WINACTIE: Maybelline The Blushed Nudes Palette en Push Up Drama Mascara

Ik vind het leuk om jullie zo af en toe te verwennen met cadeautjes. Vandaag kun twee gloednieuwe producten van Maybelline winnen!

Wat geef ik weg?

♥ Maybelline The Blushed Nudes (de review daarvan vind je hier)
♥ Maybelline The Falsies Push Up Drama

look 4

Wat moet je ervoor doen?
Gewoon, een leuke en originele reactie achterlaten. Hier mag je zelf invulling aan geven. Val op tussen alle andere comments! Uit de leukste reacties kies ik een winnaar.

Hoe lang kun je mee doen?
Ik ben van plan over drie dagen een winnares te trekken. De winactie stopt vrijdag om 16.00. De winnaar zal ik persoonlijk mailen. Vul daarom ook je e-mailadres in bij het daarvoor bestemde vakje wanneer je een comment achterlaat.

Succes!

*De producten zijn uiteraard nieuw en ongebruikt. Het betreft producten die ik dubbel heb binnengekregen.

Dit vind je misschien ook leuk

74 reacties

 • Reageren
  JoycevdB
  17/02/2016

  WHOOOOOOP! Hier doe ik dus zó aan mee! De kleuren van het palet staan je zo fantastisch en aangezien we qua haar en huid nagenoeg hetzelfde zijn, denk ik dat deze kleuren mij ook heel mooi zullen staan.
  Ben ook benieuwd naar de mascara! Mooie volle wimpers om mee naar mijn man te lonken 😉

 • Reageren
  Beau
  17/02/2016

  Té leuke actie dit. Ik verheug me elke dag om in mn pauze je snapchats te kunnen bekijken of in het weekend op de bank. Het lijkt me super leuk het palet te winnen omdat ik zelf eigenlijk nooit zo goed weet wat en welke ik nou moet kopen. Dusss ik ga heel hard hopennn! *Fingers crossed*

 • Reageren
  Willemijn
  17/02/2016

  Wat een leuke actie Sanne! Misschien loop ik er hiermee florissanter bij dan met de make-up van de opmaakpop van mijn oppaskindje! (Door haar aangebracht ofcourse! Make-up artist in de dop!)

 • Reageren
  Elisabeth
  17/02/2016

  Leuk dat je een winactie doet voor je trouwe lezers! Helaas is het niks voor mij, maar ik wens iedereen heel veel succes!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Doet ‘ie het nog?My Profile

 • Reageren
  Iris
  17/02/2016

  Oh leuk! Zou ik heel erg graag willen winnen!

 • Reageren
  Monique
  17/02/2016

  Ik zag je snap en dacht ik probeer het gewoon.. Tot ik las dat ik een origineel berichtje achter moest laten (daar gaat mijn kans haha)

  Nouja dan zeg ik maar even dat ik altijd erg moet lachen om je snaps! ? Ik viel van de bank van je snap in de trein met je schoenen hahaha en nu net je kleine man met zijn Pinokkio boekje! Wat een liefje is dat toch en dat voetje.. Zo schattig!

  Ik ben nu 29 weken zwanger en kan een beetje kleur op deze kop wel gebruiken.. Pff zie er echt uit als een graftak de laatste tijd (nee ik behoor niet tot de mytische pregnancy unicorns ?) . Dus pick me me me me me ??..

  Fijne dag!! Geniet van het heerlijke zonnetje en je prachtige zoon!

  Liefs Monique

 • Reageren
  Madelief schieving
  17/02/2016

  Wat een leuke actie! Ik zou het heel erg leuk vinden om dit te winnen, ik hou zelf heel erg veel om mezelf optemaken en de mensen om me heen. Maar mooie oogschaduws had ik nog niet echt dit zijn echt fantastische kleuren ik ben dr helemaal verliefd op! Ik zou het heel erg graag willen winnen om mij en mijn zus en moeder ook te kunnen opmaken!!

 • Reageren
  Bianca Visscher
  17/02/2016

  Ik volg je op Snapchat en daar zag ik je filmpje voorbijkomen van deze winactie. Wel geinig en spannend zo op korte termijn hihi? Ik laat nooit echt een reactie achter maar ik lees altijd met plezier je artikelen en kijk ik je filmpjes. Je kan echt fijn schrijven, heerlijk.
  Ik doe bij deze mee met de winactie.
  Mijn emailadres is biancavisscher@live.nl
  Blijf doorgaan. Je doet het super goed!!!

  Groetjes Bianca?

  • Reageren
   Bianca Visscher
   17/02/2016

   En je Snaps zijn ook helemaal geweldig. Was ik er ff vergeten bij te zetten?

