WEEKVLOG #7: NIET VROLIJK GENOEG ALS VLOGGER?

Ik vertel je in de vlog over de kritiek die ik kreeg én ik laat je veel momenten van thuis met de kinderen zien.


Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  21/12/2017

  Nou ja! Niemand is toch altijd vrolijk? Dat soort reacties lekker laten voor wat het is. Je vlogs zijn leuk juist omdat ze realistisch zijn.

  Haha James met zijn Voertuigenboek. Mijn zoontje heeft wel 100 boeken maar de eerste vier jaar heb ik voor mijn gevoel alleen het Voertuigenboek gezien 🙂

  Ik heb een vraag over hoe jullie broodje/boterham noemen. Steeds als James een boterham eet, zeg jij “broodje”. Wat zeg je dan als hij echt een broodje eet? Zou dit gebiedsgebonden zijn trouwens?

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   22/12/2017

   Haha uhh tsja mijn ouders zeiden altijd broodje dus heb ik dat overgenomen. Klinkt wel schattig vind ik. Zou indd best gebiedgebonden kunnen zijn, weet natuurlijk niet waar jij vandaan komt. Oja en leuk dat je de sjaal hebt besteld!

  • Reageren
   Dana
   22/12/2017

   Wat is dan echt een broodje? 🙂 Hier is broodje een verkleinwoord van brood, en onder brood valt toch snee brood (boterham?) bolletjes, harde broodjes enz..

   • Reageren
    Yvonne
    24/12/2017

    Dana, een broodje is hier een broodje haha! Zonder gekheid: een broodje is dus iets wat geen boterham is. Een boterham is een snee van een heel brood. Een brood is bijvoorbeeld een wit bolletje, een wit puntje, een bruin bolletje, een hard broodje, etc. Ben ik erg onduidelijk? Ja hè 🙂

 • Reageren
  Rachel
  21/12/2017

  Niet vrolijk genoeg? Moet je mij eens joren als ik door de regen loop haha.
  Ik vond het weer een hele gezellige vlog. Vooral de bellenblaastutorial was fantastisch. En wat krijgt Isé toch een sprekend gezichtje!
  Rachel onlangs geplaatst…Knutselen met de kerstMy Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   22/12/2017

   Hahaha ja die bellenblaastutorial geweldig he?

 • Reageren
  Yvonne
  21/12/2017

  Ja inderdaad, wat Rachel zegt: die Isé, een ontzettend sprekend gezicht voor zo’n jong kindje vooral! En enorm knap ook, grote ogen.

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   22/12/2017

   Ah lief! Ja haar ogen worden steeds groter haha.

 • Reageren
  Carmen
  22/12/2017

  Niet vrolijk genoeg?? Voor iemand met zo weinig uur slaap ben je vrolijker dan ik de afgelopen vijf maanden geweest ben hoor. Zooo lief hoe James helpt met Isé in bad doen, jullie zien er echt uit als een team (en hij als een grote jongen ipv een peuter)
  Carmen onlangs geplaatst…Over de drie R-en: The one that got awayMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.