld! 1 hond die erg zijn best doet om alles rondom de kinderstoelen schoon te houden en twee katten die nu hun wintervacht krijgen. En dan hebben we het nog niet eens over mijn man en mij zelf (die kids moeten het toch ergens van hebben)
  ??????

 • Reageren
  Nienke
  11/11/2018

  Ohhh dit lijkt mij een fantastische aanvulling in mijn leven ?!
  ?

 • Reageren
  Merel van der Hust
  11/11/2018

  Ik doe graag mee!!!! ❤️

 • Reageren
  Anneke
  11/11/2018

  Jaa! Ik doe heel erg graag mee!! ☺️??❤️

 • Reageren
  Janneke
  11/11/2018

  Oh dat zou heel fijn zijn! Wat een handig ding! Met katten in huis en een klein meisje wat nu leert kruipen hou ik graag de vloer goed schoon.

 • Reageren
  Yvette
  11/11/2018

  Wauw, dit klinkt echt ideaal! Ik moet zo’n drie keer per dag stofzuigen onder de eettafel en eigenlijk ook dweilen, maar dat gaat me toch iets te ver drie keer op een dag.
  Dit zou daar echt bij helpen! Ik doe dus graag mee!

 • Reageren
  Marjolein
  11/11/2018

  OMG! I NEED THIS IN MY LIFE! Zo’n haat aan alles wat met dweilen te maken heeft. Maar dit…. ?
  Je begrijpt vast wel dat ik graaaaaag mee doe met de winactie haha!

  Enne, zeker een follower op insta hoor hier! ??‍♀️

 • Reageren
  Loïs
  11/11/2018

  Hoi Sanne,

  Wij hebben 1 november de sleutel van ons eerste grote mensenhuis gekregen en zijn sindsdien nonstop aan het klussen. Over een week wordt er een nieuwe tegelvloer beneden gelegd en daar lijkt me dit apparaat geweldig voor om mee schoon te maken (de vloer is afdeling vriendjelief dus ik zou hem hier heel blij mee maken?).
  Ben benieuwd!
  Groetjes,
  Loïs

 • Reageren
  Meike
  11/11/2018

  Dit moet de uitvinding van de eeuw zijn. Natuurlijk wil ik hier kans op maken.

 • Reageren
  Anne
  11/11/2018

  Oh ik zag dit al voorbij komen en toen was ik al om ?! Dit staat dus echt nog op mijn wishlist! Het lijkt me zo veel gemakkelijker dan met de stofzuiger die ik nu heb om 3 verdiepingen schoon te maken. Met een baby die ieder moment geboren kan worden en een peuter is hij hier meer dan welkom ☺️?! Ik ga duimen!

 • Reageren
  Lisanne
  11/11/2018

  Woow, dit zou goed uitkomen, wat een perfecte combinatie! Wij zijn beiden niet echt schoonmakers. Dit zou echt veel tijd schelen die we met het gezin kunnen doorbrengen. Echt jaloers op al jouw schoonmaakspullen. Die robotstofzuiger zag er ook al zo fantastisch uit. Gr. Lisanne

 • Reageren
  Merel
  11/11/2018

  Oh my god! Dit is mijn moeder-huisvrouw dream ? Mijn dochter begint nu net met tijgeren, en met onze 2 schatjes van (haarbal) poezen ben ik dus echt CONTINU aan het stofzuigen en dweilen, no joke. 2 keer per dag ben ik aan de beurt. ? Niet bepaald mijn hobby.. Dus deze Kärcher zou hier een zeer geweldig verjaardagscadeautje (morgen jarig?) zijn! Joe! X Merel

 • Reageren
  Samantha
  11/11/2018

  Ik zou dit zo graag willen winnen voor mijn moeder. Het lijkt me een superleuke verrassing voor haar! ?

 • Reageren
  Milou
  11/11/2018

  Jaa! Ik doe graag mee! Met een zoon die veel spuugt, een dochter onderweg en een kat is stofzuigen en dweilen een dagelijkse taak. Wat zou dit apparaat het allemaal een stuk makkelijker maken!

 • Reageren
  Anne-Marieke
  11/11/2018

  Dat zou super handig zijn voor in ons nieuwe huis! Pas getrouwd en een nieuw huis, nu van onze honeymoon genieten waarbij we niets hoeven te doen, straks weer wennen als we thuis de vloer moeten dweilen en stofzuigen; dit zou de ideale verlenging van onze honeymoon thuis zijn ?

 • Reageren
  Loes
  11/11/2018

  Oooohh die moet ik winnen! Met Mn bekkengezever kan ik wel wat hulp gebruiken!!

 • Reageren
  Iris
  11/11/2018

  Ik wist niet dat ik zo enthousiast kon worden van een schoonmaakapparaat. Ik doe héél graag mee.

 • Reageren
  Samantha
  11/11/2018

  Ik doe heel graag mee met deze actie, vooral nu het weer druilerige wordt, kan ik wel blijven dweilen! En stiekem doe ik ook mee voor mijn zusje: zij maakt elke vrijdagochtend bij ons schoon en kan haar zo wat tijd en moeite besparen! Fingers crossed! ??

 • Reageren
  Roos
  11/11/2018

  Dit lijkt mij echt ideaal, aangezien ik per december een nieuwe baan heb en meer ga werken in combinatie met twee kleine kinderen zal het huishouden er een beetje bij inschieten. Je mag best weten dat ik me daar zorgen om maak. Mijn man werkt namelijk ook 40 uur in de week. Help! Haha. De Kärcher Floor cleaner is hier meer dan welkom!

 • Reageren
  Silvie
  11/11/2018

  Ohhh Wow wat mega veel reacties! Ik zou ook heel blij worden van dit aparaat.. zo’n tof ding om het huis schoon te houden (echt mijn hobby?) Keep up the good work Sanne! Het is zo tof om je te volgen♥️

 • Reageren
  Inge
  11/11/2018

  Lijkt me zó ideaal, er loopt hier een peuter rond én ik ben net bevallen van ons zoontje. Standaard tijd te kort dus ?.

