Upgrade je feest met de juiste decoratie

Ik houd van feestjes. Ik houd van versiering. Ik houd van toeters en bellen. Het krijgt toch allemaal net even wat meer schwung wanneer je de juiste decoratie bij je party hebt. Mee eens of niet?

Ik heb zelf door de jaren heen al heel wat themafeesten gegeven. Altijd rond mijn verjaardag. Een van de leukste dingen van die feesten vond ik altijd de voorpret van het voorbereiden, het bedenken van het thema, het aanschaffen van de juiste versiering. Zeker in dat laatste ging altijd veel tijd zitten. Als het dan geslaagd was, kon mijn feest niet meer stuk.

Gelukkig heb je tegenwoordig talloze websites waarop je terecht kunt voor geschikte feestdecoratie. Foliebalonnen doen het altijd goed, net als ballonnenbogen, waaiers, pompoms, lampionnen, vlaggetjes , pinata’s en noem maar op. Je kunt het echt zo gek maken als je zelf wilt!

Laatste stuitte ik op een website waar je verschillende kleuren lopers kunt kopen. Met een toffe kleur loper kom je direct in de feeststemming en geef je je gasten de ultieme entree. Denk aan een rode loper bij een bacheloretteparty, een roze loper bij een prinsessenfeestje of oranje lopers tijdens het EK voetbal of Koningsdag.

Niet alleen de aankleding is belangrijk bij een feest, maar ook de muziek, hapjes en drankjes zijn essentieel. Op Pinterest zijn gelukkig heul veul recepten voor hapjes te vinden. Van gezond, tot makkelijk, tot vega, noem maar op. Wil je het op een bepaalde manier decoreren? Ook dan kun je op Pinterest je hart ophalen.

Op Spotify vind je allerlei playlists voor ieder type feest. Wil je lekker swingen op Nederlandstalige muziek? Voer het in en er rollen binnen no time vele lijstjes uit. Heb je kinderliedjes nodig voor het feestje van je zoon of dochter? Ook dan heb je met een paar klikjes de juiste playlist te pakken. Natuurlijk kun je, als je daar genoeg tijd voor hebt, ook helemaal zelf je playlist samenstellen zodat je zeker weet dat ieder nummer naar je smaak is.

Met bovenstaande tips en ingrediënten weet ik zeker dat je van jouw feest een echte knalparty gaat maken.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Elockers
  27/09/2021

  Leuk artikel om te lezen! Ik vond het vroeger altijd zo leuk om mijn verjaardagsfeestje te organiseren. Hier heb ik ook daadwerkelijk mijn beroep van gemaakt. Sinds kort organiseer ik evenementen. Ik haal hier zoveel plezier uit. Alleen dien je wel met veel meer zaken rekening te houden, zoals het huren van beveiliging en lockers.

  Met vriendelijke groet,

  Carla

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.