 • Reageren
  Sanne Schonewille
  17/02/2016

  Dag Sanne, hier Sanne

  We hebben de zelfde naam,
  deze staat geschreven op mijn raam
  Make-up als dezelfde passie,
  misschien lust je ook wel nasi
  Op snapchat volg ik je iedere dag,
  erg leuk en veel gelach
  James als je grote hulp,
  hij bloeit snel net als een tulp
  YouTube en je blog erbij,
  dan is deze Sanne helemaal blij
  Dan vertel je ook nog dat we kunnen winnen,
  toen dacht deze Sanne IK MOET BEGINNEN
  Dus ik ging even denken,
  wat voor een reactie ik jou zou gaan schenken
  Op deze manier wil ik mijn deelname laten zien,
  en hoop stiekem ook te winnen misschien
  Ga door met alles wat je doet,
  want ik volg je op je voet
  Al is dit niet letterlijk waar,
  maar wel op snapchat je blog en YouTube dan maar

  Veel liefs ♥️

 • Reageren
  manon
  17/02/2016

  Oke.. waarom ik mee doe. Mijn zoontje van 10 maanden houd mij nog uren per nacht wakker, dus wat make-up is wel een must have.. Maaar mijn dochter van 5 vond mijn oogschaduw ook mooi, en het ene palletje wat ik tot mijn beschikking had werd ineens losse oogschaduw wat zich tot een prachtige muurschildering vormde. Nu ik eruit zie alsof ik ontsnapt ben uit een kliniek komt deze winactie op het juiste moment! Liefs Manon

 • Reageren
  Mirthe
  17/02/2016

  Aaaahh wat super leuk!! Ik volg je al best wel een hele tijd en vind je echt super leuk! Vooral op snapcjat ga ik soms stuk om je? De winactie vind ik erg leuk omdat ik graag meer met oogschaduw wil gaan doen en dit de perfecte kleuren zijn! En een nieuwr mascara is natuurlijk nooit verkeerd! Haha. Ik vind je artikelen over het ‘moederschap’ echt het allerleukst. Ik hoop dat ik mag winnen maar gun het natuurlijk iedereen!

 • Reageren
  Msrisa
  17/02/2016

  Hmmm een berichtje wst eruit springt. Als ik ergens slecht in ben is het dat wel ?.

  We gaan maar een poging wagen. Per toeval kwam ik je tegen en met mijn zovele. Ik pakten me kwasten uit de kast en ging met jou hulp aan de slag. Het resultaat was niet zo verbluffend als bij jou maar, daarom blijf ik je trouw volgen in de hoop dat ik ook met make up kan toveren.

  Ps heel mooi gedaan weer je oog met de palette hoop ooit beter te worden en meer de tijd zal gaan vinden voor me make up.

 • Reageren
  Anika
  17/02/2016

  Hoi Sanne,

  Wat een toffe winactie! Het palette lijkt mij helemaal geweldig om in mijj stash te hebben! Supermooie kleuren voor een allerdaagse look!
  Ik ben de laatste tijd ook weer veel met makeup bezig. Hoe kan ik mezelf het beste opmaken, welke kwasten ga ik gebruiken, welke kleuren kan ik het beste gebruiken enzovoort!
  Dit pallette zal bij mij heel goed tot zn recht komen! ?
  Een goede mascara is ook altijd welkom! Zelf zou ik nooit zo’n ‘dure’ macara kopen maar wie weet overtuigt hij mij dat ik het wel ga doen!

  Liefs, Anika

 • Reageren
  Anne
  17/02/2016

  WAUW! Hier werd ik dus echt direct enthousiast door! Maybelline is samen met Catrice mijn favoriete make-up merk (ook vanwege een heftige allergische reactie die ik ooit kreeg op een andere merk). Ik durf dus niet zo snel iets uit te proberen, maar met Maybelline zit het altijd wel goed!
  Ik ben op dit moment 14 weken zwanger en had in mijn eerste trimester de puf niet om mezelf lekker uitgebreid op te maken. Nou, dat is weer helemaal terug gekomen gelukkig en met onder andere dit mooie palette kan ik weer de Crea Bea uithangen ?

  Als je ooit niet weet wie je gelukkig kunt maken met deze producten? Kies mij kies mij ? haha! Ik zou het super tof vinden.

  En trouwens, je bent geweldig op snapchat.

