Winactie: beautypakket met Sleek, Ciate, TBS, Revlon

DSC_0021De lente is al helemaal naar mijn bol gestegen, en het kriebelde om weer eens een vrolijke winactie te houden. En vrolijk, dat issie kan ik je vertellen! Het wordt geen winactie waarbij ik je vraag om te delen, berichten te liken, of mij op elk social medium te volgen, ik maak het wat persoonlijker! Doe jij mee?

Laten we eerst even een kijkje nemen bij de producten. Word jij ook zo blij van al die leuke kleurtjes?
DSC_0018Allereerst zit in het pakket een leave-in conditioner van Paul Mitchell. No way dat jouw kapsel na dit product nog niet wil zitten! Paul Mitchell is een toonaangevend kappersmerk uit het luxe segment. Ik zweer dan ook bij zijn producten. Deze leave-in conditioner houdt je haar de hele dag glanzend en soepel, en nu dat zonnetje zich steeds vaker laat zien wil je natuurlijk in alle opzichten shinen! Ook vind je een Anatomicals body cleanser in het pakket. De geur is echt om bij weg te zwijmelen (ik heb al drie tubes opgemaakt) en van die vrolijke kleurtjes word je ’s ochtends meteen vrolijk! Achterop de verpakkingen staan altijd grappige teksten.

anatomicalsJullie weten misschien wel hoe erg ik van Sleek houd en daarom kon een oogschaduwpalette van hen niet ontbreken. Ik heb speciaal gekeken naar een palette waarmee je in de zomer veel kanten mee op kunt, en dat is met deze i-divine Snapshots zeker het geval! Hier creëer je de mooiste festivallooks mee en met de kwaliteit van deze kleuren blijft dat ook nog eens de hele dag zitten. Gebruik de matte tinten op je bewegend ooglid bijvoorbeeld en de shimmers in je crease.
DSC_0025Ciate is een schattig nagellakmerk met de meest lieve kleurtjes en leuke effecten. De nagels mogen dit seizoen opvallender dan ooit en hoe leuk is het dan om te spelen met hun caviarbolletjes? In het beautypakket vind je de kleur Fit For a Queen en Caviar Pearls- Hologram.
DSC_0024
CIT2WHITECAVIARDe lippen mogen natuurlijk niet achterblijven, en daarom heb ik een Revlon Colourburst lipgloss toegevoegd. Dit is een zachtroze lipgloss met hele fijne gouden glittertjes. De combinatie roze met goud is helemaal HOT dit seizoen en daarom is dit het perfecte lipproduct.
DSC_0028Als laatste zit er een hele fijne blushkwast in het pakket van The Body Shop. Al jaren gebruik ik dit exemplaar als ik een strakke blushlijn wil en ik wil ook een van jullie de ervaring van deze geweldige kwast laten beproeven. De haartjes zijn zacht, goed schoon te maken en en handvat is lekker stevig.
DSC_0021En, zijn jullie al een beetje excited? Het leuke van dit pakket is dat de meeste producten die erin zitten alleen online of zeer moeilijk in winkels te verkrijgen zijn (Revlon, Anatomicals, Sleek, Ciaté). Verder stop ik nog een extra cadeautje in het pakket, maar dat is een verrassing!

Wat moet je doen om dit pakket te winnen? Allereerst is het belangrijk dat je mijn facebookpagina liket, daar zal ik ook verder over deze winactie communiceren (wanneer de winnaar wordt getrokken bijvoorbeeld). Als je dat al gedaan hebt, super! Het enige wat je daarnaast hoeft te doen is een reactie achter te laten bij dit artikel. Ik zou het leuk vinden als je in je reactie iets vertelt over waarom je mijn site bezoekt, wat je ervan vindt, of hoe je op mijn site terecht bent gekomen. Dit hoeft maar heel kort te zijn. Vermeld verder even of je mij geliked hebt op facebook.

Good luck beauty’s!

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reageren
  Michelle
  13/03/2014

  Ik volg jouw blog omdat ik jarenlang bij je in de klas heb gezeten en hoewel we in die tijd totaal niet op elkaar leken heb ik het idee dat we nu wel een voorliefde voor beauty en verzorgingsproducten delen. Daarnaast vind ik het super leuk om de persoonlijke verhalen te lezen om te zien waar jij terecht bent gekomen.

 • Reageren
  Bertine
  13/03/2014

  Ik doe graag met met je winactie, lief dat je dit weg geeft! Ik volg je nu op facebook. Ik weet eigenlijk niet hoe ik op je site terecht ben gekomen? Via een andere blog misschien of omdat je op mijn blog had gereageerd? Ik ben je gaan volgen omdat je leuke artikelen schrijft en origineel bent onder de blogs!

