WIN: 120 euro shoptegoed bij Jeh Jewels

Als er iets is waar mijn hart sneller van gaat kloppen dan is het wel van sieraden. Ik voel me kaal wanneer ik mijn oorbellen niet in heb en ik beweeg mijn vingers lang niet zo sierlijk als ik geen ringen draag. Ook mijn decolleté vind ik vaak een stuk fraaier wanneer er wat hangt. Herken je dat?

Vandaag wil ik het merk Jéh Jewels bij jullie onder de aandacht brengen, een authentiek en duurzaam sieradenmerk van Nederlandse bodem. Ik kwam ermee in contact nadat ik de Blogbox ontving en ik was meteen zeer onder de indruk toen ik het boekje doorbladerde en de mooie designs zag. Sieraden met karakter, dat zag ik meteen.

Over Jéh Jewels

Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam.

Coby en Elselien ontwerpen twee keer per jaar een nieuwe collectie en stemmen deze af op het voor- en najaar. Sommige sieradentrends borduren voort op de afgelopen jaren, maar er zitten altijd verassingen tussen. Door de combinatie van de verschillende kleuren en mooie organische vormen ontstaan er prachtige authentieke sieraden van hoogwaardige materialen. De ronde, speelse vormen met bijzondere structuren creëren samen elke keer weer een warme en authentieke collectie.

Win een voucher t.w.v. €120

Ik wil heel graag één van jullie verblijden met een giftcard ter waarde van 120 euro om uit te geven in de webshop van Jéh Jewels. Wat moet je doen om kans te maken? Laat onder dit artikel een reactie achter (en vergeet daarbij niet een geldig e-mailadres achter te laten). Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram (@laviesanne). Succes! Over drie dagen kies ik een winnaar.

Dit vind je misschien ook leuk

66 reacties

 • Reageren
  Janine
  07/05/2019

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!

  • Reageren
   juliette
   07/05/2019

   Hi Sanne, wat leuk dat je dit onder de aandacht brengt! Ik weet precies wat je bedoelt: ik ben zowat in paniek als ik er in de auto achter kom dat ik met mijn slaperige hoofd mijn oorbellen ben vergeten. of dat je een weekendje weg bent en je opeens beseft dat je je sieraden helemaal vergeten bent.. nee!! ik vind het ook tof hoe sieraden vaak een echte emotionele klik opleveren en je bui beïnvloeden. met mijn rosegouden lange oorbellen die ik kocht tijdens de honeymoon ben ik op en top vrouw, maar met mijn puntige zilveren stekertjes ben ik een stoere chick waar je niet mee rotzooi. i love it! ik ga ook zeker een kijkje nemen bij Jeh, ik ben volgende week jarig en er zitten vast wat toffe wishlist artikelen bij! liefs, Juliette

   • Reageren
    Jildou
    09/05/2019

    Wat een gave win actie ik doe zeker mee!

  • Reageren
   Ramona
   09/05/2019

   Sieraden kan een vrouw nooit genoeg hebben. Ik doe graag mee?

 • Reageren
  Ingrid
  07/05/2019

  Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik zou dan iets leuks uitzoeken voor mezelf en voor mijn moeder, die binnenkort jarig is! 🙂

  • Reageren
   Hannah
   07/05/2019

   Jaaaaa daar doe ik héél graag aan mee♡♡♡

   • Reageren
    Eva
    07/05/2019

    Wauw! Ik wil al heel lang mijn zusje een cadeau geven, omdat ze hard aan het vechten is om beter te worden. Dit zou een perfect cadeau zijn om samen iets moois voor haar uit te zoeken. Dit wordt duimen!

    • Reageren
     ryanne rinsma
     09/05/2019

     Sanne wat een leuke win actie! Je ziet er zelf altijd geweldig leuk uit. Sieraden vind ik altijd heel moeilijk en heel persoonlijk. Dit zou nou echt eens een leuk bedrag zijn om iets prachtigs uit te zoeken om lange tijd te dragen.

   • Reageren
    Iris Lanenga
    07/05/2019

    Wauw… Wat een mooie sierraden! Het zou mij heel tof lijken dit te winnen. Dan kan ik wat samen uitzoeken met mijn tweelingzusje en moeder, omdat ik door mijn ziekte hen ook wel eens in het zonnetje wilt zetten na alles wat ze voor mij doen. <3

 • Reageren
  Kim
  07/05/2019

  Leuke winactie, ik zou heel graag winnen. binnenkort wordt ik voor de eerste moeder, na een lange tijd erover gedaan te hebben en nu is het bijna zo ver. ?. Graag zou ik dan iets uitkiezen voor baby en mijn zelf.