 • Reageren
  Elise
  11/11/2018

  Meeeega welkom hier! Wij dachten dat een witte vloer leuk zou zijn, en inderdaad het staat hartstikke gaaf! Maar je ziet er wel alles op zeg! Dat had ik een klein beetje onderschat “op iedere vloer zie je wel rotzooi”. Nu m’n vriend (hopelijk tijdelijk) in een rolstoel zit & het ook nat/vies weer is buiten, is er niet meer tegen aan te poetsen!! Dit zou dus zeer welkom zijn!

 • Reageren
  Maike
  11/11/2018

  Nou lijkt me super! Kneitert hoor hihi! Wil deze heel graag winnen. En je volgen doe ik al een hele poos ?

 • Reageren
  Danielle
  11/11/2018

  HOe toevallig zei ik laatst: “waarom bestaat er geen apparaat die zuigt en dweilt tegelijk?” En nu kom ik het ineens tegen! Wauw met ons grote huis en 2 mini hondjes en een schattige rommelmakende peuter zou hij mij prachtig staan! Ik doe graag mee !

 • Reageren
  Selina Cats
  11/11/2018

  Oooh jaaa! Met twee drie rommelkonten (lees 2 kids en man) en een haarbal in huis is dit meeeeeer dan welkom! Wat een uitkomst! ???

 • Reageren
  Tessa
  11/11/2018

  Jaaaa dat lijkt me ideaal! Wij (man, peuter, kat en ik) gaan binnenkort verhuizen naar een groter huis, dus dit tijdsbesparingen apparaat lijkt me heerlijk! Fingers crossed ?

 • Reageren
  Anne
  11/11/2018

  Wat een prachtige winactie. Ik zag al dat er veel reacties zijn en dat de kans op winnen klein is.. maar ga toch een kansje wagen. Wij hebben een prachtige lichtgrijze gietvloer waarop je ieder kruimeltje en kattenhaar ziet. Met een kat en een kruipende dreumes met Cystic fibrosis geeft dit mama lichtelijke smetvrees. Wat zou de Kärcher floor cleaner hier goed van pas komen!! Duimen!!

 • Reageren
  Leo
  11/11/2018

  Oh wow dat komt hier als geroepen met twee katten en twee kleine kinderen!

 • Reageren
  Anniek
  11/11/2018

  Wauw wat een mega winactie!! Ik doe heel graag mee! Dit lijkt me echt een uitkomst. Jarenlang kon ik zelf niks in het huishouden doen omdat ik ernstig ziek ben. Toch wil ik de mensen om mij heen wat ontlasten door steeds iets in het huishouden op te pakken. Dus dit is geweldig, 2in1! Natuurlijk volg ik je ook op Instagram:) Succes met de winnaar uitkiezen, en voel je niet schuldig! Het is al super dat je iemand er blij mee kan maken☺️

 • Reageren
  Danielle
  11/11/2018

  Oooooooh dit wil ik zo graag! Er is gewoon niet tegen m’n hond op te zuigen en te dweilen, dus denk ik veel te vaak; laat maar! Maar nu onze kleine kruipt en eerste stapjes maakt zal ik er toch echt vaker aan moeten ?? dus please please halveer mijn schoonmaaktijd ???

 • Reageren
  Joke
  11/11/2018

  Via je Instagram ben ik op je site terecht gekomen en ervaar te weinig tijd in de dag om je blogs bij te lezen. Gelukkig heb ik al een goede start gemaakt. Deze stofzuiger/dweil combinatie zingt me toe! ? Hij is zooo enorm welkom in dit huishouden. Ik krijg mijn huis momenteel niet schoongehouden naar eigen standaarden met een corgi puppy in huis. Hopelijk gaat deze het werk voor mij doen ??

 • Reageren
  Ilona
  11/11/2018

  Zooooveel reacties al maar ik probeer het natuurlijk ook gewoon.
  Ik ben benieuwd of deze ook goed mijn pvc vloer kan reinigen.
  Ik vind het tot nu toe vrij lastig om die goed schoon te krijgen. Ik hou ook wel van “gemak dient de mens”. Dan is dit apoaraat natuurlijk een mega musthave. Dus:

  JAAAAA IK WIL !! ?

 • Reageren
  ilona
  11/11/2018

  Apoaraat = Apparaat…?

 • Reageren
  Suzanne
  11/11/2018

  Goddelijk lijkt me dit! Ik zou er haast mijn man voor in ruilen. Ah nee das niet handig trouwens want die kan hem vast ook prima bedienen! Ik doe iig heel graag mee!

 • Reageren
  Joanne Poppe
  11/11/2018

  Net als alle andere vrouwen die hier een reactie plaatsen zou ik heb supergraag willen winnen! Dit gaat zoveel tijd en gedoe schelen! Ik droom er nu al van hihi^^
  Sterkte met kiezen!
  Liefs Joanne

 • Reageren
  Dieuwke
  11/11/2018

  Ik doe ook graag mee met deze actie, maar vooral omdat ik het mijn moeder gun! Vanwege ziekte gaat het haar allemaal niet zo makkelijk af en dit zou zeker een uitkomt zijn!

 • Reageren
  Chantal Beemsterboer
  11/11/2018

  Oh Wauw?
  Dit is wat je wil! Ik doe echt heel graag mee met deze actie! Lijkt me fantastisch in ons huishouden zeker welkom!

 • Reageren
  Maaike
  11/11/2018

  Dit klinkt echt als de hemel!
  Na je review was ik al mega enthousiast, maar ik zou ‘m natuurlijk nóg liever zelf uitproberen!
  I’m in it to win it.

