De ultieme ‘GIRLPOWER playlist’

Ken je dat gevoel, dat bepaalde muziek je zelfvertrouwen echt een boost geeft? Ik heb onder andere met jullie input de ultieme Girlpower Playlist samengesteld!

Ineens was het idee daar om een playlist samen te stellen met een aantal krachtige nummers die enerzijds de gevoelige kant van de vrouw laten zien maar bovenal ook de stoere powervrouw in je naar boven halen. Natuurlijk mogen de nodige Beyonce-nummertjes daarbij niet ontbreken maar er zitten ook heerlijke klassiekertjes bij zoals ‘Just a little too late’ van JoJo en ‘Man, I feel like a woman’ van Shania Twain. En wat dacht je van prachtige tracks zoals de akoestische versie van ‘Nobody’s Perfect’ van Jessy J en ‘Try’ van Colbie Caillat. Als je op Spotify zoekt op Girlpower Playlist (gemaakt door Sanne Marlijn Akkerman) dat vind je ‘

Het is een hele leuke lijst geworden al zeg ik het zelf 😉 Zet ‘m eens op in de auto en brul lekker mee of ga thuis los op deze heerlijke powernummertjes.

schermafbeelding-2016-09-29-om-10-15-30

Zowel op Snapchat als op Instagram gaf iedereen input voor deze lijst, ik vond het te gek dat jullie reacties zo enthousiast waren. We moeten vaker onze krachten bundelen ladies! Daar komen leuke dingen uit. Mocht je nog aanvullingen voor de lijst hebben dan mag je dat uiteraard nog even aan me laten weten.

schermafbeelding-2016-09-29-om-10-16-58

Met deze Girlpower Playlist wil ik tevens de aandacht vestigen op de Girls die deze Power misschien wel het meest nodig nodig hebben: meisjes in ontwikkelingslanden. Op 11 oktober is het weer Wereldmeisjesdag en deze dag staat in het teken van gelijke kansen en rechten voor meisjes wereldwijd. Helaas zijn zij nog op grote schaal slachtoffer van miskenning, mishandeling en misbruik. Plan Nederland zet zich al jaren in voor een beter leven van deze miljoenen meisjes, maar hulp is en blijft hard nodig.

Daarom heeft Plan Nederland van 4 tot en met 11 oktober de actie ‘Loud About Girls’ in het leven geroepen, om iedereen letterlijk of figuurlijk op te roepen hun stem te laten horen voor meisjes in ontwikkelingslanden.

girls

Van 4 tot en met 23 oktober kun je het woord ‘Girls’ sms’en naar 4333. Hiermee doneer je eenmalig €1. 

Door te doneren steun je het werk van Plan en geef je de meisjes de Power om uit te groeien tot sterke vrouwen die opkomen voor hun eigen rechten.

Als je smst maak je bovendien kans op een uniek huiskamerconcert van de ambassadeurs van Plan Nederland: Giovanca, Sabrina Starke, Krystl en Elske Dewall. Meedoen kan tot 23 oktober.

Ook leuk om te weten: Op 4 oktober geven de ambassadeurs van Plan Nederland op stations Amsterdam, Utrecht en Den Haag een bijzonder concert om zo muzikaal aandacht te vragen voor meisjes in ontwikkelingslanden. Meer informatie over de locatie en het tijdstip van de concerten vind je op plannederland.nl/girls.

Laten we met zijn allen #LoudAboutGirls zijn en zoveel mogelijk aandacht vragen voor meisjes in ontwikkelingslanden!


Geschreven in samenwerking met Plan Nederland

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Nicole
  04/10/2016

  Ben heel nieuwsgierig naar de lijst dus zal hem straks beneden eens aanzetten! En wat een mooi doel trouwens..
  Nicole onlangs geplaatst…8 manieren om de herfstgeur in huis te halenMy Profile

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  04/10/2016

  Heerlijk lijstje. Veel songs staan al in mijn anthem lijstje. *kuch* ooit op Ally Mc Beal gezien dat je een anthem lijst moet hebben met van die liedjes die je meteen een boost geven al dje er geen zin in hebt. Ga je blog vanmiddag even delen.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…Verplichte anticonceptie voor incapabele oudersMy Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  04/10/2016

  Ik ga de lijst later vandaag bekijken, kan het op mijn telefoon niet zien. Mooi dat je aandacht aan dit goede doel besteed.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Onze low budget bruiloft!My Profile

 • Reageren
  Bianca
  04/10/2016

  Veel van die nummers schreeuw (zingen kan je het niet noemen haha) nog dagelijks mee als ze op de radio zijn, leuke manier om aan aandacht te geven voor Plan Nederland x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | THE BODY SHOP DOWN TO EARTH PALETTEMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  04/10/2016

  Wat goed zeg dat je zoveel input hebt gekregen voor deze lijst. Ik vind ‘m leuk! Veel nummers zing ik hard mee hoor, vooral queen Bey natuurlijk. O die concerten zijn vandaag dus, hmmm dat gaat ‘m niet worden 😉 Wel heel goed dat je hier aandacht aan besteedt!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de twins & de zwerversMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  04/10/2016

  Fantastisch doel, meteen gesmst! Goed dat je dit doet.

  • Reageren
   La VieSagista
   04/10/2016

   Goed om te horen Yvonne! Topper!

 • Reageren
  Ineke
  04/10/2016

  Wat een mooi doel zeg!

 • Reageren
  Lisanne
  05/10/2016

  Super playlist!! Zag het te laat dat je vroeg om nummers want ik vind independent woman van Destiny child ook echt een waanzinnig nummer! Mja zo zijn er nog zoveel , deze lijst is echt geweldig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.