Vijf favorieten van dit moment

Benieuwd naar mijn favoriete schoenen? Mijn meest geluisterde podcast en de tas die ik het liefste draag? Lees dan zeker mijn favorietenlijstje even door.

Schoenen Paulien x Tango

#1 Favoriete sneakers

Het maakt niet uit hoeveel paar schoenen ik in mijn kast heb staan, ik blijf het vaakst terugvallen op witte sneakers. Behalve dat die met veel outfits goed samen gaan, loopt het natuurlijk heerlijk en zijn ze helemaal mom proof. Mijn nieuwste aanwinst is de Kady fat sneaker uit de Paulien x Tango collectie.

Veel chunky sneakers zijn me toch net iets te grof en te opvallend, maar deze zijn juist slank en elegant. De zwart-witte veters en de suède details maken ze net even anders dan anders. Niet gek dus dat dit mijn meest gedragen sneakers zijn van de afgelopen weken!

#2 Favoriete podcast.

Een podcast luisteren blijft voor mij nog steeds een heerlijke manier om te ontspannen en om dagelijkse bezigheden een stuk aangenamer te maken. In de auto heb ik er vrijwel altijd eentje opstaan maar ook het huishouden wordt een stuk leuker met een interessante podcast op de achtergrond. In het NRC werd het goed verwoord door Marc Hijink: een podcast is de ideale manier om het hoofd leeg te maken en er toch iets in te stoppen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de echt fijne podcasts nog een beetje dun gezaaid vind, maar er komen er gelukkig steeds meer. Ik vertelde al eerder hoe fan ik was van Bob, inmiddels kan ik aan dat lijstje De Brand in het Landhuis en Laura H. toevoegen. Daarnaast luister ik graag wekelijks naar Man, man, man de podcast en naar de Krokante leesmap. Sinds deze week luister ik ook naar NRC Vandaag. Een dagelijkse podcast met verhalen omtrent actuele thema’s door journalisten. Luistert lekker weg en je leert er ook veel van.

#3 Favoriete Serie

Er zijn echt heel, heel weinig series die mijn aandacht kunnen blijven vasthouden, laat staan series die ik bingewatchwaardig vind. Toch ben ik nu al een tijdje in de ban van The Handmaid’s Tale. Ik probeer het kijken echt te rekken (liefst zou ik alle afleveringen achter elkaar bingen maar dat doe ik niet want dat vind ik gewoon zonde). Ik heb er nu nog vier te gaan.

Al vanaf de eerste aflevering was ik geïntrigeerd door het verhaal. Ademloos zit ik iedere keer te kijken en ik heb inmiddels al heel wat tranen gelaten. Mocht de hype van deze serie je ontgaan zijn – wat ik me niet voor kan stellen – kijk dan zeker even de trailer.

#4 Favoriete tas

Ein-de-lijk heb ik een tas gevonden die aan al mijn wensen voldoet: groot, stijlvol, geen vakken én ook nog eens met een mooi achtergrondverhaal. Tot dusver klooide ik altijd maar wat aan met tassen. Hoe vaak ik niet én met mijn eigen handtas en met een apart canvas exemplaar voor de kinderen liep te sjouwen. Niet handig. Enige tijd geleden kwam ik in contact met het met Studio Noos. Het merk maakt tassen die stylish en praktisch zijn. Ze passen om iedere kinderwagen en hebben hele mooie stoffen en kleuren. De tassen worden gemaakt door een mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, iets wat ik een enorm toegevoegde waarde vind. Ze heten officieel mom bags, maar ook als je geen moeder bent is dit natuurlijk een hartstikke toffe tas.

#5 Favoriete parfum

Door mijn werk heb ik de luxe dat ik geregeld mag kennismaken met nieuwe parfums. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak even nodig heb om aan een geur te wennen. Er zijn er weinig die ik meteen super lekker vind. Met Wonderlust Sublime van Michael Kors was dat anders, dat was meteen liefde op de eerste snuif. Het is een hele sexy, Oosterse, ietwat zwaardere geur. Perfect voor deze tijd van het jaar.

Wat zijn jouw favorieten van nu?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Kelly
  23/10/2019

  Leuk om te lezen, die tas komt nu ook bij andere merken voor, leuk ding!

  • Reageren
   La Vie Sanne
   23/10/2019

   Ja echt blij mee!

 • Reageren
  Eke
  23/10/2019

  Ik ben ook helemaal into de podcasts sinds dat ik er een paar van jou luisterde. Nu luister ik zo af en toe podcasts over onopgeloste moordzaken en journalisten die daar verder induiken.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   23/10/2019

   Ja, de true crime podcasts zijn zeker interessant!

 • Reageren
  Yvonne
  23/10/2019

  Leuke favorieten heb je! Waar is die groene trui-jurk van op de 1e foto?
  Ik luister ook heel graag naar podcasts, vooral tijdens het strijken. Ik kan je ook nog de podcast ’30 minuten Rauw met Ruud de Wild’ aanraden. Ruud vind ik echt een topper.

 • Reageren
  Eva
  23/10/2019

  Qua podcasts: ik ken iemand die. En where should we begin. Totaal verschillend, allebei favoriet!

 • Reageren
  Eva
  23/10/2019

  En ik luister ook graag naar interviewprogramma als kunststof, onze man in Deventer en met Groenteman in de kast.

 • Reageren
  Stefanie
  23/10/2019

  Ik vind de podcast Radio Mama heel fijn. Een Belgische mama laat verschillende gasten komen spreken over thema’s binnen de opvoeding. Heel interessant en verslavend!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.