  Groeten

  • Reageren
   Iris
   07/05/2019

   WAUW. Super leuk! Ik ben nog altijd op zoek naar mooie oorbellen. #duimen

   • Reageren
    Krista van Zuijlen
    09/05/2019

    Oh love it!! Heb precies hetzelfde; als ik niets om heb voelt dat zo kaal en mis ik het echt! Gek op sieraden maar moet zeggen dat ik mezelf er te weinig mee verwen.. eerste prio qua leuke hebbedingetjes kopen is toch vaak voor mn dochtertje! Maak graag kans!

 • Reageren
  Joriek van hove
  07/05/2019

  Wat een mooie winactie . Bij de juwelier hier op het dorp verkopen ze ook deze sieraden en kijk altijd smachtend in de etalage, helaas kan ik het me niet veroorloven dus ik doe heel graag mee om straks te stralen met een mooi sieraad! Ook om te vieren dat ik zelfliefde heb ontdekt, en trots ben op mezelf nu ik bijna 60 kilo ben afgevallen. ❣ dankjewel voor deze kans lieve Sanne!

 • Reageren
  Michelle
  07/05/2019

  Wat een prachtige sieraden?! Mooi 1e moederdag cadeautje?. Hier maak ik dus heel graag kans op!!?

  • Reageren
   Roxy van de Meent
   07/05/2019

   Wat een mooie winactie ?!
   Ik zou met dit tegoed wat moois kopen voor mijn moeder en schoonmoeder, want zonder hun had ik het NEVERRRR gered met mijn 3 kids (2,5 en tweeling van 1 jaar). Fingers crossed ???

 • Reageren
  Suze
  07/05/2019

  Wauw ? Doe super graag mee??

 • Reageren
  Lisanne
  07/05/2019

  Leuke actie! Ik doe graag mee, binnenkort wordt onze tweede zoon geboren en zit ik in mannen huishouden, dus wat vrouwelijks kan ik wel gebruiken 😉

 • Reageren
  Anouk Visser
  07/05/2019

  Wat een prachtige sieraden, ik doe graag mee!

 • Reageren
  Floor de Jong
  07/05/2019

  Wauw, wekt mijn interesse en ik moet juist minder aanschaffen van mezelf.. al is dit wel iets waar je jaaaaaren plezier van zult hebben?

 • Reageren
  Marjolein
  07/05/2019

  Wauw! Ik zie deze zomer al een nieuwe ring fonkelen aan mijn gebruinde huid, love it! Ik doe mee 🙂

 • Reageren
  Charlotte
  07/05/2019

  Als kermiskind ben ik ook helemaal wappie van sieraden. Bling bling! Dus kom maar op hahaha! Leuk doe je dit weer. En jeminee wat aardig van Ryan Air met de grote hoofden toeslag ? dikke konten mogen gewoon zonder toeslag 2 stoelen bezetten dan?

 • Reageren
  Beau
  07/05/2019

  Wat een leuke winactie! Ik volg al jaren trouw alle blogs en sinds kort ook Instagram waar ik regelmatig stuk ga om de mooie filter filmpjes haha! Ik zou het erg leuk vinden om mijn oude sieraden eens te vervangen voor wat nieuws!

  • Reageren
   Serena
   07/05/2019

   Heel graag! Toe aan nieuwe sieraden! ?

 • Reageren
  Marlies
  07/05/2019

  Wat een prachtige sieraden! Ik doe graag mee aan de winactie! 🙂

 • Reageren
  Jolien
  07/05/2019

  Wat ren super leuke woonachtige zo vlak voor Moederdag.

  Ik doe graag mee. Welke vrouw verwend zichzelf nou niet graag met sieraden

 • Reageren
  Saskia Roos
  07/05/2019

  Wat leuk! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Reageren
  Yvonne
  07/05/2019

  Wat een mooie sieraden hebben ze. Ik doe graag mee. ( en volgde je al op Instagram )

 • Reageren
  Willeke
  07/05/2019

  Jaaa ik doe mee!!
  Zou een heel leuk verlaat verjaardagscadeau zijn!
  Ze hebben een onwijs gaaf aanbod, ben al een klein beetje verliefd!

