Tip: Diadermine hypoallergene oogreinigingslotion

diadermine 3Sinds ik last heb van eczeem rond mijn ogen, ben ik zorgvuldiger in het uitkiezen van huidverzorging en -reiniging. Voorheen koos ik meestal voor het merk dat in de aanbieding was, maar dat behoort voorlopig even tot de verleden tijd. Mijn oog viel op de ‘hypallergenique’ oogreinigingslotion van Diadermine. Deze leek mij wel geschikt voor mijn gevoelige ogen!

Diadermine is wat mij betreft niet echt een merk dat opvalt door bijzondere producten of fantastische reclames. Ik loop er dan ook vaak voorbij als ik  in de winkel ben. Toch trok dit flesje meteen mijn aandacht door het woord ‘hypoallergenique’. Precies wat ik op dat moment nodig had.
De ingredienten zijn als volgt: Aqua, Poloxamer 184, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Propylene Glycol, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Chilosan Glycolate, Pantolactone, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 42090. Inderdaad, dit ziet er allemaal zacht en goed uit. Geen alcohol en ook geen parfum.

diadermine

Het reinigen van je ogen is niet bepaald een zachtaardig klusje, maar dat betekent niet dat je niet je best hoeft doen om het toch zo aangenaam mogelijk te maken. Een flinke knijp in het flesje is voldoende om je ogen mild te kunnen reinigen. Houd het watje een paar seconden tegen je oog en veeg je oogmake-up dan met lichtmasserende bewegingen weg.

diadermine 2
Mijn oogmake-up gaat er razendsnel af met deze fijne oogreinigingslotion. Ook voor lipmake-up vind ik ‘m geschikt. Misschien is dit wel mijn nieuwe favoriet!

diadermine 4

Ik denk dat deze oogreiniger voor iedereen geschikt is, of je nu gevoelige ogen hebt of niet. Naast dat hij ontzettend mild werkt, heb je ook binnen no-time je oogmake-up eraf. Je hoeft dus niet tig keer over je oog heen te raggen om mascararesten weg te halen. De reiniger laat geen laagje achter op je ogen, wat ik ook een enorm pluspunt vind. Met zo’n flesje doe ik ongeveer 1,5 maand. In dit filmpje kun je zien hoe ik mijn make-up er ’s avonds afhaal.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Ceetje
  01/02/2014

  Ik heb met vlagen ook hele gevoelige ogen. Nu gebruik ik al een paar jaar de oogmake up remover in milk vorm van de Hema. Die bevalt me echt super en is lekker budget. Maar die haalt alleen niet waterproof make up eraf. (gebruik is niet)

 • Reageren
  Beautyjuf
  02/02/2014

  Deze heb ik in het verleden ook eens gebruikt. Al weet ik niet meer zo goed wat ik ervan vond…Tof dat ‘ie je zo goed bevalt!

 • Reageren
  Chahrazad
  02/02/2014

  Fijne review!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.