WEEKVLOG #17: BABY ISÉ HOUDT ONS BEHOORLIJK WAKKER

De slechte nachten gaan ons niet in de koude kleren zitten! Verder reis ik weer eens af naar Amsterdam en gaat James bij zijn oma logeren.

Ik zou het leuk vinden als je je op mijn kanaal abonneert!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  20/02/2018

  Wat zwaar zeg…Een vriendin van me heeft dit ook meegemaakt (het eerste jaar) omdat haar kindje steeds verkouden was toen. Zij moet elke morgen om 6 uur op ivm haar werk dus je kunt je voorstellen: doodmoe! Zij ging elke avond om 20 u naar bed en ze voelde zich echt niet schuldig daarover tov haar vriend (vind ik ook echt onnodig, hij heeft jou toch ook nodig?). Na een jaar ging het veel beter en nu na 3 jaar is haar dochter de beste slaper 🙂 Het kan echt!

 • Reageren
  Marjan
  20/02/2018

  Ah lieve Sanne ik voel zo met je mee. Ik heb zelf ook een jaar lang nauwelijks geslapen door een wakker spookje en het is slopend. Zo naar om elke dag met een slecht gevoel te beginnen. Het geeft het woord ‘moe’ en hele nieuwe dimensie. Maar hou vol. Wat mij een overeind hielp was denken ‘ok, ik voel me zwaar klote, maar ik blijf gewoon doorademen en doe wat ik kan.’ Ook korte dutjes overdag (als James er niet is en Isé slaapt), kunnen een klein beetje helpen. Heel veel sterkte hoor. Het gaat over.
  PS. Je vertelde een keer dat je zulke ontzettend droge lippen hebt. Heb je al eens Purol zalf geprobeerd (dat dikke, gele spul in een blikje). Bij mij werkt niets, alleen dat.

 • Reageren
  Anneleen
  22/02/2018

  Wat vervelend dat het slapen zo moeizaam verloopt. Ik duim voor je dat het snel betert! Onderbroken nachten zijn zo intensief.. Wel leuk dat James uit logeren ging en jullie zo ook wat meer tijd hadden voor elkaar! 🙂 Ik heb weer genoten van je vlog, Sanne! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.