  Veel liefs,
  Anne

 • Reageren
  Suzanne
  17/02/2016

  Wat leuk! Ik zag net je snap en ik denk ik ga gelijk even reageren.
  Vandaag ben ik lekker een dagje vrij van studie dus ik loop er nu bij met een blotebillen gezicht en een topknot haha?
  Maar dit prachtige oogschaduw palet zou ik super graag willen winnen zodat ik weer mooi ooglooks kan maken! Ik draag nu meestal alleen eyeliner maar dat is toch een beetje saai. Met deze oogschaduw zal ik super blij zijn om mijn gezicht wat op te leuken?
  En de mascara zou ik ook graag willen testen. Ik heb van mijzelf hele korte, stugge en rechte wimpers en ik heb tot nu toe nog geen mascara gevonden waarbij mijn wimpers enigsinds krullen en dat je uberhaupt ziet dat ik mascara op heb. Ik ben benieuwd of deze mascara voor mijn wimpers toch wel wat doet!

 • Reageren
  kim
  17/02/2016

  wat een supper gave coole actie waarom ik wil winnen ik zal het vertellen .

  Ik ben een mama en sjah mama moeten ook huis wel eens even schoonmaken dus gisteren bezig in slaapkamer was opruimen.

  Mijn zoontje van 2 jaar loopt ook rond opgeven moment vond ik het verdacht stil jah ja dus ik ga kijken waar die is en ik vind hem in de badkamer zitten met zn rug naar de deur toe op de grond.

  Ik loop naar hem toe en wat zie ik daar neeee mijn make up tasje met make up .

  Je kan het al raden heel zn gezicht onder de make up en mijn palletdoosje met oogschaduw helemaal stuk.

  Het is zo jammer dat geen foto kan plaatsen want sjah mama heeft wel foto van gemaakt maar nu zit ik zonder en zonder oogschaduw voel mij wel een beetje kaal 🙁

  En nu las ik dit op de plamuur mamas en denk ja daar moet ik aan mee doen

 • Reageren
  Janine Zwijnenberg
  17/02/2016

  Super leuke actie!!
  Ga een poging wagen want vind die kleurtjes zoo waaaauuw!
  Ik heb hele dikke oogleden waardoor mijn ogen kleiner lijken. Daarom doe ik eigenlijk altijd oogschaduw op om ze groter te doen lijken.
  Maar zoals op mijn werk of gewoon overdag voel ik me soms to much.
  Denk dat deze kleuren er perfect voor zijn.
  En die mascara doen je ogen geloof ik ook groter lijken als ik dat zo zie.

  in ieder geval erg leuke actie en leuk dat je een anders dit gumt ?

 • Reageren
  Esther
  17/02/2016

  Wat een leuke winactie! Ik zou hier heel blij van worden! Ik probeer regelmatig jouw ooglooks na te bootsen. Gaat niet altijd even goed, maar dit palette lijkt me zo mooi dat het bijna niet mis kan gaan! Mocht ik deze actie winnen, beloof ik bij deze dat ik je een Snap stuur met het aanbrengen én resultaat van mijn ooglook. Het zal weliswaar niet zo’n hilarische snapchat worden zoals die van jou, maar ik ga mijn best doen!

 • Reageren
  Marjolein
  17/02/2016

  Jaaah k doe mee! Naaanden geem make up te hebben gedragen kan mn gezicht wel weer wat kleur gebruiken *lees zo wit als sneeuw*

 • Reageren
  Esmee
  17/02/2016

  Leuke actie!Ik doe graag mee omdat ik nu geveld door de griep ben en er dus ook uitzie alsof ik minstens de Spaanse griep of de pest heb. Normaal gesproken heb ik nooit maar dan ook nooit griep en nu lig ik dus zwanger en grieperig op de bank /in bed ontzettend veel zelfmedelijden te hebben. En daarom zou ik dus het setje heel goed kunnen gebruiken .

 • Reageren
  tamara
  17/02/2016

  Oow wauw hier wil ik zo graag aan mee doen. Wat een fantastische winactie zeg. Zelf zit ik altijd een beetje te rommelen met de juiste mascara en hopelijk is dit dan de juiste. En die pallet is echt geweldig. Ik blijf hopen

 • Reageren
  Jolien
  17/02/2016

  WAUWWIE ! Wat een palletje is me dat ? instant crush!
  Omdat ik al maanden werk om ein-de-lijk die overtollige 15kg van men lichaam af te zwieren zet ik al mijn credits in op makeup! Zo kan ik me toch (een klein beetje) lekker voelen in mijn vel. En die kilootjes, nou ja, tegen de zomer zijn die hopelijk wel weg en kan ik nog steeds (extra!!) genieten van mijn palletje ?

  Duimen!!!
  Ik ben fan!

  Xx

 • Reageren
  Kim
  17/02/2016

  Ik zou heel graag mee willen doen!!

  Na een rotrelatie, waarin ik mezelf verwaarloosde en niet opmaakte, ben ik weer een beetje mezelf aan het worden. Daar hoort ook een verzorgde look bij, met mooie makeup! Dit zou een mooi begin zijn!

