WIN: een gezellig avondje bij mij thuis inclusief massage en goodiebag!

Dit keer een wel hele bijzondere winactie! Op vrijdagavond 9 februari organiseer ik in samenwerking met Kneipp een gezellige vrouwenavond bij mij thuis. Jij kunt daarbij zijn!

Het wordt een ontspannen avond bij mij thuis, met hapjes en drankjes en een masseuse die een hand/nek/schouder/armmassage geeft met de heerlijke producten van Kneipp.

We beginnen om 19.30 en de masseuse zal ongeveer 1 á 1,5 uur aanwezig zijn. De locatie is nabij Arnhem (exacte adres volgt voor de winnaars). Aan het einde van de avond krijg je een goodiebag mee naar huis.

Wil jij kans maken op dit gezellige avondje uit, laat dan even een inhoudelijke reactie achter onder het artikel. Uiteindelijk zal ik zelf drie winnaressen kiezen en die persoonlijk mailen.

Ik heb er in ieder geval zin in!

Dit vind je misschien ook leuk

40 reacties

 • Reageren
  Beau Elisabeth
  27/01/2018

  Wat een super leuke actie! Ik ben een “stille” volger die werkelijk al jaren ál je blogs en vlogs leest en kijkt! Heel gek maar hierdoor lijkt het al alsof ik je ken terwijl dit in werkelijkheid natuurlijk helemaal niet zo is Haha! Daarom lijkt het me super leuk om een keer in het ecchie kennis te maken onder het genot van een hapje, drankje en massage 😀

 • Reageren
  Marloes
  27/01/2018

  Oh wat een heerlijke winactie! Ik doe heel graag mee 🙂 mijn vriendinnen houden niet van echte meiden avondjes dus ben er wel weer een keer aan toe 😉
  Marloes onlangs geplaatst…Dromenvangers: Duurzame sieraden en een passie voor schrijvenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  27/01/2018

  Oh dit lijkt mij, naast heerlijk, ook enorm gezellig om je eens in real life te zien! Hapjes, drankjes, massage en Kneipp…gelukkiger maak je mij niet <3
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wij gaan jou eerder kwijtraken dan we dachten…My Profile

 • Reageren
  Marjon Kranenburg
  27/01/2018

  Ah Sanne dit zou ik echt zo graag willen winnen! Wat super leuk <3
  Sinds dat je net zwanger was van James volg ik je al. Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe je moeder bent geworden en zo’n sterke vrouw bent. Het lijkt me dan ook heeeel leuk om je een keer te ontmoeten.
  Zo’n heerlijk avondje lijkt me echt top en super gezellig.

  Groetjes,
  Marjon

 • Reageren
  Lyzan van dijken
  27/01/2018

  Oooh jaa heerlijk als alleenstaande moeder (27) van 2 prachtige dames ( 1.5 en 9 jaar ) kan ik wel een verwen avondje gebruiken ♡♡

 • Reageren
  Melanie
  27/01/2018

  Ooh dat is leuk! Ik volg je sinds je zwangerschap van James. Inmiddels ben ik zelf 27 en moeder van een dochter van bijna 1. Op 10 februari vieren we haar eerste verjaardag dus ik kan wel een relaxt avondje vooraf gebruiken! Haha ?
  Melanie onlangs geplaatst…TrainingsprincipesMy Profile

 • Reageren
  IlonaReinette
  27/01/2018

  Oh Sanne super leuke winactie! Het lijkt me heel leuk om je te ontmoeten en al helemaal onder het genot van een heerlijke massage. Op 9 feb heb ik mijn allerlaatste tentamen EVER! Kan daarna wel een avondje ontspanning gebruiken.

 • Reageren
  Alicia
  27/01/2018

  Wauw wat enorm leuk! Lijkt me super gezellig.

 • Reageren
  Madelaine
  27/01/2018

  Dit klinkt heel leuk! En vooral super relaxt. Ik ben echt gek op masseren en een massage ontvangen. Maar wie weet pik ik nog meer tips and tricks op om het zelf beter uit te voeren. Daarnaast lijkt het me ook leuk om je weer eens in het echt te zien.