 • Reageren
  Jildou
  11/11/2018

  Wat gaaf! Ik die mee!
  Wij hebben sindskort een pup die het huis opstelten zet. Dus een stofzuiger met dewijl functie zou ideaal zijn! (ook heet ze net de filter van onze huidige stofzuiger opgegeten..)
  Liefs Jildou

 • Reageren
  Annelien
  11/11/2018

  Dit wil ik! Ideaal voor in m’n nieuwe huis als ik strakd getrouwd ben! (:

 • Reageren
  Ylva van Kessel
  11/11/2018

  Oh wat zou dát fijn zijn! Mijn zoontje van 2,5 en dochter van 7 maanden laten elke maaltijd wel resten op de vloer achter en aangezien wij geen zin hebben om 3x per dag te dweilen en zuigen heeft dit geleid tot een nieuwe huisgenoot.. de huismuis is al een aantal keer gesignaleerd helaas! Met Deze Kärcher zuig-/dweilcombinatie wordt schoonmaken een eitje en valt er voor onze kleine “vriend” hopelijk niets meer te halen!

 • Reageren
  Jasmin
  11/11/2018

  Enige tijd geleden heb ik besloten een huisgenoot te zoeken (want het leven is al zo duur en waarom je halve salaris dan aan de huur uitgeven) en via facebook heb ik toen iemand gevonden. Nu wil ik voorop stellen dat het absoluut heel gezellig is. Hij (ja, hij) kijkt (misschien een beetje verplicht) mee naar First Dates en Expeditie Robinson en weet al welke thee ik het liefst drink, MAAR… de kunstgraskorrels en tostikruimels beginnen me wel echt op de zenuwen te werken. Overigens moet ik wel toegeven dat die kunstgraskorrels heus niet elke dag op de vloer liggen, hij traint maar een paar keer per week (en wat hij daar precies leert, is me een raadsel. Ik mag namelijk niet meer naar de uitslagen van de wedstrijden vragen) maar die tosti’s staan dus wel dagelijks op het menu. Dagelijks ja. En dan heb ik het niet over één tosti, maar vier ofzo. En de vloer eet dan ook graag mee. Om die reden zou ik zo graag dit apparaat willen winnen, zodat ik lekker op blote voeten door het huis kan huppelen zonder stress (doe ik graag in mn vrije tijd).

  Ps. Volgens hem moet ik ook iets noemen over mijn (lange) haren die ‘overal’ liggen, maar hij moet zich niet zo aanstellen. Mannen…

 • Reageren
  Krista van Zuijlen
  11/11/2018

  Oh!! Dit zou ZO fijn zijn ? met een dochter van net een jaar die alles van de grond weet te plukken (ook als er net gestofzuigd is.. wellicht hard toe aan een betere ?) en die nog weleens wat morst/achterlaat.. I’m in! ??#fingerscrossed

 • Reageren
  Jolanda
  11/11/2018

  Met 2 honden, 1 kat, 2 dochters en een man lijkt mij dat ding een uitkomst!

 • Reageren
  Micky Groot
  11/11/2018

  Dit apparaat klinkt hemels! En zo welkom in ons huis. Met een dreumes en een hond is het iedere dag stofzuigen en dweilen. Extra tijd overhouden klinkt heerlijk! Dat betekent meer tijd om te knuffelen met mijn lieverds!

 • Reageren
  Lisette
  12/11/2018

  Hi sanne!
  Ik ben thuis volloop in de zindelijkheidstraining beland en dat wilt nog niet helemaal vlotten.. (niet erg hoor en alles op zijn tempo)
  Maar ik ben wel dagelijks nu naast stofzuigen, ook aan het dweilen dus ?
  Het zal mij dus een hoop tijd gaan schelen denk ik zo!
  Ik ga in iedergeval duimen!

 • Reageren
  Lisa kramer
  12/11/2018

  Oh dit zou fantastisch zijn!!! Met een hond, twee kindjes en nog al lui van aard zou dit fantastisch zijn’!!!! Misschien dat me vriend dan ook iets vaker wat doet in huis!

 • Reageren
  Vivian
  12/11/2018

  Wat zou het fijn zijn om deze te winnen! Met twee drukke banen zou me dit zo veel tijd besparen. Die tijd kan ik dan lekker besteden aan mijn man en zoontje 🙂

 • Reageren
  Susanne Wildeboer
  12/11/2018

  Oh wow! Hiermee kan ik zelfs een schoonmaak mama worden…. niet dat het hier vies is, maar dat gestofzuig en dat gedweild erachtaan…. pfff….dit is dan ideaal!!!

 • Reageren
  Rachel van Wijk-de Bruijn
  12/11/2018

  Dit is het proberen waard! Hoe tof zou het zijn om dit apparaat te winnen. Met een peuter, man en twee katten rond lopen kan ik wel een makkelijk hulpje in huis gebruiken. *fingers crossed*

 • Reageren
  Lonneke
  12/11/2018

  Het zou geweldig zijn om de Kärcher Floor cleaner te winnen!

  Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n assepoester. Maar ik vind het wel belangrijk om een schoon huis te hebben. Ik besteed mijn tijd gewoon liever aan (in mijn ogen) belangrijkere dingen. Leuke dingen doen of lekker knuffelen met onze dochter Loïs bijvoorbeeld!!

  Nu Loïs net begint te tijgeren en er ook nog een hond rondloopt merk ik dat ik toch een paar keer per dag met de stofzuiger en dweil rond loop.

  De Kärcher zou dus voor mij betekenen.. Meer knuffel en speeltijd met Loïs!
  Dat klinkt als muziek in mijn oren!

 • Reageren
  Janneke
  12/11/2018

  Ja, heel graag! Bij ons moet namelijk elke dag de vloer worden gezogen en het liefst ook nog met de dweil. Dan komt zo’n stofzuiger echt goed van pas!

 • Reageren
  Stephanie Velthuizen
  12/11/2018

  Dit is zo’n apparaat wat je leven als moeder makkelijker maakt. Need this! Geweldige ervaring lijkt me dit. Met een 6 jarige en een baby is dweilen een dingetje. Iets waar je na je huis opruimen, stofzuigen, wassen draaien, baby verzorgen, stoffen en ga maar door… niet aan toe komt. Dan is de Kärcher een lifesaver! Geweldige actie! I’m in. Fingers crossed.

