WIN: Miss Etam Tas & €50 shoptegoed

De stoffen worden weer luchtiger, de printjes kleurrijker en de mouwtjes korter. Miss Etam heeft wederom de handen ineen geslagen met Libelle en daar is deze vrolijke collectie uit voortgekomen!

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen Libelle en Miss Etam vorig jaar, geven zij daar nu een vervolg aan met een nieuwe zomercollectie voor 2017 bestaande uit 12 kleurrijke items. Ik was dinsdag bij de lancering samen met Desiree van Curvacious en we hebben al een aantal kledingstukken mogen besnuffelen. In dit artikel zal ik een korte impressie geven. Ook geef ik nog wat leuks weg! Daarover meer onderaan het artikel.

De collectie van Libelle en Miss Etam kenmerkt zich door vrolijke, tropische prints die van ieder item een echte eyecatcher maken. En printjes, die zijn het helemaal deze zomer! De kledingstukken uit de collectie zijn in alle maten (dus ook plussize) te krijgen. In de collectie vind je een variëteit aan vrouwelijke jurkjes, fijne rokjes, trendy broeken en zwierige tops. De mode van Miss Etam is betaalbaar en, nog belangrijker, heel toegankelijk voor de Nederlandse vrouw. Ik slaagde er in no time voor een leuke outfit, maar mijn moeder zou er met haar wensen eveneens heel goed terecht kunnen. Kijk je mee?

De kledingstukken hebben zwart als basis met een speelse verenprint waardoor het een casual, zomerse vibe geeft.

Vanaf vandaag (28 april) is de Miss Etam & Libelle collectie online en in alle Miss Etam winkels verkrijgbaar. 

Ik mag onder mijn lezers ook een ontzettend leuke tas verloten (zie foto) én ook nog eens 50 euro shoptegoed. Laat mij hieronder weten van wat voor kleding jij houdt en uit de reacties kies ik vervolgens een winnaar. De winactie loopt ook via Instagram.


Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

42 reacties

 • Reageren
  Wendy (B)
  28/04/2017

  Ik hou van casual.
  Een jeans kan je zowel sportief als gekleed dragen.
  Een leuke t-shirt of mooie top en wat accessoires maken de outfit af.

 • Reageren
  Wilma
  28/04/2017

  Ik hou van alles een beetje door elkaar. Ik hou van sportief, soms ook casuel. Maar ik voel me ook heerlijk vrouwelijk in een jurkje met hakken. Op het moment pas ik al mijn kleding nog niet omdat ik 6 weken geleden bevallen ben, dus wat nieuws in de kast lijkt me erg fijn ?

 • Reageren
  Marleen
  28/04/2017

  hele gave collectie! Heerlijk zomers!
  ik shop regelmatig bij miss etam omdat ik wat voller ben, bij deze winkel zijn de tops net wat langer zodat ze beter staan.
  Mijn stijl is casual, donkere kleuren voel ik me het fijnste in! Het jurkje staat je super trouwens

 • Reageren
  Suzanne
  28/04/2017

  De laatste tijd ben ik weer heel erg van de jurkjes! Sinds er namelijk weer jurkjes tekoop zijn die gewoon lekker op je knie vallen is het voor mij namelijk veel draagbaarder. Ik loop namelijk stage in het primair onderwijs en ik werk in een schoenenwinkel, dan kun je niet aankomen met te korte rokjes.
  Naast mijn rokjes/jurkjes heb ik ook vaak een lekkere spijkerbroek aan met daarop een t-shirt of een leuke blouse!

 • Reageren
  Janke
  28/04/2017

  Wat een onwijs mooie stijlvolle collectie. Ik ben nog opzoek naar mijn eigen stijl. Deze mama gaat vanaf september na 6 jaar afwezigheid weer terug naar school dus een mooie zakelijke outfit zou goed van pas komen. Nu maar duimen draaien want die tas is wel heel gaaf

 • Reageren
  Luana
  28/04/2017

  Ik heb geen specifieke stijl. Draag wat ik leuk vind en wat lekker zit. Groot Miss Etam sponsor, omdat ze kleding voor lange dames verkopen haha

 • Reageren
  Irma
  28/04/2017

  Ik vind de tas super leuk! En het shoptegoed geef ik aan mijn moeder als dank voor het vele oppassen op ons dochtertje. Mijn moeder is niet zo lang, en kiest altijd mooie blousjes met een A-lijn, en bij Miss Etam slaagt ze altijd goed!

