Valentijnsideetjes voor iedere ‘relatiestatus’

14 februari staat weer voor de deur en of je er nu van houdt of niet, deze dag staat in het teken van de lieeeeefde. Of het nu een prille liefde is, een stille liefde of een liefde waar je al jaren van houdt, dit is de dag waarop je op lekker zoetsappige (of juist op serieuze) wijze mag laten zien dat je dol bent op diegene. In dit artikel geef ik je cadeautips voor alle soorten relaties!

Valentijnscadeautjes voor een stille liefde. Het zou zomaar kunnen dat je al een tijdje rondloopt met gevoelens voor iemand zonder dat je dit naar diegene hebt uitgesproken. Heb jij effe geluk, want juist met Valentijn kun je middels een kleinigheidje op subtiele wijze je liefde verklaren. Greetz heeft ruime keuze in liefdevolle kaartjes en ballonnen – romantisch of juist met een knipoog. Met dit soort cadeautjes houd je het lekker luchtig maar laat je toch even weten dat je aan diegene denkt.

Valentijnscadeautjes voor een prille liefde. Heb jij nog maar net een relatie? Dan wil je waarschijnlijk niet meteen all the way met een valentijnscadeautje. Een dagje weg is altijd goed voor wat quality time. Check van te voren wel even bij je lover wat hij of zij leuk vindt. Ook zo jammer als je een wellnessdagje gepland hebt en de verkering een hekel heeft aan blootloperij of dat je een ballonvaart geregeld hebt terwijl ‘ie hoogtevrees heeft…

Valentijnscadeautjes voor een serieuze relatie. Bij een serieuze relatie ken jij je lover als het goed is door en door. Het is dan ook leuk om voor een cadeautje te gaan waarvan je weet dat dat echt bij diegene past (overigens blijf ik het voor manlief nog steeds knap lastig vinden, iets met een bijzonder kritische persoonlijkheid). Je kunt iets laten personaliseren (ik heb een keer een gepersonaliseerd scheermes gegeven), iets geven waarvan je weet dat hij dat al heel lang wil of iets geven wat aansluit bij zijn hobby’s (de mijne is dol op skiën dus een cadeau dat daarmee te maken heeft is altijd goed).

Valentijnscadeautjes voor een een lange relatie. Grote kans dat bij een lange relatie de spannende date nights hebben plaatsgemaakt voor burgerlijke Netflixavondjes op de bank. Maar hee, dat wil niet zeggen dat er geen romantiek meer is en je geen moeite meer voor elkaar wilt doen! Sterker nog, bij een lange relatie mag je het best wat groter aanpakken. Heeft hij al een tijdje iets in zijn hoofd maar weet je dat ‘ie dat een beetje te duur vindt om zelf te kopen? Ideaal om dat met Valentijn te geven. Misschien een horloge of een mooi paar schoenen? Zelf ben ik er ook altijd fan van om een minitripje te boeken voor een gelegenheid als Valentijn. Met sprsme. bijvoorbeeld. Dan blijft het tot op Schiphol een verrassing waar je uiteindelijk naartoe gaat.

Als je nu nog niet geïnspireerd bent dan weet ik het ook niet meer 😉

Wat voor cadeaus vind jij leuk om te geven?

Bevat betaalde content

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Mirte
  08/02/2018

  Bijna 12,5 jaar samen en sinds de eerste Valentijn samen geven we elkaar een kaartje waarop we schrijven over het jaar ervoor en wat we nog samen willen doen. Ik heb ze allemaal nog en het is zo leuk om terug te lezen. Verder doen we geen cadeaus, dat komt wel weer met verjaardagen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.