 • Reageren
  Floortje
  07/05/2019

  Wat een prachtige sieraden, leuke winactie!! Doe graag mee ❤️

 • Reageren
  Sipkje Hanne
  07/05/2019

  Ik zou dit heel graag winnen! Ik zou zo graag eens een mooie ring van mijn vriend willen krijgen, maar die weigert dat omdat mijn vorige 2 relaties uit gingen niet lang nadat ik een ring van ze kreeg. Dus ik zal er toch echt zelf voor moeten zorgen haha. Deze waardebon zou daar natuurlijk erg bij helpen!

 • Reageren
  Maurée
  07/05/2019

  Natuurlijk doe ik mee, wat een geweldige sieraden, een beetje variatie erbij kan nooit kwaad. ??

 • Reageren
  Kim
  07/05/2019

  Wat een toffe actie, ik doe graag mee om mijn moeder te verrassen!

 • Reageren
  Roxy
  07/05/2019

  Wat een mooie winactie ?!
  Ik zou met dit tegoed wat moois kopen voor mijn moeder en schoonmoeder, want zonder hun had ik het NEVERRRR gered met mijn 3 kids (2,5 en tweeling van 1 jaar). Fingers crossed ???

 • Reageren
  Marloes
  07/05/2019

  Super mooie sieraden! Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Karlijn
  07/05/2019

  Ook ik doe graag mee 🙂 Ik ken het merk nog niet, maar zou graag eens wat nieuws willen leren ‘kennen’ dus dit is een uitgelezen kans!:-)

 • Reageren
  Jorien
  07/05/2019

  Gaaf! Ik doe heel graag mee? over 7 weekjes ga ik trouwen maar ik heb nog geen sieraden ? dus dit zou wel heel tof zijn!!

 • Reageren
  Anouk
  07/05/2019

  O wauw super mooie sieraden, ik kende het merk nog niet. Ik doe uiteraard heel graag mee met deze actie ?

 • Reageren
  Kelly
  07/05/2019

  Waaaaahh wat een super toffe actie.
  Ik doe graag mee

 • Reageren
  Stephanie
  07/05/2019

  Superleuk ik doe graag mee!!! ???
  Ben wel toe aan mooie nieuwe sieraden?

 • Reageren
  Lotte Creugers
  07/05/2019

  Yihaaah! Graag, want van een kale kip kun je niet plukken ?

 • Reageren
  Carina de Geus
  07/05/2019

  Wauw wat gaaf! I ❤️ sieraden, maar de meeste vind ik in het dagelijks leven onpraktisch. Vanmorgen bedacht ik toevallig nog dat ik graag iets van een sieraad zou willen wat ik altijd kan dragen. Wat niet uit hoeft als ik aan een tafel of bureau ga zitten werken of als ik met de kinderen of het huishouden bezig ben ;).

  • Reageren
   Hester
   07/05/2019

   Erg leuk, ik doe graag mee! 🙂

 • Reageren
  Emmy
  07/05/2019

  Wat een mooie actie.
  Met deze actie zou de outfit voor de communie van de oudste zoon meteen helemaal af zijn!

 • Reageren
  Stefanie de bree
  07/05/2019

  Ik.doe graag mee! Ik ben zo’n meid met mega weinig siraden omdat ik hou van soest en met betekenis. En niks geef om een zwarofski of een pandora siraad. Zo heb ik een wit gouden slaven armband die is van d omgesmolten siraden van mijn oma geweest en staan de namen van mijn kids in, een ring die ik voor mijn 14e verjaardag van mijn zus heb gehad, (ben nu 35) een ring die ik met Valentijn kocht voor mij zelf.omdat ik zelf medelij had. En een ketting voor mijn eerste moederdag die helaas een nieuwe sluiting nodig heeft. Dus nu vind ik dit een win actie naar mijn hart. En lekker van eigen bodem, wat ik zo fijn vind!

 • Reageren
  Anita H.
  07/05/2019

  Ik ding heel graag mee!

 • Reageren
  Manon
  07/05/2019

  Wat een gave winactie? ik wil graag meedoen

 • Reageren
  Julia
  07/05/2019

  Super leuk! Ik doe graag mee! Een paar nieuwe oorbellen zou heel leuk zijn!

