Volume & Texture dry shampoo Toni & Guy

DSC_1844

Droogshampoo, een onmisbaar stylingproduct in mijn kast. Zelfs als ik echt niet meer weet wat ik met mijn haar aan moet, dan biedt dit goedje uitkomst om toch nog met een draagbaar kapsel voor de dag te komen. Vandaag test ik twee nieuwe varianten van Toni & Guy namelijk de Sky High Volume en de Casual Matt Texture dry shampoo.

Tegenwoordig zijn de droogshampoos zo goed van kwaliteit dat ze geen viezige, messy waas meer aan je haar geven maar juist een opfrisser aan de binnen- en de buitenkant. Behalve om vettig haar weer draagbaar te maken, is droogshampoo ook een enorm goed middel om je haar stroever en dus beter stylebaar te maken.

DSC_1841

Toni & Guy is voor mij geen onbekend merk. Ik denk dat ik zo’n jaar of drie geleden voor het eerste kennismaakte met hun producten. Inmiddels beslaat meer dan de helft van mijn stash Toni & Guy producten. Ik heb daar sindskort weer twee producten aan mogen toevoegen, namelijk de Texture en de Volume droogshampoo.

DSC_1840

Het zijn twee behoorlijk grote flessen die 250 ml product bevatten. Nou gebruik ik van droogshampoo ook altijd redelijk veel, dus zo’n grote bus komt mij prima uit. Er staan geen mega grote beloftes op de verpakking, behalve dat de Texture variant moet zorgen voor een fris en mat kapsel en de Volume versie voor glamorous en bouncy haar.

DSC_1847

De geur is typisch Toni & Guy, ik vind het heerlijk, maar mijn vriend houdt er niet zo van. Ik zorg dan ook dat ik niet te overdadig met de producten spuit als hij in de buurt is. Het aanbrengen gaat lekker stevig en de spuit vernevelt prima. Niet te geconcentreerd, maar precies goed om vluchtig mijn hele hoofdhuid te kunnen bedekken.

DSC_2037

DSC_2050

Ik heb mijn haar 1 dag niet gewassen als ik de droogshampoo gebruik. Ik ga als eerste voor de Volume variant, omdat ik wel benieuwd ben hoeveel volume deze nu werkelijk aan mijn haar geeft. Als ik na het sprayen met mijn handen door mijn haar ga, voel ik die typische droogshampoo textuur. Ik kan het prima in model brengen en zonder al te lang mijn haar te schudden, zit het aardig naar mijn zin. Op de eerste foto zie je aan de zijkant een hele lichte waas, maar als ik het niet zou zeggen dat zou je het waarschijnlijk niet eens zien. Top dus!

DSC_2241

DSC_2248

Dit is het resultaat na gebruik van de Matte Texture variant. Je ziet inderdaad dat mijn haar er iets matter door wordt dan van de andere. Ik heb het idee dat deze versie me wat minder volume geeft, of in ieder geval vind ik dat mijn haar op de eerste twee foto’s mooier valt. Op deze twee foto’s vind ik mijn haar nog niet helemaal ‘af’ ofzo.

Beide droogshampoos werken erg goed en prettig en ze zorgen zeker voor een mooi gestyled kapsel. Ik denk dat ik zelf sneller de Volume droogshampoo erbij zou pakken omdat die iets meer mijn behoeften bevredigt. Dit is puur gebaseerd op hoe mijn haar valt op de eerste twee foto’s.

Toni & Guy producten zijn te krijgen bij verschillende drogisterijen, Wehkamp, en Bol.com. Voor de droogshampoo’s betaal je €11,99 per stuk.

De producten zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Nesrin
  24/02/2015

  Fijn review. Het ziet er goed uit op de foto’s.
  Ik ben benieuwd hoe veel alcohol erin zit want mijn hoofdhuid trekt dit niet goed.
  Nesrin onlangs geplaatst…Urk, urk, urk ik ben een Turk (of zoiets) #2My Profile

 • Reageren
  Martina
  24/02/2015

  Ik ben wel benieuwd! Ik heb alleen die van batiste gebruikt, maar eigenlijk werkt die bij mij niet echt top. Ik ben nog erg benieuwd naar die van aussie en ik zou deze ook graag proberen!
  Martina onlangs geplaatst…24 Februari 2015 – Dik worden, schopjes en de 20 weken echoMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  24/02/2015

  Klinkt goed! Ik gebruik er altijd eentje van Batiste, waar ik tevreden over blijf. Maar deze lijkt me ook fijn!
  Marloes onlangs geplaatst…Imperity Crystal Serum Argan Oil + WINACTIEMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  24/02/2015

  Als ik mijn haar een dag niet was wordt ik er al gauw gek van. Ik ga er dan de hele tijd aan zitten waardoor het nog vetter wordt en waardoor ik de straat niet meer opdurf.. Ik gebruikte af en toe de droogshampoo van Andrelon maar ook daarmee ging ik teveel aan mijn haar zitten.. Deze droogshampoos zien er wel fijn uit! Wel prijzig moet ik zeggen.. Ik denk dat ik mijn haar maar gewoon iedere dag blijf wassen (ookal is dat enorm slecht).
  Kirsten onlangs geplaatst…MAC lipstick – Dare YouMy Profile

 • Reageren
  inge
  24/02/2015

  Ben ik nu de enige die het resultaat wat vind tegenslagen? De volume versie: daar had ik echt megavolume van verwacht, en sorry, maar ik vind dat je haar nog steeds redelijk plat ligt. Maar dat zou wrs bij mij net hetzelfde zijn 🙂
  Ik sla ze over!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.