Where the magic happens | een kijkje in onze slaapkamer

Nou ja, zo’n magic show is het bij ons niet hoor, maar hierbij toch een kleine impressie van onze slaapkamer.

Tijden zijn we op zoek geweest naar het perfecte bed en dan vooral het perfecte matras. Stad en land hebben we af gezocht om uiteindelijk bij de Ikea terecht te komen en daar onze ideale combi te vinden.

5

Ons bed (de Bekkestua) is 1.80 breed en dit is echt heerlijk kan ik je vertellen. Zeker met James komt het geregeld voor dat we er met z’n drieën in liggen en dan is het toch wel fijn dat je niet meteen over de rand knikkert als de ander zich uitrekt. De omheining en het hoofdboard zijn zandkleurig en dit vind ik erg rustig en clean ogen. Ik heb de slaapkamer dan ook het liefst zo licht mogelijk. Het nachtkastje aan de zijkant komt nog uit mijn studentenhuis. Geloof dat ik die ooit bij Leen Bakker heb gekocht. Wij hebben eigenlijk nooit wat op het nachtkastje staan gezien James dit binnen de kortste keren te pakken heeft.

Overigens huren wij dit huis en is het behang niet mijn persoonlijke smaak, maar in het geheel vind ik het zeker niet storend.

6

Rechts naast het bed staat mijn kledingkast. Dit is ook eentje van Ikea (dit is geen #spon artikel trouwens, haha). Een kledingkast kan wat mij betreft niet groot genoeg zijn, het puilt er bij mij vaak aan alle kanten uit. Zo ook in deze kast want zoals je ziet sluit de deur niet helemaal.

2

De inhoud is best kleurrijk nu ik het zo bekijk. Vroeger droeg ik wel meer felle kleuren maar tegenwoordig, nu ik meestal op mijn ogen al zwaar ben opgemaakt, kies ik liever voor wat neutralere en effen kleuren. De legplank was wat minder fotogeniek dus die sloeg ik even over 😉

1

Dit is het uitzicht als je de kamer binnenkomt en recht vooruit kijkt. Dit kastje (Ikea Malm met drie lades) heb ik nog niet zo lang maar omdat mijn andere make-upkast begon uit te puilen móest ik een nieuwe van mijn vriend aanschaffen. Hij kon de rondslingerende beautyproducten niet langer aanzien. Deze zit vol met make-up. Je kunt je wel voorstellen dat dit mijn lievelingskast is 😉

3

Het is nog best een kunst om het kastje aan de bovenkant opgeruimd te houden kan ik je vertellen. Idealiter staan hier alleen mijn meest gedragen parfums, mijn kwasten en een schilderij dat ik een tijdje terug bij een Max Factor event kreeg.

4

Dit zijn de parfums die ik het vaakst draag. Binnenkort komt er een artikel online met mijn twee favoriete parfums van het moment.

Nee, onze slaapkamer is er niet zo eentje uit een magazine en ook geen Pinterestwaardige kamer, maar toch vind ik het een prettige omgeving om te zijn. Hij is ruim, licht, en deels onder de grond gelegen waardoor het er altijd erg koel is. Ik zou de slaapkamer nog wel wat meer willen personaliseren, met foto’s of een schilderij bijvoorbeeld.

Wat is jullie smaak qua slaapkamer?

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Nicole
  03/06/2016

  Dit ziet er mooi uit! Meid wat heb jij veel parfums. De muren van onze slaapkamer zijn donkerpaars haha.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog XXL: Vakantie-inkopen bij Kruidvat, Action en ZeemanMy Profile

 • Reageren
  Channa
  03/06/2016

  Ikea, hier ook heel veel Ikea. Ik vind jullie kamer ook lekker licht, is hier ook het geval, heel fijn.
  Channa onlangs geplaatst…Win gepersonaliseerd schort of notitieboek bij YourSurprise! Vaderdag Winactie #5My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  03/06/2016

  Wat ziet t r netjes uit, haha. Dat soort foto’s moet je bij ons niet proberen te maken! Ook vol met Ikea hier trouwens. Blijft toch de go to winkel hè.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat ze je niet vertellen over bevallen: spierpijnMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  03/06/2016

  Wat een lekkere lichte kamer. Wij houden ook niet van teveel poespas.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Sneak Peek Babykamer!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  03/06/2016

  Supermooi. Leuk om te zien.

  Ik heb dezelfde kleuren in de slaapkamer. Ik vind het belangrijk om een rustige slaapkamer te hebben, tikkel sereen, zonder teveel spullen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Plan mijn gezin in!My Profile

 • Reageren
  Tamara
  03/06/2016

  Hahaha ik moet er altijd wel om lachen dat jouw vriend ook niet tegen rommel kan. Die van mij werd zo gek van mijn makeup overal dat hij gister met een make up tafel aan kwam zetten!!
  Tamara onlangs geplaatst…Opmerkelijke kraamcadeaus waar geen enkele kraamvrouw op zit te wachten.My Profile

 • Reageren
  Dionne
  03/06/2016

  Mooie lichte kamer! Ik vind het behang tof!
  Dionne onlangs geplaatst…Generatie Y | Waar word jij gelukkig van?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  03/06/2016

  Ziet er goed uit!! Lekker licht 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Essence The Glow Must Go OnMy Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  03/06/2016

  Grappig dat je toch nieuwsgierig bent. Ik las de titel en dacht, jaaaa ben benieuwd
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…WINACTIE: Win een Johnny Doodle chocolade pakketMy Profile

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  03/06/2016

  Mooie kamer! Lekker ruim. Hier niet zo’n ruime kamer, maar verder prima. De muur waar ons bed tegen staat is paars. En ons bed is ook zandkleurig. Vond dat een mooie combi. Hier trouwens ook een 1.80 bed, heerlijk! Dat wordt wel even wennen in onze nieuwe vouwwagen straks (1.65 breed) Ik hou van ruimte haha.
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…WINACTIE: Win een pakket Johnny Doodle chocolade!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  03/06/2016

  Ziet er een heel lichte slaapkamer uit, mooi én rustgevend! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Reageren
  Jamaila
  03/06/2016

  mooie lichte ruime kamer hebben jullie. Ik houd ook van licht en ruimtelijk, na mijn idee slaap je ook lekkerder in een lichte en opgeruimde kamer!
  Jamaila onlangs geplaatst…Huis inspiratie: mijn DroomhuisMy Profile

 • Reageren
  Ineke
  10/06/2016

  Oooh wat een mooie slaapkamer heb je
  Ineke onlangs geplaatst…Wat willen geeky vaders voor vaderdag?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.