 • Reageren
  Marieke
  12/11/2018

  Wow wat een reacties al! Iedereen wil dit! En ik ook haha. SUPER makkelijk natuurlijk, nu stel ik het toch allemaal net iets te vaak uit.. en met 2 poesjes en een ondeugend meisje (die bijv. de kattenbrokjes over de grond uitverdeelt..) is dit super handig en heel welkom:)
  Lieve sanne succes met kiezen!

 • Reageren
  Sanne
  12/11/2018

  OMG..!! Wat een geweldig handig ding! Deze zou ik, als “niet geweldige huisvrouw” zijnde met 3 kleine kids goed kunnen gebruiken. Graag doe ik mee aan deze winactie. Heb helaas geen instagram, maar ik volg je mooie blog al een aantal jaren met plezier. Groetjes van ook een Sanne 🙂

 • Reageren
  Kiki
  12/11/2018

  Heel graag, voor mijn lieve moeder ? Die ik het zo gun.

 • Reageren
  Sharon
  12/11/2018

  Omg ? dit klinkt als een mooie droom!
  Die zou ik heel graag willen winnen!
  Fingers crossed!

 • Reageren
  Mariska
  12/11/2018

  Jaaa! Wat een gave winactie! Wij willen deze heeeel graag winnen ?! Fingerscrossed! ?????

 • Reageren
  Samantha
  12/11/2018

  Wat een gave actie! Had me al eens verdiept in dit apparaat. Maar niet alle recensies waren zo enthousiast als die van jou! Daarom vanwege de hoge aanschafprijs toch getwijfeld hem te kopen…..maar met een kwijlende hond die verhaard en elke dag veel zand binnen brengt zou dit apparaat als hij egt zo geweldig is een hoop tijd besparen elke dag! Dus ik waag een poging om mee te doen aan deze win actie!

 • Reageren
  Marloes
  12/11/2018

  Oh wauw wat een geweldig apparaat zeg. Deze zou bij ons ( ?Dochter 3, ?zoontje 1, ??2 poesen en ?manlief) echt een uitkomst zijn. Vloeren in een poep en een scheet schoon, dus tijd over voor spelen, genieten en natuurlijk de vloeren weer vies maken??
  Duimen,duimen,duimen ?

 • Reageren
  Emma
  12/11/2018

  Superleuk, ik doe mee! Met een puppy die een lekkere troep achter laat en ons eerste kindje op komst lijkt me dit super fijn!

 • Reageren
  Myrthe
  12/11/2018

  Wat een geweldige actie! Dit lijkt me echt top in ons kleine appartement met twee harige lieve katjes! Aan het schoonmaken komt geen einde en dit zou echt een verademing zijn! ????

 • Reageren
  Sharon
  12/11/2018

  Ik zou hem heel graag willen winnen hier met 2 honden en een meisje zou het zo veel makkelijker maken ?

 • Reageren
  Rudi Goezinne
  12/11/2018

  Lijkt mij een top apparaat! Gemak dient de mens dus….. laat maar komen! Ik ga hem testen en zal proberen jouw blog te overtreffen hoewel dat lastig zal worden?

 • Reageren
  Kristel van Leeuwen
  12/11/2018

  Ik zou hem heel graag willen winnen!! Sindskort begonnen met weer een paar daagjes te werken, dat maakt dat het even zoeken is naar een ander ritme voor mijn huishouding. Maar met een lieve grote rotweiller in huis én mn jongste zoontje die de hele dag billenschuivend ons huis door gaat, is zuigen en dweilen iets wat ik eigenlijk iedere dag wil doen, maar dat vraagt nogal wat tijd… En met 2 jongens onder de 3…

 • Reageren
  Jana
  12/11/2018

  Echt te geweldig dit apparaat! Scheelt enorm in tijd en moeite, zeker met huisdieren waar er bijna dagelijks moet gestofzuigd worden (danku Duitse langharige scheper, but not really). Ik doe graag mee Sanne!

 • Reageren
  Sander
  12/11/2018

  Ik hebben echt een broertje dood aan dweilen. Dat doe ik dan ook nog ouderwets met een dweil. Wel hadden wij een tijdje zo’n robotdweil. Dat was niks. Smeerde het vuil alleenmaar uit. Ik wil een apart wat wel werkt! Met dit apparaat krijg ik wellicht wel plezier in dweilen!

 • Reageren
  Michelle
  12/11/2018

  Ik doe graag mee aan deze winactie. 🙂

 • Reageren
  Marieke van den Heuvel
  12/11/2018

  Dit lijkt me geweldig! Ik zou deze heel graag bij mijn scoutingvereniging gebruiken. De blokhut heeft een heel groot oppervlak en het kost mij en de andere vrijwilligers heel veel tijd om deze schoon te houden. Deze Kärcher zou zó welkom zijn!

 • Reageren
  Marjolein
  12/11/2018

  Wat een uitvinding! Ik verwacht dat hij mooi in onze meterkast, ideaal. Want wegens geen trapkast staat onze stofzuiger boven. En met een peuter, hond, kat en man 😉 moet je toch regelmatig stofzuigen en dweilen. Ideaal voor de mama die graag tijd bespaart en een hekel heeft aan schoonmaken.

 • Reageren
  Leonie
  12/11/2018

  Fantastische actie! Mijn ex houd mijn oude versleten stofzuiger gegijzeld waardoor ik al maanden enkel een swiffer heb aangezien ik niet de financiële middelen heb om een nieuwe aan te schaffen. Hij zou dus zeeeer welkom zijn en mij echt heel erg helpen!

 • Reageren
  Colleen
  12/11/2018

  Dit zou ik zeker wel willen winnen. Het lijkt me heel fijn om in één keer klaar te zijn met stofzuigen en dweilen i.p.v. eerst de stofzuiger de trappen op te slepen erna te dweilen en zo alle kamers langs te gaan.