 • Reageren
  danique
  17/02/2016

  hoe schrijf je een originele comment…. daar gaat mijn kans. Over origineel gesproken, ik heb dezelfde fetisj voor de Nederlandse taal. Vanwege deze reden kom ik niet vaak op andere blogs terecht. De taalfouten of de zinnen die gewoonweg niet lopen zijn dan funest. Verschrikkelijk vind ik het! Gelukkig vond ik deze blog en werd helemaal blij! Gewoon lekker lezen zonder me te ergeren aan taalfouten! Fantastisch! Dan zal ik nu maar iets van mijn andere originele kant laten zien. Ik heb een bloedje hekel aan halflege of uitgedroogde mascara’s en daar heb ik er legio van, helaas…. En tot overmaat van ramp is mijn enige, inmiddels uit de handel gehaalde, mascara op… Ik ben dus ook enorm benieuwd naar deze mascara! Ik hoop dat dit genoeg originaliteit was… Dat is dan ook weer origineel, ik ben heel slecht in originele reacties verzinnen! Ik hoop dat ik deze keer dan wel geluk heb met winnen! x

 • Reageren
  Eva
  17/02/2016

  Ik tocht dat it wol aardich soe wêze om myn reaksje yn it Frysk te tipen.
  Ek om’t do lêst op Snapchat sa grappich yn it Frysk oan it prate widest.
  Ik fûn dit wol in orizjinele manier om dei te fertellen datsto my altyd ôfgryslik inspireert mei dyn artikels en ik al faak ferskillende ooglooks ûtprobjere ha!
  Ek de stikken oer James fyn ik ek leuk om te lêzen, alfêst ta tarieding foar as ik bern krige!

  Gean sa troch, it is super leuk om dien artikels te lêzen en dien Snapchat te folgje.
  Ik bin benijd watsto fan dizze reaksje fyst en ofst` alles begripe kist haha

 • Reageren
  Sharon
  17/02/2016

  Ik volg je al een hele tijd en nu ook op snapchat. Ik ben gek op make-up. En zou graag ook eens wat meer duurdere makeup merken willen uitproberen! ?

 • Reageren
  Lenette
  17/02/2016

  Oeh, wat een prachtige producten! Als ik de kleuren zo bekijk, heb ik meteen zien om lekker te tutten voor de spiegel. Ik zie zo al een paar prachtige ooglooks voorbij schieten die ik kan maken. Die kans laat ik natuurlijk niet zomaar gaan. Dus ik doe ook gezellig mee!

 • Reageren
  Karina
  17/02/2016

  Hi Sanne, ook ik ben een trouwe fan, mijn zoontje is 15 maanden en zo lang volg ik jou ook. Heel fijn dat James net een maandje ouder is en daarom geniet ik erg van je mommy artikelen over zijn ontwikkeling e.d. Je advies voor bepaalde make up voor als je er moe bent zijn ook heul handig ;-). Graag zou ik dit nude palet winnen, lijkt me een erg mooie lente look bij een blondine. Ga zo door met alles!

 • Reageren
  tatum dubois
  17/02/2016

  Ohh wat leuk ik wil hem heel graag hebben aleen ben ok niet zo goed in orgieën reacties achter te laten ??ik zal hem graag willen winnen ik heb er nog geen een en wil het graag winnen ze laten me een beetje denken aan het naked 3 pallet ??? xxx tatum?????

 • Reageren
  tatum dubois
  17/02/2016

  Sorry bij de andere commentaar haf ik de verkeerde email op gegeven sorry???

 • Reageren
  Denise
  17/02/2016

  Ik gun het gwn mij zelf.. is dat ook goed ?

 • Reageren
  Amanda de Roode
  17/02/2016

  Ja leuk leuk! Zijn flink aan het oefenen met verschillende producten. Dus zo super leuk zijn keer wat te winnen! ?

 • Reageren
  Kirsten
  17/02/2016

  Wat een toffe winactie!
  Zag net je Snaps op Snapchat. Ik vind je Snaps altijd erg leuk, elke keer weer genieten.

  Zou super blij zijn met deze set, dan kan ik alvast gaan experimenteren voor onze bruiloft ♡

 • Reageren
  Nikita Rijk
  17/02/2016

  Heerlijk al die nudes van tegenwoordig. Ik hou namelijk niet van paars, blauw en knal roze op mijn ogen, ik ben toch geen clown? Maar goed, goede en fijne nudes paletten, vind ze maar eens….
  Wil ik dit palet winnen? Ja duh, natuurlijk! Ook ik wil er zo bij lopen zoals jou, obviously! Nee geintje. Maar met deze mooie oogschaduw en (erg benieuwd naar) mascara kom ik vast een heel end.

