VLOG #3: BEHOORLIJKE DIP & TV-OPNAMES

In deze vlog: een moment dat ik er echt even doorheen zit, events in Amsterdam én een sneak peak van de tv-opnames voor een programma waar ik later mee over zal vertellen.


 

Dat was ‘m weer! Vond je deze video leuk? Dan zou ik het te gek vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal 😀 Uiteraard is dit gratis, bovendien heb je het voordeel dat de video’s dat eerder verschijnen dan op mijn blog!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  29/01/2017

  Ik vond je vlogs heerlijk om te kijken en er zijn er nu zoveel dat ik ze echt niet allemaal bekijk. Knap dat je zo eerlijk bent, dikke knuffel
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve Roosje…- Lieve ouders het spijt me, Roos heeft het syndroom van Down…My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  29/01/2017

  Ik klik jouw vlogs vaak als eerste aan Sanne, omdat ik ze steeds zo ontspannend vind om te kijken! 🙂 Super stom dat je nog 3 maanden moet wachten op psychologische hulp! Ik kan me voorstellen dat dit voor jou heel erg lang duurt… Ik stuur je een dikke knuffel! <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Angela || Great Body & Mind
  07/02/2017

  Haha wat een lekker ding die James (“Ooooh, oooh!”)! Ik weet niet wat er speelt (hypo? Even terugzoeken), maar kom op meid: je hebt uitzicht op behandeling over 3 maanden, even volhouden. Dat je daar nu naartoe wil gaan is al een hele goede stap, dus jij komt er wel! Misschien heb je iets aan mijn artikel hieronder. Na 10 jaar een professional ingeschakeld en ik ben eruit gekomen. Liefs!
  Angela || Great Body & Mind onlangs geplaatst…#Fitgirl: het ging eigenlijk niet zo goed + ik ga breder bloggenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.