 • Reageren
  Susanne
  27/01/2018

  Hoi Sanne! Dit wil ik! Wat als eerste in me opkomt is dat ik je ontzettend leuk en grappig vind! Ik ben geen moeder, ook niet bijna of op de planning 8) maar geniet enorm van je blog! Puur om jou als persoon en de humor en eerlijkheid die je erin stopt! Ik heb een druk en pittig jaar gehad met veel toestanden en een veeleisende baan. Natuurlijk kan ik voor mijn ontspanning zelf ook best, bijvoorbeeld, een massage boeken maar juist om jou zou ik dit heel graag winnen! Ik volg je blog al eeuwen en geniet er echt van; je humor en je mooie gezin. Ik denk dat we een hele gezellige avond zullen hebben en ben meer dan bereid vanaf Alphen ad Rijn in mijn auto te springen voor deze prijs 🙂

  • Reageren
   Susanne
   27/01/2018

   Ohja nog even over mij! Ik ben 28 jaar, vriend, manager sinds juli (vandaar ook pittig) en woon in Alphen aan den Rijn 🙂

 • Reageren
  Marjolein Eskes
  27/01/2018

  Wat super leuk! Ik volg je al sinds dat je zwanger was van James. Na een hele heftige periode ( mijn zoontje is 23 november 2016 geboren en mijn moeder is 4 dagen erna overleden) ben ik wel toe aan ontspanning en jou ontmoeten lijkt me ook super!

 • Reageren
  Tara
  27/01/2018

  Hoi Sanne,

  Wat een leuke winactie! Via Lucinde ben ik eigenlijk bij jouw blog terecht gekomen. Ik heb haar in 2013 tijdens een One Direction concert in de rij ontmoet en toen hebben wij de hele dag eigenlijk samen gestaan tot we naar binnen konden. Uiteindelijk zijn we elkaar op Twitter gaan volgen en volgens mij benoemde zij toen een keer jouw blog, waardoor ik ben gaan kijken en vanaf dat moment jou ook echt ben gaan volgen.

  Ik lees met veel plezier jouw blogs en de stories op Instagram vind ik ook altijd leuk om te zien, zeker als James en/of Isé erbij zijn betrokken.

  Verder vind ik het ook heeeerlijk om af en toe even een avond te tutten en dat sluit natuurlijk perfect aan bij jouw winactie.

  Groetjes,
  Tara

 • Reageren
  Alie
  27/01/2018

  Zó leuk! Heb m’n agenda gecheckt en ben dan vrij 🙂 Weet wel dat ik je dan ga testen op je Fryske skills 😉 Iedereen heeft een mooie motivatie, dus laat mij me dan ook m’n best maar even doen.. Komt ‘ie: ik vind dat ik ook heus eens echte meisjes dingen mag doen. Had ik je wel eens verteld dat ik op een observatieafdeling in een jeugdgevangenis werk? Dat ik daarvoor van Friesland naar Delft ben verhuisd? Dat betekent: geen rokjes, jurkjes, hakken, decolleté’s en vriendinnen zo ongeveer aan de andere kant van het land. Ohhhh en mag ik je m’n STOM lijstje dan laten zien? Zo.

 • Reageren
  Luana
  27/01/2018

  Lijkt me heerlijk! Ik kan een heel verhaal aan motivatie tikken, maar eigenlijk komt er het gewoon op neer dat een avondje even geen mama dingen doen me heerlijk lijkt!

  • Reageren
   Luana
   27/01/2018

   Nog even kort over mezelf: 29 jaar, pedagogisch medewerker, woon samen met mijn lieve vriend, sinds augustus ’17 mama van Dex, kneuterige hobby’s zoals haken en naaien (met aan naaimachine dus haha).

   • Reageren
    Luana
    27/01/2018

    Zoooo, kort nachtje. Zie wat tikfouten ?

 • Reageren
  Milou Fransen
  27/01/2018

  Wat een leuke actie Sanne!
  Die massage en hapjes klinken leuk, maar stiekem lijkt het mij het leukste om jou te ontmoeten haha! Lach iedere keer zo hard om je stories. Om maar niet te spreken over de foto waar jij toch wel met een van je mooiste poses opstond. Die hing maarliefst 1 maand lang op mijn kantoor haha!

  Succes met kiezen!
  Liefs Milou ( Hip en Hout)

 • Reageren
  Elisabeth
  27/01/2018

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik ben zelf een fan van Kneipp, dus lijkt me leuk om te winnen 😉 Verder zou ik het heel tof vinden om je eens in real life te ontmoeten. Succes met het uitzoeken van de winnaars. Lijkt me altijd heel lastig.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Unboxing: bestellingen Bybird in 2017My Profile

 • Reageren
  Lotte
  27/01/2018

  Ooh wat lijkt mij dat gezellig!
  Ik kan wel een gezellig uitje en een relaxte massage gebruiken. Ik ben nu 28 weken zwanger en bijna de gehele zwangerschap ziek geweest. Sinds een week of 3 kan ik eindelijk gaan genieten. Dit zou dan ook echt 1 van die geniet momentjes kunnen zijn ? en ik zou het heel leuk vinden je te ontmoeten en misschien gezellig kunnen kletsen over wat mij allemaal te wachten staat als mijn kleine meisje geboren word in april.
  Hopelijk tot 9 februari

