WEEKVLOG #18: HET IS ZO MOOI GEWORDEN

Deze week bezocht ik de Negenmaandenbeurs, gaf ik de beste 60 euro sinds tijden uit en vertel ik je over iets waar ik me voor schaam.

Je kunt je via deze link abonneren op mijn Youtube kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Hennie
  25/02/2018

  Sanne, ik wil veel vaker bij je komen lezen, maar het is zo verdomde druk. Maar opeens dacht ik: ik wil even weten hoe het met jullie, maar vooral de kleine Isé, gaat. Alles uit mijn handen laten vallen en achter de pc gekropen. Mijn hemel, wat wordt ze groot.
  Hennie onlangs geplaatst…Marlies Dekkers Sundressed bij Dutch Designers OutletMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   26/02/2018

   Haha Hennie wat leuk dat je reageert! Met kleine Isé gaat het uitstekend. Ze groeit als kool en het is echt een lachebek. Wel houdt ze ons veel wakker ’s nachts, maar dat is een fase he 😉 Hoe is het met jou? Ik lees je blog nog steeds erg graag.

 • Reageren
  Hennie
  25/02/2018

  Ennn,… ik heb bovenstaande comment onder het verkeerde artikel geplaatst. Stop de klok.
  Hennie onlangs geplaatst…Marlies Dekkers Sundressed bij Dutch Designers OutletMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  25/02/2018

  Ik vind je weekvlogs altijd heel leuk om te kijken, Sanne! 🙂 Vervelend dat je zo’n brakke nacht had met Isé! Kan me voorstellen dat je je de andere dag dan toch wel heel erg moe voelt.. En wat zijn je kaartjes mooi geworden, echt heel leuk inderdaad met dat goud! X

  • Reageren
   La Vie Sanne
   26/02/2018

   Ah dankje, ik ben ook heel blij met mijn nieuwe kaartjes!

 • Reageren
  Kyra
  01/03/2018

  Hoi Sanne, ik volg je sindskort en vind het zo leuk hoe je het doet én om te zien dat er nog meer vrouwen zijn die naast het drukke mama bestaan ook nog steeds heel veel van beauty houden!! Haha en heel herkenbaar die nachten 😉 Wat jou zo leuk maakt is dat je zo lekker normaal bent, totaal niet arrogant! Heel fijn:) lieve groetjes, Kyra

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.