Verhuisupdate

collage huisLieve bezoeksters,

Zoals jullie gemerkt hebben is het de laatste twee weken een stuk rustiger op La VieSagista, al probeer ik toch een paar keer per week een artikel te plaatsen. Dit heeft alles te maken met mijn verhuizing die op dit moment plaatsvindt.

Mijn camera’s, statief en make-up staan eigenlijk allemaal al in het nieuwe huis en tussendoor ben ik ook nog mijn SD-kaartje verloren. Had ik natuurlijk beter over na kunnen denken, maar een verhuizing vergt toch altijd wel veel van je dus vandaar dat ik het moeilijk vind om tussendoor tijd te vinden voor het schrijven van artikelen.  Ik heb natuurlijk ook nog een fulltime studie. Ik ben best wel precies in wat ik plaats, ik wil mijn artikelen niet afraffelen. Dus ik plaats liever wat minder, maar nog wel artikelen waar ik geheel achter sta, dan dat het een allegaartje op mijn site wordt.

Komend weekend ga ik definitief over, en ik hoop dat het internet ook snel geregeld is. Dat hoop ik echt want anders heb ik een HUGE probleem. Ik ben van plan na de verhuizing namelijk meteen weer aan de bak te gaan met mijn site en dan kan ik natuurlijk niet zonder internet. Het punt is dat ik helemaal niet vooruit heb geschreven en dat ik dus echt de dag voor publicatie een artikel moet schrijven. Dit geeft best wel druk. Hier heb ik wel van geleerd, namelijk schrijf vooruit! Het is nu een verhuizing die er tussendoor komt, maar ook als er andere dingen zijn waardoor je even niet kunt schrijven dan is het fijn om wat achter de hand te hebben.

Ik kan jullie wel vast verklappen dat er morgen weer een artikel online komt, waar ik heel blij mee ben. En stiekem hoop ik dat jullie het ook een super leuk en interessant artikel vinden.

Uiteraard zal ik af en toe wat foto’s van het huis plaatsen om te laten zien hoe het is geworden. Dat verdienen jullie wel:)

Komen jullie morgen weer een kijkje nemen?

Liefs,

La VieSagista

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  25/02/2014

  Leuk dat je gaat verhuizen! Heb je een kamer of echt een huisje gekregen? Ben benieuwd naar je artikelen 🙂

  • Reageren
   La VieSagista
   25/02/2014

   Het is echt een huis! Heel spannend allemaal. Ik woon nu nog in een studentenhuis maar vanaf dit weekend dus in een ‘echt’ huis haha.

 • Reageren
  Anne-Ruth Dekker
  26/02/2014

  Ziet er goed uit! En je bent altijd welkom bij ons voor internet, maar dat weet je vast 🙂

 • Reageren
  Margo
  02/03/2014

  Spannend, succes! De foto’s zijn nu al mooi 😉

 • Reageren
  Marrit de Lang
  02/03/2014

  Mooie ruimte! Ik lees hierboven dat het een heel huis is, fijn hoor, lekker veel ruimte! Kun je dan ook een fijne werkplek voor jezelf inrichten om lekker te bloggen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.