 • Reageren
  Nicole
  28/04/2017

  Dat jurkje is echt heel erg leuk! Ik hou zelf van jurkjes en die draag ik vaak met een zwarte legging eronder en laarsjes. Vestje erover en klaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Koningsdag XXL shoplog!My Profile

 • Reageren
  Ilona
  28/04/2017

  Wat een leuke kleding hebben ze toch bij Miss Etam! En die tas!! Echt prachtig! Ik doe graag mee met de actie.
  Deze mama van 29 heeft geen bepaalde kledingstijl, meestal draag ik een spijkerbroek met een shirt of trui erboven. Ik vind jurkjes altijd heel leuk en mooi staan bij andere maar ik heb zelf geen jurk in mijn kast. Dus een jurkje zou ik sowieso kopen van het tegoed! Oh het lijkt me echt fantastisch!!
  Liefs…

 • Reageren
  Floortje
  28/04/2017

  Ik heb met mijn maat niet echt keus, dus ik kan wel zeggen waar ik van houd, maar ik val meestal in het oubollige. Daarom ben ik heel blij met miss etam en ms. Die hebben vaak nog wel Een beetje jeugdige dingen. Dus lijkt me erg leuk dit te winnen 🙂 heb toevallig nieuwe kleren nodig, maarja student hè

 • Reageren
  Ivana
  28/04/2017

  Wat leuk zeg.
  Ik ben zelf wat aan de flinke kant en score vaak bij Miss etam leuke outfits. Mijn style is modern.

  Groetjes ivana

 • Reageren
  Brigitte
  28/04/2017

  Het liefst draag ik leggings met een jurkje of tuniekje, dit zit voor mij het lekkerste. Nog twee kilo en dan zijn mn zwangerschapskilos kwijt, en in augustus nog een bruiloft, de shopbon zou dan goed van pas komen!

 • Reageren
  Marijke
  28/04/2017

  Jurkjes en rokjes met stoere laarzen eronder of sneakers. Ik ga graag naar miss stam en andere leuke winkels waar ze plussize kleding hebben. Leuke jurk draag je, zoiets draag ik ook graag. Helemaal fijn dat zwart de basis is, precies mijn smaak!

 • Reageren
  Esmee
  28/04/2017

  Mijn kledingstijl is denk ik het beste te omschrijven als simpel. Ik hou van lekker simpel, niet te moeilijk en ik wil mij vooral lekker voelen in mijn kleren 🙂 Een goede jeans, shirtje erop en een leuk vest en dan ben ik al heel tevreden.

 • Reageren
  Yvette
  28/04/2017

  Ik heb eigenlijk twee verschillende stijlen. Op het werk ga ik voor zakelijk/casual en thuis voor casual/sportief. Verder moet kleding vooral lekker zitten en niet teveel werk zijn met 2 kleine kinderen. Meestal ga ik voor veilige kleuren zoals zwart en blauw, maar zo nu en dan is een kleurig kledingstuk welkom om de boel een beetje op te fleuren!
  Daarom lijkt me deze collectie erg leuk en zou ik graag gaan shoppen met de € 50,-

 • Reageren
  Natascha
  28/04/2017

  Wat een leuke actie. Ik weet niet zo goed welke stijl mijn voorkeur geniet. Ik ben op dit moment erg zoekende… de ene dag vind ik een spijkerbroek met sneakers leuk de andere dag voel ik me er ongelukkig in. Ik zou graag de bon willen winnen zodat de Miss Etam mij advies kan geven over een bepaalde stijl waar ik me goed in voel.

 • Reageren
  Hilde
  28/04/2017

  Wat een leuke tas en jurk! Ik ben dol op jurkjes met een leuke print, streepjes of kant. Doordeweeks draag ik het liefst een strakke jeans met een losvallende top. Ik heb de kleding van Miss Etam pas sinds enkele weken ‘ontdekt’. Nooit geweten dat ze zulke leuke dingen daar hadden. 50 euro shoptegoed zal zeker goed van pas komen?

