WEEKVLOG #28: WIMPERS LATEN LIFTEN & KOFFERS INPAKKEN

Deze weekvlog is van vlak voor onze vakantie. Ik laat mijn wimpers liften en pak de koffers in voor de vakantie. Verder heb ik een shoplog + kortingscode voor jullie.

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Anneleen
  11/06/2018

  Zo schattig, James en Isé samen in de box! 🙂 Hopelijk hebben jullie genoten van jullie vakantie! X

 • Reageren
  Femke
  11/06/2018

  Leuke items heb je gekocht.. zwart is altijd goed, maar de andere items zijn ook leuk! Zo’n inpaklijst doe ik eigenlijk nooit, maar ik denk als we volgende keer op vakantie gaan als de baby er is we dan ook wel even zo’n lijst bekijken hoor.. lekker makkelijk! Ik ben zo benieuwd naar je wimpers met mascara na je lift… ik wil ook nog eens zo’n wimperlift doen.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Hema bamboo charcoal face washMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  12/06/2018

  Ik heb altijd mijn eigen paklijst (zelfgemaakt ooit nadat ons zoontje geboren was). Één voor de zomer- en één voor de wintervakantie. Mijn vriend vindt het onzin. Hij zegt: je hebt alleen maar geld, id en medicatie nodig. Maar ik ben graag voorbereid én ik wil niet te veel meenemen.
  Ik ben een vrouw die precies genoeg kleren en schoenen bij zich heeft. Zeker niet te veel. Geen gesjouw!

 • Reageren
  Ik
  14/06/2018

  Ik maak een lijst die ik er elke vakantie weer bij pak en aanpas en aanvul. Ideaal. Daarnaast nog een echte laatste dingen pakken en doen lijst die ik schrijf.

  Je hebt trouwens een superknap dochtertje. Zo schattig hoe ze met je meehobbelde op je arm op de trap. Dat koppie.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.