WEEKVLOG #15: ZO VLOG IK (DIT WIST JE NOG NIET)

Ik ging lekker shoppen in mijn eentje, maar was helaas ook niet zo fit. In deze vlog geef ik tevens wat geheimpjes prijs van hoe ik dingen film.


– Max Pro krultang die ik gebruik: http://bit.ly/2DUGmla
– Mohi haarborstel: lees hier de review
– Blush die ik altijd draag: http://bit.ly/2rGsjKW
– Mascara die ik altijd op heb: http://bit.ly/2GqA1ML

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Emma
  01/02/2018

  Leuke vlog, Sanne! Zoo herkenbaar die droogshampoo, ideaal!!
  Als ik de nieuwe vestjes van je dochter zie dan vind ik het zo jammer dat ik niet nog een babymeisje ga ik krijgen in de toekomst. Gelukkig hebben ze voor meisjes van drie ook leuke kleren met vlindertjes, strikjes, hartjes etc. Love it!
  Fijne week weer!!

  • Reageren
   Chantal
   01/02/2018

   Ik geniet enorm van je blogs!
   Wauw die droogshampoo mooi effect. Werkt mss voor mijn haar ook wel. Zit me ondertussen af te vragen hoe het kan dat alles altijd zo ordentelijk lijkt te gaan bij jou. En dat je al zo helemaal ontzwangerd en fit lijkt. Wat is de gouden tip?? Mijn kindjes zijn 2,5 en 8 weken dus ongeveer hetzelfde verhaal. Oudste ook n jongen, jongste een meisje. Gaan naar n gastouder en psz binnenkort. Oh en Is Mohi echt zoveel beter dan andere bv varkenshaar borstels?

 • Reageren
  Anke
  02/02/2018

  Hele leuke vlog weer!

 • Reageren
  Annet
  02/02/2018

  Ik moet regelmatig hard op om je uitspraken lachen.
  Leuke vlog weer en wat laat je een lekker echt beeld zien van hoe de dagen zijn met kleine kinderen.

 • Reageren
  Angela | Great Body & Mind
  02/02/2018

  Leuk gedaan Sanne! Wat een heerlijke vent die James. Hij doet me zo aan Jim denken! Om op te vreten.
  Angela | Great Body & Mind onlangs geplaatst…Hoe Ik Modellenwerk Combineerde Met StudieMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  10/02/2018

  Leuk om zo’n kijkje achter de vlogcamera te zien ­čśë En wat is James een keurig mannetje seg, heel lief!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.