Unboxing Ouders van Nu babybox

Schermafbeelding 2015-02-11 om 14.34.21

Naast de Zwangerschapsbox, een initiatief van de Etos, heb je ook nog de mogelijkheid om de Babybox te ontvangen nadat je bent bevallen. Deze zit vol zit met spulletjes voor je baby vanaf een maand of vier. Ik heb hem vorige week binnengekregen en hij was aardig gevuld, dus leek het me leuk om aan jullie te laten zien wat erin zit.

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal als je dat leuk vindt. Het is geheel gratis en ik zou het heel erg waarderen!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Martina
  15/02/2015

  Leuk om te zien wat er allemaal in de box zit! Zelf heb ik laatst de zwanger box opgehaald maar daar zat helaas niet alles in wat erin zou moeten zitten. Het speentje miste ik bijvoorbeeld. Er zaten wel veel tijdschriften in, wat ik ook wel leuk vond om te lezen
  Martina onlangs geplaatst…26 Januari 2014 – BabykamerMy Profile

 • Reageren
  Milou
  17/02/2015

  Ahhh… ik kan echt niet wachten tot ik de zwangerschapsboxen mag bestellen! Die van Wij jonge ouders, Ouders van nu… Lijkt me zo leuk om die gratis spulletjes uit te pakken terwijl je van jezelf nog geen spulletjes mag kopen.
  Milou onlangs geplaatst…Less is moreMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.