TONI & GUY Glamour Serum Drops

Cover

De kachel staat weer te loeien en dat betekent dat mijn haar, net als mijn huid overigens, behoorlijk snel achteruit gaat. Of er iets tegen te doen is? Mijn geliefde 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie helpt al een hoop. En in de test gingen de Glamour Serum Drops van TONI & GUY.

Het was in maart dat ik van lang haar naar een ‘lob’ oftewel een lange bob ging. Ik had gehoopt dat door het af te knippen de droge punten mij een beetje bespaard zouden blijven, maar niets was minder waar. Ik zal moeten accepteren dat mijn puntjes heel snel droog worden en ik houd hier daarom zeker rekening mee in mijn haarverzorging.

2

Een serum gebruik ik al sinds jaar en dag om mijn haar er glanzender te laten uitzien. Ook gebruik ik het graag om mijn krullen wat meer definitie te geven wanneer ik de krultang erdoorheen heb gehaald.

3

Het serum van TONI & GUY zit in een glazen flacon. Enerzijds behoorlijk chique, anderzijds niet heel praktisch om mee te nemen. Al moet ik ook toegeven dat als dit flesje plastic was geweest, ik het juist weer heel goedkoop had gevonden. Eigenlijk is dit dus precies goed zo. Je krijgt 30ml product.

4

Er zit een zeer handig pompje aan om de druppels te doseren. Deze werkt erg stevig en gemakkelijk moet ik zeggen.

DSC_0795

Aan drie pompjes heb ik genoeg voor mijn haar. Gebruik het serum snel, want het loopt zo van je hand af!

DSC_0798

Ik heb op deze foto krullen gemaakt. In de puntjes breng ik het serum aan en daarna ga ik met mijn handen door de rest van mijn haar.

Serum drops

Het serum ruikt heerlijk, geeft mijn puntjes net even wat extra verzorging en houdt mijn dunne fluthaar pluisvrij. Heel fijn!

De TONI & GUY Glamour Serum Drops kosten €12,99.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  04/11/2015

  Wat een fijne review! Toevallig heb ik dit product onlangs in een goodiebag gehad, ik wist niet zo goed hoe en wat maar nu ik dit lees ga ik het zeker gebruiken, mijn haar kan behoorlijk pluizen, zeker met dit weer
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Zwanger 23 weken kletsupdate + babybumpMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  04/11/2015

  Klinkt heel erg fijn! Ik heb hier ook snel last van als ik mijj haar los heb. Ik gebruik vaak mythic oil van loreal, een echte aanrader want jij ruikr ook nog heerlijk!
  Tamara onlangs geplaatst…Ik had nachtmerries over mijn bevalling.My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  04/11/2015

  Mijn haar heeft echt siliconen nodig en ik ben dol op een serum dat lekker ruikt.

  Fijne review. Ik onthoud deze.
  Nesrin onlangs geplaatst…Strak, sterk en slank met touwtje springenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  04/11/2015

  Fijne review! Je haarpunten lijken glanzender en zien er verzorgd uit. Bij mij helpen dit soort serums amper, mijn punten zijn echt gortdroog.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn beautyfavorieten van oktoberMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  04/11/2015

  Fijn zo’n serum! Ik heb een paar weken terug mijn haar eraf geknipt en dat was heel welkom voor mijn punten die helemaal droog en dood waren door het verven. Nu is het weer gezond en merk ik dat ik helemaal geen serum meer nodig heb :). Jammer dat het bij jou niet beter is geworden door het korter knippen, want vaak scheelt dat al een hoop!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Bobbi Brown lip color Pink MauveMy Profile

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  04/11/2015

  Oehhhh volgens mij hebben een klein beetje hetzelfde haar, dus als het bij jou werkt, dan heb ik al een klein beetje hoop voor m’n eigen haar. Ik vind het resultaat echt heel erg mooi!
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Hotelweek 2015: 4- & 5-sterrenhotels voor budgetprijzenMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  04/11/2015

  Handig! Ik heb ook enorm pluishaar..:( Ik gebruik het serum van Chi.. Maar dit geeft toch net iets meer effect.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn ervaringen met anticonceptieMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  04/11/2015

  Ik heb hem ook nog staan uit de Beautybox maar doe er zo weinig mee….heb het gevoel dat het mijn haar vetter maakte, misschien nog maar eens een poging wagen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn nieuwe routine gezichtsverzorging in de winter.My Profile

 • Reageren
  Milou
  04/11/2015

  Ik heb het momenteel niet nodig. Lijkt wel alsof mijn haar sinds de zwangerschap een soort eigen serum aanmaakt ofzo, hihi! Maar een serum was bij mijn haar ook nooit overbodig. Wij hebben een houtkachel in huis, die in de winter iedere dag en avond aan staat. Daar wordt je haar al helemaal ernstig droog van!
  Milou onlangs geplaatst…Zwanger: week 22 en 23. Persoonlijke verzorging en baby zien bewegen!My Profile

 • Reageren
  Manon
  04/11/2015

  Mooi! Waar is het te koop?

  • Reageren
   La VieSagista
   04/11/2015

   Etos, Kruidvat etc!

 • Reageren
  Lillyshuid
  04/11/2015

  Lijkt me heel fijn!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Rosacea in je ogenMy Profile

 • Reageren
  Suzanne
  05/11/2015

  Het effect is inderdaad heel mooi! Ik ben zelf al jaren fan van Moroccanoil.
  Suzanne onlangs geplaatst…Meet The Boyfriend TagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.