  Liefs Nikita

 • Reageren
  Alie
  17/02/2016

  Dacht ik even origineel te zijn met een Fryske reaksje, boy was I wrong!
  Haha! Ik ben trouwe lezer, draag niet heel veel make-up, ben niet zwanger en heb geen kind. En tóch blijf je boeien! Als me dat geen compliment is 😉

  Ik stem trouwens voor een meet-up! Met een klein groepje ofzo. Dat was mijn originele idee 🙂

  In het midden van ’t land ofzo? Moet helemaal uit Friesland komen eh 😉

  Joe hooooi!
  x

 • Reageren
  Rowena
  17/02/2016

  Hallo lieve Sanne,

  Ik volg je inmiddels al een behoorlijk tijd (Let me think?! Vanaf je zwangerschap updates op jouw youtube kanaal!) Ik vond toen al dat je spontane en oprechte persoonlijkheid had.

  Ook je eigen blogpost (met voorkeur die over het moederschap) vind ik heerlijk om te lezen. Vaak is het een momentje om mezelf als jonge moeder te realiseren ‘ik ben niet de enige dus!’.

  Ik volg je nu ook al enige tijd op snapchat waarin je ook heerlijk jezelf bent met een goed gevoel voor humor. Lief dat je dit allemaal met ons wilt delen!

  Maar natuurlijk ben ik ook gek op make up en verzorging net als jij! (alhoewel ik niet elke dag zo goed voor de dag kom als jij hihi) Je kan goed zien dat beauty een passie voor je is.

  Wat ik je in dit bericht wil meegeven is blijf vooral wie je bent, blijf doen wat je doet want je doet het echt goed!

  Liefs, Rowena

 • Reageren
  Marinka
  17/02/2016

  Heel leuk! Jij maakt altijd mooie ooglooks en dat wil ik ook! Ik sta elke dag vroeeeeeeg op (dus fijn zo’n palette!) en heb dan echt even een me-momentje! Ik geef fulltime les aan een bruisende groep 3/4 en ga om 7.15uur de deur al uit. Voor de tijd dus even lekker make-uppen.. Met mooie make-up en een leuke outfit voel ik me prettig en kan ik er de hele dag tegenaan.

 • Reageren
  Esther
  17/02/2016

  Ik zou gewoon graag wilken winnen!!??????????

 • Reageren
  Soraya
  17/02/2016

  Misschien dat ik mijn bassie gezicht nog een beetje mooier kan maken haha. Ik ben met plamuren voor mama’s al een stuk voorruit gegaan. En ipv bert wenkbrauwen nu alleen nog een bassie gezicht hihi. Misschien kan ik dan over straat als een knappe mama ipv mama de clown ? groetjes soraya

 • Reageren
  Zain al badri
  17/02/2016

  Super leuk mop zo een win actie en natuurlijk doe ik mee aangezien ik een make up freak Ben ?Vooral nieuwe producten uit proberen hou ik er van !
  Het Staat je super leuk, die kleuren ?❤️

  Ik wil graag mee doen omdat ik sinds gister mijn wenkies heb gepileerd met touw Bij een vrouw , en Bij mooie strakke wenkies HOREN natuurlijk mooie oogschaduw kleurtjes en nieuwe mascara om ui te proberen.

 • Reageren
  Dominique
  17/02/2016

  Oke, je snapchat met klussen met klungels haha. Ik vond hem leuk, ik ben zelf een klungel met make up. Laatst vroeg ik je nog hoe je zo een lijntje boven je oog maakte. Dank zij je filmpje is dat gelukt. Nu wil ik natuuuuurlijk heeeeeel graag deze make uppies winnen, en de looks die jij voor doet met dit palet proberen te evenaren. Dus JAAAAAAAAA ik wil deze heel heel heel graag winnen.

 • Reageren
  Sandra magdalena
  17/02/2016

  ☺????????????????????????????????????????????????????????????????❤???????????????✊✌✋?☝?????????⌚???????????????????????????????????????best origineel al zeg ik het zelf??????????????????????????????????????????????????????????????????????☕??????????????????????????????????????????????????????????????????????☀?⛅☁??☔?⚡?❄⛄??????????⚽⚾????????

 • Reageren
  Anouk
  17/02/2016

  Wauw super actie! Ook ik doe graag mee omdat ik het supermooie kleuren vinden

 • Reageren
  Yvette
  17/02/2016

  Wat een superleuke, toffe actie van een superleuk tof mens en geweldige mama van James.
  Wat heerlijk verfrissend hoe je eerlijk en open over taboe’s schrijft en daarmee een realistisch kijkje geeft in jouw leven en dat van je zoontje terwijl je er ondertussen ook nog eens leuk en hip uit blijft zien!

