Unboxing Beautybox Cosmania Editie

Schermafbeelding 2015-09-26 om 15.28.43

Eindelijk weer een video! Nog wel van ‘iets’ mindere kwaliteit, maar ik vond dat ik jullie de inhoud van deze box niet kon onthouden. Veel kijkplezier!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  26/09/2015

  Ik vind Paula’s Choice ook geweldig! Mijn moeder gebruikt veel van haar en dan besteld ze ook wel eens iets voor mij als cadeautje. De exfolianten werken echt goed bij mij, om een zuiverdere huid te krijgen.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jim’s dagmenu met 10 maanden – de overgang naar vaste voedingMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  27/09/2015

  Mario vind ik heerlijk, ook al heeft het vaak in de BB gezeten. Maar een beetje afwisseling zou wel leuk zijn ja ­čśë Ik heb lang zitten twijfelen of ik deze editie zou bestellen naast de reguliere box. Toch maar niet gedaan, maar des te leuker is deze video!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Verwarmende herfstsoep met gegrilde paprika.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  27/09/2015

  Ik vind de kwaliteit van deze video goed. Gave beautybox altijd leuk high end producten. Wat gaaf dat Inglot doosje.
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog Turkse BesnijdenisfeestMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.