 • Reageren
  Miranda | Taxx Life Blog
  28/04/2017

  Oh, ik doe heel graag mee! Ik hou van basic/klassiek met een vleugje sportief. Super leuke actie dit.

 • Reageren
  marina
  28/04/2017

  Ik koop mijn kleren vaker bij miss etam. Daar kan jongeveer en oud shoppen. Dat is het leuke aan die winkel. En ik koop altijd wel iets daar ook als ik het niet nodig heb. Echt een leuke winkel.

 • Reageren
  Fen
  28/04/2017

  Zelf draag ik graag een fijne jeans met een mooie blouse maar als we weer richting het mooie weer gaan kan ik mijn jurkjes absoluut niet laten hangen! ?

 • Reageren
  Patricia
  28/04/2017

  Jurkjes zijn mijn favoriet! En laten ze bij Miss Etam nou erg leuke jurkjes hebben. 😀

 • Reageren
  Dèbra
  28/04/2017

  Wat een leuke tas!
  Ik vind de spijkerbroeken en jurkjes van Miss Etam erg fijn. Ik heb niet echt een uitgesproken stijl, maar ik draag graag spijkerbroeken met een blouse of vestje of jurkjes, liefst in de kleuren denim, donkerblauw, lichtblauw, lichtroze en wit en streepjes zijn bij mij favoriet!
  Ik ben 3 maanden geleden voor het eerst moeder geworden en ben sindsdien aan het afvallen geslagen dus ik kan wel nieuwe basics gebruiken 🙂

 • Reageren
  Jantine
  28/04/2017

  Wat een leuke collectie! Ik ben 22 jaar en sla eigenlijk altijd de Miss Etam over bij het winkelen. Na het lezen van jouw artikel denk ik dat ik er toch maar eens naar binnen moet stappen! Mijn kledingstyle zijn vooral jurkjes!

 • Reageren
  Danique
  28/04/2017

  Wat ontzettend leuk! Ik had bij Desiree ook al de nieuwe tropische collectie van Miss Etam voorbij zien komen. De tas vind geweldig!
  Zelf ben ik gek op kleurrijke en vrouwelijke kleding. In de zomer draag ik ik veel jurkjes met vrolijke kleuren en bloemen in het weekend. Naar mijn werk draag ik meer jeans of luchtige broeken met een mooie top of blouse. Voor een feestje geniet ik ervan om me op te tutten met een mooie jurk en leuke sieraden. Mijn Rosefield horloge en mijn verlovingsring ontbreekt geen enkele dag 🙂

 • Reageren
  Lieke van Veen
  28/04/2017

  Ik heb geen specifieke smaak. Ik draag gewoon wat ik leuk vind. Ik zou graag meedoen voor het shoptegoed om het cadeau te doen aan mijn moeder. Ze winkelt graag bij de Miss Etam.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Mariette
  28/04/2017

  Ik vind alles eigenlijk wel leuk. De ene dag is het wat netter, jurkje, en andere dag een leuke skinny jeans.

 • Reageren
  Lian Hemmes
  28/04/2017

  De ene dag een trashed boyfriend jeans, de volgende een jurkje met high heels! Ik kleed me zoals ik me voel! Vooral als je je minder lekker voelt, kan een goede outfit je hele humeur doen opleven!

  Groetjes, Lian

 • Reageren
  Shereen
  28/04/2017

  Het lijkt mij heerlijk om eens lekker te shoppen voor mijzelf! Met twee dochters van 2.5 en een dochter van 10 maanden schiet het er vaak bij in!(Dit ken je vast en zeker). Ik was altijd van de standaard jeans met een shirtje erop. Nu ik mama ben vind ik het steeds leuker om meer moeite te doen. Leuke jurkjes, nette jasjes eigenlijk alles wat ik vroeger niet droeg! Ik ben een jonge moeder van 25 en ik was en ben nog altijd dol op shoppen! Oké ik geef toe, ik ben een shopaholic maar nu dan voor mijn twee prachtige meisjes.

