Win kaarten voor I LOVE BEAUTY (+ meet & greet)

kaartjes winnen

Beauty- en La VieSagistaliefhebbers opgelet! Ik ga namelijk 5×2 kaarten weggeven voor het I LOVE BEAUTY event dat op 12 en 13 december plaatsvindt in de jaarbeurs Utrecht. Daarnaast zal ik 12 december zelf ook aanwezig zijn in de YouTube huiskamer samen met mijn zusje en ik zou het natuurlijk geweldig vinden om jullie daar te ontmoeten!

Deze winactie zal verlopen via Instagram. Hoe kun je precies winnen?

♥ Als eerste door mij op Instagram te volgen via @laviesagista (voor degenen die dat al doen, super!)
♥ Laat een comment achter onder de foto van het I LOVE BEAUTY event. En tag of noem natuurlijk die vriendin, moeder of zus met wie je wilt gaan!
♥ Ik zou het te gek vinden als je je ook even abonneert je op mijn YouTube kanaal La VieSagista. Via deze link ga je er direct heen.

Over I LOVE BEAUTY:

“Bijna 7000m2 zal gevuld zijn met alles op het gebied van beauty in de breedste zin van het woord. Er zullen vele bekende namen uit de beauty-wereld aanwezig zijn zoals Leco van Zadelhoff, Mari van de Ven, Annic van Wonderen en Xelly Cabau van Kasbergen. Ook merken zoals BaByliss, Sleek MakeUp, Alessandro, Anastasia Beverly Hills, Orly, Christian Faye, Sensationail, Allure Kristalpad, Lush, Treets, Boozyshop zullen vertegenwoordigd zijn.”

Klinkt dat tof of klinkt dat tof?!

Ik hoop jullie 12 december te kunnen ontmoeten! <3<3<3

*De winnaar wordt begin volgende week bekend gemaakt via Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  10/11/2015

  Ik doe niet mee met de actie, maar wilde wel even kwijt dat ik het onwijs tof voor je vind dat je daar staat. Veel succes iedereen 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de slaapfases van Amy en MaisieMy Profile

 • Reageren
  Eline
  10/11/2015

  Wat superleuk dat je daar bij bent! Ik kijk nu al uit naar je artikel erover!
  Eline onlangs geplaatst…Shoplog: nieuwe items voor JenniferMy Profile

 • Reageren
  Laura - It's Laux
  11/11/2015

  Tof! Ik deed al mee via instagram, maar heb me nu ook meteen geabonneerd op je YouTube kanaal!
  Laura – It’s Laux onlangs geplaatst…Beautygloss 2.0 het begin van het einde?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.