Triangel- en bandeaubikini’s van Protest

Ik vind het altijd een feestje om op bikinizoektocht te gaan. Mooie en goedzittende badkleding vind ik van groot belang, want ik wil wel met een zelfverzekerd gevoel over het strand lopen of aan het zwembad liggen. Vaak begin ik aan het einde van de winter al met het speuren naar bikini’s, dan beginnen sommige collecties namelijk al binnen te druppelen en bovendien het haalt me instant uit m’n winterdip.

Gezien de stijgende temperaturen wordt de noodzaak voor een bikini steeds groter. Onlangs kreeg ik de nieuwe collectie van Protest te zien en het leek me leuk om daar ook een en ander met jullie van te delen.

Wat me al direct opviel toen ik een beetje door de badkleding scrolde, was de verscheidenheid aan trends die je op dit moment ziet. Ruches, printjes, mix en match, aparte stoffen en texturen, hoge broekjes. Hoewel we veel spannende vormen terug zien komen, blijven ook de klassieke triangel- en bandeaubikini’s immer populair. Ik moet zeggen dat ik ook nog steeds fan ben van de gouwe ouwe triangel. Mits ‘ie voldoende ondersteuning geeft.

Ook Aztec printjes zien we veel terug komen. Mooie warme, Egyptische kleuren doen het altijd goed, zeker op een tropische bestemming. En ‘t is ook hartstikke vrolijk natuurlijk met een combinatie van zigzagstrepen, driehoekjes, blokjes en trappetjes. 

Dit is mijn favoriete type triangelbikini: eentje die net even wat meer ondersteuning geeft door stevige cups. Hoe vaak ik al niet een ‘underboob’ heb gehad door verschuifbare cups die niet meer goed zaten. Om nog maar te zwijgen over al die keren dat ik de omgeving flashte met een flubberend, omhooggeschoten topje.

Bij dit model bikini stopte ik ook even met scrollen. Súper leuk. Ik zei al dat je nu steeds meer spannende vormen in bikini- en badpakland ziet, en ook hier is er net even een extra detail aan toegevoegd door een klein stukje uit te snijden in het midden. Maar let op: tijdens het bruinen zal je wel een gekleurd driehoekje overhouden 😉

Zo’n topje is behalve als bikinibovenstukje natuurlijk ook erg leuk te combineren met een kort spijkerrokje of -broekje. Dit moet je wel durven natuurlijk, maar waarom niet? Het is zomer, het is warm, en zeker op vakantie is dat een hartstikke leuke outfit.

Ben jij nog op bikinizoektocht?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Celeste
  10/06/2019

  Leuk, vroeger kocht ik veel bikini’s van Protest. Tegenwoordig niet meer. Maar ga er zeker even tussen kijken.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.