  Zo’n mooi cadeautje willen we allemaal wel, ook ik als mama van 2 jonge kinderen wil er leuk uit blijven zien en daar helpt dit zeker aan mee 😉

 • Reageren
  Michelle rijkmans
  17/02/2016

  Wauw en daar heb je dan je honderd reacties… Veel succes met kiezen ;)! Natuurlijk wil ik ook graag winnen, vooral omdat ik net vorige week m’n prachtige rosé-gouden oogschaduw die ik op jouw aanraden had gekocht kapot heb laten vallen 🙁 dus ik doe mee! X liefs

 • Reageren
  Isa
  17/02/2016

  Hii lieve Sanne,
  Laat ik het maar kort houden tussen alle lange reacties haha. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn mascara is bijna op en ik zoek een nieuwe die dus fijn is. Dus ik zou graag de mascara uitproberen :)) Verder zijn leuke oogschaduw kleurtjes ook nooit verkeerd. Ben nu al verliefd op de kleurtjes uit het palette.
  Succes met een winnaar uitzoeken.
  Dikke kus voor jou en James?

 • Reageren
  Isa
  17/02/2016

  Oepss het is toch wat langer geworden dan ik dacht…

 • Reageren
  Ilona vissers
  17/02/2016

  Ik doe heel graag mee, ben nog aan het oefenen met make up en heb nog niet veel in lade liggen.
  Vind de kleuren echt helemaal geweldig.
  Dus ik ga heel hard duimen

 • Reageren
  Anouk
  17/02/2016

  Pretty in pink!!
  Anouk onlangs geplaatst…Citytrip naar BerlijnMy Profile

 • Reageren
  Lisa
  17/02/2016

  Rozen zijn rood,
  Viooltjes zijn blauw,
  Ik ben dol op makeup,
  Maar mijn portomonnee heeft het nogal nauw.
  ??

 • Reageren
  Nathalie
  17/02/2016

  Hoi !

  Ja hoor, ook ik doe graag mee met de Win actie!
  Ik zag het op snapchat voorbij komen dus toch maar een gokje wagen!

  Ik ben op het moment 22 jaar maar begin nog maar net met hele ooglook te maken. Met de hulp van jouw blog ga ik steeds een stukje vooruit.. Hier heb ik natuurlijk wel mooie paletten voor nodig vandaar dat ik mee doe.
  Mag vrijdag mijn eerste eigen huurwoning betrekken dus heb niet veel geld voor make up..

  Ik hoop dat ik het winnen mag?.

  Oh, je snaps kijk ik altijd allemaal! Kan altijd erg om je lachen en je bent voor zover ik dat kan zien echt een super leuke moeder.

  Groetjes
  Nathalie

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  17/02/2016

  Wat een toffe actie! En wat een mooie prijs! Poeh ja hey moet ik zorgen dat ik opval… Nou ja, ik ga gewoon zeggen dat ik dagelijks je blog met heel veel plezier lees Je bent wat mij betreft de queen van de mooie reviews. Zo mooi altijd met die foto’s erbij. Ik heb al heel veel geleerd van jou qua make up en kijk ook altijd trouw je filmpjes op YouTube. En groot fan van je op Snapchat ook, ik vind je zo grappig! Dat was het 🙂

 • Reageren
  Sanne
  17/02/2016

  Halloooo daar naamgenootje. Wat een heerlijke open opdracht. Tja.. wat moet je hier nou neerzetten…?! Ik volg je nu ongeveer bijna een jaar en elke dag jouw snaps zien is gewoon een feestje. Ik heb het ook al op YouTube gezet, maar meid.. wat ben jij geweldig om naar te kijken en te luisteren. Je bent jezelf, bent open, eerlijk, heerlijk vrolijk en lekker spontaan. Soms ook wat minder vrolijk maar dat maakt jou echt. Je bent niet zomaar een blogster. Je bent Laviesagista. Je schrijfstijl is prettig en open wat enorm fijn is. Ikzelf ben nu ongeveer 6 maanden ziek en krijg vrijdag een belangrijke uitslag van het ziekenhuis. Het zou me daarom vet leuk lijken om die dag ook te horen te krijgen dat je wat wint. Maar ieders kans is even belangrijk! Dat wil ik echt even benadrukken. Ik kijk tegen je op en ben zelf ook een beetje aan het bloggen. Keep up the good work!

  Liefs Sanne ♡

 • Reageren
  Charlotte
  17/02/2016

  Ik ben werkelijk waar zoooo ontzettend toe aan een nieuwe mascara, maar door het kopen en verbouwen van een eigen huis heb ik op t moment andere prioriteiten waar mn geld aan op gaat dan make-up?!
  A n n o y i n g… Mijn mega uitgedroogde-aanelkaargeklonterde-zwarte stokje wat ooit een borsteltje was doet bijna niks goeds meer met mn wimpers ?????

