Vijf random favorieten

leuk Collage

Tjsa.. Ik zou hier wel een hele fantastische intro kunnen schrijven, maar volgens mij spreekt de titel voor zich! Neem een kijkje bij mijn random vijf favorieten van dit moment.

nieuwe emoji

De nieuwe smiley’s op WhatsApp met onder andere de middelvinger en de nerd-emoji. Heerlijk om daar mee te spelen haha. Zonder emoji’s kunnen sommige dingen wat rot je strot uitkomen, smiley’s brengen er voor mij altijd de juiste nuance in.

IMG_0585

Van mijn vader kregen we voor James zijn verjaardag een gloednieuwe Bobike fietsstoel. Na mijn ellendige val met James was ons oude fietsstoeltje stuk gegaan dus het was hoog tijd voor een nieuwe. Zelf kochten we er nog een windscherm bij.

DSC_0147

Krullen

De reuzepapillotten van de Primark waar je heel gemakkelijk en zonder hitte krullen mee kunt maken. Bij kleine papillotten vind ik soms het pijpenkrul effect te groot en dat staat mij gewoon niet zo goed. Deze reuzepapillotten zorgen voor grovere krullen en dat vind ik een stuk mooier 🙂

Ik heb gewoon geen woorden voor hoe mooi ik het nieuwe nummer Hello van Adele vind. Wat een fantastische stem, clip, alles. Ook zijn er al prachtige covers op YouTube te vinden. Bijvoorbeeld van Leroy Sanchez. Kippenvel.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 13.18.56

Donderdag tv-avond. In de winter onder een kleedje kan ik mij heerlijk terugtrekken op de bank en tv-kijken. Donderdag is mijn favo tv-dag. Van Expeditie Robinson ben ik geswitcht naar RTL 4 waar nu ‘Chantal blijft slapen’ en ‘Diagnose Gezocht’ worden uitgezonden. Vooral dat laatste programma heeft me erg bij de keel gegrepen afgelopen donderdag. In de eerste aflevering stond het verhaal van Ebel centraal. Hij was achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een eenduidig antwoord geven over de oorzaak van zijn klachten. Met name omdat mijn broer ook een ontwikkelingsachterstand heeft waar niet echt een naam aan te geven is, vind ik dit interessant. Echt een aanrader om terug te kijken! Houd de zakdoekjes wel bij de hand want de eerste aflevering is meteen een hele heftige.

Ik vind het ook leuk om van jullie te horen of je op dit moment iets heel erg leuk vindt, let me know in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  02/11/2015

  Tja….ik mik mijn bad elke avond therapeutisch vol met Lush, eet sushi of mijn leven er vanaf hangt. Maar echt te gek…ehh het nummer van Marvo Borsato (mooi) kan ik grijsdraaien. En ja Adele ook!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest.My Profile

 • Reageren
  Sarrine
  02/11/2015

  Leuk om naast je serieuze artikelen ook zulke ‘luchtige’ artikelen te lezen! Ik kan echt niet zonder emoticons op WhatsApp.. Hoe gekker hoe leuker! Die Primark papillotten moet ik ook hebben en ik doe echt niets anders dan de hele dag Adele luisteren. Zo ontzettend mooi! Ik kan niet wachten tot 20 november a.s. !

 • Reageren
  Saskia
  02/11/2015

  Ik had nog niets gelezen over dat nieuwe programma ‘Diagnose gezocht’, maar ik zal de eerste aflevering even gaan terugkijken want je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt. En wat een prachtig nummer van Adele!
  Saskia onlangs geplaatst…5 Series om samen met je vriend te kijkenMy Profile

 • Reageren
  Zara
  02/11/2015

  Pff dat nummer van adele, zo mooi! Ik blijf hem maar luisteren…

 • Reageren
  Leonie
  02/11/2015

  Ahh! Ik heb m’n Iphone nog niet naar de nieuwste versie gedaan… M’n Icloud zit vol ofzo..Geen idee hoe ik dat kan veranderen. Ik wil ook de nieuwe emoticons, haha.
  Ik ben helemaal fan van Breaking Bad de laatste tijd…En op de Soft Matt lipbalms van de Hema 🙂
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  02/11/2015

  De shallow ik is blij met mijn nieuwe auto, mijn nieuwe logo en outfit voor mijn blog en de fotoshoot die eraan komt.

  Maar mijn eeuwige favorieten zijn mijn kinderen, man en ons leven waar we in met volle gezondheid van mogen genieten.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

 • Reageren
  Emma
  03/11/2015

  Als psycholoog vind ik het programma ‘Diagnose gezocht’ echt tenenkrommend. De uitbuiting van een psychiatrisch patiënt, Wendy van Dijk die de jongen omhelst terwijl algemeen bekend is dat mensen met een autisme spectrum stoornis vaak moeite hebben met lichamelijk contact (zag je die jongen verstijven?)… En dat hij dan naar Amerika gestuurd moet worden omdat een klinisch psycholoog (!!!) geen autisme kan diagnosticeren.
  Dit zijn programma’s die gemaakt worden voor het grote publiek maar die bij professionals de nekharen overeind doen staan.

 • Reageren
  Anneleen
  07/11/2015

  Ik vind de nieuwe smiley’s ook helemaal geweldig! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…25 levensvragen TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.