Wat mij oppervlakkig maakt

oppervlakkig

Dit artikel moet je vooral niet te serieus nemen. Met een korreltje zout dus 😉 Naast dat ik hoogopgeleid ben en ook zeker geïnteresseerd in maatschappelijke kwesties, ben ik maar gewoon een meisje. En meisjes hebben soms oppervlakkige gedachten. Daarom de volgende lijst: dit is wat mij oppervlakkig maakt.

– Ik kan intens balen als mijn wimpers niet goed zitten. Dat wil zeggen: aan elkaar geklonterd, te dik belegd met mascara of gewoon rommelig. Zo erg, dat ik ze dan met een satéprikker opnieuw separeer en herschik, net zo lang tot het naar mijn zin is. Kom ik daardoor te laat? Jammer dan.

– Soms (en soms ook wel vaker dan soms) kijk ik liever naar RTL Boulevard dan naar het nieuws. Nieuws kan zo boooooooring zijn. En nieuws zie ik ook wel op m’n Twitter timeline voorbij komen.

– Ik vind leggings echt v-e-r-s-c-h-r-i-k-k-e-l-i-j-k om te dragen. Gewoon niet te doen. Maar nu ik zwanger ben en ik ineens word geconfronteerd met het feit dat mijn broeken niet meer passen moet ik deze jammerlijke kledingstukken toch dragen. Het is het enige dat nog een beetje comfortabel zit. En eigenlijk valt het best wel mee hoe lelijk het is.

– Om nog even door te gaan op kleding in combinatie met zwangerschap: ik weigerde in het begin mijn garderobe aan te passen op mijn groeiende buik. Het maakte me niet uit hoe strak het zat, hoeveel striemen ik eraan overhield of dat mijn vel tussen mijn knoop bleef zitten, ik moest en zou mijn oude kleding nog aan. Met het schaamrood op mijn kaken ben ik uiteindelijk toch maar van die jeans gaan halen met een buikstuk. En het zit ZO HEERLAK!

– Ik kan gewoon absoluut NIET zonder beauty, of ik nu thuis ben of aan de andere kant van de wereld zit. Zelfs toen ik low budget aan het backpacken was door Thailand en Indonesië, heb ik in Bangkok mijn tanden laten bleken en hairextensions laten zetten. Als dát niet oppervlakkig is…

– Ik denk dat ik deze drang naar beauty overigens van mijn lieve oma heb geërfd. Toen zij na een hartaanval in het ziekenhuis lag en ik haar kwam opzoeken, lag ze haar snor te waxen. #YOLO

– Ik knap af op lelijke tanden. Wanneer ik met iemand praat die een schots en scheef gebit heeft, kan ik me gewoon niet op het gesprek concentreren maar me alleen maar op die tanden focussen. Zou ik hiervoor in therapie kunnen?

– Ik geef mijn geld liever uit aan make-up dan aan eten.

– Ik heb het liever koud met een mooie outfit aan, dan warm en comfy met simpele kleding.

– In mijn stash zitten zo’n 100 nagellakken en toch denk ik dat dit niet genoeg is. Als ik nagellak koop, dan koop ik ook niet één maar minimaal vijf exemplaren.

Ik heb mijzelf nu vast ongelofelijk voor paal gezet voor jullie. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Omdat ik zelf ook wel weet dat ik niet echt zo oppervlakkig ben. Bovenstaande dingen zijn natuurlijk uitvergroot en onder elkaar gezet 😉

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Zijn jullie ook een beetje oppervlakkig soms?

* Ik heb me laten inspireren door dit artikel van Oppervlakkige Wijven 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Ceetje
  09/05/2014

  Hey gefeliciteerd! Ik wist niet dat je zwanger bent! Super joh! En weer een heerlijk stukje tekst met een aantal herkenbare oppervlakkige meisjes dingen hahaha.

 • Reageren
  Beautydagboek
  10/05/2014

  Haha, leuk artikel! Ik kan bijvoorbeeld heel erg balen als mijn haar door de kapper verknipt is..janken joh 😉 Moest echt lachen over dat stukje van je oma en het waxen :D.

 • Reageren
  Sophie
  10/05/2014

  WAT EEN HEERLIJKE LIJST! En wat ontzettend leuk dat wij jouw inspiratiebron mochten zijn. <3 Liefde voor jou, dus! En voor je oppervlakkigheid. Die klontermascara, nagellakken en tanden bleken in Thailand… Ik voel het. Supertof!

 • Reageren
  lorana
  12/05/2014

  Haha geweldig om te lezen!!! Oppervlakkig zijn hoort er af en toe gewoon lekker bij! Een vriendin van me had zo’n broek met een buikstuk gekregen van een mevrouw die zwanger was geweest en ze heeft hem af en toe gewoon omdat het zo lekker zit ( zij is niet zwanger) haha het lijkt mij ook wel een fijn broekje!

 • Reageren
  The Berbs
  14/05/2014

  Haha wat een geweldige lijst! Ik zal de mijne ook eens opschrijven

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.