 • Reageren
  Lisa
  13/11/2018

  Dit lijkt me super leuk om aan mijn moeder te geven! Aangezien het huishouden soms niet makkelijk is voor haar lichamelijk ?

 • Reageren
  Brenda
  13/11/2018

  Woww ik doe heel graag mee met deze winactie. Lijkt me enorm handig en scheelt een hoop tijd lijkt me.

 • Reageren
  Anneleen
  13/11/2018

  Mijn vriend en ik hebben onlangs een huis gekocht en zijn nu nog volop aan het renoveren! We hopen in 2019 in ons nieuwe huisje te trekken! 🙂 Zo’n fijne stofzuiger zou super handig en welkom zijn!! Ik doe dus heel graag met deze winactie! Volg je ook steeds met veel plezier op instagram! X

 • Reageren
  Lieke van Veen
  13/11/2018

  Super handig! Ik ben heel erg benieuwd dus ik doe graag mee.

 • Reageren
  Lydia
  13/11/2018

  Omdat wij een huilbaby hadden(vanwege ziekte en allergieën), heb ik sinds een paar maanden een meisje wat op zaterdagmorgen komt poetsen. Maar stofzuigen en dweilen moet ik nog steeds zelf doen. Met dat apparaat heb je twee vliegen in 1 klap.?

 • Reageren
  Jasmijn
  13/11/2018

  Jaaaaaaaa! Zou zo welkom zijn om mijn nieuwe geliefde visgraat vloer die ze volgende week komen leggen ook als nieuw te houden! Of om mijn huidige vloer waar ik veel te weinig tijd voor heb schoon te maken. Super leuk je eigen nieuwe huis bouwen maar helaas neem ik al dat stof ook allemaal mee ?

 • Reageren
  Lisanne
  14/11/2018

  Jaaa heel graag! We hebben eind juli ons zoontje mogen verwelkomen. Met drie katten erbij werd er elke dag al stof gezogen, maar de tijd ontbreekt haast om eens goed te dweilen. Dit zou echt ideaal zijn.

 • Reageren
  Manouk
  14/11/2018

  Ik doe heel graag mee! Met een vloer waarop je vrij snel alles ziet en 3 jonge kinderen zou dit enorm tijdbesparend zijn!

 • Reageren
  Ilse
  15/11/2018

  Aaaah, dit lijkt mij mega handig geweldig! Ons dochtertje begint langzaamaan met tijgeren en is daardoor veel op de vloer te vinden. Op het kleed dat ik voor haar neerleg blijft ze niet meer liggen, haha! Omdat wij een kat hebben en ik nog steeds enorm mega verhaar (net als jou de hormonen) pak ik de stofzuiger en dweil er iedere dag eigenlijk wel bij, omdat ik het een fijn en fris idee vind dat ons meisje op een schone vloer speelt. Dit zou fantastisch zijn!

 • Reageren
  Charlotte
  16/11/2018

  Superhandig! Met een hoogglans witte vloer en een zoontje blijf ik vegen en stofzuigen! 😉
  Dit zou perfect zijn en heeeeeeeeeel veel tijd besparen 😀

 • Reageren
  Sara
  17/11/2018

  Ohh ik wil graag kans maken! Lijkt me een heel fijn apparaat voor in huis! Net moeder van een babyboy geworden, dus mijn huis is niet meer zo schoon als ‘vroeger’! Ik word wel heel gelukkig van een schoon huis, dus dit zou mij heel blij maken 🙂

 • Reageren
  Marian
  17/11/2018

  Hoi hoi ik zou graag kans maken en dan niet voor mijzelf maar voor schoonzoon Wim, ik hoor hem steeds roepen ik wil ook zo’n KÄRCHER FLOOR CLEANER lijkt me geweldig ! Hij mag graag stofzuigen en zijn pvc vloer is hem alles. Nu is hij volgende maand jarig dus hoe leuk zou het zijn dat ik hem win voor hem en als dat lukt maak ik een dealtje met hem dat hij af en toe ook ff bij ons langs komt om hier ook ff de vloer te doen.
  Nu ga ik duimen en duimen. xxx

 • Reageren
  Lisanne
  18/11/2018

  Heeeel graag! Zou het perfecte cadeau zijn voor mijn zwangerschapsverlof en verjaardag (tevens mijn uitgerekende datum). En zeer welkom met nog een peuter en een hond in huis?

 • Reageren
  Ruth
  19/11/2018

  This is really my kind of win actie! Wat zou ik deze stofzuiger-dweil combinatie graag winnen! Naast dat ik een druk huishouden heb met 2 kinderen, 2 katten en een man die altijd aan het klussen is (lees: stof everywhere!) zou deze stofzuiger super geschikt voor mij zijn omdat ik als werk een Bed&breakfast heb. Zoals je begrijpt moeten de vloeren spik en span zijn als er gasten komen dus er word hier per week heel wat uurtjes gestofzuigd en gedweild, zo’n mooi apparaat als dit zou mij echt zo zo zoveel tijd besparen! Dus ik doe echt heel graag mee en fingers crossed!

 • Reageren
  Kim
  19/11/2018

  Wat een te gekke winactie, zou hier goed van pas komen met twee meisjes en een hele harige hond ?. Zou je graag volgen heb alleen geen instagram dus hoop dat ik zo ook een kansje maak ?!

 • Reageren
  Floor
  20/11/2018

  Wauw vette winactie, dankjewel! Het zou hier echt heel erg welkom zijn. Ik ben cronisch ziek waardoor huishoudelijke taken zoals stofzuigen en dweilen een hele opgave voor me zijn. Dit gaat me zoooooo veel tijd en energie besparen, wat een fantastisch ding is dit zeg!! ??

 • Reageren
  Melanie Franken
  22/11/2018

  Heel, heel graag! Heb een obsessie voor schone vloeren dus graag??

 • Reageren
  Donya
  22/11/2018

  Jaaa heeel graag!