 • Reageren
  esmee
  13/03/2014

  Ik volg al jaren lang verschillende bloggers, toen ik van je vriend (zo kennen wij elkaar ook omdat onze vriendjes broers van elkaar zijn) hoorde dat jij een eigen website ging opzetten vond ik het helemaal geweldig. Ik ben je gelijk actief gaan volgen en waarom omdat jij het niet alleen maar over 1 ding schrijft maar echt van alles wat, daarnaast is jou manier van schrijven heel leuk om te lezen dat trekt mij erg. Voor je deze website had liet je al verschillende make-up looks zien op instagram en probeerde ik ze altijd even zelf uit. Wat ik nu dan ook nog steeds doe haha.

 • Reageren
  Ceetje
  13/03/2014

  Wat een mooie winactie! Heb zelf al twee oogschaduwkwastjes van TBS, maar ben heel benieuwd naar de blush kwast. En I just love Sleek. Heb je geliked op FB. Liefs Céline

 • Reageren
  Sigrid
  13/03/2014

  Ik ken je via ‘familie’ (laten we het daar maar op houden, haha) en toen ik las dat je blog online kwam was ik meteen even gaan kijken. En je schrijfstijl is zo leuk dat ik vaak weer even op je site rond kijk 🙂 & ik heb je natuurlijk allang geliked op facebook.

 • Reageren
  Sophie
  13/03/2014

  heey! Ik volg je al vanaf het begin en ik vind het superleuk hoe je steeds verder ontwikkeld in je blog. Het ziet er nu echt mooi en professioneel uit! Ik geniet vooral van je beautytips die ik vaak uitprobeer 😉 Die like op fb heb je natuurlijk al in the pocket 🙂 xx Sophie

 • Reageren
  Rixt van der Laan
  13/03/2014

  Hoi laviesagista! Via een vriendin van mij, Lisanne van der Veen ben ik op jouw website terecht gekomen. Omdat zij op facebook berichten van jou leuk vond zag ik dit ook voorbij komen, ik ben je toen ook gaan volgen. Ik vind het erg leuk en creatief dat je een eigen website hebt gemaakt want dit soort websites zie ik niet veel in het noorden. Af en toe neem ik een kijkje op de website omdat ik benieuwd ben wat voor leuke beauty tips je hebt geplaatst. Bedankt daarvoor! Overigens vind ik de facebook pagina al leuk. Groetjes Rixt!

 • Reageren
  Roesja
  13/03/2014

  Sinds je in de UB je kaartje aan me overhandigde, ben je van een studiegenoot naar mijn favoriete SOG-activiteit gegaan =).
  Ik heb je facebookpagina dan ook al geliked. Liefs, Roesja

 • Reageren
  Marijn
  13/03/2014

  Waarom ik op deze site/blog ben? Omdat je geweldig leuke artikels plaats en ik superveel plezier heb om ze te lezen! Altijd weer iets nieuws. Al win ik niet, toch heel erg bedankt voor alle leuke artikelen!

  Ik heb je geliket op fb (of course :D)

  Liefs,
  Marijn

 • Reageren
  Jolijn
  13/03/2014

  Leuke actie, ik doe mee en heb geliked.
  Via deze actie kwam ik op je facebook, mijn eerste indruk is heel goed!
  Ik vind je header heel mooi.
  Liefs, Jolijn.

 • Reageren
  Marieke
  13/03/2014

  Ik ben op je site terecht gekomen na de vermelding op lisanneleeft.nl. Ik denk dat ik twee a drie keer in de week kijk of je iets nieuws hebt gepost. De site ziet er mooi en overzichtelijk uit. Mooi lettertype ook. De fb-pagina heb ik nog niet geliked omdat ik daar niet zo actief op ben. Ga zo door!

 • Reageren
  Kim
  13/03/2014

  Wat een leuke actie! Ik vind je site erg leuk en voel me altijd op een bepaalde manier erg betrokken bij je site, waardoor ik ook regelmatig wil reageren uit enthousiasme (dat doe ik bij andere sites zelden). Ik vind de afwisseling van beauty en lifestyle heel erg leuk en door je persoonlijke verhalen krijg ik altijd het gevoel je een beetje te leren kennen. Elke keer bezoek ik je site met plezier! Succes verder! Liefs Kim

 • Reageren
  Lotte
  14/03/2014

  Halleuu en of ik je geliked heb!! Ik vind je blog echt geweldig en vind het super leuk om je interessante artikelen en leuke filmpjes te kijken (met name de bloopers)!! Door jou heb ik ontzettend veel tips gekregen en heb ik echt geprobeerd wat beter voor mijn eigen gezondheid te zorgen. Niet alleen qua reiniging, maar ook qua verzorgde haarpoducten.. Had de hoop met mijn haar al opgegeven! Ik ken de site natuurlijk van je geweldige verhalen vanaf het startmoment tot nu (en in de verre verre verre toekomst als we je met een groepje vriendinnen komen opzoeken in New York, omdat je daar je hele eigen beautyline oid begint??? Ik kijk in ieder geval elke keer weer uit naar een nieuw artikel!! Ga zo door meid! I’m proud of youuu! Dikke kus van mij!!

