Verspil geen geld: deze website heeft de scherpste hotel- en vakantieparkaanbiedingen

Eens in de zoveel tijd vinden we het heerlijk om met het gezin (of met z’n tweeën) een paar nachtjes weg te gaan. Even uit de dagelijkse sleur, nieuwe indrukken opdoen en een andere omgeving leren kennen.

Met de FO filosofie waar we ons sindskort mee bezighouden, betaal ik idealiter niet de hoofdprijs voor dergelijke uitjes. Ik ga dan ook meestal op zoek naar een scherpe aanbieding. In het wilde weg op zoek op Google naar de beste deals is niet zo aan mij besteed, het liefst heb ik een website waarop alle aanbiedingen bij elkaar staan zodat ik snel kan vergelijken en boeken.

Een site waar ik graag even op rondneus is Voordeeluitjes.nl. Misschien ben je al wel bekend met deze website; je vindt er meer dan 6000 aanbiedingen in binnen- en buitenland. Een mega handige site dus om je zoektocht te starten als je net als ik niet teveel wilt betalen voor je uitje.

Ik heb een kleine selectie voor je gemaakt ter inspiratie, ook gebaseerd op de steden die ik zelf graag zou willen bezoeken.

Er zijn nog tal van steden in Nederland waar ik nooit geweest ben. Vaak kies ik toch voor een weekendje weg elders in Europa, wat eigenlijk heel zonde is, want ook in ons eigen kikkerlandje zijn nog zoveel plekken te ontdekken. Ik heb Maastricht hoog op mijn to visit-lijstje staan. Geschiedenis, cultuur en lekker eten en winkelen. Ik heb er al vele enthousiaste verhalen over gehoord. Op deze pagina vind je alle hotelaanbiedingen in Maastricht.

Een van de waddeneilanden doet het natuurlijk altijd goed. Zelf ben ik enkel nog maar op Ameland geweest, maar een weekendje Texel lijkt me ook wel wat! Heerlijk fietsen door de natuur, uitwaaien op het strand, wandelen door de duinen. Eigenlijk is Texel het hele jaar door leuk om te bezoeken. Er zijn diverse hotels op Texel waar je tegen een fijne prijs kunt verblijven.

Ik ben nog steeds een beetje verliefd op Leiden. Het is de stad waar mijn vriend gewoond en gestudeerd heeft, waar ik zelf afgestudeerd ben en waar ik dus heel wat uurtjes heb doorgebracht. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de stad nooit echt goed heb bekeken. Behalve de restaurants en kroegjes dan. Ik zou daarom zeker nog eens willen overnachten in Leiden en het combineren met een écht bezoek aan de stad.

Een stad waar ik eveneens warme herinneringen koester is Haarlem. James is hier geboren en ik heb er twee jaar gewoond, maar daarnaast is het sowieso qua sfeer een stad die zeker de moeite waard is. Via Voordeeluitjes kun je een hoop besparen op hotels in Haarlem.

Als je net als ik een strandliefhebber bent, dan moet je Scheveningen zeker niet overslaan. Ik ben er afgelopen april met mijn vriend geweest en het was verrassend leuk. Er waren mega veel gezellige en hippe strandtenten waar we tot ’s avonds laat hebben gezeten. Ook kun je een leuke voorstelling meepikken in het AFAS circustheater óf natuurlijk een avondje in het casino doorbrengen. Kijk snel bij de hotelaanbiedingen in Scheveningen.

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

collab

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.