 • Reageren
  Hester
  07/05/2019

  Erg leuk, ik doe graag mee! 🙂

 • Reageren
  Riannaenco
  07/05/2019

  Wat een toffe actie Sanne! Ik volg je graag, en je brengt altijd weer humor en positiviteit in me naar boven. Dank! En nu heel hard duimen voor deze te gekke give away!

 • Reageren
  Anne May
  07/05/2019

  Wat een super leuke winactie! Ik HOU van de robuuste en stoere (maar toch sierlijk!) sieraden van Jeh Jewels! Leuk om nu te weten waar de naam vandaan komt! Ik moet eerlijk bekennen dat ik net een ekster ben als het op sieraden aan komt en ik zie altijd wel wat moois, maar met dit bedrag aan shoptegoed vind ik het erg leuk om mijn moeder iets moois uit te laten kiezen, dat heeft ze wel verdient en ik weet zeker dat er iets prachtigs voor haar bij zit! Veder wil ik je even meegeven dat ik het erg leuk vind om je verhalen en positieve, maar ook vaak menselijke dingen te volgen via je Instagram account! Veel liefs! AM

 • Reageren
  Aisja
  08/05/2019

  Duurzame sieraden met karakter. Wauw dat klinkt goed! Ik doe graag mee! (Kale) fingers crossed!

 • Reageren
  Fennie
  08/05/2019

  Leuk als Moederdag cadeau!! ?

 • Reageren
  Yvette
  08/05/2019

  Klinkt herkenbaar, ik kan ook niet zonder sieraden. Vooral een mooi setje oorbellen vind ik echt wat extra schwung geven. Ik heb ook altijd mijn (trouw)ring en horloge om. Meestal ook een ketting met de initialen van mijn kinderen als hanger.
  Ik ben alleen nog op zoek naar een ketting in een middellange maat om te combineren met een effen blouse of jurk. Daar zou deze waardebon mooi voor gebruikt kunnen worden.

 • Reageren
  Bertine
  08/05/2019

  Heel leuk, doe graag mee! Heb al even op hun Instagram pagina gekeken en zie al geweldige oorbellen voorbij komen 🙂

 • Reageren
  Femke Heister
  09/05/2019

  Wauw wat een mooie sieraden. Ik ben sinds een tijd aan het overstappen op duurzame merken. Nu ik kinderen heb vind ik het toch belangrijk dat de wereld wat duurzamer wordt. Echter is dit niet goedkoop. Een mooi sieraad welke ook nog eens duurzaam geproduceerd is zou ontzettend welkom zijn!

 • Reageren
  Nynke
  09/05/2019

  Gaaf, ik doe graag mee ??

 • Reageren
  Nienke
  09/05/2019

  Heel gaaf! Ik doe super graag mee. Met een peuter en een babytje op komst gaat vooral daar het geld naartoe, dus mezelf een keer verwennen met zo’n prachtig sieraad is wel echt heel leuk! Duimen!

 • Reageren
  Gwen
  09/05/2019

  Ik doe graag mee! Een soort van pre-push cadeautje????

 • Reageren
  Ilse
  09/05/2019

  Toffe winactie! Graag doe ik mee! Hoef ik niet meer te wachten tot manlief met “baargoud” komt maar kan ik zelf iets uitzoeken! ??

 • Reageren
  Ramona
  09/05/2019

  Sieraden kan een vrouw nooit genoeg hebben. Ik doe graag mee?

 • Reageren
  Jessica
  09/05/2019

  Super leuke actie! Ik houd van sieraden? Maakt Mn look helemaal af ?

 • Reageren
  Marian
  09/05/2019

  Sieraden ik draag ze zeker dagelijks. En iets nieuws is altijd leuk, dus ik doe graag mee!

 • Reageren
  Yvet
  09/05/2019

  Wat een bijzonder merk met unieke sieraden. Prachtig! Heel anders dan de bekende merken, maar daardoor des te leuker. Ik heb al geweldige creolen gespot.

  Ik doe graag mee aan de winactie. Leuk!

 • Reageren
  Jildou
  09/05/2019

  Wat een gave win actie ik doe zeker mee!

 • Reageren
  Marlon
  10/05/2019

  Wat een super gave actie! Ik doe graag mee! Ik herken het gevoel van je sieraden vergeten.. het voelt dan zo kaal.. ?

 • Reageren
  Nicole Jansen Rave
  10/05/2019

  Oeh ik heb al wat leuks gezien op de website. Zou het leuk vinden om eens een bijzonder sierraad te dragen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.