  Liefs Lotte

 • Reageren
  Sara
  27/01/2018

  Ook ik zou dolgraag mee willen doen met deze gezellige winactie. Ik volg je al een hele lange tijd en het lijkt me ontzettend leuk om je eens in het echt te ontmoeten. Kunnen we lekker spontaan doen 😉
  Ik ben trouwens 30 jaar, moeder van 2 kids en zeer bekend met gebroken nachten en woon samen met mijn vriend in Zwolle. Groetjes!!

 • Reageren
  Tessa
  27/01/2018

  Wat een toffe win actie Sanne. Ik volg je sinds James geboren is. Ik kijk trouw je vlogs en elke insta story kijk ik. Al je blogs lees ik niet hoor, make up is niet echt mijn ding maar alle mama dingen lees ik trouw. Ik ben zelf moeder van een 5 jarig jongetje en herkeen veel van je struggles. Natuurlijk maakte mijn kraamverzorgende hart een sprongetje toen je ons meenam op terugblik naar je bevalling. Ik waardeer je eerlijkheid altijd en JA, ode aan ‘al’ je geklaag! Soms is het gewoon stom. Ik hou drvan! Tot 9februari heh ?.

 • Reageren
  Lisanne
  27/01/2018

  Lijkt mij een leuke manier om jou te leren kennen en om even bij te komen van de drukte! Fulltime baan in de zorg, dit weekend aan het verhuizen en een kindje op komst. Druk maar ik zou niet anders willen op het moment 😉

 • Reageren
  Kirsten van der Heijden
  27/01/2018

  Hoi Sanne! Lijkt me superleuk om mee te doen aan deze winactie! Ik volg je al vanaf je zwangerschap van James en het lijkt
  me heel leuk om je een keer in het echt te ontmoeten ?.

 • Reageren
  Myrthe
  27/01/2018

  Hee Sanne, wat een leuke en vooral gezellige winactie! Lijkt me erg leuk om een ontspannen avondje met jou en twee andere meiden te hebben bij jouw thuis. Dat wordt vast hartstikke gezellig en daarom doe ik graag mee met deze winactie! ?

  Liefs,

  Myrthe

 • Reageren
  Suzanne
  27/01/2018

  Hoi Sanne, leuke actie!

  Ik heb volgens mij ooit gelezen dat je vriend advocaat was/is, dus je kunt je vast wel voorstellen wat een stress het runnen van een advocatenkantoor (+advocaat zijn) en managen van twee kinderen (10 maanden en 3 jaar) op je 28e is. Lijkt me gezellig om nader kennis te maken op het avondje. Gr, Suzanne

 • Reageren
  Bijou
  27/01/2018

  Ik waardeer het enorm dat je je huis openstelt voor drie volgers en ik wil graag meedoen! Ik ben je gaan volgen vanwege jouw filmpjes over make-up. Ik heb mijn hele leven weinig tot geen make-up gedragen. Tot het moment dat ik ging trouwen en ik een visagist inhuurde. Ze deed het prachtig en ik was verkocht! Ik zocht op internet filmpjes over make-up en kwam toen jouw tuturials tegen. Primer, blenden, eye liner zetten… er ging een wereld voor mij open. En sindsdien ben ik jou blijven volgen! Ik zou je graag in het echt willen ontmoeten en je de “make up van het lijf” willen vragen over dit onderwerp 🙂 Want het gaat mij nog steeds best lastig van af in vergelijking met jouw filmpjes!

 • Reageren
  Robbin
  27/01/2018

  TGIF, oh nee.. het is zaterdag! Maar wat zou ik blij zijn met een verwen avond zeg! Het lijkt me heerlijk en tegelijk gezellig om jou en andere meiden te ontmoeten. Overigens woon ik heeeel vlakbij je wat het geheel ook praktisch maakt. Ik kijk er naar uit! Succes met kiezen Sanne ☺️

 • Reageren
  Zefania
  27/01/2018

  Owh super leuke actie!! Zou graag in aanmerking komen. Lijkt mij heerlijk zo een meiden avond. Ben nu zwanger van de 2e na negen jaar! En houdt van je stem en je positiviteit wat je uitstraalt. En lijkt mij wel heel gaaf om een dagje uit te gaan en off course the massage ???.

