Wenkbrauw- en wimpertreatment via Treatwell

collage wenkbrauwen

Onlangs heb ik kennis mogen maken met een nieuw concept genaamd Treatwell. Dit is een boekingswebsite met allerlei (hoogstaande) beautysalons, waarop je heel gemakkelijk en snel een behandeling uit kunt kiezen. Ik heb een complete wenkbrauw- en wimpertreatment ondergaan inclusief waxen, epileren en verven, en ik ga jullie daar alles over vertellen in dit artikel!

Concept van Treatwell

Treatwell is kortgezegd een boekingwebsite voor Health, Body & Hair behandelingen. Dat wil zeggen dat je op deze website behandelingen naar keuze kunt zoeken, vergelijken en boeken op een zeer effeciënte manier: je typt de plaats in waar je wilt zoeken (in mijn geval was dat Haarlem) en vervolgens het soort behandeling waar je naar op zoek bent. Dat kan zijn haar, body, of gezicht bijvoorbeeld. Je kunt nog verder specificeren naar wat voor behandeling: massage, peeling, epileren, masker, etc. Verder kun je de prijsklasse aangeven waarbinnen je wilt zoeken. Er rollen vervolgens allemaal salons uit en je kunt in één oogopslag zien wie wat voor welke prijs aanbiedt. Online reken je af en klaar is Kees! Je krijgt vervolgens een mailtje toegestuurd met daarin je afspraak.

Ik wist al meteen dat ik graag een wenkbrauwbehandeling wilde ondergaan aangezien ze wel een touch up konden gebruiken! Ik moet daarbij eerlijk bekennen dat ik niet zelden bij een salon ben beland die toch niet helemaal zo netjes en leuk was als de foto’s deden vermoeden. Aangezien Treatwell zelf alle salons heeft bezocht én gefotografeerd, loop je dat risico hier niet. Winning!

*Ik heb mijn behandeling geboekt via deze link https://www.treatwell.nl/gezicht/haarlem/wenkbrauwen

De salon

De salon van SÄRA Madli Miller, waar ik de behandeling zou ondergaan was netjes, clean en verzorgd. Ik kan niet anders zeggen. Ik werd hartelijk ontvangen met een drankje en vervolgens gingen we aan tafel mijn behandeling bespreken. Ze wilde uitgebreid mijn wensen weten en stelde me vragen over de kleur van mijn wenkbrauwen, de vorm ervan, en of ik gewaxt of geëpileerd wilde worden. Ik kon merken dat ze echt de tijd nam om alles helemaal te bespreken zoals ik wilde. Ze staat in haar eentje in de salon, wat ook betekent dat de deur netjes op slot gaat als je je behandeling ondergaat zodat niemand je tussendoor kan storen. Geen haastige klanten tussendoor, geen andere werknemers die rondlopen, geen wachttijden, maar gewoon rust.

IMG_9949

IMG_9948

IMG_9950

De behandeling

De behandeling zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Dit kwam mede doordat de eigenaresse bij elke stap precies vertelde wat ze deed en hoe dat zou gaan voelen, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Ze begon met het aanbrengen van zwarte verf op mijn wimpers. Ze zei daarbij dat het best zou kunnen gaan prikken, maar dat dat erbij hoorde. Tenzij ik het branderige gevoel echt niet verdroeg, dan zou ze het er meteen afhalen. Mijn wenkbrauwen werden vervolgens gedaan met twee delen donkerbruine verf en een deel lichtbruin. Zowel op mijn wimpers als op mijn wenkbrauwen moest de verf ongeveer tien minuten intrekken. Na deze tien minuten werd de verf en langzaam en beheersd afgespoeld. Dit was helemaal geen onprettig gevoel.

IMG_9947

Na het verven werden mijn wenkbrauwen gewaxt. Ook dit doet helemaal geen pijn. De wax is een beetje warm maar dat vond ik eigenlijk wel lekker. De overige haartjes werden na het waxen met een pincet verwijderd. Toen de behandeling klaar was mocht ik in de spiegel kijken en zeggen of alles naar wens was, want zo niet dan zou ze het direct aanpassen. Mocht ik mijn wenkbrauwen te licht vinden bijvoorbeeld. Al met al duurde de behandeling rond de 35 minuten incl. waxen, verven en epileren.

Tijd om naar het resultaat te kijken! Eerst je zie twee foto’s VOOR de behandeling.

DSC_0979

DSC_0981

En nu komen de foto’s NA de behandeling:

DSC_0989

DSC_0986

DSC_0990

DSC_0993

Nog even ter vergelijking:

voor-na wenkbrauwen

Zeg nou zelf, dit ziet er toch hartstikke mooi uit? Ik ben helemaal in de wolken met mijn opgepimpte wimpers en wenkbrauwen. Het is eigenlijk nog beter geworden dan ik me had voorgesteld. In de zomer kleuren mijn wenkbrauwen jammer genoeg lichter door de zon, maar het liefst heb ik ze zo donker mogelijk omdat dat naar mijn idee het beste bij mijn gezicht past. Nu heb ik ze weer precies zoals ik wil.

IMG_0050

Deze foto is van mijn Instagram.

Als je dezelfde behandeling als ik via Treatwell zou boeken dan ben je hiervoor €28 kwijt. Neem als je dat leuk vindt zelf eens een kijkje op de site van Treatwell om te zien hoe gemakkelijk je een behandeling kunt boeken.

Wat vind jij van het resultaat?

*Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Treatwell

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Kirsten
  14/08/2014

  Heel erg mooi! Ik laat het zelf ook al jaren doen! En kan eerlijk gezegd niet meer zonder. Zo gemakkelijk en mooi!

 • Reageren
  loran
  14/08/2014

  Staat je echt super mooi! ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit een andere kleur gegeven. Durf het ook niet echt 😉

 • Reageren
  Beautydagboek
  15/08/2014

  Donkere wenkbrauwen staan je zo ontzettend goed, je kan het goed hebben met je blonde haren! De salon ziet er goed en verzorgd uit, daar zou ik ook zo langsgaan als ik in de buurt woonde :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Vakantiekriebels en inpakkenMy Profile

 • Reageren
  Donna Luisa
  18/08/2014

  Mooi zo je wenkbrauwen! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.