 • Reageren
  Merel
  17/02/2016

  Ik waag een gokje! Aanstaande maandag start ik op mijn nieuwe werk, een nieuwe look kan ik zeker gebruiken! ?? ik kijk altijd samen met m’n vriend (ja ja ?) naar je Snapchats! Wij zijn fan!

  Groetjes van ons

 • Reageren
  Robin
  18/02/2016

  Mijn vriend en ik hebben bijna 1,5 jaar en gaan dan een nachtje weg naar Scheveningen. Met deze producten kan ik dan een hele mooie ooglook maken voor tijdens ons diner. Ik ben benieuwd wat hij er van gaat vinden. Nu duimen. Xxx

 • Reageren
  Amanda
  18/02/2016

  Ik ga er geen dagboek van maken,
  Het lijkt mij gewoon erg leuk om te winnen omdat ik al jaren op 1 mascara zit en niks anders durf te proberen en ik gebruik altijd dezelfde kleur oogschaduw,
  Tijd voor een stap naar een ander merk 😉

 • Reageren
  Puck
  18/02/2016

  Het lijkt me ontzettend leuk om dit te winnen omdat ik de laatste tijd probeer wat meer looks te creëren maar daar heb ik jammer genoeg nog niet echt een mooi palletje voor. Zou dus heeeel leuk zijn als ik die win!

 • Reageren
  Madelon
  18/02/2016

  Wat een leuke winactie Sanne!
  Sinds ik je volg op Instagram en al helemaal sinds ik je volg op Snapchat ben ik fan van je leuke foto’s, filmpjes en blogs (en je ontzettend lieve zoontje James!). Voor een avondje uit doe ik niet meer de standaard mascara/eyeliner look maar probeer ik er net als jij iets moois van te maken. Een lipstick of mooie oog make-up: een kleine moeite maar het maakt m’n look net iets meer af! Om nóg meer te oefenen zou je me heel blij maken met dat prachtige palet van Maybeline!! Succes mei it verkiezje van de winnares ?

 • Reageren
  Rosanne
  18/02/2016

  Volgens mij kan ik het het niet veel langer maken en weet jij het al maar volgens snapchat kan ik niet anders antwoorden dan: DIT WIL IK!!
  Wat een pareltjes van producten die ik graag in mijn stash zou willen bezitten! Ja, ik doe heel graag mee aan de winactie 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Win actie!My Profile

 • Reageren
  jessie
  18/02/2016

  Aaaahhh wat leuk!!! Ik ben een beginnend visagist en als alleenstaande moeder met weinig inkomen is het moeilijk om mooie, goede makeup bij elkaar te krijgen…makeup is mijn passie, mijn momentje om even me-time te hebben en om af en toe even tot rust te komen zodat ik niet gillend gek word!:p en natuurlijk is het geweldig om mensen mooi te maken en ervoor te zorgen dat ze zich goed voelen! Ik zou dit Zoooo graag willen winnen zodat ik van iedereen weer de mooiste versie van zichzelf kan maken en mijn passie kan uitoefenen!???????????

 • Reageren
  cassandra
  18/02/2016

  Ik zie net via snapchat je filmpjes en ga helemaal stuk om je klussen met klungels hahaha..
  Ik doe als beautylover heel erg graag mee aan de winactie. Maar mens wat heb jij een beauty producten zeg! De look van vandaag ziet er fantastisch uit! En je hebt gelijk, ik wil hem gewoon!!
  cassandra onlangs geplaatst…Het lijkt pas gisteren…My Profile

 • Reageren
  Nicole
  18/02/2016

  Wauw? Zien er super leuk uit!!
  Wat lief dat je de dubbele binnengekregen spullen weggeeft
  Ik doe ook graag mee als beautylover

  Ik wens iedereen veel succes?

  Ps: super leuke look!?
  En natuurlijk ook prachtige producten!

 • Reageren
  Pauline
  18/02/2016

  Hoi Sanne,
  As frysk famke sil wierskynlik alinne do dit begrippe. Ja dat moast do efkes witte.
  Hjir út fryslân komsto wei, do wit wol wêr alle kei yn de greide stean
  No sjoch ik hjir fanút fryslân elke dei dyn blog en ek folgje ik do fia Snapchat mei dyn vlog.
  No stie der wol sa’n aardige winactie online, ik moast der fluch by syn. Dit pallet sprekt my hiel slim oan en ek de mascara sjoch ik wol stean.
  Wolle is kunne, dêrom myn dielname
  Fansels wees ik altyd bliid, dit is dan in ekstraatsje foar my.
  Ik winksje dy soad sukses mei it kieze fan in winner.
  Groetnis Pauline, fanút it prachtige fryslân

  Hopelijk is dit orgineel… Haha. Moet eerlijk zeggen dat ik niet de beste in de friese taal ben, maar mijn beetje friese kennis heb ik eruit gehaald. ?