 • Reageren
  Karen
  22/11/2018

  Oeh ja die zou echt ideaal zijn met een zoon van 4 en een zoon van 1 die opruimen nog niet ontdekt hebben en knoeien met fruit wel ?
  Dus ik doe graag mee!

 • Reageren
  Marrit
  22/11/2018

  Oooh dat lijkt me ideaal! ? ons huisje staat te koop dus dat maakt de schoonmaakbeurten voor de bezichtigingen ook weer stukje makkelijker ? ???

 • Reageren
  Brenda
  22/11/2018

  Ooooow super graaaaag!!! Pak je veel sneller ff voor de kruimelzooi die zoonlief maakt. ?? En heel eerlijk.. Ik heb echt een haat aan stofzuigen en dweilen!! ? En dan ben je nu 2x zo snel klaar. Hoe ideaal is dat!! ?

 • Reageren
  Annemarie Heemsbergen
  22/11/2018

  Heel graag!! Lijkt me de uitvinding van de eeuw!!

 • Reageren
  Mara
  22/11/2018

  Jaa heel graag, helemaal nu mijn meisje begint te ‘kruipen’ en ik haar mooie kleertjes niet graag als dwijl gebruik???

 • Reageren
  Bregje
  22/11/2018

  Stofzuigen en dweilen is de huishoudelijke taak van de boyfriend. Hiermee maak ik het misschien wat makkelijker ?.

 • Reageren
  Esther
  22/11/2018

  Wauw, dat klinkt als muziek in mn oren! Ik heb konijntjes binnenshuis dus stofzuigen is hier een dagelijkse gabg van zaken. Super tof apparaat!

 • Reageren
  Karlijn
  22/11/2018

  Jaaa! Deze staat heel hoog op mijn verlanglijstje, deze zou heel goed van pas komen in ons nieuwe huis met een klein kruimelkontje ???

 • Reageren
  Nina
  22/11/2018

  Ik doe ook nog graag last minute mee! Wij verwachten ergens de komende weken ons eerste kindje en ik heb een mega hekel aan schoonmaken. Dit zou dus heel veel tijd besparen die we aan ons zoontje kunnen besteden!

 • Reageren
  Mommyhood
  22/11/2018

  Omg dit zou zo ideaal zijn voor mij! Ik heb nu al drie jaar ernstige bekken en rugpijn. Ik zit er altijd tegenop als ik moet dweilen. Dit zou de ideale oplossing zijn voor mij! Fingers crossed
  Mommyhood onlangs geplaatst…SorryMy Profile

 • Reageren
  Cindy boers
  22/11/2018

  Wat is er mooier dan tijd winnen met schoonmaken om deze tijd meer met je kindje te besteden!! ?? heel graag!!!!

 • Reageren
  Linda Pelle
  22/11/2018

  Wat veel reacties! Maar ik ga het toch proberen. Ik zou deze heel graag winnen! Ik ben nu 20 weken zwanger en de nesteldrang zet in, alles moet zo schoon mogelijk. Dit apparaat lijkt me daarbij ideaal! Ook heerlijk als we straks een kleintje hebben rondkruipen.

 • Reageren
  Eefje
  22/11/2018

  Wauw, op de valreep toch meedoen aan deze toffe winactie! Wij zijn na een jaar klussen in ons nieuwe huis bijna zover dat de vloer gelegd kan worden! Deze floor cleane is daarbij dus zeker meer dan welkom!!!

 • Reageren
  Jennifer
  22/11/2018

  WoW! Wat een ideaal ding lijkt me dat! Zeker met een peuter en 2 honden in huis ??

 • Reageren
  Riëtte Draadjer
  22/11/2018

  Jaaaaaaaa! Zo welkom! Minder tijd nodig voor stofzuigen/dweilen = meer tijd voor m’n twee meiden. ?

 • Reageren
  Michelle van der Pas
  22/11/2018

  Dit zou zoooo chill zijn! Hier kunnen wij optimaal gebruik van maken met een hond in huis en een zoontje van 4 maanden, die binnenkort een keer gaat beginnen met kruipen 🙂 dan is het huis een stuk sneller gepoetst en hoeven we ons geen zorgen te maken over vieze kleren ?

 • Reageren
  Marel
  22/11/2018

  Oh wat wil ik deze graag winnen! Na 3,5 maand intens klussen verhuizen wij in januari naar ons nieuwe droomhuis. En met een drukke baan , 2 meiden en een pup ( vanaf mei ) kunnen we zo’n super stofzuiger en dweil jn 1 ZEKER gebruiken! Dan houd ik weer tijd over om lekker met de meiden te spelen en daarna hun rommel
  Weer op te zuigen ?

 • Reageren
  Carine
  22/11/2018

  Yes zou fantastisch zijn om te winnen. Jongste dochter heeft verborgen reflux, al onze tijd gaat op in de zorg voor haar. Dit zou ons zeker helpen in het huishouden.

 • Reageren
  Hanneke
  22/11/2018

  Denk dat mijn man wel blij gaat zijn, omdat ik dan misschien eindelijk ook eens een keer doe dweilen thuis☺️
  Gebeurt nu 2x in een jaar denk? Kan beter denk…?

 • Reageren
  Sandra
  22/11/2018

  Zou heeel fijn zijn met een huishouden jan steen, nu mijn vriend op uitzending is en ik alleen voor mn zoontje moet zorgen.

 • Reageren
  Milou Fransen
  22/11/2018

  Met een drukke webshop (Hip & Hout ) en een kind dat van eten gooien zijn hobby heeft gemaakt lijkt dit me werkelijk een ideaal ding! ?? Ik geef altijd alleen prijzen weg, wat lijkt het me leuk om ook eens wat te winnen.

 • Reageren
  Larissa
  22/11/2018

  Oh die zou ik dol graag winnen! Met een hond, kat, meestal 1 en om het weekend 3 kinderen en een man is onze vloer vaker vies dan schoon.
  Alleen dat stofzuigen en dweilen is altijd zo’n gedoe! 2 in 1 lijkt me geweldig zodat ik meer tijd heb voor de kindjes en de diertjes en natuurlijk ook mijn man.

