Unboxing Beautybox Januari 2016 (artikelvorm)

Vrijdag werd ‘ie eindelijk weer bezorgd: de Beautybox van januari! Ik laat jullie uitgebreid de inhoud zien.

2

Het viel mij meteen al op dat de box niet zwaar is. Zou dat betekenen dat we in de januari-editie make-up gaan terug vinden? I hope so!

3

All eyes on me staat op het kaartje. “Met drie producten uit de box kun je namelijk een fabolous ooglook creëren“. Ha, onder andere make-up dus! De rest van het kaartje laat ik even buiten beschouwing, aangezien ik anders al teveel van de inhoud zal verklappen.

1

Een blik op de binnenkant laat ons twee tubes zien, een mascara en twee potloodjes. Laat ik beginnen met het grootste product.

4

Unwash – Bio-cleasing Conditioner – 44ml

Unwash is een nieuwe manier om haar op een intelligentere manier te wassen en verzorgen. De unieke co-washing formule verwijdert dagelijks vuil en residu uit het haar zonder de gezonde, natuurlijke oliën aan te tasten. Zo blijft de vochtbalans van het haar behouden. (Prijs voor fullsize: €32,97).

5

Dit product vind ik bijzonder interessant! Zelf was ik om de twee dagen mijn haar, idealiter het zou ik dit nog ietsje langer uitstellen. Mijn haar is vrij broos van zichzelf en wassen maakt het alleen maar droger. Met wassen (en het gebruiken van conditioner) strip je je haar in feite van de natuurlijke oliën. Gevolg is dat je haar deze oliën meer gaat aanmaken en je haar dus sneller vet wordt. Dit product, dat een vervanging is voor shampoo en conditioner, zou deze oliën in tact houden en dus ook de vochtbalans van je haar behouden. Je haar zou er ook mooier en voller van gaan vallen. Ik ga dit product zeker weten reviewen!

8

Aldo Vandini – Comforting Handcream – 30 ml

Een verzorgende handcrème in handig pocketformaat die je altijd bij je kunt dragen tijdens deze koude winterdagen. De olie van macadama zorgt ervoor dat de huid intensief wordt gehydrateerd. (Prijs: €10).

10

9

Het formaatje is zeker fijn. Aan de geur moest ik even wennen, maar die is niet onaangenaam. De vanille maakt het zoet en ik weet niet of het aan de macadamia ligt, maar er valt ook een vleugje lavendel te bespeuren. De verpakking vind ik ook erg leuk. Ik heb op dit moment niet heel erg droge handen maar een goede handcrème is wat mij betreft nooit weg.

6

BeautyUK – Lash 2 the Max Mascara

Met deze mascara creëer je in no-time een volumineus drama-effect dankzij de nieuwe formule die lengte toevoegt en de wimpers direct definieert. (Prijs: €3,91).

7

14 oog

Je zou denken, als je mijn voorkeur voor siliconenborsteltjes kent, dat ik deze mascara bij voorbaat al zou afkraken. Maar niets is minder waar. Ik ben eigenlijk behoorlijk tevreden over deze mascara! Het borsteltje houdt stevig vast, brengt lekker aan en het effect is mooie en natuurlijke wimpers. Het zijn niet meteen die va va voom wimpers waar ik normaalgesproken zo van houd, maar ik ben ook absoluut niet ontevreden over het resultaat.

13

Ash Brown Eyebrow Pencil

Dit wenkbrauwpotlood bevat extra veel pigment, zodat jouw wenkbrauwen snel en gemakkelijk worden gedefinieerd. (Prijs: €2,60).