 • Reageren
  Mandy
  18/02/2016

  Een poedertje hier en een highlighter daar,
  Bij Sanne ligt het allemaal klaar.
  Om nog niet over de ooglook te praten,
  Een eyeliner on fleek kan ze namelijk niet laten.
  Zowat elke dag een artikel, altijd leuk,
  En door je snapchat filmpjes liggen anderen vaak in de deuk.
  En dan een leuke winactie, daar doe ik graag aan mee,
  Met ondertussen een YouTube-video onder het genot van een kopje thee!
  Hopelijk krijg je van deze reactie een grote lach,
  En kies jij degene die winnen mag.

  ? Liefs Mandy!

 • Reageren
  Amy
  18/02/2016

  Ik moest vooral heel hard lachen om alle leuke reacties die er op zijn gekomen, ik zou willen dat ik zo’n origineel schrijftalent op! Maar helaas! Toch een gokje wagen en doe ik ook mee, het blijft een leuke winactie 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Lush Fizzbanger (short movie)My Profile

 • Reageren
  Anne Ram
  19/02/2016

  Heeyy, wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Toevalig heb ik een nieuwe mascara nodig dus… hahaha. Je snaps zijn altijd echt heel leuk . Jammer genoeg ben ik niet zo goed in leuke/grappige verhaaltjes te schrijven dus heel veel zal het niet worden :). Ik dacht ik doe toch nog even mee op het laatste moment, je weet maar nooit hihi.
  Blijf zo doorgaan met wat je doet xx

 • Reageren
  Desirée Strootmam
  19/02/2016

  Wat een super toffe winactie zeg! Daarom vind ik het ook erg leuk om mee te doen! Ik ben enorm fan van jou! Kan ook elke ochtend niet wachten tot ik jou snaps weer kan zien. Word er dan gewoon helemaal vrolijk van! Je bent zo’n mooie en lieve vrouw om te zien! En dan James jullie prachtig zoon, wat een geweldig mannetje! Altijd leuk Hoe je hem mee neemt in de snaps! Super! Ik hoop je nog lang te mogen volgen. En nog veel tips van je te mogen volgen. Ik droeg eerst altijd weinig tot geen make up en sinds ik jou volg begin k ook al meer met dingen te proberen echt super! X

 • Reageren
  Kelly
  19/02/2016

  Ik ben er klaar voor!!! Stuur maar op die prachtige dingen en ik ga weer shinen. Dochter gister 1 jaar geworden en af en toe loop ik er nog bij als een graftak en door die mooie producten kan ik er niet meer onderuit! Om 16.00 pak je dus mij eruit en hebben wij een deal! Een mooie mama elke dag!!!
  Kelly onlangs geplaatst…De dag dat wij Eva 1 jaar mogen zien worden!My Profile

 • Reageren
  Anne
  19/02/2016

  Omg zo leuk! Ik ben 13 en gebruik niet vaak make up maar ik vind het heel leuk om dingen uit te proberen enzo! Je snaps zijn altijd echt leuk. Ik hoop dat je nig lang doorgaat met dit soort dingen xxx ????

 • Reageren
  Milou
  19/02/2016

  Ik zat nog een beetje te twijfelen om me te doen(zijn het wel mijn kleuren), maar mijn zusje(9) zat naast me en zei “Ooh, Lou. Mooie kleuren! Ga je die kopen?” Ik: “Nee, het is een winactie. Ik twijfel of ik mee zal doen”. Waarop mijn zusje vol overtuiging net riep dat het hele mooie kleuren zijn en ze zeker wist dat ze mij mooi zouden staan.
  Dus bij deze, ik doe mee!

  Liefs,
  Milou

 • Reageren
  Eva Narcisz
  19/02/2016

  Wow wat een geweldige winactie ! Prachtige palette met prachtige kleuren en een geweldige mascara !! Ik ben gek op alles wat met beauty te maken heeft, ik kan eindeloos tutten, nieuwe beauty looks en haarstijlen uit te proberen. Lekker creatief bezig zijn en verschillende combinaties maken met make-up is een heerlijk tijdverdrijf. Ik zal dolgelukkig zijn met dit pakket ! Make up is essentieel voor een vrouw ,heeft effect op je zelfvertrouwen en geeft je een mooiere uitstraling . Wie wil dit nou niet ? Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte oogschaduw palette en dit ziet er echt fantastisch uit ! Mooie natural tinten . Een goede mascara is voor elke vrouw onmisbaar! Deze lijkt me een superfijne mascara ! Bedankt voor de kans, Ik begin alvast met duimen . Fijne dag Liefs, Eva

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.