Tip: nieuwe producten van Labello

Al jaren ben ik een trouwe gebruiker van Labello producten. Zeker in de winter ga ik de deur niet uit zonder een verzorgende stick in mijn tas. Dit weer is funest voor mijn gevoelige lippen, die bij de minste of geringste temperatuurdaling al barstjes en velletjes vertonen.

Gelukkig kom ik met de producten van Labello de winter wel door! Ik vertel je over de nieuwste variant Labellino, de Rosy nude Lip Crayon en de lipscrubs.

Labellino Coconut Water & Aloë Vera Aroma

Alleen al door de verpakking heeft deze lippenbalsem een zeer hoog hebben-gehalte wat mij betreft. Labellino is het schattige zusje van Labello, met een eivormige verpakking in plaats van een stick. Het doet qua uiterlijk een beetje denken aan Eos lippenbalsem.

Dit is de nieuwste variant, Labellino Coconut & Aloë. Deze hydrateert je lippen langdurig en verzorgt ze intensief. De formule is verrijkt met kokoswater en aloë vera en geeft je lippen een subtiel glansje.

Ik vind dit soort lippenbalsems in een wat ronder vormpje altijd wel makkelijk. Ik zet het bolletje op mijn lippen en hij smeert meteen beide lippen in. Snel en handig! Qua geur had ik wel iets meer verwacht, ik ben gek op kokos maar dat komt bij deze variant toch niet echt duidelijk naar voren. Ik houd echt van de typische tropische kokosnootgeur (zeker in de winter om mijn dipje tegen te gaan), maar die is hier ver te zoeken. Daardoor is de geur wat saai. De werking is overigens prima, en het is absoluut een balsem die een plekje heeft bemachtigd in mijn handtas.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister met een adviesprijs van  €5,99 per stuk.

Labello Crayon lipstick

Allereerst: slim dat Labello ook zo’n product aan het assortiment heeft toegevoegd. De combinatie van verzorging en een subtiel kleurtje, dat is toch de perfecte combinatie.

Labello Crayon is een lipstick in een dekkende kleur met de verzorgende eigenschappen die we van Labello gewend zijn. Dit is de kleur Rosy Nude. Voor mij aan de lichte kant (ik heb vrij gepigmenteerde lippen van mezelf), maar het valt me wel meteen op dat hij desondanks goed dekt. Dit exemplaar bestaat voor tachtig procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie. Ook fijn: de lipsticks zijn vrij van minerale oliën. Van deze lipsticks ben ik echt wel fan, ik heb er al eens eerder eentje geprobeerd in een donker tintje (een vriendin van mij had ‘m zelfs voor haar huwelijk op gedaan!) en daar was ik ook erg tevreden over.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister met een adviesprijs van €6,99* per stuk.

Labello Verzorgende Lipscrub

Om mijn lippen enigszins velletjesvrij te houden is een lipscrub voor mij een must. Vaak genoeg doe ik dat even met een handdoek, maar dit is niet de meest subtiele manier en bovendien kan dit alleen thuis (ik heb althans niet standaard een handdoek mee in mijn tas…) Hoe handig dat Labello nu ook lipscrubs in het assortiment heeft in de stickvorm die we van Labello gewend zijn.

Het is een stick zoals we gewend zijn van Labello maar dan met een exfoliërende werking. De natuurlijke scrubdeeltjes bestaan uit maïszetmeel en peelen de lippen zonder de huid te irriteren.

Bovendien lossen de korreltjes op wanneer je je lippen over elkaar wrijft, waarna er een verzorgend laagje achterblijft. De Labello Verzorgende Lipscrubs kunnen eens per dag worden gebruikt en zijn perfect om de lippen te primen én te verzorgen. De lipscrubs komen in twee varianten, met Aloë Vera en Rozenbottelolie.

In het begin moest ik een beetje wennen aan de korrelstructuur, maar nu vind ik het ideaal dat ik tussendoor mijn lippen even kan scrubben. Het is niet zo effectief als met mijn handdoek, maar wel een stuk vriendelijker.

Bij de drogist verkrijgbaar voor een adviesprijs van €4,99.

Gebruik jij in de winter ook meer lippenbalsems?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Sanja
  27/11/2019

  Klinkt goed! Ik gebruik altijd meer lippen balsem in de winter, ben altijd fan van labello producten 🙂
  Sanja onlangs geplaatst…Ben ik nu een slechte moeder?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.