VLOG: Londen dag 1 & 2

Schermafbeelding 2015-02-17 om 20.36.32

Van 13 tot en met 16 februari heb ik met mijn vriend doorgebracht in Londen. Ons eerste tripje zonder James. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het heel moeilijk vond om afscheid te nemen van mijn kleine man, maar dat het toch wel erg lekker was om heel even zonder hem op pad te zijn. Vandaag zie je de eerste vlog voorbijkomen met onder andere ons vertrek, een tocht in London Eye, en een shopsessie.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal. Geheel gratis!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Anneleen
  18/02/2015

  Oh wat een gezellige vlog! Volgens mij hebben jullie er erg van genoten! 🙂 dat uitzicht vanuit de london eye lijkt me fantastisch! Ik ben alvast benieuwd naar je andere vlogs en naar je shoplog!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  18/02/2015

  Oja,natuurlijk. Je was in Londen. *zucht* ik mis Londen! Heb er 7 maanden gestudeerd en dat was zo heerlijk om elk weekend door Londen te kunnen struinen. Je video geeft me heimwee!
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Hiep hiep hoera: 2e blogverjaardagMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  18/02/2015

  Wat een leuke vlog, echt superleuk om te zien!

 • Reageren
  wilma
  18/02/2015

  Wauw super leuke vlog.. voelt alsof ik ook een beetje in london ben ☺ hihu

 • Reageren
  Ltbam
  18/02/2015

  Heel leuk om te zien zeg. En jullie hebben het erg naar je zin gehad zo te zien. Heel leuk!

 • Reageren
  Milou
  18/02/2015

  Ah heerlijk… Het lijkt me zo leuk om naar Londen te gaan een weekend! Je ziet er ook heel gelukkig uit op de vlog. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Tag: five reasons to smileMy Profile

 • Reageren
  Eveline
  18/02/2015

  Ontzettend leuk en ontspannend om naar je vlogs te kijken. London vind ik een geweldige stad, en je kan er onwijs heerlijk shoppen!

 • Reageren
  Ingrid
  18/02/2015

  Ow wat een leuke vlog! Ik heb net een ticket naar Londen geboekt, maar nog geen hotel dus ik ben wel benieuwd in welke jullie zitten en hoe dat bevallen is. Wat vervelend van je broek! Had je wel rokjes mee of helemaal niets anders?

  • Reageren
   La VieSagista
   18/02/2015

   We zaten in het Staycity Hotel bij het Deptford Bridge station!

 • Reageren
  Manon
  18/02/2015

  Aaaah leukleuk! Shoppen in Londen is inderdaad HEAVEN!
  Manon onlangs geplaatst…Ik ben jarig!My Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  18/02/2015

  Leuk om te zien, lekker gezellig zo met z’n tweetjes! Als het regent is het natuurlijk wel echt balen, gelukkig was het de tweede dag al beter! Wat fijn ook dat jullie een klein keukentje hadden in jullie kamer 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Persoonlijk: je blog delen met je omgevingMy Profile

 • Reageren
  elseniek
  18/02/2015

  Aah leuke vlog!! Heerlijk dat jullie er even tussen uit kunnen knijpen met z’n tweetjes!
  elseniek onlangs geplaatst…3 Breakfast recipesMy Profile

 • Reageren
  Sanne
  18/02/2015

  Leuke vlog zeg, leuk om te zien!

 • Reageren
  Dineke
  19/02/2015

  Super leuke vlog! Geniet van jullie tijd in Londen! Het is misschien niet zo leuk om te horen maar ik vind je er op de foto’s nogal pips uitzien, hopelijk ben je niet ziek en kun je optimaal genieten. Kan ook aan de kleuren van je kleding of make-up liggen hoor maar het viel me zo op 😉

 • Reageren
  Kirsten
  19/02/2015

  Leuk om zo met je mee te kijken. Lijkt me heerlijk zo met zn tweetjes er even tussen uit!
  Kirsten onlangs geplaatst…Fotoshoplog BerlijnMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.