 • Reageren
  Vianne Lagarde
  14/03/2014

  Beste Sanne Marlijn,
  Ik volg al een onbekend aantal jaren vele Beautybloggers. Steeds weer verschijnen er weer nieuwere bloggers op het gebied van beauty, lifestyle, fashion en health en nog veel meer. Het is een echte hobby van me geworden om iedere dag weer (zeker meerdere malen) een bezoekje te brengen aan verschillende bloggers. Hoe mijn dag of mijn stemming ook is ik wordt altijd vrolijk van het lezen of bekijken van nieuwe artikelen over bepaalde producten. 😉 Ook het terug lezen van reacties onder het artikel van anderen, brengt altijd wat goeds. Leuk om op deze manier op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste trends, producten en meer.
  Door het lezen van de comments ben ik ooit een leuke positieve reactie van jou tegen gekomen. En heb ik meteen je blog bij me favorieten opgeslagen. En zo bezoek ik trouw meerdere malen per dag je blog. Ik vind je blog schoon, netjes en helemaal jezelf! En je artikelen worden nooit saai, je wisselt de onderwerpen goed af en deelt al je beste tips en tricks met ons op een leuke manier!
  Ook nu werd ik dol enthousiast van je té leuke winactie!!
  Graag wil je toch vooraf van je aankoop eerst even snuffelen, kwijlen, testen, swatchen en ruiken hoe het product is. Online vindt ik dat altijd zo lastig te beoordelen en ben ik als snel bang voor een miskoop.
  Ik reageer bijna nooit, maar wil toch aangeven dat ik een trouwe bezoekster ben en jou manier van bloggen erg leuk vindt!

  Liefs, x Vianne

  • Reageren
   La VieSagista
   14/03/2014

   Hoi Vianne,

   Bedankt voor je lieve, uitgebreide antwoord. Kun je nog even laten weten of je me al geliked heb op facebook? Hier communiceer ik namelijk wanneer ik de winnaar kies. Het zou zonde zijn als je deze boodschap mist. Liefs, La VieSagista

 • Reageren
  Amber
  14/03/2014

  Super leuke winactie! Ik heb eigenlijk je site pas ontdekt en vond de manier waarop je schreef en de onderwerpen waar je aandacht aan besteed heel erg leuk! Het is weer net even anders dan alle standaard beautyblogs die ik volg. Ook zoals de artikelen over ”raw’ eten, heel interessant en origineel! Dat zijn de dingen waarom ik je site ben blijven bezoeken 😀 ik zou het natuurlijk super vinden om te winnen, maar vond dit ook wel een mooie kans om je te laten weten dat ik je blog origineel en creatief vind en heel leuk geschreven.

  • Reageren
   Amber
   14/03/2014

   Ik volg je trouwens ook op Facebook!

 • Reageren
  Yvet
  14/03/2014

  Vind het echt heel stoer en dapper dat je bent begonnen met deze blog! Zijn zoveel blogs online te vinden, maar je komt wekelijks (of zelfs dagelijks!) met onwijs leuke, creatieve artikelen. Vind het vooral erg leuk dat je je op zoveel verschillende onderwerpen richt. Ben door jou zelfs begonnen met de groene smoothies 😉 (heerlijk die met boerenkool!). Ben erg geïnteresseerd in make-up, maar weet er nog veel te weinig van en kijk dan ook iedere keer weer uit naar een nieuw filmpje, tip of review! Heb inmiddels m’n mascara, blush, foundation en nagellak collectie al aardig uitgebreid en zelfs nieuwe kwasten gekocht haha.

  Wil je daarom ook heel veel succes wensen met je blog en website, hoop dat je er nog een lange tijd plezier in hebt en ik je kan blijven volgen op FB!

 • Reageren
  Janneke Maas
  16/03/2014

  Hi Sanne!
  Wat een leuke website heb je! Ik volg je via je persoonlijke facebook, maar ook op La VieSagista, omdat ik na alle jaren in Terherne best benieuwd ben hoe het met iedereen gaat, en blijkbaar ga jij best lekker!
  Hartstikke leuk dat je nu zelfs een win actie hebt! Vooral met voor mij onbekende producten, maar WAT een leuke kleurtjes!
  In ieder geval heel veel succes met al je blogs; ik hou mezelf wel op de hoogte 🙂
  xx

 • Reageren
  Maaike Hasper
  16/03/2014

  Ik bezoek je website omdat je het mooiste, leukste, grappigste, maar vooral liefste vriendinnetje bent! Qua “beauty” lijken we helemaal niet op elkaar, maar je weet me toch elke keer weer te inspireren! (Waar vriendjelief ook erg blij mee is!). Je site ziet er super uit, en ik vind het vooral leuk dat je verhalen zeer uiteenlopend zijn!

