Wat moet je kopen bij de Kruidvat 1+1 actie?

metal-eyeshadows-set

Eens in de zoveel tijd heeft Kruidvat een actie waarbij ALLE make-up 1+1 gratis is. Het is dé tijd van het jaar om back-ups in te slaan van je favoriete producten. Normaalgesproken is de actie alleen een dagdeel, maar nu kun je maar liefst zowel vrijdag, als zaterdag, als zondag je slag slaan! In dit artikel geef ik een lijstje met tips van producten die ik echt geweldig vind.

rimmel-provocalips

Ik heb ze nog niet zo heel lang geleden ontdekt, maar nu al behoort Rimmel Provocalips tot mijn favorieten. Zeer mooie en gepigmenteerde liplacquers die zo vast als een huis op je lippen blijven zitten, wat je ook eet of drinkt. Mijn twee aanraders zijn de roze en de rode variant. Ook de nagellakken van Rimmel zijn erg goed.

Schermafbeelding 2015-07-23 om 20.15.11

Van L’Oreal raad ik je o.a. de Super Liner Perfect Slim aan. Dit is een eyelinerpen waarmee je super gemakkelijk een lijntje kunt trekken. Daarnaast heeft L’Oreal erg fijne foundations. Van de True Match Foundation heb ik altijd een aantal op voorraad! Prachtige dekking en ze smeren heerlijk uit over de huid. En als ik 1 fantastische rode lipstick mag aanraden, dan is het uit de L’oreal Colour Riche collectie de Blake Lively variant.

metal-eyeshadows-set

Van Catrice zijn zoveel producten favoriet! Natuurlijk hun lipsticks, met name die uit de Ultimate Stay en de Ultimate Colour Collectie. Ook vind ik de Liquid Metal oogschaduws erg goed. Hun eyeliner in Dating Joe Black is naar mijn idee de beste die er bestaat, en ook de Camouflage Cream concealer is van erg goede kwaliteit. Ik hoor trouwens ook veel goede verhalen over de foundations van Catrice, maar die heb ik zelf nog nooit getest dus die kan ik je dan ook niet eerlijk aanbevelen.

ess_frame4fame_SingleLashes

Producten van Essence mogen natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Wie mij al lang volgt weet dat ik zweer bij de I Love Crazy Volume Mascara. Ook vind ik de Essence 3D oogschaduws en de nepwimperstukjes heel fijn.

8958160470046

Tot slot zou ik je ook nog de oogschaduwquattro’s van NYC aan willen raden, want daar ben ik ook zeer tevreden over. Sowieso heeft dit merk nog een hoop andere, fijne producten van wat ik gehoord heb dus je zou altijd nog even wat aanvullende reviews kunnen opzoeken op internet. Shopze!

Ga jij wat kopen tijdens de actie?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Martina
  24/07/2015

  Die eyeliner wil ik heel graag nog eens proberen!
  Martina onlangs geplaatst…23 juli 2015 – Diary – Ziekenhuisopname, bevallen en knuffelen!My Profile

 • Reageren
  Tamara
  24/07/2015

  Mijn eyeliner is net op! Dus die ga ik zeker proberen! En die lipsticks klinken ook goed!
  Tamara onlangs geplaatst…Roomtour door Laurens babykamer.My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  24/07/2015

  Ik denk dat ik mijn oogschaduw van NYC ga uitbreiden! Die quatro’s zijn inderdaad heel fijn.
  Lifesabout onlangs geplaatst…12 Dingen die ik vaak denk, maar niet doe.My Profile

 • Reageren
  Madeleine
  24/07/2015

  Bedankt voor de tips!

 • Reageren
  Ceetje
  24/07/2015

  Ik ga straks even kijken en zal een printscreen van dit artikel maken 😉
  Ceetje onlangs geplaatst…Instagram #NotSoPerfectChallenge starts todayMy Profile

 • Reageren
  saskia
  24/07/2015

  Ik denk dat ik de provocalips ga inslaan!
  saskia onlangs geplaatst…Laatst Gekeken Netflix Series!My Profile

 • Reageren
  Sandra
  24/07/2015

  Oeh wat goed dat ik dit zie. Ik wist niks af van deze actie. Ik ga zo even naar de Kruidvat sprinten voor mijn favoriete mascara van MaxFactor! Hoop dat ze er nog zijn…
  Sandra onlangs geplaatst…Waarom tante zijn zo leuk isMy Profile

 • Reageren
  Joy
  24/07/2015

  Ik stond om 9uur vanmorgen paraat. Ik kocht onder andere de Rimmel provocalips een Rimmel nagellak. En nog een aantal producten van essence en catrice
  Joy onlangs geplaatst…Mijn Huisje Boompje Beestje #15My Profile

 • Reageren
  Dionne
  24/07/2015

  Ik ga ook even een kijkje nemen! Ik ben dol op deze acties!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | All about the detailsMy Profile

 • Reageren
  heidi
  24/07/2015

  Wauw super zal ook nog eens naar de kruidvat moeten gaan.
  Bedankt vo2or de tip

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.