 • Reageren
  Tara
  27/01/2018

  Hoi Sanne,

  Ik zie dat ik vanmorgen bij mijn reactie (via Lucinde, 1D concert) weinig tot niet over mijzelf heb verteld. Dit vroeg jij natuurlijk wel, daarom kom ik er in deze aparte reactie nog even op terug.

  Ik ben dus Tara, 22 jaar oud, ook woonachtig in Arnhem en ik ben in september 2017 gestart met de PABO op de HAN in Nijmegen, deeltijd variant. Daarbij heb ik twee banen, waardoor ik het met mijn studie en stage erbij erg druk heb en het heerlijk zou vinden om even een avondje te ontspannen, wat prima kan, lijkt mij zo, bij een Kneipp avond met masseuse!

  Ik zou er in ieder geval veel zin in hebben!

  Groetjes, nogmaals,
  Tara

 • Reageren
  Melissa
  27/01/2018

  Wat super leuk! Lijkt me echt leuk om jou eens te ontmoeten en een gezellige meiden avond te houden! ? Ik kijk altijd naar je vlogs ik vind je zo een geweldige moeder! ❤️

 • Reageren
  A
  28/01/2018

  Oh wat een leuke winactie, dat lijkt me ontzettend gezellig en ontspannen! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd tot verloskundige en sinds de dag na de beëdiging hard aan het werk. Af en toe best pittig, zeker na een hele drukke januari maand. Ik merk dat ik wel wat ontspanning kan gebruiken, al wil ik zeker niet klagen! 9 februari is mijn laatste werkdag in de praktijk waar ik nu werk en wat zou het leuk zijn om die periode ‘s avonds met jou en Kneipp af te sluiten!

 • Reageren
  Dieuwertje
  28/01/2018

  Hoi vanuit Harderwijk!
  Na je een keer getaged te hebben in een foto omdat ik vond dat je er zo op leek kreeg ik een super leuke reactie terug! Tijd om eens gezellig in het echt te kletsen! En ik ga niet liegen, een masseuse op de vrijdag na een lange dag werken, niet verkeerd! Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!

 • Reageren
  Merel
  28/01/2018

  Hier een plaatsgenoot. In november een wijk naast je komen wonen, vanuit Arnhem. Ja, die beelden in je vlog komen me bekend voor van mijn buurt. Ik heb een zoontje van bijna 3 en 1 van 1,5 week. Samen met mijn man ben ik 7 jaar geleden vanuit Leeuwarden naar Arnhem verhuisd. Ben een geboren en getogen fries (spreek het niet.) Lijkt me leuk om bij jou thuis verwend te worden, zo in deze tijd met een newborn. En ook om weer meer mensen in de buurt te leren kennen. O ja, ik ben 29.

 • Reageren
  Angela | Great Body & Mind
  28/01/2018

  Wat.leuk! Helaas te ver voor mij, anders had ik graag meegedaan. Veel plezier!
  Angela | Great Body & Mind onlangs geplaatst…Hoe Ik Modellenwerk Combineerde Met StudieMy Profile

 • Reageren
  P
  28/01/2018

  Oeh een massage! Heerlijk. Eind november bevallen van een prachtige dochter. Leuk om ervaringen uit te wisselen, al doe je dat natuurlijk ook in je blogs/vlogs. En uiteraard ben ook ik wel toe aan een massage. Woon nabij Doetinchem, dus de afstand is prima te doen 🙂

 • Reageren
  Rachel
  29/01/2018

  Wat een heerlijke actie. Met twee kleine kinderen en vele avonddiensten is het lang geleden dat ik een vrouwenavond heb gehad. Het idee van de massage geeft me bij voorbaat al kippenvel.
  Ik vind je blog heerlijk om te lezen en de stories op insta is echt genieten. Het lijkt me super om je een keer te ontmoeten.
  Rachel onlangs geplaatst…Weekly Diary #22 –My Profile

 • Reageren
  Lieke van Veen
  30/01/2018

  Dit lijkt me echt super gezellig. Een massage is altijd goed en het lijkt me ook erg leuk om je te ontmoeten.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Emma
  04/02/2018

  Hi Sanne! Lijkt me gezellig!
  Leuk dat je dit met en voor je lezeressen doet!

  Liefs Emma

  Oja! Ik ben Emma, 28 jaar, mama van 2, woonachtend in dezelfde woonplaats als jij;-) en hou van het leven!!!

 • Reageren
  Daantje
  20/02/2018

  Wat een leuk idee van een vrouwenavondje! Dat is weer eens iets anders dan een boek weggeven, haha. Lijkt me leuk om ook eens met m’n vriendinnen te doen, geen gek idee om een masseuse in te huren voor 1 a 2 uur.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.