 • Reageren
  Sonja
  22/11/2018

  Heel graag!!
  Met een pup van 9 wkn en een kind zeer welkom????

 • Reageren
  Bo
  22/11/2018

  Wauw! Wat lijkt me dat ontzettend handig! Ik zou dus heel graag mee doen met de actie ??

 • Reageren
  Cecile
  22/11/2018

  Dag lieve Sanne,

  Ik volg je al vanaf het begin en heb eigenlijk nog nooit meegedaan aan een winactie.. Nu hebben mijn vriend en ik vandaag te horen gekregen dat wij na een lange zoektocht een huisje krijgen.. Deze winactie zou een fantastische bijdrage zijn aan deze nieuwe stap!! Hopelijk krijgen wij de gunfactor!!! Liefs

 • Reageren
  Manon
  22/11/2018

  Al jaren stofzuig ik dagelijks meerdere keren en tot ik kinderen kreeg dweilde ik ook elke morgen. Niet omdat ik een OCD heb maar een hond met huistofmijtallergie. Nu met een baby erbij die over de grond tijgert ben ik nog meer met schoonmaken bezig dus ik wil heel graag mee doen voor de Kärcher Floor cleaner!

 • Reageren
  Juliette Schoemaker
  22/11/2018

  Wow, wat een uitvinding dit, lijkt me echt ideaal. Ik ben super benieuwd dus ik waag graag een gokje! Ik volgde je natuurlijk al op Instagram ☺️ Fingers crossed!! ?

 • Reageren
  Lisette
  22/11/2018

  Ja, wat tof! Ik ben op dit moment aan het sparen voor mijn uitzet en beetje bij beetje verzamelen we al een heleboel. Het zou natuurlijk super tof zijn als we al een stofzuiger zouden hebben!

 • Reageren
  LaToya
  22/11/2018

  Ooohhh hier wil ik graag aan mee doen! Met een dochter + 4 opvang kindjes per dag (gastouder ❤️) komt dit echt zooo goed uit! Na elke eet ronde (minimaal 3x per dag) is er genoeg schoon te maken , en natuurlijk aan het einde van de dag ook nog , dit zou heel veel tijd schelen ?.

 • Reageren
  Malou sari
  22/11/2018

  Jaaa heel graag!!! Ik ben groot hater van stofzuigen EN moppen, maar heb wel een mega opruimtik. Dit apparaat zou mijn schoonmaakroutine een heel stuk leuker maken!

 • Reageren
  Janita
  22/11/2018

  Heeel graag voor ons eerste huis. Ideaal stofzuigen en dweilen in 1. Komt goed uit na onze verbouwing

 • Reageren
  Esther Helmig-Boogaard
  22/11/2018

  Dat lijkt mij echt een heel fijn kadootje voor mezelf!!
  Aangezien ik altijd shop voor man en de 3 kindjes…
  Is dit een echt mamakadootje waar ik echt heel blij van kan worden!!??

 • Reageren
  Loes
  22/11/2018

  Dit zou super van pas komen om onze mooie vloer in ons nieuwe huis te kunnen onderhouden!

  En nu duimen!

  Liefs,
  Loes

 • Reageren
  Lin Mommysworld
  22/11/2018

  Laat ik noooit mee doen met een winactie, maar nu op de valreep geloof ik toch nog! Een nieuwe lees: spierwitte vloer met mijn 3 jongentjes was niet echt het beste idee;-) maar dit zou wel een uitvinding zijn! ?❤️

 • Reageren
  Michou
  22/11/2018

  Wow! Dit klinkt inderdaad als muziek in de oren. Vooral met 2 jongens (2 en 5) zou dit ideaal zijn!
  Zou geweldig zijn als ik hem zou winnen ? nu duimen… ??

 • Reageren
  Ivanka
  22/11/2018

  Jaa doe op de valreep nog mee met deze te gekke actie! Zou super goed van pas komen! Duimen!!

 • Reageren
  Renate
  22/11/2018

  Woepwoep, ik doe graag mee!

 • Reageren
  Vera
  22/11/2018

  Oeeh ik dacht ik maak geen kans.. maar niet geschoten is altijd mis.. en ik heb niks te verliezen.. (blijkbaar wel, want deze ideale stofzuiger bespaar dus een hoopt tijd) lijkt mij een super handig apparaat voor mijn tegelvloer!
  Misschien wordt poetsen zo dan ietsje leuker… muziek op en gaan….

 • Reageren
  Stephanie
  22/11/2018

  Lijkt me super met een kruipende baby die nog geregeld melk spuugt op de vloer en een peuter die van met van alles knoeit!!

 • Reageren
  Laury
  22/11/2018

  Ik doe nog snel op de valreep mee !
  Waarom ik hem wil winnen? Omdat ik een bloedhekel heb aan schoonmaken en poetsen! En misschien doordat je 2 vliegen in 1 klapt slaat/vangt/elektrocuteerd het wel makkelijker en dus ietsjes leuker is !

 • Reageren
  Rianne
  22/11/2018

  Jaa wat zou ik deze graag winnen! Wat is er mooier dan tijd over te houden voor onze 2 kids! Dweilen is best zwaar en de zorg is af en toe best zwaar voor je rug dus welkom is hij zeker!

 • Reageren
  Gerleen
  23/11/2018

  Wat een leuke winactie!! Ik zou graag mee willen doen ?! Dit lijkt mij zo ideaal vooral met kinderen! Mn man heeft weleens gezegd dat hem dit ook handig lijkt, misschien dat hij dan wel vaker gaat helpen met dweilen ?

