Tip van de dag: HandyGrip

Tot twee keer toe heb ik mijn mobiel aan diggelen laten vallen, in twee weken tijd. Niet best nee. Maar een oplossing was gauw gevonden!

Je kent het wel, je loopt op straat, zit in een WhatsAppgesprek en probeert allerlei verwoede pogingen te doen je telefoon te ondersteunen met je pink en ook nog fatsoenlijk zinnen te typen. Om nog maar te zwijgen over een foto met de selfiestand maken, waarbij er nooit écht een lekkere greep is waarbij je je pols niet verdraait of je telefoon uit je handen klettert.

1

Ik vind het daarom nu al de uitvinding van het jaar: de HandyGrip. Een super simpel gripje met elastiek die je op je telefoon bevestigt. Je klemt je één of twee vingers in het elastiek en klaar is Kees! Je telefoon zal nooit meer uit je hand vallen.

2

Hoe werkt het precies?

De achterkant van de HandyGrip heeft een plakstrip, waarmee je de tool op je telefoon kunt bevestigen. Je gaat als volgt te werk:

 • Je maakt je telefoon of hoesje vetvrij
 • Je haalt het bovenste laagje van de plakstrip af
 • Je plakt de HandyGrip op je telefoon of hoesje en druk deze 30 seconden aan.

De HandyGrip werkt op alle mobieltjes, tablets, hardcase en TPU-hoesjes.

3

Ik heb ‘m zelf bevestigd op een Spigen Neo Hybrid Case voor de Iphone 6s, dit is een TPU-hoesje. Hij zit al een week zo stevig als een huis. Meestal doe ik er 1 vinger door, het liefst mijn wijsvinger. Ik ben er nu al zo op ingesteld dat ik uit automatisme meteen mijn vinger al door de HandyGrip steek wanneer ik mijn telefoon oppak.

Een simpele, maar zeer doeltreffende uitvinding als je het mij vraagt! Ik heb ook nog een zwarte variant liggen voor het geval ik t.z.t. een ander hoesje neem en daar ook een HandyGrip op wil bevestigen. Het verwijderen van de HandyGrip kun je trouwens doen met een dun, bot voorwerp (bijvoorbeeld een oud pasje). Houd er wel rekening mee dat ‘ie echt goed vastzit. Maar dat is naar mijn idee alleen maar een voordeel.

Je kunt de HandyGrip bestellen op deze website voor €5,95.

* Mijn HandyGrip heb ik ontvangen ter review

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  17/04/2016

  Wat een handige tool! Dat zou ook iets voor mij zijn. Mijn telefoon is ook al twee keer gevallen met als gevolg een goed scherm. Gelukkig was ik goed verzekerd, maar fijn is het zeker niet.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Sorry dat ik geen perfecte moeder ben…My Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  17/04/2016

  Een kapot scherm bedoel ik natuurlijk ?
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Sorry dat ik geen perfecte moeder ben…My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  17/04/2016

  Wat een goede tip! Dat zal een stuk makkelijker vasthouden denk ik. Ik heb een iphone 6 plus en dat formaat is best groot om stevig met 1 hand vast te houden
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Kelly goes fit: Weegresultaten en ervaringenMy Profile

 • Reageren
  Channa
  17/04/2016

  Haha, ik Denk dat ik te lui zou zijn om mijn vingers er door te steken, maar als je dit wel constant doet natuurlijk een prima oplossing!
  Channa onlangs geplaatst…5x waarom moederdag zo leuk is + AANKONDIGINGMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  17/04/2016

  Wat grappig dat kende ik helemaal niet. Maar ik probeer juist te minderen met mijn telefoongebruik dus laat ik hier maar niet aan beginnen haha
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Volslagen gekkenhuis bij Noppies Sample SaleMy Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  17/04/2016

  Super handig lijkt me dat. Alleen vraag ik me af hoeveel moeite het kost om je vingers er door te steken, of gaat het echt automatisch? Want anders denk ik dat ik hem nog gewoon vast zou houden
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Waarom ik soms mijn new born baby mis…My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   17/04/2016

   Ja gaat echt automatisch hoor!

 • Reageren
  Nesrin
  17/04/2016

  Oh I need this in my life. Het lijkt mij zo ontzettend handig. Ik laat mijn telefoon vaak vallen en heb daarom ook standaard een glasplaatje erop zitten (life saver).
  Nesrin onlangs geplaatst…Waar je huis woont tagMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  17/04/2016

  Wat goed dat je een mooi hoesje hebt gevonden! Ik moet ook nog een handygrip, want ooit zal het fout gaat hier vrees ik…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #16. Spaanse PaellaMy Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  17/04/2016

  Ha dat klinkt als een handige tool!! Denk je dat de dreumes hem ook zal gebruiken? En dat het voor hem ook zal gaan werken? Want bij mij is hij degene die m altijd op de grond laat vallen (lees smijt).
  Elisabeth onlangs geplaatst…Help! Mijn dreumes is verslaafd aan snapchatMy Profile

 • Reageren
  Diana
  17/04/2016

  Ik moet deze ook maar zien te scoren. Ik heb zelf ook een Iphone 6S. Nooit is me ooit iets overkomen met een telefoon (okay, 1 x een flinke barst) maar een paar weken geleden vloog mijn telefoon als een zeepje uit mijn handen het schoonmaakwater in. Ik heb hem gelukkig zien te redden met een bak rijst. Ik ben heel blij met mijn Iphona 6S het enige nadeel is dat hij groot en glad is..;-)
  Diana onlangs geplaatst…GeluksmomentjesMy Profile

 • Reageren
  sabrina
  17/04/2016

  Ideaal zijn deze! Ik heb er een paar op ebay gekocht. Deze zijn toch van de zusjes Verbon? Zo vet dat ze deze hebben gemaakt!!

  • Reageren
   La VieSagista
   17/04/2016

   Ja geloof het wel! Ze zijn zeker ideaal!

 • Reageren
  Valerie
  17/09/2016

  Vanwaar komt je hoesje?

  XX

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.