  Liefs, Maaike

  P.s. Natuuuuuuuurlijk heb ik je geliked op Facebook!=D

 • Reageren
  Rachelle
  18/03/2014

  Beste Sanne,

  Ik ken je eigenlijk niet echt, ik heb je 1 keer ontmoet geloof ik met Klaas in de Kokomo, maar toen ik steeds vaker gemeenschappelijke vrienden jouw artikelen zag liken, die keer op keer interessant waren ben ik een trouwe volger geworden. Het is zelfs zo erg dat het soms een beetje een teleurstelling is als er nog geen artikel online staat, haha ik ben verslaafd denk ik. Wat ik zo leuk vind is dat je een goede afwisseling hebt gevonden tussen beauty en lifestyle en het ook erg persoonlijk maakt. Daarnaast zijn je filmpjes prettig om naar te kijken, ik irriteer me vrij snel aan filmpjes omdat de bloggers bijv. te druk zijn of stopwoordjes hebben, bij jou is dat totaal niet het geval. Ook is het een verademing dat je nooit spelfouten maakt en daarbij je teksten goed zijn opgebouwd en lekker lezen. Ik vind het erg knap dat je binnen zo’n korte tijd deze site er zo professioneel en mooi uit hebt laten zien terwijl je ook nog fulltime met je master bezig bent. De artikelen zien er dan ook altijd goed uit, je hebt een goede afwisseling gevonden tussen budget en iets duurdere merken en de foto’s zijn mooi en duidelijk. Wat ik zelf heel leuk zou vinden is om iets meer ’tutorials’ te zien over hoe jij je ogen opmaakt, ik vind dat altijd heel mooi maar soms toch lastig wat een mooie opbouw is, en welke kleuren je waar op/om je oog plaatst. De raw food artikelen vond ik ook erg interessant, ik vind je recepten ook leuk omdat deze net iets anders zijn dan ik zelf eet en een leuke inspiratie zijn. Ik heb je facebook pagina geliked wat erg praktisch is en ik meteen op de link naar het artikel kan klikken:) Ik hoop dat je iets aan mijn comment hebt, en het liefst zou ik natuurlijk winnen, maar vooral zo door blijven gaan!
  Liefs Rachelle

 • Reageren
  Renate
  21/03/2014

  Sanne wat een leuke actie!! Ik ken je natuurlijk inmiddels al heel wat jaartjes. En van student in voor jou een van de mooiste en beste studies die Nederland heeft naar een eigen website. Niet zomaar een website maar ook nog iets wat dicht bij jou staat en jij jezelf helemaal in kan vinden! Ik kan alleen maar zeggen dat ik die ontwikkelingen in jou leven ontzettend leuk vind om te zien (en te mogen volgen). En ondanks dat ik niet een hele trouwe facebook volger ben, kijk ik toch graag even op jou website. Sanne het enige wat ik tegen jou wil zeggen! Meid ga door met waar jij zo goed in bent, jezelf zijn in je artikelen! Liefs!

 • Reageren
  Lisanne
  21/03/2014

  Hey,wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik like je al een tijdje op Facebook en volg je ook op andere Social Media. Ik ben je gaan volgen omdat ik je artikelen prettig leesbaar en soms ook erg vernieuwend vind! Bijvoorbeeld het verhaal over de botox. Je foto’s zijn van duidelijke kwaliteit en je maakt prachtige looks. 🙂

 • Reageren
  Manon
  22/03/2014

  Ik doe super graag met deze winactie, ik kijk pas net op je website en zie gelijk al zo’n leuke winactie voorbij komen.
  Je site is echt ontzettend gezellig en je hebt informatief goede artikelen!
  Super top.

 • Reageren
  Françoise
  22/03/2014

  Gave winactie! Ik kende je blog eigenlijk nog niet, totdat ik hem zag staan in mijn facebook timeline. Zover ik je blog heb gezien, vind ik hem echt leuk! Kan ik je ook volgen op bloglovin (ik zie de knop nergens haha)? Ik heb trouwens je facebook pagina geliked.

 • Reageren
  Inne
  09/05/2014

  Dit is een veeeeeeeel te lang verhaal maar ik wil dit beautypakket zoooo graag ik kan het allemaal echt niet betalen ik droom er altyd van maar ga het nooit hebben 🙁

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.