11

Bij het zien van de kleur Ash Brown werd ik heel blij, aangezien mijn wenkbrauwen een behoorlijk assige ondertoon hebben en veel wenkbrauwpotloden te bruin zijn. Ik ben erg kritisch op wenkbrauwproducten, want een verkeerde kleur kan je hele oogopslag verpesten (in mijn geval dan, omdat mijn wenkbrauwen vrij geprononceerd zijn).

wenkies Collage

Links zonder potlood – rechts met potlood. Hij komt zeker in de buurt van een goede kleur, maar toch zit er naar mijn mening nog iets teveel bruin pigment in. Hij had nog net een tikkie assiger gemogen, voor mij dan. Hij is vrij romig, dus je moet wel oppassen dat je niet teveel product aanbrengt. Ik zie een wenkbrauwpotloodje graag iets ‘droger’ zodat je niet meteen een dikke streep achterlaat die moeilijk te corrigeren is.

12

Eye Liner Pencil Black

Een zacht oogpotlood voor een mooie strakke lijn of om juist mooi te vervagen. (Prijs: €2,60).

Ik gebruik zelden een zwart oogpotlood. Ik vind dat het mijn ogen kleiner maakt. Toch heb ik hem voor deze review even op mijn waterlijn aangebracht.

15 oog

Hij brengt heel fijn aan en is vrij romig. Mijn ervaring is dat hij best wel netjes op je waterlijn blijft zitten. Ik heb nog geen vlekjes onder mijn ogen gezien na een paar uur. Ik zou dit potlood denk ik eerder gebruiken in combinatie met een smokey eye, als je je bovenste wimperrand wat definitie wilt geven en het niet een heel net lijntje hoeft te zijn. Ik vind een lijntje zoals ik hem nu heb gezet mij niet zo mooi staan – beetje ordinair ofzo.

Ik vind de januari editie absoluut geslaagd. De Bio Cleansing Conditioner vind ik een ontzettend interessant product en ik ben heel benieuwd wat het met mijn haar gaat doen. Dit is precies wat het concept van de Beautybox mijns inziens succesvol maakt (hoewel lang niet altijd hoor), dat je producten ontdekt waarvan je eerder nog nooit gehoord had. De make-upproducten van BeautyUK vallen me ook zeker niet tegen.

Voor meer info of het bestellen van de Beautybox, bezoek even hun website.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Dorien
  01/02/2016

  Er zitten allemaal mooie bruikbare producten in. Ik ben heel benieuwd naar de conditioner!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEEK IN OUTFITS #9 DE INSTAGRAM EDITIEMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  01/02/2016

  Ik ben benieuwd naar de Unwash shampoo. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en gebruik momenteel een sulfaat vrije shampoo (waar ik tevreden over ben) toch zou ik graag willen weten of Unwash goed werkt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #5My Profile

 • Reageren
  Nicole
  01/02/2016

  Dat Unwash klinkt interessant! Dat zou ik wel eens willen proberen. Ik had je al op Snapchat met oogpotlood zien rondlopen, toch vond ik het je niet misstaan 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe het leven kan veranderen – 10 jaar geleden tagMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  01/02/2016

  Er zitten weer erg moie producten in! Ga nu toch wel kijken of ik me ook zal aanmelden..

 • Reageren
  Myrthe
  01/02/2016

  Er zitten weer erg moie producten in! Ga nu toch wel kijken of ik me ook zal aanmelden.. Wat voor (vlog)camers gebruik je?
  Myrthe onlangs geplaatst…MC Diary #15: Vermoeid, werk en tentamensMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/02/2016

  Mooie box met een interessante inhoud!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Pickwick Tea Topics TAGMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  01/02/2016

  Best wel leuke box dit keer! Ik ben ook zeker wel benieuwd naar die conditioner…
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #4: week 10 t/m 12My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  01/02/2016

  Ik ben ook heel benieuwd naar de unwash! Vond het jammer dat er geen prijzen op het kaartje stonden, dus thanks voor deze ontbrekende info! Het wenkbrauwpotlood is ook te bruin/rood voor mij maar wie weet kan ik hem als eyeliner gebruiken?
  Lifesabout onlangs geplaatst…Terugblik op helse kraamweken.My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.