VTech Little Love Bobby Gaat In Bad

Ik doe mijn bloedjes altijd een groot plezier met een uitgebreide baddersessie, het liefst met veel schuim en een hoop speeltjes. Sindskort hebben ze er nieuw vertier bij, namelijk de VTech Little Love Bobby Gaat In Bad Badpop.

Het samen spelen in bad tussen James en Isé gaat steeds leuker. Ze kunnen goed samen delen en hebben met z’n tweetjes de grootste lol met hun speelgoed. En dat is maar goed ook, want broer en zus zijn sindskort de papa en mama van Bobby de Badpop – een vrolijk kleintje die mee in bad kan, onder de douche of mee naar het zwembad.

Bobby kletst er gezellig op los wanneer je op zijn buikje drukt en ook zingt ‘ie vrolijke liedjes en maakt hij grappige geluidjes. Over ieder detail van Bobby is nagedacht, want met behulp van de watersensor weet Bobby bijvoorbeeld precies wanneer hij in het water zit en wanneer niet. Bobby kan ook gedoucht worden met de bijgeleverde douchekop. Deze kunnen de kinderen gemakkelijk vol laten lopen met water door de opening aan de bovenkant, waarna hij begint met sproeien.

Bobby hoeft het niet koud te hebben wanneer hij uit bad komt, want behalve een broekje heeft ‘ie ook een badjasje om hem warm te houden. Het is niet alleen leuk voor de kinderen om in bad mee te spelen, maar ook om het hele badritueel met de pop na te doen. Van het wassen, tot het afdrogen tot het aankleden, wie weet vergemakkelijkt het op termijn zelfs hun eigen badderproces 😉

Leuk detail van Bobby is dat je hem kunt instellen op de mama- of papastand, dit gaat met een simpele druk op de knop die zich net als de aan- en uitknop op de billen bevindt.

Ons hele gezin wordt blij van Bobby. Mama en papa omdat de kinderen nu weer een extra motivatie hebben om in bad te gaan, en de kinderen omdat ze eindeloos veel speelplezier halen uit de Badpop.

Bobby gaat in bad is onder andere te koop bij Bol.com voor €33.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Tineke
  25/03/2019

  Wij hebben hem ook sinds een paar dagen, ik had hem gewonnen op en blog. Mijn zoontje loopt en constant mee op en vind zijn eigen baby geweldig. Die papa of mama stand is echt ideaal.
  Liefs

 • Reageren
  Liset
  25/03/2019

  Ach, wat is dit leuk voor die kleintjes! Kan me voorstellen dat het dikke pret in bad is :).

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.