 • Reageren
  Mirjam
  23/11/2018

  Wat een leuke winactie! Dit zou heel welkom zijn in ons gezin. Volgens mij maakt dit het dweilen heel veel makkelijker en dus leuker 🙂

 • Reageren
  Laura
  23/11/2018

  O dit is perfect voor mij, want z’n goede huisvrouw ben ik de laatste tijd niet ?. Werken, opleiding volgen, mijn 3 lieve boeven, en mijn man ook nog een beetje tevreden houden en daarnaast nog het huishouden doen is een hele opgave! Dit is gewoon een match!

 • Reageren
  Carin
  23/11/2018

  Dit lijkt nij ideaal! Ik werk fulltime dus het stofzuigen en dweilen moet altijd ‘even snel’. En het scheelt weer met een zware stofzuiger de trap op en af lopen.

 • Reageren
  Charlotte
  23/11/2018

  Dit lijkt me ideaal! Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Petra
  23/11/2018

  Wauw wat gaaf dat je er een weg gaat geven zeg! Ik zie net pas deze winactie hopelijk ben ik nog op tijd op mee te doen. Heb namelijk een hele mooie tegelvloer maar wat een ?? werk om hem mooi te houden, vooral met 2 kindjes van 4 en 10 maanden die alles onder knoeien en kwijlen?.

  Fingers crosst?

 • Reageren
  Eefje
  23/11/2018

  Jaaa heel graag. Ik had een stoomreiniger maar helaas heeft mijn man hem kapot gemaakt. Hij dacht dat ie meer kracht moest zetten en brak het ding af. Balen

 • Reageren
  Melissa Regtop
  23/11/2018

  Wat een uitkomt zeg!! Lijkt mij ideaal. Ik heb een dochter van 3.5 jaar en een zoontje van net 1 jaar dus er wordt flink wat gesmeerd, dit zou enorm helpen!

 • Reageren
  Iris
  23/11/2018

  Haiiii, ik wil heeeeeel graag meedoen aan de winactie! ?? lijkt me echt een uitkomst! Fingers crossed!

 • Reageren
  Lisette
  23/11/2018

  Nou ik haat dus schoonmaken maar hopelijk krijg ik er lol in als ik deze leukerd win! En extra winst is dat ik zuig en dweil in 1e…?? Duimen maar??

 • Reageren
  Danielle Binken-Hilgeman
  23/11/2018

  Oh dit zou zo fijn zijn als zwangere met een kind van 3 en een man ?! We hebben donkere plavuizen en ik moet elke dag stofzuigen en dweilen dus dit zou zo’n uitkomst zijn! ???? Ik ga nu heeeeel hard duimen!
  Liefs, Danielle

 • Reageren
  Audrey
  23/11/2018

  Wauw! Ik zou deze zo graag willen winnen! Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel lichamelijke klachten gekregen. Zo zitten er bijv zenuwen klem in mijn rug waardoor ik beperkt ben.. dit is echt de ideale oplossing! Want stofzuigen en dweilen achter elkaar is een no go voor mij en mijn rug. Ik doe dus graag mee met deze win actie ❤️??!

 • Reageren
  Rianne
  23/11/2018

  Wat een ideaal apparaat lijkt mij dit! Zo handig zo hou je tijd over voor knuffelen met je baby! Lijkt mij heel fijn om te winnen!! Liefs

 • Reageren
  Heidi
  23/11/2018

  Wauw leuke actie .
  Zou me een hoop tijd besparen ? . Ik doe graag mee

 • Reageren
  Marijke
  23/11/2018

  Oeh jaaa heel graag!! Misschien ga ik schoonmaken nog leuk vinden ????

 • Reageren
  Linda Klinkenberg
  23/11/2018

  Dit prachtige apparaat staat na jou review op mijn verlanglijstje. Zelfs mijn vriend is er enthousiast van geworden. Zo enthousiast dat ik hem dan misschien wel aan het dweilen krijg ;)!
  Met onze katten en dochter van bijna 1 is stofzuigen en dweilen bijna dagelijkse kost. Hoe fijn zou het zijn als dat allemaal wat sneller zou gaan zodat ik meer tijd aan mijn dochter kan besteden. En als mijn vriend dan bedenkt om het klusje soms over te nemen sla ik helemaal 2 vliegen in 1 klap! Dus hopelijk is hij ons gegund ?.. wij duimen ??

 • Reageren
  Fenna
  23/11/2018

  Wow zoveel reacties ? maar ik ga toch ook een gokje wagen!
  Zojuist is onze stofzuiger stuk gegaan ?. Met 2 katten en een dochter van bijna 2 is de stofzuiger echt onmisbaar.. en hoe mooi is het dat je meteen de vloer hebt gedweild. Want zeg nou zelf.. daar hebben we amper tijd voor toch (of beter gezegt, amper zin in ??)

 • Reageren
  Eline
  23/11/2018

  Super handig zon combinatie! Wij hebben een houten vloer en dweilen is dus sowieso al meer gedoe dan met een laminaat vloer omdat het niet te nat mag enzo, dus dit is super handig! Daarbij spelen mijn jongens het liefst op de grond met hun autootjes de hele dag en een schone vloer vind ik dan wel net zo fris!? veel succes met kiezen! Liefs Eline

 • Reageren
  Nicole Jansen Rave
  23/11/2018

  Wat een ideaal ding zeg! Ik zou hem graag willen winnen zodat onze hulp meer tijd heeft voor mijn zoontje en mij. Ipv gehaast te moeten zijn omdat er te weinig uur is afgegeven. Duim duim duim! Ik volg je op insta 🙂

 • Reageren
  Paula
  23/11/2018

  Sinds onze kleine kruipt en daarvan zwarte vlekkenin haar kleding krijgt komt dit wel heel erg goed van pas. Gewoon dweilen werkt dus blijkbaar niet dus probeer deze heel graag uit haha.

 • Reageren
  Nikki
  23/11/2018

  Jaaaa lijkt me super handig!! Ik werk nu naast mijn studie als schoonmaakster. Daardoor heb ik er thuis zó geen zin in, dus dit zou een uitkomst zijn! Zeker met het oog op afstuderen scheelt dit een hoop tijd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.