Vandaag ben ik 27 geworden! (maar dit keer geen feestje..)

27 jaar geleden ben ik om 13.00 op de wereld gezet. Een MAKKIE was het volgens mijn vader (ik zie het hem helemaal zeggen). Mijn moeder dacht daar anders over.

Ik ben dol op verjaardagen en vanaf mijn 16e vier ik het ieder jaar dan ook groots met vrienden. Altijd in mijn moeders huis, zelfs vorig jaar nog, want dat was nu eenmaal traditie. Ieder jaar was daar weer mijn fantastische vriendengroep die op kwam trommelen en van heinde en verre mijn kant op kwam en de party ging meestal tot in de late uurtjes door. Twee verjaardagen van de negen die ik er zo gevierd heb, was ik bovendien zwanger. Bijzonder om ook dat met mijn vrienden die ik zo lief heb te kunnen delen.

Dit jaar heb ik besloten geen feestje te houden. De slingers blijven in de doos en de drankflessen onaangeroerd. Geen gekke dansjes, sterke verhalen of sleep-overs. Enerzijds jammer, maar anderzijds word ik op dit moment zo opgeslokt door het gezinsleven dat ik even niet weet hoe ik het dit jaar zou kunnen bolwerken. Voor twee kinderen oppas regelen is toch net even iets meer gedoe dan voor eentje, en gezien ik nog met de borstvoeding zit is ook dat niet super gemakkelijk te combineren met een fuif.

Dus lieve vrienden, volgend jaar kunnen jullie weer op me rekenen, maar dit jaar vreet ik even zelf de taart op.

Vier jij je verjaardag altijd?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Eke
  06/04/2018

  Van harte Sanne! Hopelijk, ondanks dat je het niet groots viert, toch een klein feestje met je mooie gezin!
  Ik ben de enige uit mijn ouderlijk huis die haar verjaardag nog viert, haha. Mijn broers en schoonzussen vinden het onzin en laten licht doorschemeren dat ik er ook mee op mag houden, haha.
  Eke onlangs geplaatst…Heerlijke hotspot in Rotterdam: Baker&Moore en Baker’s DoughMy Profile

 • Reageren
  Lieke van Veen
  06/04/2018

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er nog een gezellige dag van met je gezin!

 • Reageren
  Marijke
  06/04/2018

  Proficiat Sanne . Je verjaardag vieren met je gezinnetje is ook altijd fijn. Misschien een nieuwe traditie met stoel versieren en taart bij je thuis. Nog een heel gezellige dag! X

 • Reageren
  Yvonne
  06/04/2018

  Gefeliciteerd! Ik snap je helemaal hoor.
  Zelf vier ik het al jaren niet meer. Heb een hekel aan verplichtingen (ook andermans verjaardagen dus ;))
  Ik vind het veel leuker als er spontaan een borrel of etentje “gebeurt”.

 • Reageren
  Julia
  06/04/2018

  Gefeliciteerd Sanne! Maak er een mooie dag van! En ook al wordt het dit jaar geen uitgebreid feest, het met je gezin vieren is ook fijn!

 • Reageren
  Marjoleine
  06/04/2018

  Gefeliciteerd met je verjaardag! X
  Marjoleine onlangs geplaatst…Vakantie op de Griekse eilanden: Kos & CorfuMy Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  06/04/2018

  Proficiat!

 • Reageren
  Lisette
  06/04/2018

  Gefeliciteerd!! Ik vier het wel altijd maar meer omdat ik graag dankbaar wil zijn dat ik leef. Maar niet meer zo uitgebreid al vroeger ­čÖé Geniet meer van Niel zijn verjaardag geloof ik dan mijn eigen hahahaha!
  Lisette onlangs geplaatst…Tips voor de maand aprilMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.