Wimperextensions: mijn oplossing voor de vakantie

Ik had het in mijn hoofd gehaald om zo min mogelijk make-up mee te willen nemen naar Vietnam. Maar helemaal als Plain Jane gaan? Nee, da’s niks voor mij.

Daarom besloot ik om wimperextensions te laten zetten. Dé oplossing als je elke dag met volle wimpers wakker wilt worden. Drie jaar geleden liet ik al eens wimperextensions zetten, maar toen was de techniek nog niet zo vergevorderd als nu. Ik had toen plukjes wimpers waarbij er drie of vier haartjes op de wimper werden geplakt. Na een keer of vijf bijvullen was ik er klaar mee en heb ik zelf de wimpers eraf gepriegeld. Helaas had ik na die tijd nog maar weinig wimpers over. Ik was er niet heel rouwig om, mijn wimpers waren na een week of drie weer mooi bijgegroeid, maar ik vond het wel even schrikken toen ik zag hoe broos mijn eigen wimpers waren geworden.

Toch ben ik wederom overstag gegaan, het lijkt me namelijk ideaal voor vakantie. Ik wil me niet iedere dag hoeven opmaken in Vietnam maar ik wil ook niet steeds met zo’n blotebillengezicht rondlopen. Tja, eens ijdeltuit…

volle wenkbrauw

Nu heb ik wimpers laten zetten met de one-by-one-techniek. Hierbij wordt er op ieder eigen wimperhaartje een extension geplakt. Dit is een stuk minder schadelijk voor je eigen wimper en ziet er ook nog eens natuurlijker uit. Ik betaalde 42 euro voor een nieuwe set bij de BB Beauty in Arnhem.

Hieronder zie je goed de verschillen:

7

blush 2

Ik vind wel dat mijn uitdrukking iets slomer is met de wimperextensions, maar ik vind het ook een stuk dramatischer en opgemaakter staan.

De wimpers belemmeren je in principe niet in je dagelijkse bezigheden. Het aanbrengen van eyeliner en oogschaduw is wel wat lastiger. De wimpers zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zweten, etc. alleen moet je oppassen met make-upremovers die olie bevatten. Hier kunnen de wimpers niet goed tegen. Je zou wel mascara kunnen gebruiken op de extensions, toch zou ik dit zelf niet aanraden. Het verwijderen is een crime en je hebt kans dat je wimpertjes daardoor toch eerder loslaten.

De wimperextensions dien je in principe weer bij te vullen na 2-3 weken. Na twee weken kost het bijvullen ongeveer 25 euro en na drie weken ongeveer 30.

Wat vind jij van het effect? Heb jij al eens wimperexentions geprobeerd of zou je het willen proberen?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  06/06/2016

  Ik vind het echt heel mooi staan. Het is zo’n groot verschil. Echt een goede oplossing als je ff geen make-up wil op vakantie.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Dingen waar mijn dreumes van gaat stuiteren van enthousiasmeMy Profile

 • Reageren
  Inez
  06/06/2016

  Ze zijn heel mooi gezet en helemaal niet duur! Ik ben me er al langere tijd in aan het verdiepen maar nog niet overstag gegaan. Vind het vooral fijn in de zomer omdat ik dan zo min mogelijk make-up wil dragen.

 • Reageren
  Annemarie
  06/06/2016

  Ik vind wimperextensions zo ontzettend mooi! Jammer dat het zo aan de prijs is. Ik moet al iedere 3 weken mijn nagels bij laten vullen, en als er dan ook nog eens die wimpers bijkomen wordt het wel een erg dure grap. Zo een keertje voor vakantie is het zeker wel een mooie oplossing! Vind het je mooi staan ook.

 • Reageren
  Elsie
  06/06/2016

  Heel tof vind ik ze! Ik heb ze een jaar of 3 geleden ook gehad. Na een jaar ben ik ermee gestopt en toen was het even drama omdat mijn wimpers wel iets verpest waren. Overigens helemaal hersteld hoor daarna. Het is wel lichtelijk verslavend want zulke mooie wimpers krijg je niet met mascara 😉
  Elsie onlangs geplaatst…Back to businessMy Profile

 • Reageren
  Liset
  06/06/2016

  Het resultaat mag er absoluut wezen! En dat ‘slome’ effect herken ik van mezelf als ik nepwimpers op heb. Ik krijg daar een slaperig hoofd van!
  Liset onlangs geplaatst…Het werd tijd voor ander haar!My Profile

 • Reageren
  Ashley
  06/06/2016

  Het ziet er mooi uit hoor meid ! En zeker ideaal , vooral nu lekker met het heten weer, even geen make-up

 • Reageren
  Marloes
  06/06/2016

  Staat heel mooi! Haha grappig, ik vind mezelf er ook een stuk slomer uitzien met wimper extensions, of nepwimpers. Maar ideale oplossing voor de vakantie!
  Marloes onlangs geplaatst…In the Picture #107My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  06/06/2016

  Jaaaa dit is echt DE oplossing! Waarom heb ik hier nooit aan gedacht? Ik verf ze altijd maar dit is veel beter. Jij loopt erbij als een beauty daar in ieder geval! Heel veel plezier.
  Carlijn onlangs geplaatst…Heimwee naar mijn kraamtijdMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  06/06/2016

  ziet er mooi uit! laat je nog even weten hoe lang ze hebben gezeten?
  Bertine onlangs geplaatst…Fotodagboek week 22: IBIZA!My Profile

 • Reageren
  Jorinde
  06/06/2016

  Het staat echt super mooi en natuurlijk! Ik ben heel benieuwd hoe lang ze blijven zitten en wat de staat van je wimpers daarna is. Het zou voor de vakantie zo’n uitkomst zijn…
  Jorinde onlangs geplaatst…So this week #2My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/06/2016

  Inderdaad ideaal voor een vakantie!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…10 leuke Vaderdag cadeausMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.