TUTORIAL: makkelijke & natuurlijke basismake-up gezicht

Hoe creëer je op een niet al te ingewikkelde manier een zo flawless mogelijke huid? Ik laat het je zien in deze tutorial.

De laatste tijd ga ik steeds vaker voor een ‘natuurlijke’ look waarbij ik de nadruk leg op een flawless huid en op mijn ogen enkel mascara draag. In deze video zie je stap voor stap hoe ik mijn huidmake-up aanbreng.

De producten die ik gebruikt heb zijn:

– Max Factor Smooth Miracle Primer
– Maybelline Fit me Foundation
– L’Oreal True Match Touche Magique Concealer
– Laura Mercier Transluscent powder
– LA girl Velvet Contour Stick In Velour
– MUA Luxe Set & Reflect Kit

Wat is jouw smaak qua look?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  11/05/2017

  Love the Highlighter!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Question And Answer #3My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  11/05/2017

  Ik vond de look heel natuurlijk en mooi tótdat je de blush aanbracht. Je vindt het zelf niet too much maar ik vind het toch behoorlijk veel en niet natuurlijk. Beetje blush vind ik persoonlijk mooier.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.