Unboxing Beautybox December 2015

Het is alweer tijd voor de laatste Beautybox van het jaar! Voor de afwisseling eens een unboxing in artikelvorm.

De Beautybox van december bevat producten voor een ‘Holiday Glam’. Dit klinkt mij niet verkeerd in de oren. Ik denk dan ook aan opvallende make-up, luxe huidverzorging en misschien zelfs wel wat glitter hier en daar. We gaan het zien!

1

Ook ditmaal heeft de Beautybox weer zijn gebruikelijke, strakzwarte vormgeving. Mooi, maar is het niet eens leuk om tijdens de feestdagen wat extra aandacht te besteden aan de box? Een ander kleurtje of een box met opdruk bijvoorbeeld? Maar ach, dat is uiteindelijk natuurlijk bijzaak, het gaat om de inhoud.

2

De binnenkant is voorzien van een rood vloeipapiertje en bovenop vinden we het boekje met informatie.

4

Een eerste blik op de inhoud vertelt ons dat er onder andere een product in zit van een voor mij inmiddels bekend merk, Dr. Hans Schreuder. Laten we die meteen maar even onder de loep nemen dan.

5

6

Dit product van Dr. Hans Schreuder is een cleansing lotion voor het reinigen en verfrissen van de huid. Volgens de beschrijving is het een lichtgeparfumeerd product zonder alcohol. Jammer genoeg spreekt de geur van de producten van Dr. Schreuder mij over het algemeen niet erg aan. Het is mij net een tikkeltje te. Dat is ook de reden dat ik de vorige producten van dit merk nog niet vaak gebruikt heb, hoewel de werking wel gewoon fijn is. De geur van deze lotion is gelukkig een stuk subtieler, die vind ik prima te handelen. De lotion doet prima zijn werk om de laatste restjes make-up weg te halen. Hij zit in een hygiënische pompverpakking, dat vind ik een pluspunt. Voor het product betaal je €19,50 voor 200ml.

7

Een ander product dat mij niet onbekend is zijn de Wispies van Ardell. Sinds Kruidvat deze nepwimpers verkoopt heb ik al heel wat ingeslagen. Deze zijn écht enorm fijn en ik gebruik ze dan ook graag om mijn look net dat extra stukje glam te geven. De wimpers zijn met de hand gemaakt en iedere wimper is geknoopt. De haartjes vallen over elkaar waardoor ze een natuurlijk effect geven. Ik gebruik ze in mijn kersttutorial mocht je benieuwd zijn hoe ze staan. Ze kosten per setje €5,99.

8

Het volgende product is de Trind Nail Repair. Dit is een nagelversterker die je nagels stevig en soepel maakt. Nu heb ik sinds mijn zwangerschap best wel zwakke nagels. Ze groeien niet zo mooi en chippen vaak uit zichzelf. Ik ben dus heel benieuwd naar dit product! Prijs: €13,17 voor 9ml.

9

Aha, Moroccan Oil! Nog nooit geprobeerd maar als ik de liefhebbers mag geloven dan is dit een heerlijk middeltje voor je haar. Je kunt het gebruiken als conditioner, styling- of finishingproduct en het zorgt voor glans, veerkrachtigheid, doorkambaarheid en houdt je haar kroes- en pluisvrij. Mijn voorkeur gaat echter toch uit naar pure arganolie, al ruikt deze variant wel vele malen lekkerder. 25ml kost €16,90.

10

11

12

Tot slot hebben we een Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow. Het is, inderdaad, een heerlijk zijdezachte oogschaduw die een prima pigmentatie heeft. De kleur die ik heb is een beetje cranberryachtig, en laat dat de laatste tijd nu net een van mijn favoriete oogschaduwtinten zijn. Hier ben ik erg blij mee!

Ik ben enorm tevreden over de inhoud van de box. Mijn favorieten zijn de Wispies van Ardell en de oogschaduwmono van Golden Rose. De totale waarde van deze box is ongeveer 53 euro. Voor de box zelf betaal je €14,95.

Beautybox is een maandelijks abonnement. Ga naar de site om een abonnement aan te vragen of voor meer informatie over de producten.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  29/12/2015

  Wat leuk een unboxing in foto’s! Die golden rose oogschaduw ziet er mooi uit en Marroccan oil vind ik ook fijn, jammer dat dat maar een sample is
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Kerst vieren en leren haken! Dagelijkse vlogs het jaar uit #3My Profile

 • Reageren
  Nicole
  29/12/2015

  Wat een mooie spullen! Ik heb nog nooit een beautybox gehad, maar lijkt me best eens leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie! Win 25 euro shoptegoed bij Sans-Online.nlMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  29/12/2015

  Heel leuk, een unboxing in fotovorm. Heeft eigenlijk wel mijn voorkeur want ik heb vaak de tijd niet om video’s te kijken. Ik ben het meest nieuwsgierig naar de cleansing lotion. De rest van de producten spreekt mij helaas niet zo aan.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: het verschil tussen een en twee kinderenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  29/12/2015

  Ik vind Moroccan Oil heel fijn en ik juist nog nooit pure arganolie gebruikt. Ik ben benieuwd wat jij van Moroccan Oil vindt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Nesrin in 2015My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  29/12/2015

  Leuk, zo’n unboxing in fotovorm! Toffe artikelen, alleen wel jammer dat het een sample is van Maroccan Oil!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Fotoverslag: Mijn KerstMy Profile

 • Reageren
  Hennie - www.tutje.nl
  29/12/2015

  Dat valt me niet tegen! Had ik niet verwacht, aangezien ik zwaar moest zuchten toen ik alwéér dr Hans Schreuder ontwaarde. Je zou toch denken dat we onderhand de complete collectie wel in huis hebben van die man.

  De falsies zijn leuk. En de Trind ook!

  (Ik ben al een aantal maanden geen lid meer, maar ik moet het ze nageven: dit is een prima box!)

 • Reageren
  Nadia
  01/01/2016

  Leuk, een unboxing in foto- en tekstvorm!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.