  Lieve groet Shereen

 • Reageren
  Sabrina
  28/04/2017

  Tot een jaar geleden zat er hier een Miss etam restanten, waar ik altijd goed kon slagen. 50€ shoptegoed is super, net als de tas erbij

  • Reageren
   Sabrina
   28/04/2017

   Favoriete kleding is een rok of jurkje. Momenteel past het alleen niet zo goed ?

 • Reageren
  Linda
  28/04/2017

  Je kunt mij uittekenen in een spijkerbroek met een top of trui. Ik zou graag mijn kledingkast aanvullen met wat vrouwelijke jurkjes en rokjes. Miss Esam ken ik voornamelijk als een winkel voor de wat oudere dames dus ik ben benieuwd wat ik er voor mezelf kan vinden. Daarnaast “trakteer” ik mams dan op een leuke top!

 • Reageren
  Michelle
  28/04/2017

  Mooie jurk heb je aan Sanne! Staat je prachtig!!!
  Ik ben een beetje zoekende wat betreft mijn stijl. Maar dit is zeker een leuke collectie!!

 • Reageren
  Daphne
  29/04/2017

  Ik vind eigenlijk vanalles wel leuk, van stoer tot heel netjes..ligt aan geheel aan mijn stemming ? Vind dat de miss Etam de laatste jaren steeds leukere kleding heeft! Het ‘voor de wat oudere vrouw’ imago is er af!

 • Reageren
  Marian B
  29/04/2017

  Ik houd vooral van lekker zittende en vrolijke (casual) kleding. Dat jurkje dat je aanhebt is echt heel leuk! De collectie staat mij wel aan, dus ik doe graag mee!

 • Reageren
  Nicole Jansen Rave
  29/04/2017

  Miss Etam is de winkel waar ik veel kleding kocht toen ik nog ruim 40 kilo zwaarder was. Sinds het afvallen draag ik nog steeds veel basic dingen. Vooral zwart en blauw. Ik zou graag meer kleur willen en wat hippere kleding. Ik weet niet goed wat ik wel en niet kan hebben. Omdat ik vrijwel de hele dag lig, moet het ook wel fijn liggen. Maar soms wil ik er gewoon hip en leuk bij liggen.
  Jurkjes en rokjes vind ik dan wel leuk. En mijn man ook 🙂

 • Reageren
  Roxanne
  29/04/2017

  Mijn kleding stijl is vrij casual. Vaak draag ik een spijkerbroek met een shirtje of blousje. En als het wat kouder is een vestje erover heen. Een jurkje op z’n tijd vind ik ook erg leuk. Deze collectie lijkt me erg leuk. Ik ga binnenkort zeker eens kijken! Ik hou namelijk wel van wat kleur en printjes in mijn outfit.

 • Reageren
  Tineke
  30/04/2017

  Ik vind de nieuwe jurkjes van Miss Etam zo leuk en wil graag kans maken op het shoptegoed. Vooral die met dat zomerse printje is wel heel erg leuk voor het mooie weer straks.
  Liefs

 • Reageren
  Lotte
  30/04/2017

  Ik was opslag verliefd op die lange legerprint blouse die je vorige week op Instastory showde!! Die zou niet misstaan in mijn kast geloof ik ?

 • Reageren
  Lisanne
  07/05/2017

  Vind de jurk die je aan hebt super leuk! Hij viel mij ook al op in de etalage van Miss Etam. Ik draag op mijn werk op de sportBSO vaak een sportlegging met een lange blouse of shirtje erop. Maar ben in mijn vrije tijd ook gek op een jurkjes of een jeans met een shirtje! Vind printjes altijd erg leuk 🙂

 • Reageren
  A . Keuning
  26/04/2018

  mijn kledingstijl is casual en vlot !

 • Reageren
  Nel
  07/05/2018

  We hebben vandaag leuke kleren gekocht

 • Reageren
  Anneke Selders
  14/12/2018

  Eindelijk een winkel waar je als 65 jarige niet meteen ” oude tutten” kleding ziet. Ik kom er al jaren en vind eigenlijk altijd wel iets leuks en betaalbaar .
  Een tegoedbon is altijd welkom, pensioen alleen is geen vetpot.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.