WEEKVLOG #33: DE PIL LAAT MIJN EMOTIES ALLE KANTEN OP GAAN

Veel thuis met de kinderen, maar ook de nodige afspraken in Amsterdam, verder kwam onze nieuwe trampoline en had ik een beetje last van alle kanten opschietende emoties.


 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Femke
  10/09/2018

  Ik vind dat jij altijd nog snel mooie make-up aanbrengt.. ik hoop dat ik die tijd ook gewoon ga vinden als ik straks een kindje heb. Volgens velen heb ik daar namelijk geen tijd meer voor, maar ik denk ook ‘dat heb ik in 5 minuutjes gedaan toch’ :-). Oehhh die gele blazerdress is leuk!
  Femke onlangs geplaatst…Ik heb zwangerschaspverlof en hier kijk ik naar uit ♡My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  13/09/2018

  Wat is Isé toch een guitig dametje! 🙂 Weer een heel gezellige vlog!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.