Vlog #1 – Laptop stuk, event

Schermafbeelding 2014-11-22 om 07.38.54

Vandaag heb ik voor jullie dan eindelijk mijn allereerste vlog! Ik moet toegeven, mijn filmtechnieken kunnen nog stukken beter, maar ik hoop desondanks dat jullie het interessant vinden om met mij een dagje mee op stap te gaan. Houd er rekening mee dat de video soms een beetje schokkerig is (moet mijn hand nog leren stilhouden).

Vergeet de film niet in HD te kijken.

Klik hier om naar mijn Youtube kanaal te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  22/11/2014

  Wat vervelend dat je macbook stuk is en wat een hoge kosten staan daar tegenover voor reparatie zeg, hopelijk dekt de verzekering het! Wat leuk om een vlog met de go pro gezien, vooral het widescreen vind ik heel tof om te zien
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…10 dingen die ik me altijd voorneem maar nooit doeMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  22/11/2014

  Heeel leuk gedaan! Alsof je het al jaaaren doet. Je blijft lekker jezelf ook!
  Kirsten onlangs geplaatst…Fabels en Feiten IIMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  22/11/2014

  Wat een gezellige vlog! Ik vind dat je dat heel goed doet! Leuk om James in levende lijve te zien 😉 kan me voorstellen dat het even wennen is om zo op straat te vloggen. Ik kijk al uit naar de volgende!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  22/11/2014

  Super leuk je eerste vlog! Heel leuk om mee te kijken!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Oude straatjes van AmersfoortMy Profile

 • Reageren
  Myrna
  22/11/2014

  Wat een leuke vlog! Wat vervelend dat je Macbook beschadigt is, 800 euro voor een reparatie is niet niks zeg, heb je zowat een nieuwe voor. Wat een moppie is James, zo lief om die geluidjes te horen tijdens het drinken.
  Myrna onlangs geplaatst…Sally Hansen Miracle Gel – Games of ChromesMy Profile

 • Reageren
  Marije | BakingBeautyNL
  22/11/2014

  Super leuk dat je nu volgt. En jeetje, ik functioneer al slecht op 1 nacht met 6 uurtjes slaap.. Dat jij er nog zo fris en fruitig uitziet na zulke gebroken nachten! Fijn dat je nu een mediabureau hebt gevonden :-). Het is je zo gegund allemaal!
  Marije | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Koken Met Janny vd Heijden verslagMy Profile

 • Reageren
  Fleur
  22/11/2014

  Ahhh ik heb echt preciessss hetzelfde met mijn macbook! Ik heb een aantal geleden een cup a soup over mijn macbook heen laten vallen en hij gaat nu ook niet meer aan na hem een tijd in de rijst te hebben laten liggen. Kosten worden waarschijnlijk wel hoog en aangezien ik geen inboedelverzekering had in mijn studentenwoning, krijg ik het ook niet vergoed. Best balen dus!

 • Reageren
  Manon
  22/11/2014

  Leuke vlog!! Respect dat je nog zo actief bent na zulke gebroken en korte nachten!!

 • Reageren
  michelle
  22/11/2014

  Heel erg leuk zo’n vlog! Welke poeder van essence bedoel je precies die jou goed bevalt want heb de mijne gister net laten vallen… 🙁

 • Reageren
  Malou
  23/11/2014

  Ik heb nu pas tijd om je vlog te bekijken, wat doe je het leuk!!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: 6 jaar samenMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  23/11/2014

  Hele leuke vlog, dat heb je fantastisch gedaan voor de eerste keer! Ben blij dat ik eens een vlog zie met een GoPro 🙂 mooie beelden!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor SinterklaasMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  23/11/2014

  En wat is James een schatje!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor SinterklaasMy Profile

 • Reageren
  Nadia
  24/11/2014

  Erg leuk om je een keer in het dagelijks leven ‘mee te maken’!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.