VLOG #5 VIETNAM: CHAOTISCH HANOI, GEWELDIG UITZICHT HOTELKAMER

Aan alles komt een eind.. Ook aan onze reis door Vietnam. In deze vlog zie je de laatste etappe.


Zou jij ooit nog eens door Vietnam willen backpacken?

Deze trip is mede mogelijk gemaakt door Aussie

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Nicole
  07/08/2016

  Wat ziet het er weer gaaf uit! Ik ben nog nooit in Vietnam geweest maar lijkt me wel heel mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn 5 ultieme jeugdsentiment TV-seriesMy Profile

 • Reageren
  Fleur
  07/08/2016

  Aaaah wat ontzettend gaaf allemaal zeg!
  Ik ben twee jaar geleden in Thailand geweest maar het staat nog zeker een op mijn lijstje om terug te gaan en dan oa Vietnam mee te nemen. Helemaal nu ik jouw vlogs heb gezien, zo leuk!

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  07/08/2016

  Inderdaad een hele mooie afsluiting Sanne! Ik heb alle reisvlogs gezien, wat een geweldige reis. Fantastisch dat jullie deze trip samen mochten maken. Ik zou ook wel een keer willen backpacken en misschien zelfs wel door Vietnam. Ik denk pas wanneer mijn kinderen ouder zijn, over een jaar of 10 en dan deze reis samen met mijn kinderen maken. Een hele dure aangelegenheid, dus dat wordt nog flink sparen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn lieve nichtjes uit mijn leven geruktMy Profile

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  08/08/2016

  Wauw, ik heb ze allemaal bekeken. Geweldige reis Sanne!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Groot nieuws | Naomi kan lopen!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  16/08/2016

  Ik heb genoten van je reisvlogs, Sanne! Super tof dat je deze reis mocht maken. Ook heel bijzonder dat je dit allemaal met je vriend hebt kunnen delen 🙂 ik vind het trouwens heel stoer dat je – ondanks het moeder zijnde – zo’n heuse trip maakt! En wat een mooie afsluiter, met zo’n mooie hotelkamer en een nog mooier uitzicht ! Kortom, een prachtige reis én dik verdiend want wat ben je toch een top vrouw! <3 PS: Je vriend filmt best goed, heeft hij ook al de vlogkriebels te pakken ?! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.