Verslag: smeeravondje met lezeressen & vriendinnen

Vorige week vrijdag ontving ik bij mij thuis een aantal lezeressen en vriendinnen voor een heuse smeeravond in samenwerking met Kneipp.

Onlangs plaatste ik een oproepje op mijn site waarbij mensen zich konden aanmelden voor een gezellig vrouwenavondje in huize La Vie Sanne. Uiteindelijk koos ik uit alle (overigens hele lieve en leuke) reacties zes dames die ik op 9 februari ontving!

Zoveel leuke reacties!

Al jaren staat Kneipp in mijn badkamer en ik smeer en douche dan ook maar wat graag met de vele producten die hun assortiment rijk is. Mijn favoriete lijn is by far de Silky Secret – want oh zo’n schone geur – maar ook andere lijnen spreken mij erg aan zowel qua werking als qua geursensatie. Kneipp heeft inmiddels zoveel producten in het assortiment dat je een compleet verzorgde smeeravond van A tot Z kunnen organiseren. Je voeten, je handen, je nek, schouders, voor ieder lichaamsdeel is er wat wils en wat is er nou leuker dan dit alles uitgebreid te testen met vriendinnen én in mijn geval ook met een aantal lezeressen.

Er kwam vrijdagavond een heuse masseuse langs om iedereen te voorzien van een heerlijke nek- schouder- hand- of voetmassage en onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen de producten uitgebreid ervaren en besnuffelen.

Mijn favoriete producten

Alle dames waren hartstikke enthousiast en ik hoorde vele positieve reacties over onder andere de Body Lotion Mousse en de heerlijk geurende handcrèmes. Zelf ben ik naast de bodycreams ook heel erg fan van de massageoliën, deze smeren fantastisch en trekken na het masseren ook snel in waardoor je niet met een vette rug acherblijft. Dit geldt trouwens voor alle producten van Kneipp, ze trekken snel in en laten geen vettig laagje achter.

Aan het einde van de avond ging iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag waar onder andere een lekkere thee, huidolie, douchefoam en badzout in zat.

Mocht je de beelden nog niet gezien hebben, in deze weekvlog krijg je een impressie van minuut 10.06 tot minuut 12.16.

Hebben jullie wel eens producten uitgeprobeerd van Kneipp?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Liset
  19/02/2018

  Leuk dat je dit voor je bezoekers hebt geregeld! Zal vast heel gezellig zijn geweest. Ik kan zelf ook wel weer eens een massage gebruiken. Dat is altijd zo ontspannend en kan ik er weer even tegen aan!
  Liset onlangs geplaatst…Review | NARS NARSissist Wanted eyeshadow paletteMy Profile

 • Reageren
  Geertje
  19/02/2018

  Het was fijn en gezellig! Nogmaals dank je wel lieve schat! Ik geniet nog even na met alle lekkere producten.
  Geertje onlangs geplaatst…Het was een mooie dag voor de dood…My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  19/02/2018

  Ah wat super leuk!! Lekker ontspannend..
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Yves Rocher Grand Rouge Mat LipstickMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  19/02/2018

  Oh wat een heerlijk ontspannen avondje! Heel leuk dat je dit samen met wat lezeressen hebt gedaan ?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.